"Патарински LIVE": Гост е Красимир Велчев, ГЕРБ


"Патарински LIVE": Гост е Красимир Велчев, ГЕРБ

Не може да се прави заключение само от тези протести. Когато се касае за оставката и на правителството и на главния прокурор, всички трябва да си дават сметка, че едно такова положение, ще доведе до един вид президентска република. Още повече след тези записи, в които и самите участници казаха че е така. Това съобщи в предаването на Канал 3 "Патарински LIVEКрасимир Велчев, ГЕРБ.

"Каква ще бъде следващата конфигурация на това управление, ако не може да се създаде правителство, точно в този момент ли трябваше да се организирарт тези протести. Явно на хората им се е натрупало, знаете, че и пандемията доведе до това напрежение, изолацията, липсата на контакти.", допълни Велчев. 

"Аз не мога да разбера и кой иска точно в този кризистен момент да управлява. Нещата се изкарват така, че каквото и да стане, за всичко е виновно правителството. Най- опасно в момента, като гражданин го казавм, е да не се поддаде прокуратурата на тази провокация. Явно е, че за богати хора, които разполагат с милярди не е проблем да пратят 10 000 човека на площада. Аз имам деца на познати, на които са им предлагали по 25 лв. Не казвам, че всички са платени.", обясни той.