Годишен хороскоп! Какво вещаят звездите за всяка зодия през 2020-та? (ЧАСТ 3)

Предвижданията на хороскопа за 2020г, ще ви осигурят прозрения и насоки за начина, по който Новата година ще се развива за вас

Какво ви вещаят звездите през пролетта - най-пълният хороскоп за всички зодии
Източник: Facebook

Какво ви вещаят звездите през пролетта - най-пълният хороскоп за всички зодии

Предвижданията на хороскопа за 2020г, ще ви осигурят прозрения и насоки за начина, по който Новата година ще се развива за вас. В тези хороскопи, се вземат предвид по-специално позициите на планетите Юпитер и Сатурн, които дават повече или по-малко добра представа, за това какво може да очакват през годината 12-те знака на зодиака.
 
Стрелец
 
2020 може да бъде много добра година, за представителите на зодия Стрелец. На преден план ще бъде семейният живот и кариерата. Ще трябва да сте много решителни, за да постигнете целите си. Може да е трудно, но удовлетворението ще бъде голямо. Трябва да приемете, промените в живота. Бъдете готови да действате бързо и твърдо. С увереност и решителност, успехът определено ще дойде. 2020 година, ще ви донесе дълго желаното благополучие. Разбира се това няма да се случи от само себе си. Ще се изисква задълбочено мислене и упорит труд.
 
Трябва да използвате максимално личния си опит и таланти, който сте натрупали толкова трудно през последните години. Сега е време за награди. Във финансовата сфера, няма нужда да рискувате. Със сигурност знаете как да харчите парите си, но най-вече как да ги инвестирате. Животът ви може да се промени, възможно е да придобиете нов социален статус, да влезете в свят, който все още не познавате. Избягвайте гафовете и изграждайте трайни отношения в новата среда.
 
През тази година, ще трябва да отделяте повече време на семейството си, което сега ще се нуждае от вашата подкрепа. Проявете любов и разбиране към вашия съпруг или съпруга, но особено към децата, сестри и братя. Хармоничните отношения, ще ви носят душевно спокойствие. Забравете за малките спорове по дребни въпроси, в които гордостта играе съществената роля. Дайте на близките си, необходимото пространство и свобода. Често демонстрирате високомерие и консерватизъм, ако успеете да ги овладеете, ще спечелите много в социално отношение. Приятелството се печели само с толерантност и доверие, дори към тези, които мислят или живеят по различен начин от вас.
 
Имате всички качества за да успеете, а хората около вас, ще ви помагат и подкрепят, когато е необходимо. Това е най-сигурната рецепта за придобиване на заслужен социален статус. През годината разбира се, ще има възходи и падения, както и някои разочарования, но крайният резултат си заслужава усилията. 2020 г. ще бъде година, когато ще може да си починете. Вашите артистични наклонности, ще направят живота ви по-красив, а за някои дори по-печеливш. Времето прекарано в хармония със себе си и другите, ще ви предпази от последствията на стреса. Като цяло няма да имате здравословни проблеми. Малко спорт и правилна диета, ще ви поддържат в завидна форма.
 
Работа и Пари
 
Тази година наистина ще е много важна за работата. В тези месеци и особено когато Сатурн променя астрологичната зона, може да консолидирате всички професионални инициативи, които сте започнали в миналото, да печелите повече пари или да почувствате нужда да харчите за реализирането на нови проекти. Началото на годината идва с големи финансови и професионални възможности, които ще ви позволят да сте център на вниманието и да постигнете успехи, които може би, през последната година не сте могли да осъществите.
 
Абсолютно трябва да изпълните всички замислени проекти, преди декември, когато Сатурн ще ви помогне да израснете още повече и да правите много други неща. Нови приятелства, договори и споразумения, се очакват от юни, когато с енергията която идва от Марс, наистина ще може да управлявате живота си по най-добрия начин. Всъщност лятото, ще е изпълнено с оптимизъм и с много физическа и психическа енергия, което ще ви позволи да работите в продължение на много часове, без да се чувствате прекалено уморени.
 
Всяко сътрудничество, родено сега, е предназначено да успее и всяко ново споразумение или договор, който подпишете, може да ви донесе значителна печалба. Ако сте много млади и учите, тогава може да започнете някакво ново начинание, да се утвърдите и да вземете изпитите с отлични оценки. Освен това, ако търсите работа, може да получите много предложения през годината. Но е добре, още през първите три месеца да започнете да изпращате автобиографията си, да ходите на интервюта или да помолите за съдействие хора които познавате и могат да ви помогнат. Нещата ще се подобряват на работното място и дори може да получите увеличение на заплатата.
 
Любов и семейство
 
През по-голямата част от годината любовните отношения, ще бъдат доста успешни. Ще преживеете много положителни моменти и ще имате шанс значително да подобрите отношенията си с любимия човек. Крайният успех, ще зависи от вашите умения за вземане на решения. През тази година Юпитер и Сатурн, ще са благоприятни за реализиране на проекти заедно с човека, когото обичате. Възможни са някои събития, благоприятстващи развитието на идеи и проекти, които изискват много съвместни разходи. Въпреки това, всичко, което се случва през този период, ще бъде отлично и може да се използва за подобряване на любовния ви живот.
 
Ако сте необвързани, периодът е чудесен за нови срещи и има вероятност отново да се влюбите, особено ако сте минали през период на криза в миналото. Първите три месеца на годината, могат да бъдат много важни за спечелване на човека, който харесвате и ще ви предоставят различни възможности да промените живота си. Ако вече имате любим човек, тогава отношенията ви може да се подобрят значително и да реализирате заедно много проекти. Някой от вас може през последните месеци да решат да си купят нов дом, да заживеят с партньора си или да изберат дата за брак, ако не е било възможно да го направите през последната година
 
Също така тази година, ще ви позволи да пожънете плодовете на вашата упорита работа, които сте посели миналата година. Ако желаете дете, лесно ще може да вземете правилното решение с вашият любим. През месеците, когато Сатурн се премества от Козирог във Водолей, може да затвърдите любовния си живот и да реализирате други важни проекти в любовта. А от декември нещата ще се подобрят допълнително. Не оставайте сами и не се затваряйте вкъщи, а излизайте и се срещайте с нови хора.
 
Късмет и здраве
 
Този период определено е интересен, що се отнася до физическата енергия. На първо място Юпитер и Сатурн, ще ви позволят да вложите всичките си сили във финансовия сектор и резултатите могат да бъдат отлични. Но най-интересното е, че от юни и в продължение на много месеци Марс ще бъде в тригон към вашият знак и ще ви зареди с много физическа и психическа енергия, с която ще може да работите продължително, без умора. Разбира се, Марс също ще увеличи и сексуалната ви сила и вероятно ще бъдете като магнит за противоположния пол, но трябва да сте много внимателни за предателства и изневери.
 
От друга страна Юпитер, може да ви предостави много полезни възможности за печелене на пари. Вашата банкова сметка, вероятно ще се увеличи значително и дори ако разходите бъдат много, не е нужно да се притеснявате, защото възможностите за печалба ще идват често. Друго което трябва да направите, за да постигнете повече успехи, е да пътувате по-често. Защото по време на пътуване независимо дали с кола, влак, самолет, може да срещнете нови хора, да сключите споразумения или да се сприятелите с влиятелни личности, който ще спомогнат за вашето професионално издигане.
 
На физическо ниво наистина ще имате много енергия, но не е нужно да я губите излишно тъй като тази енергия няма да може да бъде възстановена лесно през следващата година. Ако имате някакво заболяване, втората част на годината е отлична, за намиране на полезно лечение, възможно е да срещнете добър лекар, който може да реши вашите проблеми.
 
Козирог
 
2020 г., ще донесе много печалби на представителите на зодия Козирог. Това, ще е изключително време, когато инвестициите ще бъдат невероятно печеливши. Вие сте склонни да отстоявате своята независимост, да изразявате своите концепции, да оспорвате социалните конвенции. Мнозина ще ви гледат с подозрение, но вие ще се чувствате добре и ще се радвате на живота. Опитайте се обаче да го правите тактично и приятелите, ще ви разберат. Упорити и с високо чувство за дълг, обикновено сте добри в бизнеса. Тази година е много благоприятна, за увеличаване на материалните богатства и за постигане на финансов просперитет.
 
Успехът може да бъде толкова голям, че коренно ще промени живота ви. Финансовият просперитет може да дойде от професията или други независими от нея дейности. Обаче, трябва да сте по-предпазливи. Вероятно ще станете по-малко внимателни при управлението на парите, особено когато почувствате склонност към духовност и забравите меркантилните проблеми на съществуването. Що се отнася до семейството, любовта и приятелите, едва ли ще се сблъскате с проблеми. Близките хора, ще бъдат тези, на които ще може да разчитате, когато имате нужда.
 
Любовта ще ви донесе постиженията, за които мечтаете. Сега ще имате време за онези неща, които наистина харесвате и сте пренебрегвали. В личен план това е време на еволюция, на големи постижения. Ако преди сте се борили с личните проблеми, сега е време да инвестирате повече в социалните отношения. Годината е благоприятна за успех в обществото. Ще бъдете оценени и изслушани, ще се радвате на уважение и по-висок социален статус. Добре е да бъдете много внимателни как общувате, за да не създавате грешно впечатление.
 
През 2020г, не се очакват сериозни здравословни проблеми. Ако имате нужда, може да се опитате да отслабнете. Но избягвайте твърде драстичните методи, те са опасни. Спортът е най-доброто решение. Време е да се насладите на живота и да добиете повече самочувствие. Поддържайте нервната си система и ако възникнат някакви проблеми, преодолейте ги със здравословен и хармоничен начин на живот.
 
Работа и Пари
 
Очаква ви един прекрасен период през почти цялата година, по отношение на работата. Тази година, е година на ново начало, в която обновяването, което решите да внесете в живота си, ще продължи за дълго време. Ако вашата настояща работата, вече не ви удовлетворява, тогава необходимостта да напуснете и се заемете с нещо ново, ще бъде много силна. По време на тази фаза от живота си, ще имате късмет да намерите правилните хора, които да ви помогнат за реализиране на вашите желания. Всеки проект и идея, ще се осъществят за кратко време.
 
Младите представители на знака, които търсят нова работа, трябва да ходят по интервюта, да изпращат автобиографията си. Ако не стоите у дома с надеждата, че някой сам ще дойде да ви предложи работа, до края на март, може да намерите перспективна позиция. Към месец юни, когато Марс е в квадратура може да създаде лека физическа умора, депресия, песимизъм, но ще може лесно да се преборите с това. Всъщност годината е отлична за да оставите старата работа, която вече не харесвате и да поемете по нов професионален път. Възможно е в началото да трябва да инвестирате много пари, но в бъдеще ще постигнете прекрасни резултати.
 
Много от вас ще успеят да се освободят от вериги, които са ги спъвали години наред и да постигнат икономическо удовлетворение. В края на декември Сатурн ще има по-малко влияние, но финансовата и бизнес консолидация, която сте получили през предходните месеци, ще бъде толкова силна, че ще продължи много месеци напред. Печалбите може да не са огромни, но сега започвате нов житейски път, който в следващите няколко години ще донесе много пари. Ако искате да си купите нов дом, не е нужно да се отказвате, действайте сега.
 
Любов и семейство
 
Най-накрая дойде вашата година и сега може да очаквате успех не само в работата, но и в сантименталната сфера. 2020, ще е много благоприятна и ще върне усмивката на лицето ви. Сега може да възстановите връзка, която е била в криза или да приключите любовна история, която не ви е удовлетворявала и не е позволявала да живеете спокойно. Юпитер ще е във вашият знак, през почти всички дванадесет месеци и дори да изживеете раздяла, развод, всичко може да премине много мирно, спокойно, както и да останете добри приятели с човекът, когото вече не обичате.
 
Ако възнамерявате да се ожените, искате да определите дата за вашата сватба, да купите нов дом, да имате дете или да заживеете с човека, когото обичате, всичко ще се развива много благоприятно. През втората част на годината, всичко може да стане много по-конкретно и дори ако всички тези новости донесат много изтощение и значителна загуба на енергия, то удовлетворението, което идва в този период, ще е толкова голямо, че умората няма да бъде проблем за вас.
 
През тази година най-накрая може да срещнете човек, който да харесате от пръв поглед и който да отговаря напълно на вашите сантиментални нужди. Дори, ако при някой от вас не се получи от първият път, най-доброто нещо което може да направите е, да не се отказвате и да опитате с друг човек. Възможностите за срещи с нови хора, ще са изключително много и шанса за влюбване, ще е голям особено през месеците януари, февруари и март. Ако сте необвързани, в никакъв случай не оставяйте затворени сами между четири стени, надявайки се, че любовта сама ще дойде и почука на вашата врата. Трябва да излизате, да посещавате нови места, да завързвате нови приятелства. Настоящият период е толкова положителен, че дори и тези, които са сами от дълго време, най-накрая ще могат да изпитат нови емоции.
 
Късмет и здраве
 
Ситуацията на физическо ниво, ще е много добра. Първо трябва да се каже, че когато Юпитер е положителен и във вашия случай преминава през вашият знак, възможността да разрешите сложна здравна ситуация е много обещаваща. Следователно може да намерите добро лечение за здравословен проблем, например като срещнете добър лекар, който да назначи ново лечение и отхвърли старото като напълно погрешно. Що се отнася до физическата и умствената енергия, те рязко ще се увеличават. Но през втората част на годината, е възможен забележим спад с Марс в квадратура, която няма да бъде лесна за управление. Тогава, ще трябва да се стараете повече да си почивате, защото ще се почувствате наистина уморени.
 
Ако Юпитер посочва възможността да подобрите психологическото и физическото си състояние, Сатурн ви позволява да бъдете наистина много ефикасни и да работите часове наред всеки ден. Първите месеци на годината са отлични за пътуване, за срещи с нови хора, за инвестиране на пари в нов бизнес, за обучение, за разширение и ремонти на дома. Всичко, което правите през тази година, може да ви донесе много удовлетворение, а усещането за оптимизъм ще расте.
 
Сега, ще имате повече доверие в себе си, в своите качества и възможност да реализирате проектите, над които сте работили дълги години. Юпитер и Сатурн, само в някои редки случаи, могат да доведат до големи печалби, затова бъдете внимателни с инвестициите, за да не загубите пари. Ако пътувате много през тази година, може да се запознаете с много важни и полезни хора за вашата работа и финансов напредък. И в заключение може да се каже, че всякакви евентуални съдебни, правни и бюрократични проблеми, ще бъдат решени успешно.
 
Водолей
 
2020 г. за представителите на зодия Водолей, е време за смели проекти и решителни действия. Понякога късметът помага на дръзките! Ако успеете да се адаптирате към реалността, ще може да си поставите много високи цели. Сантименталният живот, децата, приятелите, ще ви носят много радост. Удовлетворението и щастието ще са големи, но и трудностите които ще трябва да преодолявате, също няма да са малко. Въпреки всичко, вашите шансове за напредък, ще са високи.
 
Това е време на големи революционни трансформации, на промени към по-добро. Дори финансовата сфера и работата, ще бъдат облагодетелствани, въпреки че не е благоприятна година по отношение на тях. В тази година, ще трябва да обърнете внимание на инвестициите и особено на това как се справяте с парите. Възможни са правни проблеми, а парите могат да изтичат между пръстите ви, толкова бързо, колкото са дошли.
 
Приятелски настроени, мили, щедри и големи любители на прогреса, такива ще бъдете и през 2020 г., особено в личния живот. Ще се насладите на приятелството и любовта на другите около вас. Няма да е трудно да създадете нови приятелства, да укрепите старите връзки, а вашето семейство и партньорът в живота, ще ви дадат топлината, от която се нуждаете толкова много. Все пак се препоръчва известна предпазливост. Малко такт и търпение, ще ви помогнат да не съжалявате по-късно за взетите решения.
 
Време е да помислите по-задълбочено върху целите си и да изясните всички нюанси. Смело приемайте предизвикателствата. Не се колебайте твърде дълго. По-добре действайте, докато все още е възможно, за да се постигнете целите си. За здравето си, не е нужно да се притеснявате, ако водите здравословен начин на живот, с балансирана диета и много движение на открито.
 
Работа и Пари
 
В професионален план ситуацията през по-голямата част от годината, няма да е много сложна, но очевидно ще трябва да се борите срещу някои сериозни затруднения и пречки, които може да ви се струват непреодолими, поне до месец декември. Юпитер обаче, ще ви позволи да се справите с всяка трудност и ще осигурява късмет и сили, да реагирате след всяко професионално или финансово падение. По принцип и особено през първите три месеца на годината е възможно някакво усложнение в работата. Може би работата ще намалее или печалбите ще са малко, а разходите ще се увеличават. Всичко това, ще предизвиква много притеснения, но всеки път, когато сте в затруднено положение, някой или нещо, ще ви помага и позволява да реагирате и решите всичко.
 
Сатурн, също указва за някои проблеми от материален и финансов характер, съпроводени от много трудности на работното място. При тази астрологична конфигурация много от вас може да загубят работата си или да изпитат различни трудности при намирането на друго добро професионално занимание. Но дори и в тези ситуации, Юпитер ще дава своето положително влияние. Обаче е наложително да не прекалявате с разходите, не трябва да харчите пари за луксозни стоки, да правите прекалено големи финансови инвестиции, да купувате къщи, апартаменти, скъпи коли, всичко това би могло да дебалансира финансовото ви състояние.
 
Няколко месеца и особено след юни, секстилът на Марс към вашият знак, ще позволи да бъдете в страхотна физическа форма, ще имате много енергия и ще е възможно да постигнете отлични резултати на професионално ниво. Декември ще бъде решаващ, за тръгване по нов професионален път. Ако търсите добра работа и сте много млади, бихте могли да изживеете период, пълен с песимизъм, но ще имате шанс да намерите работа през втората част на годината и лесно да стабилизирате професионалния си и материален живот в очакване на следващата година
 
Любов и семейство
 
Двете най-влиятелни планети на лично ниво, Юпитер и Сатурн, са в такава позиция, че могат да предизвикат някои изпитания и препятствия и очевидно да осигурят една особено сложна година по отношение на любовта, семейството и чувствата. Но Юпитер винаги е толкова положителен, че където и да се намира сигнализира за преодоляване на всякакви трудности, които могат да възникнат в отношенията. По принцип любовната ви връзка е възможно да изживее особено тежки моменти и ще трябва да бъдете много креативни, за да намерите правилните решения. Също не трябва да забравяте, че през годината Сатурн ще се премества няколко пъти във вашият знак и декември ще остане там за постоянно.
 
Чувствата ви, ще стават по-дълбоки и по-малко повърхностни, отношенията по-конкретни и зрели, а забавленията ще намаляват. Преди всичко ще предпочетете да бъдете особено сериозни и да поддържате любовна връзка, основана на по-малко емоции и на повече практичност. Присъствието на Юпитер, ще ви помогне да преодолеете всички трудности в общуването и ще ви позволи да се възстановите след някои тежки кавги. А ако кризата е много голяма и е необходима раздяла, тогава ще може да намерите полезни решения, за да се разделите спокойно и останете приятели с човека, който си тръгва от вашият живот.
 
Късмет и здраве
 
Вашето здраве и физическа форма, ще зависят не само от астрологичното положение на Юпитер и Сатурн, но и от Марс. Всъщност Марс може да бъде много важен, като символ на физическата, умствената, сексуалната енергия и способността за възстановяване, след преживян период на силна умора и депресия. Първата част на годината, наистина е възможно да е много сложна за вас и да се сблъскате с някои физически проблеми и заболявания, които произтичат от болести от миналото и не са били лекувани достатъчно.
 
Абсолютно трябва да действате и не трябва да изпадате в депресия, особено през първите три месеца, които ще бъдат доста сложни за вас. Юпитер и Сатурн, могат да допринесат за един особено сложен период с много малко енергия и да предизвикат различни проблеми с костите и зъбите. Трябва да внимавате за падания и разсейвания по време на шофиране. Също така трябва да управлявате физическите си сили, които ще бъдат на много ниско ниво и ще трябва да преминете през период, в които работата ще бъде много уморителна. Както на психично, така физическо ниво няма да сте много силни и ще ви липсва издръжливост, но ще знаете как да се измъкнете от неприятностите, без да се налага да страдате твърде дълго.
 
Ако се налага да пътувате, бъдете много внимателни, защото са възможни някой затруднения и малки злополуки. Ще ви липсва оптимизъм и въпреки вашия обикновено много весел характер, през първите месеци на годината мислите ви ще бъдат много мрачни. Но от юни нещата ще се подобрят драстично и е възможно да преживеете фаза на възстановяване, която ще завърши със Сатурн във вашият знак през декември. Тогава ще сте настроени много по-позитивно, но поне през първите шест месеца избягвайте рисковете.
 
Риби
 
Обща прогноза
 
2020 г. за представителите на зодия Риби, ще е време, за работа, действие и неконтролируеми емоции. Лесно ще може да стартирате нови начинания и проекти. Сега ще има хора, които с радост ще ви подкрепят в изпълнението на всички планове. Тази година ще се чувствате много по-уверени и това е прекрасно, като се има предвид колко нови възможности тепърва ще се отварят. Ще спечелите много независимост, така че доброто самочувствие може да бъде ключов елемент за постигането на успех.
 
Ако бъдете възприемчиви към новото и преодолеете старите си идеи, ще постигнете неочаквани постижения. 2020 г. е благоприятна за подновяване и промяна, особено на професионално ниво. Обстоятелствата ще бъдат на ваша страна и лесно ще успеете да се преориентирате и адаптирате към околната среда. Промените ще ви принудят да мислите, с по-голяма сериозност и гъвкавост.
 
Приятелите и семейството, ще ви подкрепят във всичко, което правите. Понякога в кариерата, може да чувствате известна несигурност. Внезапно ще се сблъсквате с промени, субективни нагласи от страна на другите, някои скандали, но също така и с хора много благоразположени към вас. Ще преживеете много противоречиви ситуации, но ако упорито следвате принципите си, ще постигнете успех.
 
Семейният живот и взаимоотношенията с приятели, могат да преживеят някой кризи. С разбиране и толерантност ще може да разрешите онези конфликти, които ще възникнат и които няма да ви правят много щастливи. Приятелите ще бъдат близо до вас и ако сте ги подбирали внимателно, ще ви окажат истинска помощ. Трябва да бъдете по-дръзки. Това е период на социално изкачване, утвърждаване на вашата личност. Преодолейте своята стеснителност и признаването на вашите таланти ще дойде със сигурност.
 
Въпреки че като цяло здравето ви тази година, не е сериозно застрашено, е необходимо да водите балансиран живот без излишъци. Ако сте свикнали с вредните навици, направете опит да ги откажете. Мога да причинят много вреди. Нервната система, има вероятност също да създава дискомфорт. Тъгата и стреса, могат да причинят депресия. Не забравяйте, че посещенията при лекар са задължителни. Дори и да се чувствате добре, от малко предпазливост не боли
 
Работа и Пари
 
Що се отнася до работата, тук ситуацията може да бъде наистина изключителна и да ви позволи да изживеете невероятен период с възможности и да изпълните много от вашите проекти, върху които сте работили миналите години. В момента най-доброто което може да направите е, да сте оптимисти и да използвате положителното влияние на Юпитер и Сатурн. Тези планети ви носят добри новини, отлични възможности за работа. Тези който търсят нова работа или искат да променят своя професионален път, задължително трябва да се възползват от шанса тази година
 
В работата, може да получите похвали и удовлетворение, а отношенията с колегите да се подобрят значително. Трябва също да се каже, че всички нови професионални начинания, които предприемете, могат да донесат успех дори преди края на годината. Но трябва да действате до края на май, тъй като от юни икономическата ситуация може да създаде някои усложнения. Ако желаете за купите нов дом, скъпо оборудване за работата си или да инвестирате пари в проект, тогава го направите през първите шест месеца на годината. Ако имате собствен бизнес, клиентите могат да се увеличат и в резултат печалбите да станат по-значителни, а вашия професионален и финансов живот да се стабилизира.
 
Втората част на годината, е възможно да бъде по-малко интересна от гледна точка на работата, но не е нужно да се притеснявате, защото Юпитер и Сатурн ви обещават много нови възможности за печелене на пари, за среща с важни хора, които могат да ви помогнат за реализиране на проектите. Всяко сътрудничество, което се роди в този период, ще се развива през следващата година. Само Сатурн, може да създаде някои проблеми и препятствия, но вие ще имате достатъчно сили за да се справите с тях.
 
Любов и семейство
 
Може да изживеете един красив период в сантиментално отношение. Не само Венера ще е благоприятна, но и Юпитер и Сатурн, които са в секстил към вашият знак практически през цялата година, ще ви позволят да изживеете прекрасен период в любовта. Сега ще имате възможност да правите хиляди планове с човека, когото обичате. Да имаш Юпитер и Сатурн в секстил, е дори по-добре от това Юпитер да преминава през вашият знак, защото с този аспект може да срещнете сродната си душа, Сатурн прави стабилна всяка връзка и ще позволи да израствате заедно, с човека когото обичате.
 
Ако вече сте намерили своята половинка, може да решите да определите дата за сватба, директно да сключите брак, да започнете съвместно съжителство или да имате дете. Всички тези възможности могат да бъдат наистина конкретни и да направят любовния ви живот много увлекателен, пълен с радост и много спокойствие. Дори семейните отношения, родители – деца, могат да се подобрят, ако в миналото сте имали някои проблеми. Ако решите да купите нов дом, за да живеете в него с човека, когото обичате, то първите шест месеца ще са много благоприятни. От юни Марс може да създаде някои трудности и разходи, с които няма да е лесно да се справите.
 
Ако сте необвързани, очаквайте една много красива година, в която любовта и емоциите, ще са на много високо ниво особено през първите шест месеца. Новите запознанства, срещи, приятелства могат да бъдат наистина прекрасни. Всъщност Юпитер дава възможност да срещнете сродната си душа, а Сатурн от самото начало затвърждава връзката ви, която никога няма да бъде повърхностна, а конкретна и зряла.
 
Късмет и здраве
 
Очаква ви отлична година, по отношение на физическото и психическото здраве, която ще ви позволи да изживеете изключително интересно време с толкова много неща за вършене. Първите шест месеца на годината, ще сте изпълнени с енергия и ще може да управлявате живота си по най-добрия начин. Ще имате възможност да посещавате фитнес, да се занимавате с различни видове спорт или йога. Най-важното е, че Юпитер ще ви носи много вътрешно спокойствие и оптимизъм. Близките, ще виждат вашето усмихнато лице и ще са щастливи. Физическото ви състояние ще е отлично, ще може да работите без да се чувствате прекалено уморени, умът ви ще е ясен и идеите ще се раждат една след друга.
 
 
Любовният живот, ще протича без особени проблеми. В работата също нещата ще вървят гладко поне до месец юни и ще може да се справите с всяка трудност, с която се сблъскате по пътя. Ако работата ви предлага възможност за пътуване, тогава някои пътувания, могат да бъдат много важни и да ви позволят да срещнете хора, които ще са от съществено значение за вашия професионален живот. Не е изключено, по време на командировка или пътуване за забавление да срещнете своята сродна душа и след това да се влюбите.
 
Периодът, който започва от месец юни до края на декември, ще е малко по-сложен. Марс и най-вече Сатурн, няма да ви позволяват да бъдете особено ефективни и енергията ви ще е намалена. Така че през втората част на годината, трябва да сте много внимателни за евентуални злополуки у дома, както и при шофиране. Дори проблеми със зъбите, могат да създадат безпокойство. Ако имате правни или бюрократични проблеми, най-успешно ще се решат през първите шест месеца на годината.
 
 
 
 
Източник: astrostar.eu
 
20:03 | 14 Август 2020 г.

Министърът на туризма: "Аполония" ще удължи сезона...

20:03 | 14 Август 2020 г.
Фестивалът на изкуствата “Аполония” през септември ще допринесe за удължаване на сезона. Исках лично да се уверя как протича ...
Гърция
19:59 | 14 Август 2020 г.

Гърция затяга мерките срещу коронавируса в курорти...

19:59 | 14 Август 2020 г.
Гърция затегна мерките срещу разпространението на новия коронавирус в няколко туристически дестинации и градове, след като броят на новит...
Тапа на Дунав мост
19:57 | 14 Август 2020 г.

Блокада на "Дунав мост" край Русе

19:57 | 14 Август 2020 г.
Блокада на "Дунав мост" край Русе предизвика километрично задръстване, съобщават от „Отровното трио”.   ...
Антъни Джошуа Кубрат Пулев
19:37 | 14 Август 2020 г.

Пулев за Джошуа: Мисля, че той има проблем с психи...

19:37 | 14 Август 2020 г.
Кубрат Пулев продължава подготовката за предстоящия мач срещу Антъни Джошуа, уверен в качествата си и в това, че ще изненада „целия...
Пари
19:33 | 14 Август 2020 г.

НСИ: БВП у нас намалява с 9.8% през второто тримес...

19:33 | 14 Август 2020 г.
Брутният вътрешен продукт (БВП) през второто тримесечие на 2020 г. намалява с 11.7% в ЕС-27 спрямо предходното тримесечие по сезонно изгл...
Нощен клуб
19:30 | 14 Август 2020 г.

Испания затваря нощните клубове в цялата страна

19:30 | 14 Август 2020 г.
Всички испански региони са се споразумели да разпоредят затваряне на нощните клубове и забрана на пушенето в открити зони, когато е невъз...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива
 • 22:00
  Новини