Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии

През първия есенен месец се съсредоточете се върху това, което ви носи радост и намерете време за релакс

Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии
Източник: Facebook

Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии

Този месец, който за много означава преломен момент в техния начин на живот, обикновено не е лесен за хората. Следователно септември може да е коварен период.

Според хороскопа за септември 2019 г. хората може да се сблъскат дори с демотивация. Но не се отчайвайте или паникьосвайте. Важно е да не забравяте, че всички неуспехи ще отминат, и че този период е само временен. Съсредоточете се върху това, което ви носи радост, и намерете време за релакс. Важно е през септември да останете спокойни.

Овен

През септември представителите на зодия Овен, ще се заемат с организирането на личния си живот. Очаква ви много романтика, любов, приятни преживявания. Необвързаните ще имат възможност, да срещнат сродната си душа. Семейните, ще се потопят в любовта към своя партньор. Този период по-принцип се очертава, като благоприятен по въпросите на сърцето.

Положителни промени, ви очакват и на работното място. Не пропускайте момента да уловите късмета, ако го направите той ще остане с вас поне до края на 2019 година. През септември, ще бъдете нетърпеливи, решителни и уверени в себе си. Ще се стремите да изпреварите всички, понякога дори и самите вас. Все пак бъдете внимателни, понякога вашите действия могат да отнемат много време и да не доведат до желания резултат.

Любов и семейство

Това ще бъде хармоничен период във всички отношения. В семейството, не се очакват разногласия. Напротив, вашата половинка ще направи всичко възможно, за да се чувствате добре. И ще успее. Очаквайте приятни изненади и подаръци от любимия човек. Тъй като ще сте в добро настроение, много от вас ще преосмислят своите виждания за живота. Някои от вас, могат да постигнат духовно просветление.

Необвързаните ще намерят много възможности, за запознанство с приятни хора. С изненада ще забележите, че представителите на противоположния пол, са силно привлечени от вас. Най-вероятната причина за това ще е, че сега излъчвате положителни вибрации. Лесно ще изберете кандидати за сърцето си и ще вземете правилното решение, което ще промени вашият живот.

Кариера и финанси

Настъпва благоприятен период, който ще ви донесе много печалби. Във всички дела и начинания, ще имате успех, въпреки факта, че за тяхното изпълнение няма да е необходимо да полагате много усилия. Много от вас, ще решат да сменят работата си или да поемат риска да открият свой бизнес. Вашата целеустременост през септември, няма да има граници. Това ще се отрази на отношението на колегите - вие ще се превърнете за тях в авторитет, а дори и тези служители, които не са очаквали чудеса от вас, ще мълчат, гледайки ви със завист.

Финансовото ви положение през септември, ще бъде стабилно, очакват се допълнителни плащания, бонуси. В средата на септември е възможна някаква неочаквана печалба, въпреки че е малко вероятно да е много голяма сума. Загуби не се очертават. Очевидно знаете как правилно да управлявате парите и следователно, ще успеете да спестите прилична сума, която да похарчите за почивка със семейството.

Здраве

През септември, ще се чувствате страхотно. И дори тези представители на знака, които не се отличават със спортен характер, ще решат да бъдат активни и да се запишат на фитнес. За да поддържате тялото си в добра форма, ще са полезни бягането и физическите натоварвания.

Интересно е, че дори по време на почивката и заниманията със спорт, няма да може да се отдалечите от работата. Напротив, по време на физическата активност, ще ви хрумват наистина полезни мисли, по повод изпълнението на новите планове.

Телец

Представителите на зодия Телец през септември, ще се борят за своите цели и в края на краищата, ще успеят да ги постигнат. Реалисти по природа, ще може обективно и навреме да оцените ситуацията на работното място, за да се справите с всички възможни проблеми. Всички задачи, които ви възлагат, ще бъдат решени лесно и бързо, дори без помощ. В началото на есента, може да решите да отидете на море, което ще е много полезно. Безгрижната почивка със семейството, ще укрепи вашият имунитет и ще възстанови душевното ви равновесие.

През този период, ще сте заобиколени от грижа, внимание и любов. Ще чувствате приятелското отношение на другите, ще сте необичайно очарователни и привлекателни. Личният ви живот, ще преминава под мотото: "мечтите се сбъдват”. Нови срещи и запознанства, активиране на вече установени взаимоотношения - всички тези събития ще ви зареждат с позитивизъм и ще ви радват.

Любов и семейство

През септември, ще бъдете толкова ентусиазирани от работата си, че напълно ще забравите за близките си. Такова пренебрегване на семейството, ще доведе до неразбиране и негодувание от страна на роднините. Най-голям риск за влошаване на семейните отношения, има в средата на месеца, когато ситуацията толкова ще се влоши, че вашият партньор дори може да ви остави. Само конструктивният диалог, ще помогне за възстановяване на отношенията.

Отделете на своето семейство малко внимание и обяснете, защо на този етап работата е на първо място за вас. Ще се изненадате колко бързо близките ви, ще вземат ваша страна и ще ви оставят на мира, докато не се разберете във важните работни дела и не сте готови напълно да се отдадете на семейството. За щастие такъв период, ще настъпи след 20 септември. Тогава, ще може да вземете отпуск и да прекарате почивката заедно със семейството.

Кариера и финанси

През септември в професионалната сфера, всичко ще върви добре. Шефовете ще оценят готовността ви да изпълнявате всякакви поръчки безпрекословно, а колегите ще уважават вашата надеждност. Ще ви бъде поверена работа, която изисква голяма отговорност, действайте бързо и резултатът няма да ви накара да чакате. През септември, ще бъдете по-продуктивни от всякога. Дори лошото здраве и меланхолията на есента, няма да могат да удържат вашият напор.

Този месец, ще успеете да решите много въпроси, възложени от началниците и ще може да разчита на получаването на бонуси. Във финансовата сфера, не се очакват проблеми. С разумност ще подхождате към разходите. По принцип, парите ще бъдат изразходвани за обучение на децата и решаване на ежедневни проблеми. Вашата практичност, ще ви помогне да спестите прилична сума за бъдещата почивка.

Здраве

Физическото ви здраве през септември ще бъде стабилно, в отличие от емоционалното. Възможно е да изпитате творческа криза. Това ще провокира проблеми от интимен характер, ще трябва да се подложите на медикаментозно лечение. Работата с психолог и дълбокият самоанализ, ще ви помогнат да излезете от депресията.

Потърсете красивото в творбите на другите хора, в изкуството. Самоорганизирайте се, ще се вдъхновите, ако посетите изложби, експозиции и театрални представления.

Близнаци

През септември представителите на зодия Близнаци, трябва максимално да се концентрират върху изпълнението на текущите дела. За решаването на омръзналите ви проблеми, трябва да поемете отговорност, да избягвате натиска на другите и резултатът няма да закъснее. Вашите постоянни съмнения и безпокойство, ще играят срещу вас. Ако не се концентрирате върху решаването на важните въпроси, непрекъснато ще пропускате нещо.

Препоръчително е през септември да бъдете по-организирани при планиране на делата и да не се разсейвате от дреболии. Това е единственият начин, да успеете на работното място. За бизнесмените, септември обещава да бъде плодотворен. Ще може лесно да намерите нови партньори и може би ще решите да разширите бизнеса си и между другото няма да загубите.
В личните дела, ви очаква проспериращ период. Възможно е да започнете любовна връзка с чужденец. Много от семейните, ще научат за предстоящо раждане на дете.

Любов и семейство

Септември е добър месец за необвързаните. Няма да забележите как ще се окажете във водовъртежа от нови чувства. Море от ухажори, интересни срещи, запомнящи се запознанства очаква тези, които се отворят, към хора, които са нетърпеливи да общуват с вас. При избор на партньор в живота се препоръчва, да престанете да преследвате идеала, защото няма перфектни хора. И ако продължите, ще пропуснете момента за запознанство със съдбоносния човек.

Тези, които имат дългогодишна връзка, могат да почувстват раздразнение и умора. Не се поддавайте, това е само минутна слабост. Основното е, че не сте сами и имате близък човек до себе си, готов да ви помогне винаги и във всичко. Важни решения, свързани с личния живот, е по-добре да направите в началото на септември. На семейните също се препоръчва да покажат снизхождение и лоялност към близките. Това е единственият начин да се сближите с любимите хора. Тези, които успеят да преодолеят упорития си характер, ще могат да придобият хармония и усещане за безгранична любов в семейството.

Кариера и финанси

Поради разклатено здраве, няма да сте готови да се справите с много от поставените задачи. Много от проектите ще трябва да "замразите" за по-добри времена. Есенната меланхолия, така ще ви изтощи, че ще искате да се откажете от всичко и да останете под завивките, но тази позиция ще доведе до още по-лоши последствия. През септември е по-добре да не предприемате сложни операции, свързани с големи инвестиции.

Въздържайте се от всякакви финансови сделки и спекулации, поне до средата на есента. По време на работа е по-добре да заемете изчаквателна позиция, не влизайте в конфликт с шефовете, по отношение на колегите бъдете неутрални. В последните дни на месеца ситуацията ще се стабилизира донякъде, а на хоризонта ще се появят обещаващи проекти, изпълнението на които ще ви доведе до повишение.

Здраве

Септември няма да е най-благоприятният месец по отношение на здравето. В началото на есента тялото ви ще изпита недостиг на витамини, от което имунната система ще отслабне. Дори баналните настинки, могат за дълго да ви изкарат от строя. За да предотвратите това, се препоръчва да се заемете със здравето си.

За укрепване на тялото ще помогнат упражненията, плуването, дългия сън и активната почивка. Опитайте се, да не се нервирате за дреболии, така ще съхраните душевното си спокойствие. Гледайте хубави филми, почивайте, а релаксиращият масаж ще ви помогне да излезете от мрачното есенно настроение.

Рак

През септември представителите на зодия Рак, ще имат успех при условие, че станат по-настойчиви в отношенията с хората около тях. Напористостта, увереността в себе си и амбицията, ще се харесат на шефовете толкова много, че вероятно ще доведат до повишение. Работили сте усилено през цялото лято, така че сега заслужавате почивка. Отидете в някоя страна, в която никога не сте били. За по-нататъшната плодотворна работа, са необходими нови емоции и впечатления.

За много от вас септември ще е двусмислен месец, характерен с чести промени в настроението. До края на месеца е възможен емоционален спад. Уморихте се постоянно да бъдете нащрек и да следите, да не би някой да ви ''подлее вода'' . Но ако сте настроени за промяна в живота, интересните предложения няма да ви накарат дълго да ги чакате.

Любов и семейство

Обръщайки прекалено много внимание на работата, много от вас рискуват да нарушат семейните отношения. Баналната липса на време за близките, ще ги отдалечи от вас. Ще ви се струва дори, че се бунтуват срещу вас, но това не е така. Ще видите как ще се променят техните нагласи към вас, ако проявите интерес към живота им. Препоръчително е в този момент да не разваляте отношенията със съседи, приятели и далечни роднини.

Ако в разговорите се държите с тях като с подчинени, това очевидно няма да им хареса. По-добре проявете сдържаност и не се поставяйте над хората, от които в бъдеще ще имате нужда. Необвързаните ще бъдат възнаградени от съдбата, със запознанство с човек от противоположния пол, който ще ви направи много силно впечатление. Може би това запознанство ще прерасне в кратък, но бурен роман или вероятно ще остане на ниво приятелство. Във всеки случай, инициаторът на връзката ще бъдете вие.

Кариера и финанси

За вас настъпва момент, за реализиране на организаторският потенциал. Умело ще демонстрирате лидерските си умения и ще покажете своята компетентност по отношение на екипа, който работи за вас. Не разхлабвайте хватката, защото персоналът ви следи и няма да пропусне нито една възможност да поклюкарства зад гърба ви. Пазете авторитета си, дори когато чувствате, че силите ви напускат.

Не е препоръчително през септември да поемате нови проекти, тъй като има вероятност те да се провалят. По-добре проучете “почвата” за бъдещи обещаващи мероприятия. Само компетентно организираните дейности, ще ви донесат осезаеми печалби. Бързането във финансовите дела, може да доведе до провали .

Здраве

Силното натоварване в работата, ще се отрази върху вашето здраве. Ще почувствате дискомфорт в стомашно-чревния тракт, а това не е случайно - непрекъснато хапвате на крак, приемате нездравословна храна. В допълнение, през септември ще трябва да се погрижите за нервната си система. Приемайки всичко близо до сърцето си, сте склонни да се тревожите за всяка дреболия, а всяко неприятно събитие ще ви изкарва от строя.

Приемането на успокоителни, ще спомогне за съхранение на емоционалния баланс. За да разпределите правилно силите и енергията си, трябва да спортувате. Занимавайте се поне няколко вечери седмично с физическо натоварване. Вие сами ще видите, колко бързо не само тялото, но и нервната ви система ще се нормализират.

Лъв

През септември представителите на зодия Лъв, ги чака вихрушка от събития, които ще донесат много положителни емоции. Целият месец ще се разтваряте в любовта, ще привличате голям брой почитатели, сред които ще намерите някой, с когото ще решите да създадете семейство.

Семейните ще прекарат целия месец, затрупани с битови проблеми. Решаването на ежедневните проблеми, ремонти, безкрайната суматоха на пазаруването, изненадващо, ще укрепи отношенията ви с вашия съпруг. В края на месеца типичните лъвове, ще изпитат нервно напрежение. За облекчаване на стреса ще ви помогне, посещението на салон за красота и промяна на имиджа.

Любов и семейство

Много от вас през септември, ще почувстват подкрепата на близките. Предаността и любовта на семейството, ще ви мотивират към действия, за които не сте мислили преди. Близките ви, предпазливо ще ви оставят на мира, докато решавате проблемите си в работата. В края на месеца най-накрая ще може да обърнете внимание на семейството си.

Може би, ще се отправите на пътешествие. И ако това е невъзможно, ще се забавлявате у дома в тесен семеен кръг. Съвместните вечери ще ви обединят и ще направят семейните връзки, дори още по-силни от преди. Необвързаните представители на огнения знак, ще се потопят в нова връзка. Не натискайте събитията, по-добре опознайте добре човек и проверете връзката във времето. Сега не е момент, да вземате прибързани решения

Кариера и финанси

С настъпването на есента, ще се сблъскате с първите сигнали за финансова криза. Ще трябва да преосмислите възгледите си за света и да ограничите ентусиазма си. Сега е време, когато не може безразсъдно да пилеете семейния бюджет. Препоръчително е да „затегнете здраво колана“ и да започнете режим на строги икономии. В търсене на допълнителен източник на доходи, съхранете трезвомислието и хладнокръвието си. Ще бъде трудно да си намерите подходяща работа, но това не е причина да се хващате с всякакви, а понякога и нечисти дела.

През втората половина на месеца, ще трябва да работите за двама, доказвайки професионалната си пригодност. Старателно изпълнявайте всички задачи, които ви възлагат. Вършете работата си качествено и не скачайте, от една задача на друга. По всякакъв начин запазете тези резултати, които вече сте постигнали. Шефовете, ще оценят вашият порив. А това от своя страна, ще доведе до финансово благополучие в бъдеще.

Здраве

Със здравето през септември, всичко ще бъде наред. Тялото ви ще работи като по часовник, но за нервите, ще трябва да се погрижите, в противен случай ще попаднете в ръцете на депресията. Често ще се чувствате уморени, но лесно може да се справите с това, чрез активна почивка. След работа отидете направо във фитнеса или на джогинг.

Посещението на обществени места, шумни концерти и партита, ще помогнат да се заредите с позитив и да получите положителни емоции. Заредете се от енергията, на вашите приятели и близки. Положителната нагласа, ще ви помогне да се справите с трудностите на работното място, без ущърб за здравето.

Дева

Настъпването на есента, ще повлияе на емоционалното състояние на представителите на зодия Дева, не по най-добрият начин. Ще се появи меланхолия, която може да ви подтисне. Ето защо, при първите признаци на депресия, си измислите забавление: организирайте общо почистване на дома, работете в градината, правете ремонти, затрупайте се с трудови задачи, работете извънредно.

Отклоняването на мислите и заетостта на ръцете, ще ви помогне да оцелеете в първия месец на есента със сравнително добро настроение. Опитайте се, да се усмихвате възможно по-често и тогава, съдбата ще ви дари съдбовна среща с вашата сродна душа.

Любов и семейство

Проблемите с по-младите членове на семейството и възрастните роднини, ще ви отнемат почти цялото свободно време. Успеха на децата е паднал и затова ще трябва да похарчите много усилия и енергия, за да си научат домашните. Ще бъдете изненадани, когато откриете, че много от роднините са обидени, за невниманието ви към техните проблеми. Е, ще трябва да намерите време, за да им доставите удоволствие с присъствието си.

Някой от вашите близки, ще се нуждаят от вашата психологическа помощ, други от материална. Не им отказвайте помощта си. В бъдеще вашата подкрепа и внимание ще ви се върнат стократно. Много от необвързаните представители на знака, през септември, ги очаква нова любовна връзка с човек, когото познавате. Може би вашият нов партньор, ще се окаже човек живеещ в съседство, а може би колега.

Кариера и финанси

Трябва да се научите да приемате факта, че не всичко в този живот зависи от вас. Ето защо, ако възникнат трудности на работното място, най-доброто, което може да направите, е да оставите всичко на само себе си. Заемете позиция на изчакване и скоро ще видите как времето ще постави всичко на мястото си. В работата, разчитайте на интуицията си. Приемайки помощ от колеги, винаги проверявайте отново нещата, преди да ги предадете. Всички ваши действия и решения през този период, трябва да бъдат претеглени и проверени. Само по този начин, може да постигнете наистина полезни резултати в професията си.

Втората половина на месеца, ще бъде белязана от преосмисляне на възгледите по отношение на много житейски ситуации. Много от вас, ще решат да сменят работата си. Други да се преквалифицират или да създадат свой собствен бизнес и да не зависят от никой друг. Препоръчително е, да вземате кардинални решения само след дълги обсъждания и претегляния на всички плюсове и минуси. В крайна сметка, от вашето решение, ще зависи вашето бъдещо благополучие.

Здраве

В началото на есента, ще бъдете заети със своето здраве. Подобно на много други знаци на зодиака, ще изпитате недостиг на витамин. Ще бъдете преследвани от чести промени в настроението, пристъпи на раздразнителност. Плюс това, са възможни и чести главоболия.

Благодарение на неправилния избор на дрехи, много от вас, ще се сдобият с отит и заболявания, свързани с горните дихателни пътища. Препоръчително е да не експериментирате и да се обличате според времето. Затоплете прохладните есенни дни с чаша чай с мед. Преминете на по-калорична, но все пак здравословна храна.

Хороскопът за Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби вижте ТУК 

Източник: www.astrostar.eu

Катастрофа отне човешки живот
14:58 | 14 Август 2020 г.

Мъж загина при челен удар между кола и камион на п...

14:58 | 14 Август 2020 г.
Мъж загина при тежка катастрофа край Бургас, съобщиха от полицията, цитирани от Dariknews.   Ударът е бил челен – межд...
от Съюз на тракийските дружества в България16
14:52 | 14 Август 2020 г.

Проф. Христова: Борисов направи изпреварващ ход, н...

14:52 | 14 Август 2020 г.
"Налице е изземване на инициативата, която се държеше в ръцете на президента Румен Радев, за свикване на Велико Народно събрание. Яс...
14:46 | 14 Август 2020 г.

БАБХ констатира наличието на Листерия в кашкавал и...

14:46 | 14 Август 2020 г.
Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) констатира наличието на бактерията Листерия моноцитогенес в проба от кашкавал и несъот...
14:40 | 14 Август 2020 г.

БМВ удари на червено кола на НСО, служител на служ...

14:40 | 14 Август 2020 г.
Служител на Националната служба за охрана (НСО) е пострадал при удар от друг водач на автомобил в столицата. Около 13.30 часа на 14 авгус...
14:39 | 14 Август 2020 г.

Променя се движението заради измиване на бул. „Сим...

14:39 | 14 Август 2020 г.
От 00.30 часа до 04.30 часа на 15 и 29.08.2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства първо по западното пътно платно, а сл...
Христо Иванов
14:33 | 14 Август 2020 г.

ДБ не иска нова Конституция, ВНС и намаляване на д...

14:33 | 14 Август 2020 г.
"Демократична България" е против нова Конституция, Велико народно събрание и не одобрява намаляването на броя на депутатите до ...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Новини
 • 15:30
  Социална мрежа
 • 16:00
  Новини
 • 16:30
  Кухнята на Звездев