Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

През първия есенен месец се съсредоточете се върху това, което ви носи радост и намерете време за релакс

Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)
Източник: pixabay.com

Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Този месец, който за много означава преломен момент в техния начин на живот, обикновено не е лесен за хората. Следователно септември може да е коварен период.

Хороскопът за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева - вижте ТУК 

Според хороскопа за септември 2019 г. хората може да се сблъскат дори с демотивация. Но не се отчайвайте или паникьосвайте. Важно е да не забравяте, че всички неуспехи ще отминат, и че този период е само временен. Съсредоточете се върху това, което ви носи радост, и намерете време за релакс. Важно е през септември да останете спокойни.

Везни

През септември представителите на зодия Везни, не трябва да се разсейват от дреболии, а да се захванат с наистина важните дела. Докато организирате живота си, реализирате желанията си, не забравяйте за любимия човек. Подреждайте така нещата, да не се карате с него. Ако слушате само собственото си “аз”, тогава бързо ще загубите доверието на вашия съпруг, което ще доведе до голям конфликт и евентуално до прекъсване на отношенията.

През септември трябва да бъдете по-търпеливи и да проявите издържливост. Такава позиция ще ви помогне не само да съхраните семейството си, но и ще има благотворен ефект върху вашата работа. Всички дела през септември ще вървят трудно. Не насилвайте нищо и не се ядосвайте. Набирайте сили, имайте търпение - въпросите ще бъдат решени следващия месец.

Любов и семейство

През септември, ще напомнят за себе си минали събития, които отдавна искате да забравите. Но няма да успеете да “погребете” ехото от миналото. Ще трябва да търсите отговори на неприятни въпроси, но без това няма да може да стигнете до дъното на истината и да приключите с този проблем. През септември, се пазете от конфликтни ситуации, за да не се компрометирате между колеги и близки. Ако можете в този труден момент да покажете желязна издръжливост, всичко ще завърши за вас добре.

Необвързаните може да очакват през този месец, появата на нови любовни взаимоотношения. Да се подготвяте за това събитие не си струва, защото избраният от съдбата човек, сам ще ви намери в момента, когато най-малко го очаквате.

Кариера и финанси

За вас настъпва благоприятен период, от гледна точка на работата и финансите. През този период ще бъдете повече от всякога събрани и самоорганизирани, което ще бъде само във ваша полза. Бизнес партньорите ще ви се доверяват повече и ще ви предлагат по-обещаващи проекти. Всички бизнес срещи провеждайте в неформална обстановка - на обществено място, сред другите хора, така ще се чувствате по-спокойни, което вашите събеседници определено ще харесат.

Вървете към набелязаните цели, като обмисляте всичко и без да бързате. Сега е важно да поставите основите за другите си цели. Не плашете късмета с прекомерно усърдие и натиск върху партньорите. Сега ще имате възможност да мечтаете и да получите нови знания. Финансово, през септември приходите ще бъдат стабилни. Но по-добре големи покупки, правете през втората половина на месеца.

Здраве

През септември ще търсите смисъла на живота. Това е период на духовно просветление и преосмисляне на ценностите. Ще бъдете по-загрижени от всякога по въпросите за битието, ще бъдете напълно потопени в изучаването на философските възгледи на известни мислители на нашето време.

Духовните практики, ще ви помогнат да промените съзнанието си. Физическото здраве, няма да ви създава проблеми. Все пак трябва да обръщате внимание на своето тяло, което изпитва умора. Наградете го с първокласен масаж и други релаксиращи процедури.

Скорпион

През септември представителите на зодия Скорпион, ги очакват много домашни задължения. Ще е необходимо да хармонизирате отношенията между членовете на семейството и да решавате куп ежедневни неприятности. Семейните проблеми ще изискват, много сили и търпение от вас.

В работата този месец, ще трябва да проявите всичките си лидерски качества. Ако успеете да организирате работата на колектива, ще бъдете високо оценени от шефовете. Много от вас в началото на есента, ще научат за предстоящо попълнение на семейството. Септември е най-доброто време за преместване в ново, по-комфортно жилище.

Любов и семейство

През септември, в любовната сфера се очакват много вълнения. Опитайте се да избегнете изясняването на взаимоотношенията, за вас ще е много изкушаващо да започнете да използвате партньора за собствените си цели, да го обиждате и унижавате. Всичко това може да доведе до раздяла. Опитайте се да ограничите страстите и пазете вашата любов. Ако връзката е обречена, не се мъчете един с друг. Необвързаните могат да завържат връзка с колега, с когото са работили по проект. Тези отношения най-вероятно няма да доведат до дълготраен роман, но все пак ще бъдат изпълнени със страст.

Семейните през втората половина на месеца, ще се наложи да изясняват отношенията с половинката. С учудване, ще разберете, че партньора ви е обиден, заради вашето невнимание. Е, време е да подобрите нещата! Предложете на любимия си човек да отидете на екскурзия или организирайте романтична вечер. Внесете нещо ново в семейния живот, за да успеете да съхраните връзката си.

Кариера и финанси

През септември ще се радвате на продуктивна работа и по големи проекти, които може да завършите успешно до края на месеца. По това време покажете цялата си упоритост и контролирайте стреса, защото през цялото това време враговете ви, ще заговорничат срещу вас и са възможни неприятности. Ако запазите контрол над емоциите си, ще може да устоите на много, включително и на завистливи колеги. Вашата компетентност по много въпроси, свързани с работата, ще доведе до професионално израстване.

През септември, ще се изправите пред сериозен избор: от една страна ще бъдат собствените цели и желания, а от друга - отношенията с началници и колеги. Не изостряйте ситуацията, концентрирайте волята си за преодоляване на препятствията и ще успеете там, където другите отстъпват. Оригиналният подход към бизнеса, ще ви помогне в това. През този месец, може да направите и най-голямата си покупка за годината. Но е необходимо първо да претеглите всички плюсове и минуси.

Здраве

Препоръчително е през септември да преразгледате своите хранителни навици и да дадете предимство на здравословното хранене. Спрете да ядете мазни и солени храни и скоро, ще се почувствате по-добре. Проблемите с пикочната система ще отшумят, така като и ще изчезват излишните килограми.

Може да постигнете по-високи и бързи резултати чрез физически упражнения. Но в преследването на перфектната фигура не прекалявайте. Прекомерното натоварване, ще повлияе не по най-добрият начин на вашето здраве.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец през септември, ще се запознаят с хора, които ще бъдат полезни не само за професията и работата, но и за семейния компонент на живота. Като цяло, хороскопа за септември, обещава много забавни срещи и приятни събития, от които ще извлечете много полезна информация.

Романтично настроените със сигурност ще изненадат своята половинка, с необичаен сюрприз или изключителен подарък. Необвързаните трябва да бъдат внимателни при избора си на нов любим, препоръчително е да разгледате по-отблизо кандидатите за вашето сърце и след това да направите правилния избор. В противен случай една връзка с не любим човек, ще доведе до продължителна депресия.

Любов и семейство

Много неща, ще ви отвличат от семейството. Безкрайните проблеми в работата, липсата на пари и умората, ще повлияят на отношенията с най-близките ви хора. Малките кавги могат да прераснат в скандали, в които ще станете главният злодей. Опитайте се да поговорите с вашите близки, без викове и крясъци - може би те ще разберат, че сега преживявате не най-добрият си период и ще ви оставят намира.

Тези които се отнасят безразборно по отношение на интимните си отношения, рискуват да станат участници в любовен триъгълник. Не забравяйте, че връзката с обвързани мъж или жена, няма да доведе до нищо добро. Напротив, ще изпуснете времето за намиране на истински постоянен партньор в живота.

Кариера и финанси

Септември ще бъде щедър, от към неприятни ситуации по време на работа. Възможни са много негативни събития, които да доведат до проблеми в работата. Много от вас, ще бъдат разочаровани от професията си и ще решат да се преквалифицират. Но помнете, че сега не е най-доброто време за сериозна промяна. По-добре потърпете и се снишете за няколко седмици, отколкото да вършите необмислени постъпки.

Финансовото ви положение, ще бъде поставено под изпитание. Възможни са големи, неизбежни, но необходими разходи. Заради безнадеждното положение, ще трябва да вземете заем от познати или кредит. Но не се притеснявайте прекалено много, ситуацията скоро ще ще се нормализира. Ще успеете да се самоорганизирате и да вложите всичките си сили в изпълнението на отдавна изоставени проекти. Въпреки това, не разчитайте на бързи резултати – такива ще има, но може да дойдат след няколко месеца.

Здраве

През целият месец, ще бъдете раздразнителни и нервни. Проблемите на работното място и недоразуменията с близките, ще повлияят на вашето здраве. А отгоре на всичко, вие ще „изпускате парата“ в посока към онези, които някак си се опитват да ви помогнат.

Препоръчително е да се научите, да не изпускате нервите си върху близките хора. По добре трансформирайте отрицателната енергия, в нещо положително. Научете се на самообладание, в противен случай ще загубите контрол над думите и действията си, което неизбежно ще доведе до загуба на приятели и роднини.

Козирог

Сдържаните и природно икономични представители на зодия Козирог, този месец отчаяно ще се нуждаят да купят много скъпа и както им се струва, необходима вещ. Но е препоръчително да изоставите тези изкушения и желания, тъй като скоро ще се нуждаете от голяма сума пари.

Много от вас в търсене на допълнителни доходи, ще се заемат със собствен бизнес. Типичните представители на знака, ги очаква разширяване на жилищното пространство. Много от дамите, ще узнаят или ще планират бременност. В семейството ще цари идилия, но са възможни неприятности между вас и вашите приятели.

Любов и семейство

Личният живот, ще е стабилен, щастлив, хармоничен и спокоен. В началото на септември, може да очаквате малко вълнуващо пътуване, което ще внесе разнообразие и емоции в отношенията. През този период се очакват и много важни събития. Всички промени ще бъдат изключително положителни. Семейните ще се отдадат, на грижа за близките. Това е изключително благоприятен период, за съвместно прекарване на времето.

Отдайте се напълно на близките си хора. А промените, които ще изпитате с вашия съпруг и деца, ще обединят семейството ви още повече. В средата на месеца, необвързаните представители на зодия Козирог, ще могат да разпознаят в тълпата от хора "единственият". Една случайна среща на обществено място, ще доведе до дълъг любовен роман.

Кариера и финанси

През септември ви очаква, спокойна и стабилна обстановка на работа. Упоритият труд, самодисциплината и увереността в собствените сили, ще ви помогнат да укрепите финансовото си положение. В началото на септември, трябва да бъдете особено внимателни към разходите, тъй като могат да надвишават приходите. Рутинната работа, ще ви погълне напълно, от което до края на месеца ще се чувствате много уморени. Но ще бъдете горди, че сте се справили с много дългосрочни проблеми.

През втората половина на месеца в професионалната сфера, се очакват промени в положителна посока. Вашата работа ще бъде високо оценена от вашите колеги, шефове и стратегически партньори. В скоро време вашата позиция в обществото ще стане много по-висока, а финансовото ви състояние ще се увеличи. Вдъхновени от успеха, много от вас, ще рискуват да отворят собствен бизнес. Тази стъпка, обещава само положителни резултати. Делата, ще тръгнат нагоре почти веднага, така че действайте!

Здраве

Като цяло, вашето здраве може да бъде описано като задоволително, но не трябва да мислите, че нищо не може да ви засегне. Понякога ще бъдете измъчвани от хронични заболявания, които е възможно сериозно да навредят на настроението ви.

Навреме започвайте лечение, предписано от специалист. Прекарайте колкото се може повече време на чист въздух. Основа на диетата, направете плодовете и зеленчуците. Есенната авитаминоза ви е застигнала, затова започнете борба с депресията преди да се е появила.

Водолей

Независимо от факта, че представителите на зодия Водолей, не обичат да се чувстват задължени и лошо понасят дисциплината, ще трябва да се концентрират и да бъдат нащрек. Настроението и обкръжаващата обстановка през септември, ще зависят изцяло от вас.

По въпроси, свързани с работата, бъдете бдителни, особено с новите непроверени партньори. През септември много от вас, ще трябва да преосмислят поведението си, което не позволява да установите хармонични контакти с хората около вас. Семейните ще прекарат част от септември на почивка. Но е препоръчително, да проявите пестеливост и да не харчите семейния бюджет за дребни покупки.

Любов и семейство

През месец септември, развитието на любовните отношения, силно ще зависи от психическото и физическото ви състояние. Семейните ще могат да се посветят, на развитието на отношенията с партньора. Ще имате възможност да се отпуснете далеч от градската суматоха и да наберете сили за бъдещата плодотворна работа. В семейството ще царува спокойствие и уют.

В средата на месеца, някой от вас, могат да се подадат на необмислени действия, които в последствие да предизвикат проблеми с близките. Затова е препоръчително да преодолеете вашата упоритост и безкомпромисност, иначе всичко, което сте създавали толкова дълго, може да се срине в един миг. Необвързаните няма да успеят този месец, да устроят личния си живот. През септември съдбоносна среща, не се очаква, затова сега е по-добре да насочите цялата си енергия към работата.

Кариера и финанси

В професионалната сфера през септември, ще трябва да действате напористо, смело и решително. Не пестете сили и енергия, за изпълнение на задачите. Първата половина на месеца, ще бъде белязана от сериозни промени в кариерата. Във всеки случай, ще трябва да работите много и трудно. Но резултатите, ще надминат очакванията ви. Ще станете по-инициативни, а решаването на най-трудните въпроси ще ви се отдава по-лесно от всякога.

Нещо повече, ще добиете по-голяма мъдрост и ще подхождате към много въпроси по-различно. Промяната на тактиката, ще промени и отношението към вас, на работа ще започнат да ви уважават и приемат за лидер. В средата на месеца, може да ви бъде предложено да участвате в нов проект или нова работа. Проблеми с финансите не се предвиждат, ако сте предпазливи и не харчите твърде много.

Здраве

Септември, ще бъде травматично опасен месец. Не са изключени злополуки, аварии, здравословни проблеми. Бъдете изключително внимателни, когато работите с предмети от бита и електрически уреди. Избягвайте да пътувате с градския транспорт. Внимавайте, докато шофирате.

Намерете повече време за почивка, в противен случай няма да избегнете нервния срив. Използвайте дихателни техники, за да ограничите раздразнението и гнева. Витамини, чист въздух, добро настроение, са компонентите, които ще гарантират вашето благополучие през септември.

Риби

През септември представителите на зодия Риби, ще успяват във всичко: активно ще почивате и продуктивно ще работите. Продуктивният период, в който сега се намирате, ще доведе до повишения в работата и увеличаване на доходите. Много от представителите на знака, ще вземат решение за разширяване на бизнеса и няма да загубят.

През този месец, ще искате всичко да разберете и научите. Ще получите отговори на въпросите си и вашата осведоменост, ще ви помогне да бъдете една крачка пред останалите. Необвързаните е добре да се вгледат в обкръжението си, така може да откриете човек, който от дълго време не е безразличен към вас. Вземете ситуацията в свои ръце и тогава ще откриете любовта, която сте чакали.

Любов и семейство

През септември много от вас ще предпочитат да работят, върху подобряването или възстановяването на семейните отношения. Както никога ще почувствате нужда от близките си хора, а те, между другото, ще почувстват същото и ще се притекат на помощ. Пребивавайки в семейния кръг, най-накрая ще намерите душевно спокойствие и ще разберете, че за вас основното е семейството, а не работата.

За тези чиито отношения, са попаднали в омагьосан кръг, септември ще предостави отлична възможност да се освободят от оковите и да се разделят с партньора напълно. След като завършите болезнената връзка, изведнъж ще осъзнаете, че сте готови за нови постижения. И както никой друг път, сега отчаяно ще се стремите да обичате и да бъдете обичани. Много от вас, ще намерят щастието си до края на месеца, докато други ще трябва да чакат до средата на есента.

Кариера и финанси

За кариеристите настъпва прекрасен период - всички предприятия ще имат благоприятен изход. Ако отдавна искате да разширите бизнеса си, тогава началото на есента ще бъде идеалното време за намиране на нови инвеститори.

През втората половина на месеца, са възможни конфликти с колеги на работното място. Може да бъдете въвлечени в една неприятна история, която със сигурност ще повлияе на отношенията с шефовете. Препоръчително е да изграждате отношенията си с колегите на твърда основа и да избягвате възможните конфликтни ситуации. А като спазвате определена дистанция от подчинените на работното място - това ще ви помогне да се предпазите от ненужни клюки и слухове.

Здраве

През септември не са изключени наранявания, затова трябва да се въздържате от екстремни спортове. По-добре през този период, предпочетете пасивната форма на почивка. Спете повече, разхождайте се, срещайте се с приятели. В емоционално отношение, всичко ще е стабилно. В определени дни, може да бъдете малко по-раздразнителни, но лесно ще се справите с това, с помощта на масаж, йога и релаксиращи мероприятия.

През този месец, също се препоръчва да обърнете внимание на хроничните си заболявания. Началото на есента е най-доброто време, най-накрая да направите изследвания и окончателно да определите причината за заболяването.

Източник: www.astrostar.eu 

Мощна експлозия в Бейрут разруши град
-4
22:00 | 05 Август 2020 г.

300 000 бездомни след експлозията в Бейрут

22:00 | 05 Август 2020 г.
300 000 души са останали без дом след огромната експлозия, която се разрази в Бейрут вчера. Това обяви гебурнаторът на града Маруан Абуд....
21:54 | 05 Август 2020 г.

1 млрд. лв. заем от Европейската комисия иска прав...

21:54 | 05 Август 2020 г.
1 млрд. лв. заем от Европейския инструмент за временна подкрепа с цел смекчаване на рисковете от безработица поиска правителството. В сря...
21:33 | 05 Август 2020 г.

Социологът Боряна Димитрова: Най-големият проблем ...

21:33 | 05 Август 2020 г.
Най-големият проблем е не просто дали има страх от президента, проблемът е в доста ограничените възможности на евентуалното служебното пр...
Янка Такева
21:03 | 05 Август 2020 г.

Янка Такева: При оставка на правителството е възмо...

21:03 | 05 Август 2020 г.
Българските учители ще бъдем потърпевши от оставката на правителството. Това съобщи в предаването на Канал 3 „Денят на живо с Надел...
Румен Радев
20:16 | 05 Август 2020 г.

Държавният глава обсъди промени в Конституцията с ...

20:16 | 05 Август 2020 г.
Липсата на достатъчно гаранции за независима и ефективна съдебна система създава опасности пред развитието на България като демократична ...
19:39 | 05 Август 2020 г.

10-годишно момче оцеля в морето, благодарение на д...

19:39 | 05 Август 2020 г.
Отнесено от морските вълни момче оцеляло, благодарение на документалните филми, които гледало, съобщава „Дейли мейл”. &nb...

гледай на живо

06.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Кухнята на Звездев