Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии

През май всичко около вас ще разцъфти

хороскоп, зодии, астро, астрология,
Източник: pixabay.com

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но и личните отношения, а за тези от вас които са прекалено ентусиазирани - кариерата.
 
ОВЕН


През май представителите на зодия Овен, ще се сблъскат с раздразнителност и неразбиране от страна на околните. Ще реагирате твърде емоционално на всичко, а това може да повлияе на вашето здраве. Затова е препоръчително да пазите нервите си и при стресови ситуации да насочвате съзнанието си към нещо положително. За това ще помогне ново хоби или всяко изкуство, което харесвате.
 
През май, ще имате шанс да реализирате своите лидерски амбиции. Перспективите са отлични – ще се предостави възможност да ръководите проект или да направите обещаващо запознанство. Запомнете само едно: трябва да обръщате внимание на малките неща, бъдете съвестни. Перспективите които се отварят пред вас, ще ви накарат да забравите за почивката. Въпреки това, ще имате достатъчно сили и всичко ще се получи.
 
Любов и семейство
 
В отношенията всичко ще върви гладко. Разбира се, кавги и разногласия не са изключени, но те бързо ще бъдат разрешени поради някои външни фактори, които ще влияят на връзката. От вас се изисква да бъдете по-романтични и инициативни. Често правете приятни сюрпризи на любимия. Семейните, трябва повече да се грижат за своите близките. Може би някой от роднините ви е обиден, поради недостатъчно внимание. Време е да посетите по-възрастните роднини и да им окажете подкрепа.
 
Необвързаните, въпреки че ще се ползват с популярност, няма да искат да приемат знаци на внимание. Вероятно сте измъчени от минали отношения или просто нямате време да се занимавате с личния си живот поради някакви проблеми. Въпреки това, сега периода е благоприятен за комуникация с хората около вас. Много от представителите на знака, ще трябва да работят върху своя характер, тъй като понякога отблъсквате добри хора.
 
Кариера и финанси
 
В работата може да се сблъскате с проблеми, свързани с личните амбиции и планове. Нещо ще се обърка, няма да стане така както сте очаквали и това ще ви разстрои. Бъдете готови да проявите издържливост и търпение. Някои колеги, могат да ви сметнат за груби и да ви избягват. Погрижете се за задачите, които са ви възложили шефовете. И ако не всичко върви по план, не се изнервяйте, а спокойно се адаптирайте към ситуацията.
 
Бизнесмените ще бъдат изправени пред големи рискове или загуби. В резултат на пречките, може да се отчаяте. Въпреки това, скоро ще настъпи положителен период. Междувременно избягвайте да сключвате големи сделки и да правите покупки. В края на месеца ще се появят стари връзки, които ще помогнат в развитието на бизнеса.
 
Безработните, най-накрая ще започнат да ходят по интервюта, но скоро ще разберете, че има твърде много работа, която не е достойна за вас. Искате веднага да седнете на стола на шефа, но нещата не са толкова прости. Ще трябва да преминете през някои трудности, за да завоювате работата на мечтите си. Не губете време, а се настройте за рутинна работа без голяма отговорност.
 
Здраве
 
През май се очаква, обостряне на хроничните заболявания. Ще ви измъчва главоболие и проблеми с кръвното налягане. Подгответе се предварително за неразположенията. Започнете превенция. Сега може да отделите време за себе си и да приведете тялото си във форма. Ако се занимавате със спорт, избягвайте да се натоварвайте прекалено много.
 
Вашата воля ще ви помогне да коригирате диетата си и да премахнете всичко излишно от менюто си. Сега имате нужда от храна, богата на витамини. Алкохолните напитки провокират стомашно-чревни заболявания. Имайте това предвид, когато отивате на парти.
 
ТЕЛЕЦ


През май представителите на зодия Телец, ще бъдат погълнати от мисли и затънали в носталгия. По това време, ще ви привличат философски настроените личности. Ще искате да се разберете в себе си и да анализирате миналото си поведение. Въпреки това е препоръчително да не флиртувате с миналото, а повече да живеете в настоящето. Много от вас ще искат да открият в себе си творчески потенциал, който да доведе до успех.
 
През този период ще подлагате всичко на съмнение, дори ако обстоятелствата се развиват благоприятно. Ще считате, че сега основното е духовното израстване и моралните принципи. Погледнете на всичко, което се случва безпристрастно и ще се уверете, че животът ви се развива доста добре. Не си измисляйте проблеми, с които героично да се борите. Погледнете на живота с оптимизъм, защото всъщност нямате причина за тъга. Запомнете: всичко което се случва сега, е за добро.
 
Любов и семейство
 
Благодарение на вашата откритост, личният ви живот ще засияе с ярки цветове. Любимият човек, ще се възхищава от чистотата на вашите помисли. Сега е препоръчително по често да общувате с партньора, в противен случай отношенията ще изстинат и ще станат безинтересни. Личният живот, през май ще има успех, само ако песимизмът не ви принуди да седите безделно. Покажете решителност за укрепване на романтичния съюз, споделете с любимият си вашите планове за бъдещето, разкажете му за чувствата си. Прекарвайте повече време заедно.
 
Необвързаните представители на знака, не си струва да си губят времето в безплодни мечти. Сега ще имате възможност, да направите нови запознанства. Ще бъдете популярни. Често ще ви се обаждат и ще ви обсипват с внимание, всичко това благодарение на невероятната ви привлекателност. Този период ви е даден за самоусъвършенстване. Насладете се на вниманието на противоположния пол. Семейните трябва да обръщат по-голямо внимание на партньора и често да остават сами.
 
Кариера и финанси
 
През този период е най-добре, да останете в сянка. Сега шефовете няма да са благоразположени към вашите инициативи и амбиции за повишение. Спокойно вършете работата си и не натрапвайте мнението си, в противен случай рискувате да създадете конфликт не само с шефовете, но и с колегите. За бъдещият си успех, четете и учете повече. Запишете се на курсове за повишение на квалификацията. Сега е необходимо качествено да извършвате работата, с която сте свикнали.
 
Тези които имат собствен бизнес, вероятно ще срещнат някои трудности, които ще изискват влагане на пари. Ще трябва да похарчите някаква сума за важен бизнес проект. Вашите деца, също ще се нуждаят от материална подкрепа. Но бъдете сигурни, че скоро ще настъпи период, който ще покаже, че финансовите ви инвестиции са били изгодни.
 
Здраве
 
Нервното напрежение и заседналият начин на живот, няма да повлияят добре на вашето здраве. Отделете време за занимания със спорт, не забравяйте да правите упражнения всяка сутрин. Тези дейности ще ви заредят с положителна енергия и ще повишат жизнеността ви.
 
През месец май, има риск за хранителни отравяния. Внимавайте с храната. Консумацията на пикантни и мазни храни, може да причини храносмилателни разстройства. Водете здравословен начин на живот и не се хранете на съмнителни места. Приемът на алкохол, също не е полезен. Минимизирайте пиенето и се заемете с профилактика на здравето си.
 
БЛИЗНАЦИ


За да получат нещо ново в живота, представителите на зодия Близнаци първо ще трябва да решат старите проблеми. Спомнете си за всички въпроси, които сте оставили настрана за по късно и един по един започнете да ги решавате. Колкото и да е страшно, винаги ще се намери някой който да ви помогне. Щом завършите всички стари дела, в живота ви ще влезе нещо ново и непознато. Най-вероятно точно това сте чакали.
 
През май има две неща които може да ви спъват, обичате да казвате неприятни неща право в очите и сте импулсивни. Сега е препоръчително да се контролирате, това ще ви доближи до постигането на целите. Не се страхувайте да преразгледате плановете си и да изоставите всичко, което вече е остаряло. И за да се развива наистина успешно месецът, не предявявайте прекомерни изисквания към втората си половинка.
 
Любов и семейство
 
Семейните, ще се радват на идилични отношения. Сега всичко ще си бъде на мястото и няма да има нужда от никакви промени. Май ще бъде прекрасен месец за обновяване на дома. Сега е време да направите освежаващ ремонт или да се преместите на ново място за живеене.
Всички усилия ще бъдат приятни и ще ви обединяват с партньора. Но не забравяйте и за интимността, обърнете специално внимание на тази страна от връзката.
 
Необвързаните представители на знака, сами няма да разберат как неусетно ще влюбват в приятен и мил човек, който ще сподели напълно вашите чувства. Това може да не са отношенията, които сте си представяли, но те ще ви донесат перфектно спокойствие и безпрецедентно щастие. Насладете се на този момент, но не разказвайте на никого за вашата връзка. Някои от приятелите ви, могат да завиждат, нека това не се превърне в пречка за вашето щастие.
 
Кариера и финанси
 
Най-накрая, ще дочакате промени в работата. Иновациите ще ви бъдат от полза. Ще успеете да подобрите финансовото си положение и да получите определен статус. Само не бъдете арогантни, в противен случай бързо ще си създадете врагове. Изпълнявайте задълженията си и не приемайте чужда помощ. Сега сами успешно ще се справите с всички задачи. Офисните романи са опасни през май. Избягвайте всякакви флиртове на работното място, в противен случай не само ще съсипете репутацията си, но и ще си създадете проблеми у дома, тъй като слуховете ще се разнесат мълниеносно.
 
В края на пролетта, ще се справяте добре с творческите проекти. Ако отдавна мечтаете да изразите себе си чрез картина или песен, сега е моментът. Ще има хора, които ще харесат вашата работа, а други ще са готови да сътрудничат с вас. Само помнете, че в този месец има риск за финансови загуби, така че не рискувайте напразно парите си. Струва си да избягвате големи сделки, ако усетите клопки. Също така отложете покупката на недвижим имот за известно време, в противен случай рискувате да купите имот с "проблеми".
 
Здраве
 
През май, ще са благоприятни всякакви превантивни процедури за поддържане на физическото ви състояние. Ако имате възможност заемете със спорт, плувайте, често излизайте на разходка. Намерете приятел, който ще ви поддържа в здравословния начин на живот и ще ви помага да развиете силата на волята.
 
В края на месеца, може да ви безпокои главоболие, най-вече поради рязката промяна на времето. Ако имате очевидни симптоми, консултирайте се с лекар. А при леко неразположение, опитайте да си помогнете с масажи, разтривки или пийте билкови тинктури. Месецът също е подходящ, за избавяне от вредните навици.
 
РАК


През месец май представителите на зодия Рак, ще могат да преодолеят себе си и да простят на някого дългогодишна обида. Сега ще бъдете водени от желание да станете по-добри и да промените ситуацията наоколо. Вашата увереност ще ви помогне да се отървете от минали страхове, които ви пречат да започнете нещо ново. Не се бойте от промените и смело се движете напред. Около вас винаги ще има хора, готови да помогнат в новите начинания.
 
Може би, май ще стане повратна точка във вашият живот. Този месец, определено ще имате късмет. Въпреки че, ще трябва да преодолеете много препятствия, този вид битка ще закали вашият характер. Хората ще се отнасят към вас с уважение и симпатия. Именно за вашият знак се откриват вратите на новите възможности във всички области. Не пропускайте този шанс. Бъдете по-смели при вземането на различни решения. И ако направите грешка, не се подлагайте на остра критика - приемете всичко като ценен опит.
 
Любов и семейство
 
През май всичко ще се формира според вашата воля. Ако искате да изведете отношенията си на ново ниво, тогава успешно ще го направите. Много от вас, ще се примирят със своето положение и ще започнат да се радват на живота. Това е много похвално. Краят на месеца е идеален за подреждане на дома и създаване на уют. Вашите любими хора, ще бъдат приятно изненадани от промените които се случват с вас. Ще почувствате тяхната любов. Насладете се на приятното време и отпуснете всички проблеми, които ви вълнуват. Скоро ви очаква неочаквана изненада от втората половинка, която силно ще ви удиви. Не забравяйте също да се погрижите за по възрастните си роднини, те сега ще имат голяма нужда от вас.
 
Необвързаните представители на знака, ще искат да привлекат вниманието на представителите на противоположния пол, ще флиртуват и ще завързват необвързващи романи. Не трябва обаче да забравяте да сте внимателни, не се увличайте прекалено, в противен случай последствията може да не са много приятни.
 
Кариера и финанси
 
В работата през май са възможни промени и размествания. Бъдете готови, да бъдете прехвърлени в друг клон или помолени да поемете временно отговорностите на другите. Ще бъдете доволни, че тази работа е добре платена. Ако обаче решите да смените работното си място, обстоятелствата ще са на ваша страна и ви обещават успех в новите начинания.
 
В края на месеца може да възникне неприятна ситуация, която да нажежи отношенията с колегите. Възможно е да възникне проблем с документите или да има изтичане на важна информация към конкурентите. Може да бъдете несправедливо обвинени, което да предизвика вашето възмущение. Финансовата ситуация, няма да причинява неудобства. Вие харчите парите си рационално и не ги оставяте да изтичат между пръстите ви. Винаги имате резерв за утре и никога не заемате пари, ако не е спешно.
 
Здраве
 
През май здравето ви, ще бъде на доста високо ниво. Само повишеният стрес, може да причини безсъние. В този случай ще ви помогне релаксиращият масаж, ароматните вани и медитацията. Трябва повече време да прекарвате на чист въздух, да правите упражнения и да се занимавате със спорт. Пазете нервната си система: не си позволявайте да изпадате в депресия и не се самокритикувайте.
 
В този период също нараства вероятността за травми, така че избягвайте потенциално опасни места. Погрижете се за кожата си, сега има голяма вероятност да получите наранявания и изгаряния. Не подценявайте ефекта на ултравиолетовата радиация върху тялото си. Използвайте предпазни средства, за да избегнете проблеми с кожата.
 
ЛЪВ


През май представителите на зодия Лъв, ще бъдат погълнати от работа. През този период е нежелателно да започвате нещо ново, по-добре се концентрирайте върху старите задачи. Трябва да се научите на сдържаност и постоянство, за това месец май е перфектен. Няма да искате да молите никого за помощ и подкрепа, защото ще бъдете уверени в своите способности.
 
Вие сте надарени със забележителна психологическа сила. Възможно е събитията да не се развиват съвсем гладко, но вие никога при никакви обстоятелства не се отказвате и продължавате да следвате упорито своите убеждения. За да избегнете проблеми, не участвайте в авантюри, бъдете скромни и контролирайте поведението си.
 
Любов и семейство
 
Семейните ще трябва да обърнат по-голямо внимание на своите деца. Възпитавайте ги, не само като ги наказвате. По-често ги хвалете и подкрепяйте. Вашата половинка, също ще се нуждае от обич и внимание, дори и отстрани да не ви изглежда така. Ако несправедливо ви обвинят в изневяра или лъжа бъдете готови да се защитавате, разбира се ако помислите ви са чисти. Малко вероятно е да успеете да докажете своята лоялност, тъй като няма да имате много време за семейство, сега работата ще ви погълне.
 
В средата на месеца, са възможни проблеми с приятелите. Ще отделите много време, за изясняване на отношенията и търсене на истината. Може да станете заложник на нечии драми и ще действате като отдушник, ще изслушвате всички и ще давате съвети. Учете се от чуждите грешки и сами не ги допускайте.
 
Кариера и финанси
 
В работата не обичате да сте подчинени и копнеете за ръководна длъжност. Препоръчително е да потърпите и изчакате най-малко до края на месеца, след това продължете с активните действия. Близък до вас човек, ще ви помогне да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Не забравяйте да покажете своята благодарност.
 
В ежедневието постоянно ще възникнат неприятности и спорове. Ето защо избягвайте да вземате важни решения, не подписвайте големи договори и винаги проверявайте документите. Сега има голям риск, глупаво да попаднете в капана и да бъдете измамени. Следете портфейла си и не давайте пари назаем. Може да се наложи сами да взимате заеми, но е препоръчително да избягвате максимално подобни задължения.
 
Безработните трябва да изчакат неблагоприятното време и да започнат търсене в края на месеца. Сега няма да има достойни предложения за вас, а да се съгласяте на всякаква работа поради безизходност, не е най-добрият вариант.
 
Здраве
 
През май не ви застрашават сериозни здравословни проблеми, максимум може да получите някоя травма поради небрежност. Трябва да внимавате, докато шофирате. Основният удар ще поеме нервната ви система, която сега ще е нестабилна. Ще трябва да издържите на буря от емоции и ще се давите в приливи на чувства. Подобни емоционални вълнения, могат да доведат до невроза, която ще изисква почивка в санаториум или извън града. Трябва да се научите да поддържате душевен баланс, йога, медитация и плуване са идеални за това. Правилното дишане е ключът към спокойствието.
 
В края на пролетта обърнете внимание на зъбите и ушите. Вероятни са внезапни проблеми с гърлото и носа. При всякакви симптоми, никога не се самолекувайте. Максимум, може да си помогнете с алтернативни методи, преди да отидете на лекар. Защитете дихателната си система и не се преохлаждайте.

ДЕВА


Представителите на зодия Дева през май, ги очаква натоварено време изпълнено със срещи и тичане наоколо. Заради постоянното бързане, съществува риск от измами и пропуски. Затова бъдете максимално внимателни и бдителни. Отделете повече време за себе си и вашите близки. Не забравяйте да спазвате режим на сън и почивка, за да не бъдете изхвърлени от бурния ход на живота.
 
Със сигурност ще бъдете изтощени, но работата през май ще изисква вашето присъствие – назряват промени към по-добро. Благодарение на самокритиката и взискателността към себе си, вие бързо се развивате и достигате определени бизнес и социални върхове. Да, и личният живот ще бъде в разгара си: време е да направите избор между минало и бъдеще. За вас е много важно да чувствате, че сте обичани и да знаете, че любимите хора ще ви подкрепят във всяка ситуация.
 
Любов и семейство
 
През май, може да се уплашите от бъдещите си задължения. Не забравяйте, че сега не е момент да отстъпвате, ще трябва да направите това, което сте си обещали преди време. Трябва да докажете на себе си и втората половинка, че сте готови за повече, отколкото имате. Първата половина на месеца, е идеална за забавления с любимия човек. Прекарвайте повече време заедно, гледайте филми, обсъждайте прочетени книги и не забравяйте да се поглезите с романтична вечеря за двама.
 
Семейните трябва да опитат нещо ново. Може да промените местоживеенето си или да помислите за дете. Всякакви промени ще са ви от полза и ще допринесат за връзката. Но с досадни и лъжливи приятели трябва да се сбогувате, в името на вашето благо. Някой умишлено ще ви притеснява и ще се меси в семейството. Не трябва да допускате това, вземете всичко в свои ръце и контролирайте ситуацията.
 
Кариера и финанси
 
Нещо постоянно ще ви дразни на работното място през май, ще искате да оставите всичко и да се преместите на ново място. Но не е препоръчително да прибързвате. Помислете и претеглете всичко, не е факт че скоро и новата работа няма да ви омръзне, но ще е изключително трудно да се върнете назад и да спечелите доверието на шефа. Научете се да цените това, което имате. По-добре усъвършенствайте съществуващите си умения.
Май не е най-доброто време за подписване на важни документи. 4, 16, 17 и 20 май, ще са неблагоприятни дни. Избягвайте големи сделки и преговори в тези периоди.
 
Тези които имат собствен бизнес, трябва внимателно да проверяват всички документи, тъй като има риск от пропуски. Новите начинания, могат да се провалят, така че не се захващайте със сложни въпроси и проекти. Ако имате възможност за известно време да оставите работата, тогава с удоволствие го направете. Сега е най-добре да отпуснете ситуацията и да си отдъхнете от рутината, така че скоро с нови сили да се върнете към делата.
 
Здраве
 
По отношение на здравето през май, трябва да спазвате мярка във всичко: и във физическата активност, и в храненето. Имайте предвид, че преяждането може да доведе до храносмилателни разстройства и лошо настроение.
 
Вашето физическо състояние ще зависи пряко от емоционалното. Ето защо, оставете лошите мисли, не се самобичувайте, отпуснете страховете и обидите и ще започнете да се чувствате много по-добре. Излизайте по-често на чист въздух.
 
 
Йорданка Фандъкова инспектира изграждането на нова сграда към 64 Основно училище \
11:38 | 08 Август 2020 г.

Македония отваря училищата от 1 септември

11:38 | 08 Август 2020 г.
Министерството на образованието и науката в Северна Македония вече е изготвило проект за отваряне на учебните заведения за предстоящата 2...
Катастрофа край Железница
11:07 | 08 Август 2020 г.

Лек автомобил излезе от Е-79 и се заклещи между ма...

11:07 | 08 Август 2020 г.
Лек автомобил "Сеат" се заклещи между мантинелата и подпорна стена на ГП Е-79 край с. Железница, община Симитли. Няма данни за ...
Александър Лукашенко с украинския журналист Дмитро Гордон
11:03 | 08 Август 2020 г.

Лукашенко депортира от Минск украински и руски жур...

11:03 | 08 Август 2020 г.
Журналисти от телевизионния канал „Сегашно време” - проект на „Радио Свобода” и Фондация „Гласът на Америка...
Иван Горанов
10:47 | 08 Август 2020 г.

Горанов бе официално продаден на белгийци

10:47 | 08 Август 2020 г.
Иван Горанов вече е футболист на белгийския Шарлероа. От клуба обявиха трансфера, а самият Горанов позира за снимка с фланелката на новия...
Седемте рилски езера
10:42 | 08 Август 2020 г.

Кметът на Сапарева баня хвърли вината за джиповете...

10:42 | 08 Август 2020 г.
Кметът на Сапарева баня - Калин Галев, отговори на нападките на екоминистъра - Емил Димитров, по повод нелегалния превоз на пътници и баг...
Алекс Лен срещу Джарет Ален
10:31 | 08 Август 2020 г.

Нетс и Меджик си гарантираха последните две места ...

10:31 | 08 Август 2020 г.
Плейофната картина в НБА започна да се поизяснява, след като отборите на Бруклин Нетс и Орландо Меджик си гарантираха последните две мест...

гледай на живо

08.08.2020
 • в момента
  "Спорт в обектива" - избрано
 • 12:00
  Новини
 • 12:15
  Бизнес новини
 • 12:30
  Другото лице