Ето какво правят зодиите, когато са сами

Близнакът ще е хванал телефона да си говори с някой приятел, докато сърфира в интернет, а като си приключи разговора...

2018 година най-успешна за Стрелец, Водолей, Овен и Близнаци
Източник: Facebook

2018 година най-успешна за Стрелец, Водолей, Овен и Близнаци

Още по темата
Овенът ще се разрови в хладилника да търси храна, която ще изяде пред телевизора или компютъра, след което ще се замисли за секс. Най-вероятно сами ще задоволят нагона си без много да се церемонят – бързо и без замисляне. След което, доволни от себе си, ще отидат на фитнес или среща с приятели, за да повторят упражнението – храна, секс, но този път в социален кръг.
 
Телецът с удоволствие ще се наслади на времето си сам у дома, като най-вероятно ще го прекара в готвене и ядене. Представителите на тази зодия бавно и с удоволствие ще сготвят гурме вечеря за цяла компания приятели, но ще си хапнат всичко до последната трохичка сами, в уединение и наслаждение на всяка хапка.
 
 
Близнакът ще се почувства за секунда зле, щом разбере, че е останал сам. Веднага ще реши, че е пренебрегнат от всички и никой не го е грижа за него, но в следващата минута дори няма да си спомня за тези мисли, а ще е хванал телефона да си говори с някой приятел, докато сърфира в интернет. Като си приключи разговора, ще започне нов, този път най-вероятно по скайп или вайбър и така, докато някой не се прибере и не бъде нападнат от словесния поток на Близнака, почувствал се в изолация толкова време.
 
Ракът е много вероятно изобщо да не разбере, че е сам в къщата, тъй като обича да обитава собствената си черупка (в този случай стаята си). С удоволствие ще се отдаде на любимия си сериал, любимата си храна (най-вероятно чипс, пуканки, шоколад или торта), а печката ще бумти весело на макс, за да се поддържа уют и топлина.
 
Лъвът ще се възползва от самостоятелността си, за да отдели няколко часа на външния си вид. Без значение дали ще е баня, епилация, любуване пред огледалото и тестване на различни прически, те ще използват времето за себе си, за да са сигурни, че всичко е точно така, както го искат. Ако пък ги мързи, ще полегнат с книга или по-скоро лаптопа в ръка и ще проверят колко харесвания има последната им снимка във Фейсбук или Инстаграм.
 
Девата останала сама в дома ще използва времето си пълноценно, за да подреди и изчисти. Тя страда от манията, че всичко е разхвърляно и никой не подрежда, а само нарушава с користни цели върховния ѝ ред. Девата ще подреди, изчисти и измие, след което ще се изкъпе и прилежно ще поседне да прегледа сметките и да направи план за пазаруване идната седмица.
 
Везните ще се зарадват, че са останали сами и ще посветят времето изцяло на себе си. Дори и да има неизмити чинии или изсъхнало пране на простора, те ще предпочетат дългият горещ душ (или вана) и гледане на любимия им филм с чаша аперитив в ръка, пред това да свършат някаква домакинска работа. Защото това все пак е работа, за която ще има време, докато почивката е по-важна и приятна.
 
Скорпионът цени времето си сам повече от това със семейството си. Той ще се посвети на свой тайни, съзаклятнически занимания, като например да прекара половин-един час в тоалетната, докато чете криминална книга. След това ще обърне внимание на съседите, наблюдавайки ги тайничко през щорите на прозореца и цъкайки тихо с език.
 
Стрелецът ще се отдаде на възвишени занимания, насърчаващи интелектуалното му развитие, тоест – ще говори сам на себе си за нещата, които го вълнуват и с които надува главите на близките си. Освен това ще се посветят на някакво тяхно хоби, като подреждане на пъзел, гледане на научно-популярен филм или четене на книга за самоусъвършенстване.
 
Козирогът ще се възползва от времето си сам, за да свърши още малко работа, да направи проучване за новия си проект, който смята да задвижи, да провери цените на хотелите и самолетните билети за плануваната почивка след няколко месеца и ще провери как се движи харченето на семейния бюджет, дали има нови сметки за плащане, колко пари са се спестили за последния месец и ще има ли полза да се сприятели с новите съседи от съседния вход.
 
Водолеят ще прекара времето си сам в размисли, четене на езотерични книги, а след това разговори (най-вероятно писмено в чата) със случаен човек, с когото току що са се запознали в социалните мрежи.
 
В момента, в който Рибите разберат, че са сами у дома, моментално ще си облекат пижамата и ще легнат да дремнат. Ако съня не ги споходи, ще заседнат пред телевизора и любимото си предаване, докато някой се прибере и им направи сандвич за хапване.
Етикети: зодии , хороскоп , сами
Стойко Сакалиев
22:03 | 12 Август 2020 г.

Стойко Сакалиев с любопитна прогноза за ЦСКА и Лев...

22:03 | 12 Август 2020 г.
В предаването „Спорт в обектива“ Стойко Сакалиев изрази надежда,че ЦСКА може да се пребори за титлата през този сезон.Бившият...
Летище Истанбул
21:56 | 12 Август 2020 г.

Летището в Истанбул получи международна здравна ак...

21:56 | 12 Август 2020 г.
Летището в Истанбул стана първото в световен мащаб, което получи новата здравна акредитация от Международния съвет на летищата (ACI). ...
COVID-19
21:41 | 12 Август 2020 г.

Великобритания коригира броя на жертвите на COVID-...

21:41 | 12 Август 2020 г.
Великобритания намали с 5000 броя на смъртните случаи от пандемията на коронавирус, след като преразгледа методиката на регистриране на п...
Проф. Костадин Ангелов
21:23 | 12 Август 2020 г.

Министър Ангелов: Направена е организация за непре...

21:23 | 12 Август 2020 г.
„Направена е организация работата на филиала за спешна помощ в Пазарджик да продължи без прекъсване – командировани са служит...
Взрив
21:18 | 12 Август 2020 г.

Щетите от адския взрив в Бейрут са за около 15 млр...

21:18 | 12 Август 2020 г.
Страховитата експлозия в пристанище Бейрут на 4 август причини щети за над 15 милиарда долара, заяви в сряда ливанският президент Мишел А...
Цвета Караянчева: Не държим властта на всяка цена!
21:14 | 12 Август 2020 г.

Караянчева: Над 17 млн. лв. ще бъдат вложени в път...

21:14 | 12 Август 2020 г.
Над 17 млн. лева ще бъдат вложени в рехабилитацията на пътя Кърджали-Мост-Манастир - от кръстовището на автогарата до границата с ОПУ-Хас...

гледай на живо

13.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Парламентът на живо