Какво ви вещаят звездите през месец октомври - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Месецът предвещава идването на зимата, което може да означава, че промените ще повлияят на настроението и нагласата ви

Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии
Източник: Facebook

Какво ви вещаят звездите през месец септември - пълен хороскоп за всички зодии

Напрегнат месец очаква повечето зодии през октомври. Важно е да запазите спокойствие и да наблегнете на щастливите моменти и хората около вас.

Октомври предвещава идването на зимата, което може да означава, че промените ще повлияят на настроението и нагласата ви. 

Везни

През целият месец представителите на зодия Везни, ще усещат ръката на съдбата. Във всички дела, ще успеете. Близките хора ще ви подкрепят и оказват всякаква помощ. В забързаното ежедневие, много от вас ще поискат да преосмислят жизнените си ценности. Ще искате да останете поне за малко, насаме с мислите си. Мнозина най-накрая ще дадат приоритет на семейството и няма да загубят. Личният живот няма да ви позволи да се отегчите, но все пак, са възможни и конфликти с партньора. Опитайте се да изгладите ситуацията, в крайна сметка тя ще се разреши от само себе си.

През октомври, ще бъдете изпълнени с енергия, която трябва да насочите в конструктивна посока, в противен случай няма да може да избегнете конфликтните ситуации. Месецът е благоприятен за напредък в кариерата, не се колебайте да покажете талантите и амбициите си. Сега е моментът да се възползвате от шанса и да се опитате в нов проект.

Любов и семейство

В семейството през октомври, ще цари идилия. Малките битови проблеми, ще решите бързо и заедно. Вашият партньор ще демонстрира своята любов към вас, а вие на свой ред ще благодарите на съдбата, че ви е свързала с такъв добър човек. Тези, които имат деца, ще прекарват по-голямата част от времето си в обучение на по-младото поколение. Трудностите с тийнейджърите, ще бъдат решени бързо и лесно. Ще успеете да спечелите тяхното доверие и одобрение и това ще ви направи изключително щастливи.

Необвързаните имат всички шансове, да променят положението си. Но трябва да се избавите от една ваша лоша черта, понякога плашите хората с мрачното си настроение. Препоръчително е да се усмихвате повече, в отговор и съдбата ще ви се усмихне и ще ви подари запознанство с чаровен човек. Подгответе се предварително за това събитие: променете външния вид, обновете гардероба си, използвайте услугите на гримьор.

Кариера и финанси

В началото на октомври вашата кариера, ще се развива много добре. Ще ви бъде предложен обещаващ проект, който ще изисква всичките ви знания и умения. Още в началото, изяснете правата и задълженията си, за да не се сблъскате с неприятности в бъдеще. През целият месец, ще работите много и ще сте удовлетворени от усилията си. Успехът в такава важна работа, ще добави във вас целенасоченост и решителност.

Изпитвайки въодушевление, ще искате да се захванете със свой собствен бизнес. Препоръчително е да не отлагате момента и да започнете начинанието възможно най-скоро. Вашата идея ще бъде приета от хората положително и много скоро малкия бизнес, ще започне да носи добри доходи. Това също е благоприятно време за парични инвестиции и големи покупки. Може да бъдете помолени за заем. Не си струва да отказвате, защото ще ви върнат парите, дълго преди изтичането на срока.

Здраве

Във физически план няма да изпитате дискомфорт. Тялото ви, ще работи като часовник. Въпреки натоварения работен график, ще имате време да поспите и ще се чувствате въодушевени. Няма да имате време да се отегчите или изпитате пристъпи на есенна депресия, защото ще сте напълно потопени в управлението на бизнеса.

Въпреки това в края на месеца, дори най-устойчивите от вас ще се почувстват уморени. Но това състояние скоро ще премине, точно когато приключите всички най-важни дела и си позволите една седмица почивка. Прекарайте краткият си отпуск със семейството. Децата и вашата половинка, ще ви помогнат за попълването на изчерпаните енергийни резерви.

Скорпион

Октомври за представителите на зодия Скорпион, ще бъде напрегнат на всички фронтове, което е добре дошло, за импулсивните представители на този знак. Този период, ще изисква от вас да участвате изцяло в работния процес. Но не се потапяйте напълно в него, намерете време и за любимия човек, той се нуждае от вас. Сега също е благоприятен момент да изразите своите претенции към шефовете - ще бъдете чути. В крайна сметка всичко ще завърши добре - както у дома, така и на работното място.

През октомври, ще бъдете изпълнени с доброта. Ще искате да правите добри дела и да носите радост на хората около вас. Подобно излъчване, ще помогне да се запознаете с много добри хора, които ще са ви полезни в бъдеще. Междувременно много от вас, ще изпитат нужда да останат сами. Няколко уединени вечери, ще ви помогнат да се справите с мислите си и да възстановите жизнената енергия, която сте пропиляли през последните месеци.

Любов и семейство

През целият месец, ще усещате надеждното рамо на любимия човек. Семейството ще ви подкрепя по всякакъв начин, докато градите кариера. На свой ред вие ще оцените доброжелателността и саможертвата на членовете на семейството, които мълчаливо ще приемат натовареността ви в работата. Затова пък, ще бъдат много щастливи, когато донесете у дома солидна премия и ги изпратите на дългоочаквано пътуване.

В края на месеца, ви очаква дългоочаквана ваканция. Мнозина ще заминат на почивка, а необвързаните могат да срещнат човек, с когото да завържат роман. И дори тази връзка, да не продължи дълго, този човек завинаги ще остане в паметта ви. Някой от вас, могат да решат да включат любимият в общ бизнес. Може да разчитате напълно на половинката си, тя ще положи всички усилия да издигне вашият бизнес на ново ниво.

Кариера и финанси

Първата половина на месеца, ще бъде много ползотворна. По това време ще проведете редица важни преговори, които ще бъдат увенчани с успех. Вашите дипломатични умения, ще доведат до нови обещаващи проекти не само на местно ниво, но и в чужбина. Творческите личности ще усетят невероятно вдъхновение, което ще ги подтикне към покоряване на нови висоти.

През октомври, ще почувствате властта в своите ръце. От една страна, това чувство ще ви помогне да организирате компетентно управлението на голям брой служители, от друга - това може да доведе до проблеми в семейството. Ето защо, не бъркайте понятията "работа" и "дом". Завръщайки се у дома, махнете маската на началника, иначе няма да избегнете скандали.

Здраве

През октомври вероятността за травми и наранявания, ще е висока. Дори боравенето с домакински уреди, може да доведе до по-сериозни контузии. По това време, е по-добре да изоставите екстремните спортове.

Бъдете внимателни, когато шофирате, палите огън или работите с електрически обекти. Пресичайте пътя само на определените места. Добре ще е временно да изоставите вечерните забавления извън дома, по-добре останете вкъщи. Предпазните мерки, не са навредили на никого.

Стрелец

През октомври, ще се нуждаете от помощта на роднините. Очаква се влошаване на материалното състояние и ще е необходимо да работите усилено, за да получите премия и накрая да стабилизирате паричната ситуация. В последните дни на месеца се посветете на почивка и възстановяване на загубената енергия. Не се притеснявайте за работата, която ще трябва да напуснете за кратко време - вашите колеги ще дойдат на помощ и ще свършат част от вашите задължения.

Възможно е през октомври, да се наложи да вземете съдбоносно решение. Сега ще бъдете подкрепени от съдбата, рискувайте и ще спечелите. В любовната сфера се предвижда хармония и щастие. Необвързаните, ще трябва да сменят местоположението си поне за няколко дни. Има шанс на новото място да се влюбите, а след това да се ожените. При това удачно и за цял живот.

Любов и семейство

Семейните представители на знака, през октомври нищо не ги заплашва. Не се очакват нито семейни кавги, нито недоволство от членовете на семейството, нито дори дребни кавги. Очаква ви пълно спокойствие в отношенията. Партньорът, ще ви разбира перфектно и вие от своя страна ще го обграждате с грижа и обич. А какво по-хубаво, когато партньорите се доверяват един на друг. Сега ще разбирате колко е важно, да поддържате близост с любимия човек, защото от хармонията в семейството, ще зависи вашето спокойствие.

Тези, които не са обременени с ангажиментите на брака, се препоръчва да заминат на пътешествие, макар и за седмица. В този период е възможно интересно запознанство, което в бъдеще може да прерасне в дълготрайна сексуална връзка. Много от вас, ще решат най-накрая да направят официално предложение на избраникът си.

Кариера и финанси

През октомври, ви очаква финансова нестабилност. С изненада ще откриете, че харчите повече, отколкото печелите. Такава екстравагантност, ще ви докара до заем. Въпреки това, по въпроса за финансите, роднините или най-добрите приятели ще ви се притекат на помощ. В работата всичко ще се развива отлично. Ще успеете да решите и най-трудните задачи и да се справите с куп сложни проблеми.

Вашето социално положение, ще се укрепи за сметка на професионалния успех. И това в бъдеще, ще повлияе на финансовото Ви състояние. Препоръчително е да проявявате такт и гъвкавост, при общуването с важни хора. Не е нужно да пристъпвате своите принципи, но безкомпромисни също не трябва да бъдете. Научете се да отстъпвате и правите компромиси.

Здраве

Това, което наистина може да създаде проблеми през октомври, е здравето. Дори в свободното си време ще се чувствате претоварени, крехки, болни. Да разберете причината за състоянието си, ще помогне само задълбоченото изследване. Обърнете се към терапевт, тъй като това е възможно да бъде такова заболяване, което да може да бъде излекувано само чрез правилно избрано лечение. Междувременно, ще се нуждаете от повече почивка, сън и разходки.

 

Проблемите може да бъдат, не само от физическо естество. Събитията от последните месеци, вероятно са засегнали и психиката. Нервна възбуда, раздразнителност, апатия към всичко - това ще почувствате през октомври. За елиминиране на нервното напрежение, ще помогне гледането на леки филми, четенето на хубави книги. Оставайте по-често в уединение - някъде където никой не ви притеснява, ще се почувствате много по-добре.

Козирог

През октомври за представителите на зодия Козирог, ще има една важна тема - работата и кариера. Стремейки се към върха на кариерата, не забравяйте, че успехът идва само при тези, които щателно изпълняват и най-незначителните задачи. Този месец е препоръчително да обърнете внимание на дребните неща и да не изпускате от поглед нищо. Доверявайте се, но и проверявайте вашите приятели. Бъдете предпазливи, с непознати хора.

В личната сфера не се отличавате с чувственост и нежност, затова е препоръчително да промените леко това. Ако сте по-романтични и искрени в чувствата, тогава ще разберете колко много ви обичат. Здравето ви може да създаде проблеми, само поради една причина - небрежност. Но, не е нужно да се самолекувате, дори и да знаете наизуст цялата медицинска енциклопедия.

Любов и семейство

Октомври е добро време за общуване с роднини и приятели. Излизайте по-често от дома, присъствайте на концерти и изложби, измислете си хоби. Доброто ви настроение, ще зарази всички членове на семейството. Прекарвайте с децата си колкото е възможно повече време и ще бъдете изненадани да откриете, че те са най-добрите ви мотиватори.

В отношенията с партньора, показвайте повече нежност. Да, по природа романтичното поведение не ви е особено характерно, но ако направите усилие над себе си, ще разберете колко е страхотно да раздавате емоции. Вашият партньор, ще ви бъде благодарен за това. Краят на месеца посветете на подобряване на дома и проблемите на семейството. Ако от дълго време не сте обновявали мебелите, както и стаите в жилището, тогава се заемете с ремонт.

Кариера и финанси

През първата половина на месеца, ще работите усилено. Ще прекарате това забързано време в безкрайни разговори с партньори, разработване на бизнес стратегии. Бъдете благодарни на колегите си, без които не бихте могли да постигнете такива висоти. Не се намесвайте в колективните конфликти и не говорете надменно с онези, които са ви помагали при предаването на безкрайните доклади.

Ако отдавна искате да спечелите обещаващ проект, сега е точното време да се хвърлите в битка. Вашата тактика, съчетана с компетентност и задълбочено познаване на ситуацията, ще ви доведе до успех. Със сигурност ще получите най-високо одобрение от началниците, а с него и прилична премия.

Здраве

През октомври, може да се оплаквате от главоболие, възпаления, заболявания на горните дихателни пътища. Пренебрегването на вашето здраве, както и на лечението, може да доведе до влошаване на ситуацията. Не си поставяйте сами диагноза, обърнете се към специалисти.

Препоръчително е да слушате тялото си и при първите симптоми на заболяване, да си направите медицински изследвания. Тъй като вашият организъм е отслабен, поради падане на имунитета, не е излишно да пиете витамини. Поддържайте тялото си във форма, тренирайте, ходете на басейн, посетете сауна. Но не забравяйте, всичко трябва да правите с мярка. Не прекалявайте с физическото натоварване.

Водолей

От финансова гледна точка, този месец ще е добър за представителите на зодия Водолей, така че спокойно може да вземете дългосрочен заем, както и да си купите нещо, което отдавна желаете. Възможен е напредък в кариерата, ще имате късмет и всички проблеми ще бъдат решени възможно най-бързо. След средата на месеца, е време да направите равносметка и да планирате бъдещите си перспективи.

В личния живот, нещата ще се развиват по обичайния си начин, без негативни емоции и битови проблеми. Семейните трябва да се държат по-меко и по-често да правят отстъпки, защото само така, ще направят съюза си по-силен и по-искрен. Необвързаните ги очаква среща с любовта, и дори романа да не е продължителен, ще се потопите в романтика и емоции.

Любов и семейство

Тези, който отдавна имат семейство и деца, ще бъдат в чудесно настроение. Децата ще са послушни, половинката ще ви обича и вярва. Какво друго ви трябва, да се почувствате щастливи. В средата на месеца се очаква, да чуете добри новини. Може би скоро ще станете родители или баба (дядо). Предвкусвайки важното събитие, ще останете в тонус за дълго време и ще зареждате с оптимизъм цялото си семейство.

На необвързаните октомври обещава красив роман. И между другото, всичко ще бъде много бурно и страстно. Без каквито и да е вълнения или съмнения, решавайте всички възникнали проблеми. Особено психологически. И не бързайте, да се разкривате веднага на партньора си. Колкото по-мълчаливи и загадъчни бъдете, толкова по-добре ще се развива вашата зараждаща се връзка.

Кариера и финанси

Вашата просперираща позиция, най-накрая ще ви развърже ръцете – сега ще може да си купите всичко, което отдавна желаете. През последния месец сте работили усилено, затова заслужавате тези разходи. Особено ще върви на тези, който имат собствен бизнес. В сделките, ще се покажете в най-добрата си светлина. Всяка инвестиция ще носи дивиденти. Точността и последователността в работата, ще доведат до неоспорима победа.

Заради успехите си, може да станете по-арогантни и това да се отрази на вашата работа. Възможни са сблъсъци с колеги. Може би някой отдавна иска да заеме мястото ви и се опитва да ви очерни в очите на началниците. Не се поддавайте на провокациите. Бъдете уверени в своите решения, защитавайте позицията си докрай. Ако сте на ръководна позиция, не позволявайте на вашите служители своеволия и твърдо пресичайте опитите за саботаж. Дори ако трябва да уволните някого.

Здраве

Избягвайте дългите пътувания през октомври, особено ако трябва да шофирате. Месецът е травматично опасен. Може да се порежете, дори на ръба на лист хартия. Бъдете внимателни при работа с огън, остри предмети, електричество. Погрижете се за тялото си, ако напоследък сте започнали да трупате излишни килограми. Преразгледайте диетата си.

Премахнете твърде висококалоричните храни, яжте по-често, по 5-6 пъти на ден, но на малки порции. Също си заслужава да се откажете от алкохолът и пушенето. Ако често страдате от бронхит, тютюнопушенето само ще влоши положението. Не забравяйте, че сами сте отговорни за живота си и затова, ще трябва да положите много усилия, за да го продължите до максимум.

Риби

Представителите на зодия Риби, ги очаква един доста спокоен месец. Повечето време, ще прекарвате заобиколени от роднини и приятели. Работата, поне в първите дни на месеца, ще остане на заден план. На първо място, ще бъде емоционалният компонент на вашата същност. Повече от всякога, ще искате да пожертвате кариерата, заради душевното си спокойствие и хармонията с всички членове на семейството.

Към средата на месеца старо хоби, може да донесе печалба, което ще добави вдъхновение и оптимизъм. Възможно е да поемете риск и да внедрите в живота си нещо, което преди това ви е изглеждало безумно. Сега всичко ще е различно, така че не се страхувайте да се издигнете, за да постигнете успех. Някой приятели могат да плетат интриги зад вашият гръб, внимателно се вгледайте в обкръжението си. Това може да не позволи, да реализирате таланта си изцяло.

Любов и семейство

В личен план, не се очакват промени. Необвързаните представители на знака, ще се задоволят с компанията на приятели, а запознанствата с представители на противоположния пол, ще останат на заден план. Някой от роднините, ще се нуждае от вашата помощ, не им отказвайте подкрепа – това ще ви се зачете в бъдеще. Радостни моменти очакват тези, които наскоро са започнали любовна връзка. Отношенията с избраника, ще бъдат хармонични и чувствени.

Семейните ще прекарат този месец спокойно. Сериозни спорове с втората половинка, не се очакват. Културните събития и пътуването със семейството, ще помогнат да върнете романтиката в отношенията. Към средата на месеца, някой ще искат за малко, да си починат от семейните ангажименти и да се позабавляват. Не се отказвайте от желанията си, защото го заслужавате. Въпреки това, не е препоръчително да прекалявате, в противен случай са възможни кавги с партньора.

Кариера и финанси

През октомври ви очаква нестабилно положение, по отношение на финансите. Но това ще се случи не само заради вашата непрактичност или небрежност. По-голямата част от парите, които печелите, ще отидат за разрешаване на семейни проблеми. До края на месеца, семейният бюджет, ще е почти на нула, ще трябва да започнете да спестявате. Въпреки че, ако ви върнат дълговете, ще може лесно да се справите с кредити и други заеми.

Междувременно, ще се появяват нови обещаващи проекти. Кариеристите ще се възползват от тази възможност и ще спечелят печеливш бизнес, заобикаляйки сериозни конкуренти. Извличайки максимално приходи, особено от местата, където може да спечелите пари, ще стабилизирате положението. До края на месеца, успешно ще завършите всички текущи дела и ще може да разчитате на голям бонус.

Здраве

През октомври, по-често излизайте сред природата, разхождайте се в парка или дори правете упражнения на чист въздух. На вас реално не ви стига кислород, оттам и главоболие, безсъние и есенна депресия. Полезно е да слушате спокойна музика преди лягане, както и да взимате вана с ароматни соли. Ако нервите създават проблем, ограничете общуването с негативни личности.

Хроничните заболявания, могат да се влошават през есента. За да получите реална картина на състоянието си, отидете в качествена болница. Обърнете също внимание, на състоянието на вашите зъби. Най-вероятно, ще се наложи да отидете на зъболекар или ортодонт.

Хороскопът за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева - вижте ТУК 

Източник: astrostar.eu

Етикети: хороскоп 2019
00:13 | 14 Август 2020 г.

РБ Лайпциг на полуфинал в Шампионска лига след 2:1...

00:13 | 14 Август 2020 г.
След 18 мача без загуба, момчетата на Диего Симеоне загубиха с 1:2 на четвъртфинала в Шампионска лига. РБ Лайпциг пък продължава да пише ...
Чешма
21:53 | 13 Август 2020 г.

Токов удар в Пловдив остави голяма част от града б...

21:53 | 13 Август 2020 г.
Голяма част от Пловдив остана без вода днес, след като токов удар изненада две от четирите помпени станции за града, съобщава Nova. Т...
Баку
21:36 | 13 Август 2020 г.

Арестуван е посланика на Азербайджан в Сърбия, Чер...

21:36 | 13 Август 2020 г.
Посланикът на Азербайджан в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина Елдар Хасанов беше арестуван в Азербайджан днес по подозрение в прис...
Йерусалим
21:16 | 13 Август 2020 г.

Исторически пробив в отношенията между Израел и ОА...

21:16 | 13 Август 2020 г.
Израел и Обединените арабски емирства се договориха днес за пълна нормализация на отношенията. Израел временно ще отложи решението да...
Секс
21:06 | 13 Август 2020 г.

Индиец се самоуби заради липса на секс – арестувах...

21:06 | 13 Август 2020 г.
Жител на индийския град Манинагар посегнал на живота си заради липсата на секс. Скърбящата вдовица била арестувана по подозрение, че тя г...
Нидал Алгафари
21:03 | 13 Август 2020 г.

Нидал Алгафари: Нинова и колегите ѝ искаха да се п...

21:03 | 13 Август 2020 г.
Проваленият опит за свикване на извънредно заседание на Народното събрание днес предизвика очакваните коментари към Корнелия Нинова и БСП...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Кухнята на Звездев