Салчини от
Източник: Канал 3

Салчини от "Кухнята на Звездев"

Салчичи

18 Септември 2019 г.
до 80 мин.

Мас 500гр.

600 гр. Брашно+ 250

2 сл ракия

2 сл оцет

2 сл олио

2 жълтъка

Омесва се тестото, после се слага мас с 250 гр. брашно.

След като се омеси разточваме. Оставя се за 15 минути в хладилника.

Това се повтаря 2 пъти и се остава да отпочине за 15 минути.

Отново се маже с мас и този път се оставя за 30 мин.

Разточва се и се реже на ленти.

Слага се сладко от сливи и се пече на 180 градуса  за 15-  20 мин.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Плескавица по ловджийски

01 Юни 2020 г.
до 75 минути

Пълнени сухи чушки с кайма и ориз

29 Май 2020 г.
до 1 час и 30 мин

Коктейл от скариди

28 Май 2020 г.
до 10 мин

Зелена салата с крутони

27 Май 2020 г.
до 30 мин

Черешов кекс

26 Май 2020 г.
до 105 минути