Към земята идва мощен енергиен поток

Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред"

медитация, чакри, йога, дзен, мандала, чакра
Източник: pixabay.com

Луната е в знак Стрелец до 13:38ч на 7 септември. Този период е пълен с оптимизъм, растеж "нагоре и напред". Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот.
 
Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени.
 
Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.
 
5 лунен ден до 12:43ч на 3 октомври (от 11:33ч на 2 октомври)
 
Не е подходящо за сериозни и нови дела, за творческа дейност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време. Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи. Пазете се да проявявате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание от съдбата.
 
6 лунен ден от 12:43ч на 3 октомври до 13:47ч на 4 октомври
 
Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.
 
Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.
 
Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.
 
Секс - Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има повече целувки и прегръдки. Много подходящо време за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.
 
Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.
 
Сънища – По-добре на никого да не ги разказвате и се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.
 
17 слънчев ден – Нищо не трябва да се планира. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не трябва да се завършва сега. Подходящо е да се посети църковен храм. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните.

Източник: novini.bg
00:13 | 14 Август 2020 г.

РБ Лайпциг на полуфинал в Шампионска лига след 2:1...

00:13 | 14 Август 2020 г.
След 18 мача без загуба, момчетата на Диего Симеоне загубиха с 1:2 на четвъртфинала в Шампионска лига. РБ Лайпциг пък продължава да пише ...
Чешма
21:53 | 13 Август 2020 г.

Токов удар в Пловдив остави голяма част от града б...

21:53 | 13 Август 2020 г.
Голяма част от Пловдив остана без вода днес, след като токов удар изненада две от четирите помпени станции за града, съобщава Nova. Т...
Баку
21:36 | 13 Август 2020 г.

Арестуван е посланика на Азербайджан в Сърбия, Чер...

21:36 | 13 Август 2020 г.
Посланикът на Азербайджан в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина Елдар Хасанов беше арестуван в Азербайджан днес по подозрение в прис...
Йерусалим
21:16 | 13 Август 2020 г.

Исторически пробив в отношенията между Израел и ОА...

21:16 | 13 Август 2020 г.
Израел и Обединените арабски емирства се договориха днес за пълна нормализация на отношенията. Израел временно ще отложи решението да...
Секс
21:06 | 13 Август 2020 г.

Индиец се самоуби заради липса на секс – арестувах...

21:06 | 13 Август 2020 г.
Жител на индийския град Манинагар посегнал на живота си заради липсата на секс. Скърбящата вдовица била арестувана по подозрение, че тя г...
Нидал Алгафари
21:03 | 13 Август 2020 г.

Нидал Алгафари: Нинова и колегите ѝ искаха да се п...

21:03 | 13 Август 2020 г.
Проваленият опит за свикване на извънредно заседание на Народното събрание днес предизвика очакваните коментари към Корнелия Нинова и БСП...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Кухнята на Звездев