За какво най-много съжалява всяка зодия

Вижте от какво се е разочаровала всяка зодия тази година:

изгрев, залез, мъж, самота
Източник: pixabay.com

Всеки човек е допускал грешки през живота си. А вие съжалявате ли за нещо, което сте направили през изминалите месеци?
 
Разбира се, грешките са част от живота на всеки човек, но има някои грешки, които ни преследват дълго след като са се случили. Какви са те, зависи от зодиакалния ни знак. Представителите на всеки зодиакален знак съжаляват за нещо.
 
Вижте от какво се е разочаровала всяка зодия тази година:
 
Овен 
Разочаровани са, че не са постигнали всичките си цели през изминалата година. Въпреки всичко, Овните са постигнали наистина много неща. Те са прекалено амбициозни и взискателни от себе си и поради тази причина никога не са доволни от себе си.
 
Телец 
Разочаровани са, че и тази година не им е провървяло в любовта. Съжаляват, че не са намерили правилния човек и отново са изгубили времето си с някой, който не ги заслужава. Телците, обаче, се справят прекрасно с този проблем, заради това трябва да бъдат горди със себе си.
 
 
Близнаци
През изминалата година те са поели наистина много рискове. Съжаляват, че са се провалили и не са успяли да сбъднат мечтите си, но Близнаците са наистина много смели представители на зодиака, които трябва да се гордеят с характера си.
 
Рак 
Представителите на този зодиакелен знак съжаляват, че не са успели да открият човек, с когото да споделят щастието си. Разочаровани са също, че са разкрили истинската същност на хората, които обичат. Всъщност, трябва да се радват, че това се е случило и са се отървали от токсичните хора в живота си.
 
Лъв
Те съжаляват, че и тази година не са успели да се погрижат за себе си. Грижейки се за близките си хора, Лъвовете са пренебрегвали себе си през цялата година.
 
 
Дева 
Представителите на този зодиакален знак са разочаровани от себе си. Девите съжаляват, че и тази година не са успели да бъдат перфектната версия на себе си. Тормози ги мисълта, че са разрушили отношенията си с много голяма част от близките си хора.
 
Везни
Търсят спокойствие, хармония и любов. Чувстват се наистина зле от факта, че през изминалите 12 месеца не са успяли да открият човек, който им дава всичко това. Разочаровани са, че в живота им не се е появил човек, който да истински да привлече вниманието им и да ги впечатли.
 
Скорпион
Представителите на този зодиакален знак също са разочаровани от себе си. Те имат редица вредни навици и през изминалата година не са могли да се откажат от нито един от тях. Това ги кара да се чувстват наистина зле.
 
Стрелец 
Съжаляват, че не са имали достатъчно време да се насладят на живота. Те са отделили првекалено много време за личните и професионалните си цели и не са успяли да се поглезят.
 
 
Козирог
Представителите на този зодиакален знак не са успяли да постигнат всичките си цели през изминалата година. Поради тази причина са разочаровани от себе си, но имат достатъчно време да поправят нещата.
 
Водолей
Те съжаляват, че не са се отнасяли достатъчно добре с хората през изминалата година. Колкото и да съжаляват, не могат да променят стореното. Единственото, което могат да направят е да променят отношението си в бъдеще.
 
Риби
Разочаровани са, че за пореден път са били предадени от човек, когото са обикнали. Трябва да се радват, че са имали възможността да обичат дори за малко.
 
Източник: iwoman.bg
22:11 | 10 Август 2020 г.

Бил Гейтс: COVID-19 ще бъде спрян едва след две го...

22:11 | 10 Август 2020 г.
Пандемията на коронавируса ще бъде спряна едва след две години и половина, заяви основателят на Microsoft Бил Гейтс в интервю за Wired. ...
Левски Берое
22:03 | 10 Август 2020 г.

Берое откри сезона с класическа победа над Левски...

22:03 | 10 Август 2020 г.
Берое надви убедително Левски с 2:0  на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов". Гостите се оттеглиха на почивката при р...
Полицията издирва стрелеца
22:00 | 10 Август 2020 г.

Над 100 арестувани, 13 ранени полицаи и стотици ра...

22:00 | 10 Август 2020 г.
Над 100 души бяха арестувани след безредици и плячкосване в Чикаго, при които бяха ранени 13 полицаи и бяха нанесени щети на обекти в раз...
Мощна експлозия в Бейрут разруши град
-4
21:45 | 10 Август 2020 г.

220 са вече жертвите на експлозиите в Бейрут, а CO...

21:45 | 10 Август 2020 г.
Демоничната експлозия на амониев нитрат на пристанището на Бейрут миналия вторник унищожи и повреди сгради на много километри наоколо. В ...
Арктика
21:31 | 10 Август 2020 г.

Климатолози: Арктика може да остане без лед до 203...

21:31 | 10 Август 2020 г.
Британски климатолози установиха, че почти цялата полярна ледена шапка може да изчезне напълно през лятото до 2035 г., изучавайки състоян...
21:16 | 10 Август 2020 г.

В Мексико кастрираха мечок, подушил косата на жена...

21:16 | 10 Август 2020 г.
В Мексико се шири възмущение, след като черна мечка, видяна на видео да се приближава до посетителка в природен парк и да подушва косата ...

гледай на живо

11.08.2020
 • в момента
  Спорт в обектива
 • 01:00
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини