Георги Василев за Канал 3: Петрович стана треньор на ЦСКА заради консултантите (ВИДЕО)

Петър Хубчев ще се справи с проблемите в Левски, добави Гочето

Георги Василев
Източник: Канал 3

Петър Хубчев ще се справи като треньор на Левски, заяви в специално интервю за Канал 3 Георги Василев, извел до шампионски титли у нас Етър, Левски и ЦСКА. Той е на мнение, че Люпко Петрович е станал наставник на "червените", благодарение на допуснати пробойно от страна на консултаните (б.а. Петрович и Димитър Пенев).
 
"Аз съм убеден, че Петьо ще се справи, това е моето твърдо и решително мнение. А за футбола, който той ще налага, трябва да се съобразяваме с кого разполага, срещу кого играе", коментира той отзивите за стила на сините при Хубчев. "Изпитал съм го на свой гръб: когато с Левски бихме ЦСКА със 7:1, а Локомотив София с 8:1, никой не ме обвини за защитен футбол, но когато после отпаднахме от Вердер Бремен с 0:1 там, се оказа че играта била много защитна. И това се наложи като мнение за мен от футболните специалисти.
 
Всичко е въпрос на гъвкавост, не можеш да тръгнеш да биеш Ливърпул с двама защитници и осем нападатели! Това са идеи на някакви хора, които са лаици във футбола, но най-лошото е, че прокарват тази идея пред общественото мнение", отчете Гочето.
 
По думите му продажбата на Мариани отслабва отбора и ще се наложи Хубчев да компенсира липсата му. "Лично за мен продажбата му беше изненада. Не искам да се вмъквам в кухнята на отбора и да правя прогноза какво е мислел и какво мисли сега треньорът. Но Мариани загатна, че има доста по-голям потенциал, не само в головите положения, но и в решаващия пас. Мариани тежеше на мястото си в началото на това първенство, не знам дали не се е старал, за да се покаже за тази продажба", е мнението на Георги Василев.
 
Той призна, че първите кръгове на първенството ни създават впечатление, че Първа лига върви възходящо и по-добре от предишни години. "Определено на мен ми харесват мачовете", даде оценката си Гочето.
 
Според него ЦСКА-София е в играта за титлата, въпреки двете засечки на старта - равния с Етър и загубата от Черно море. Той изрази леко недоумение от назначаването на бившия му играч от престоя в ЦСКА Добри Митов за старши треньор с консултанти като Люпко Петрович и Димитър Пенев.
 
"Знам го много добре, бил ми е футболист - изключително коректен и добър човек, но все още с малък опит, и зад него консултанти, които не знам как допуснаха тези пробойни в първите мачове. Може би това е някакъв ход да има възможност един от консултантите (Люпко Петрович) да стане треньор", сподели Гочето.
 
"Лудогорец? За него каквото и да кажем, Лудогорец вече си е извоювал това име, критерият и оценките за неговите възможности са доста високи", прецени той шампионите. "Те са в процес на промяна, която, иска не иска, във времето се налага в този отбор. И вече виждам имена, които по всяка вероятност ще дават бъдещото лице на Лудогорец", отбеляза Гочето.
 
Цялата първа част от ексклузивното интервю с Гочето - във видеото:

Симеон Сакскобурготски
15:48 | 29 Октомври 2020 г.

Симеон II: Познаването на миналото без желание за ...

15:48 | 29 Октомври 2020 г.
Цар Симеон II пусна обръщение на сайта Царски Дворец "Врана". Ето и обръщението:    През октомври 2010 г. осн...
15:42 | 29 Октомври 2020 г.

83-годишна жена подхвърли 4000 лв. на „следовател“...

15:42 | 29 Октомври 2020 г.
83-годишна баба подари 4000 лв. на ало измамници в Дупница.   По домашния телефон й се обадил мъж, който се представил за сл...
15:41 | 29 Октомври 2020 г.

Тир катастрофира на пътя Габрово - Велико Търново,...

15:41 | 29 Октомври 2020 г.
Тир катастрофира на главния път между Габрово и Велико Търново. Тежкият камион преминал в насрещното платно и се обърнал в канавката в ра...
Хора
15:36 | 29 Октомври 2020 г.

Затягат противоепидемичните мерки в Кърджали

15:36 | 29 Октомври 2020 г.
Областният кризисен щаб в Кърджали затяга противоепидемичните мерки заради рязкото покачване на заразените с коронавирус. За последн...
Народно събрание
15:31 | 29 Октомври 2020 г.

Държавата с по-гъвкава фискална политика в условия...

15:31 | 29 Октомври 2020 г.
Ресорната парламентарна комисия одобри на първо четене промените в Закона за публичните финанси, които преразглеждат част от регулациите ...
жена
15:25 | 29 Октомври 2020 г.

Пълният член не е най-честата грешка в езика на бъ...

15:25 | 29 Октомври 2020 г.
Най-често допусканите граматически грешки при употребата на книжовния език показва широкомащабно проучване на Института по български език...

гледай на живо

29.10.2020
 • в момента
  Социална мрежа
 • 16:00
  Новини
 • 16:30
  Кухнята на Звездев
 • 17:00
  Новини