Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

През май всичко около вас ще разцъфти

хороскоп, зодии, астро, астрология,
Източник: pixabay.com

Още по темата
През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но и личните отношения, а за тези от вас които са прекалено ентусиазирани - кариерата.
 
 
ВЕЗНИ


През май представителите на зодия Везни, на няколко пъти ще бъдат изправени пред някакъв избор. Действайте с ума си, а не с чувствата, в противен случай ще си създадете проблеми. Възможно е, да се сблъскате с конфронтация у дома и на работното място. Опитайте се да не правите личните неща, публично достояние и действайте както решите. Препоръчително е да не следвате съветите на приятели и роднини.
 
Поради факта, че винаги сте съпричастни към проблемите на другите, понякога ви използват и това ви разстройва. През май ще искате да се отдалечите от света, за да намерите вътрешен баланс и да заживеете в хармония със себе си. Ако може вземете си отпуска, ако не кратко пътуване или интересно организиран уикенд ще бъде много полезен. Новите преживявания ще ви помогнат да погледнете по-различен начин на старите проблеми. Може би много от тях ще се окажат преувеличени.
 
Любов и семейство
 
През май, ще трябва да се борите с претенциите на близките. Всички те ще бъдат оправдани, а проблемите ще възникнат главно въз основа на финансови провали. Ще ви трябва голяма сума за домашните дела или за образованието на децата, което ще доведе до спад на вътрешните сили. Препоръчително е да не се отчайвате и да не устройвайте конфликти. По възрастните роднини, ще ви предоставят финансова подкрепа, когато това е наистина необходимо.
 
Младите двойки ще преминат, през тест на чувствата. Във вашата връзка страстите ще кипят, от секс до жестоки кавги. Е, това е по-добре отколкото рутината, най-накрая ще се събудите и ще погледнете на отношенията си по-нов начин. Повечето двойки, достойно ще преживеят това изпитание, но някои представители на знака няма да искат да се примирят с трудностите и ще предпочетат друг път.
 
Краят на пролетта, ще ви зареди с палитра от усещания, може би ви очаква приятно прекарване на времето с близките някъде извън града. Приятните емоции ще внесат идилия и комфорт в домашната атмосфера.
 
Кариера и финанси
 
Последният месец на пролетта, няма да внесе нищо ново в работата. Ще изпълнявате задълженията си както обикновено и ще усъвършенствате знанията си. Възможно е да се запишете на курсове за повишаване на квалификацията или други подобни мероприятия, които да повишат вашия професионализъм.
 
Бизнесмените ще имат възможност да разширят бизнеса си и да се опитат в нещо ново. Всичко, свързано с търговията, ще работи добре. Внимателно се отнасяйте към персонала си, сред работниците, има хора, които развалят репутацията на вашата фирма. Също така отървете се от служители, които небрежно си вършат работата. Поради тях може да загубите много пари.
 
Творческите натури най-накрая ще реализират някои свои стари фантазии и ще покажат на другите своята работа. Не се притеснявайте от разнообразните отзиви за вашата работа. Скоро ще се появи човек, който ще ви помогне в промотирането на вашият нов бизнес.
 
Здраве
 
През май трябва да помните, че нервното напрежение може да доведе до различни здравословни проблеми. Отпуснете се и често излизайте на чист въздух, през уикенда се опитайте да се разсеете от всички проблеми. Водете здравословен начин на живот. Откажете се от консумацията на пикантни храни, алкохол. Обърнете внимание на начините за прочистване на тялото.
 
Краят на пролетта, може да донесе обостряне на хронични заболявания на носоглътката. Възможни са прояви на ринит, алергии и синузит. Във вашата аптечка винаги трябва да има средства за оказване на първа помощ, а в случай на остри усложнения незабавно се обърнете към лекар. Всеки изход от болест през май, ще бъде благоприятен.
 
СКОРПИОН


В края на пролетта представителите на зодия Скорпион, ще трябва да работят много усилено. Очакват ви напрегнати дни, но те ще дадат плод под формата на доста голяма финансова печалба. Много от представителите на знака, ще се окажат заложници на ситуация в семейството. Може да ви обвинявате за неща, които не сте направили. Във всеки случай не трябва да се отпускате, а да се защитавате.
 
Вие винаги знаете точно какво искате. През май ще имате някакво мистично влияние върху другите и ще го използвате, за да разрешите повдигнатите проблеми. Ще постигнете това, което искате, със страст, на която другите знаци не са способни. Може би си струва да охладите желанията си, защото играчката, за която мечтаете, със сигурност ще ви омръзне след няколко дни. В края на месеца е много вероятно, да се окажете в неудобно положение, но в крайна сметка ще спечелите.
 
Любов и семейство
 
През май, ще искате да промените обстановката около себе си. И няма значение дали става дума за отношения или местоживеене. Не сте доволни от сегашното положение на нещата и няма да чакате промените, а сами ще ги инициирате. Някои ще вземат важно решение за прекратяване на връзката, а други които отдавна са влюбени, ще се решат на брак. Ще има и такива, които ще решат да създадат дете. Към всички действия се отнесете внимателно, за да не съжалявате по-късно за нещо което сте направили.
 
Младите представители на знака, ще бъдат изправени пред тежки изпитания на отношенията. Възможно е да се окажете заложници на собствените си чувства и емоции. Без да го искате, може безпаметно да се влюбите и дори няма да може да контролирате мислите си. Най-досадното е, че няма да бъдете оценени и да отвърнат на чувствата ви веднага, ще трябва да се потите, за да завоювате човека, който харесвате.
 
В края на май организирайте за себе си и своите близки забавен уикенд сред природата. Направете барбекю, играйте волейбол и правете слънчеви бани. Отпуснете тялото и душата си, това ще ви помогне да се сближите още повече с любимите си хора и да разредите обстановката.
 
Кариера и финанси
 
През май трябва да проявите своя професионализъм и да не разпилявате времето си. Всички очакват от вас страхотни резултати и предложения. За да оправдаете очакванията, опитайте се да си поставите приоритети и планирайте времето си. Благодарение на своята находчивост, ще може да насочите всяка ситуация в желаната посока, а с творческото си мислене, ще се покажете пред ръководството в нова светлина.
 
За бизнесмените положението ще е по-трудно, защото конкуренцията ще се засили. Някои методи ще станат неефективни и ще трябва да търсите нови пътища. В трудни моменти влиятелни хора които познавате отдавна, ще ви помогнат. Благодарение на добрите си връзки, ще останете на печеливша позиция и няма да загубите много пари. Освен това, в скоро време ви очаква наследство или печалба. Това ще бъдат лесни пари, които спокойно може да похарчите за себе си и любимите хора.
 
Здраве
 
Всякакви неразположения през май, ще бъдат причинени от стрес. Главоболие, замаяност, сърцебиене, всичко това ще бъде причинено от силно напрежение. Ако все още не знаете как да медитирате, сега е моментът да се научите. Овладейте умения за релаксация и правилно дишане и тогава ще може да контролирате емоционалното си състояние в трудни моменти.
 
За да поддържате здравето си през май, ще помогнат умерените упражнения и правилното хранене. Полезни ще са продуктите, които помагат за прочистване на организма. Заниманията на открито, ще са от голяма полза. Опитайте се да съхраните положителното настроение и тялото ви ще работи като по часовник.
 
СТРЕЛЕЦ


В края на пролетта за представителите на зодия Стрелец, с приоритет ще бъдат отношенията и семейството. Ще трябва да обърнете много внимание на децата и възрастните роднини. Вашата отговорност ще ви помогне, да установите топли отношения с всички. Май ще донесе много позитивни емоции, така необходими ви в живота. Търсете положителните моменти във всичко.
 
Май е времето за тотален реванш - ще бъдете молени да се върнете, не само от бивши любими, но дори и от шефове. Не отрязвайте веднага всички – на някои молби трябва да отговорите със съгласие. Вашите организационни умения, ще удивяват обкръжаващите. Благодарение на умението да обучавате другите, високата общителност и отговорност, май ще стане много успешен за вас.
 
Любов и семейство
 
Настъпва благоприятно време, за активно общуване и контакти. Любовните отношения стремително ще се развиват, предишните обиди и кавги ще бъдат изгладени. През май ще придобиете много нови приятели, заедно с които ще преминете през редица изпитания. С някои от тях, ще останете приятели за цял живот.
 
Само не трябва да се фокусирате върху отрицателните чувства и ревността. Опитайте се да избягвате лошите мисли и се научете да генерирате добри. Дайте на партньора си надежда за по-добро бъдеще, докажете вашата любов. В края на месеца ще се появи човек, който ще се меси в личните ви дела и ще се опита да съсипе ситуацията у дома. За да предотвратите това, трябва да сте максимално честни и спокойни. Не забравяйте, че във всичко, трябва да търсите положителното.
 
Краят на пролетта, е добър период за необвързаните. Ще срещнете човек, с когото ще искате да изпитате нови усещания. Той може да стане ваш добър приятел или страстен любовник, но това няма значение, важното е да изпитате цялата палитра от позитивни емоции и да разпръсквате хормони на щастието.
 
Кариера и финанси
 
На работа всичко ще продължи както обикновено. Личните проблеми ще ви вълнуват повече, от изпълнението на работния план. Някои от вас, могат да се сблъскат с проблемна ситуация в работата, благодарение на сплетните на колеги. За да предотвратите това да се случи, старайте се да не доверявате тайните си, дори на близките колеги.
 
Ще ви бъдат поверени нови задължения, с които успешно ще се справите. На някой ще му провърви временно да заеме шефското място и да се пробва в нова роля. За стремителните, сега е подходящ момент за придвижване нагоре по кариерната стълбица. От вас се изисква да дадете всичко възможно от себе си и да покажете своя потенциал. Тези, които работят за себе си, могат да разчитат на материално благополучие. Сега е благоприятно време за натрупване на пари и изплащане на дългове. Възможно е да ви върнат дълг, за който отдавна сте забравили.
 
Здраве
 
През май здравословното ви състояние, ще позволи да забравите за лекарите, а народната медицина ще бъде доста ефективна за профилактика. Вашето състояние ще зависи от емоционалното ви настроение. Не се безпокойте за дреболии. Добрата почивка през уикенда, приятната компания, контрастен душ - и сте готови за нови предизвикателства.
 
За да сте здрави през май, практикувайте здравословно хранене. Алкохолът, кафето, пърженото и мазното, със сигурност ще събудят хронични заболявания, които ще помрачат пролетните дни. За поддържане на душевното състояние, намерете нещо по ваш вкус. Това може да бъде спорт, йога, медитация, танци.

КОЗИРОГ


Представителите на зодия Козирог ги очаква един позитивен месец, през който няма да се налага да се сблъскват с неочаквани и лоши неща. Ще може лесно да спечелите всяко сърце и да благоразположите към себе си нови хора. Вашата общителност ще помогне да постигнете успех, както в личната сфера, така и в кариерата. Хванете бика за рогата и продължете напред към новите начинания.
 
През май, ще е много полезно да се доверите на интуицията си. Събития, на които инициатори ще бъдете лично вие, ще ви бъдат от полза. Наблюдавайте всичко, което се случва наоколо. Всеки детайл или новина, може да станат решаващ елемент за постигането на целта.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните ще завладеят сърцето на всеки, когото пожелаят. Представителите на противоположният пол ще ви правят комплименти, поднасят подаръци и ще се опитват по всякакъв начин да започнат с вас роман. Не бързайте с избора, сега може да направите грешна стъпка и да се спрете на ненадежден човек, с когото бързо в впоследствие да се разделите.
 
Семейните ще се измъчват от съмнения в съпруга. Разбира се за това, ще имате причини. Мнозина ще искат да прекратят дългогодишната си връзка. В крайна сметка сте имали шанс да поправите всичко и сега бъдещето на отношенията, ще зависи от вашето решение. Могат да се разиграват сериозни семейни кавги до края на месеца, ще трябва нещо да делите, да изяснявате, проверявате. Умората от това, ще ви помогне да направите правилния и неотменим избор.
 
Кариера и финанси
 
Винаги позитивни, през май може да сте малко тъжни заради финансови проблеми. Ще трябва да се отказвате от нещо и да спестявате пари за важни дела. Хобито може да ви помогне да спечелите допълнителни пари. Ако имате някакъв талант, сега има всички шансове не само да блеснете пред приятелите, но и да намерите работата на мечтите си. Бъдете сигурни, че за вашите дарби бързо ще се намерят спонсори и нещата ще тръгнат нагоре.
 
Работохолиците от вас, няма да усетят никаква промяна. Задълженията няма да се увеличават, а всички те са ви добре познати. Ще ви помогне да се откроите от тълпата солидният стаж в друг град или държава. Не бива да пропускате такъв шанс, дори и да се страхувате да напуснете зоната си на комфорт. В края на месеца резултатите от вашата успешна работа, ще бъдат обобщени. Ще получите премия, която ще отразява ефективната ви работа. Мнозина ще могат да се утвърдят като целенасочени и трудолюбиви служители.
 
Здраве
 
Здравето ви ще е на висота, няма да е нужно да лежите в болница или да се подлагате на продължително лечение. За да предотвратите все пак евентуални заболявания, излизайте по-често на чист въздух, той ще е от голяма полза за дихателната система.
 
Май е най-доброто време, да започнете да обръщате внимание на здравословния начин на живот и да се отървете от вредните навици. Сега тялото ви, ще има достатъчно сили да се справи с това.
 
ВОДОЛЕЙ


Представителите на зодия Водолей, в началото на май е добре да се въздържат от сериозни опити да променят нещата. Колкото и да искате иновации, ще трябва да изчакате малко. До края на месеца, ще се появят нови възможности, които ще добавят интриги и вълнения за в бъдеще. Не се тревожете, само добри новини ви очакват.
 
Не може дори да си представите, колко бързо ще се завъртят събитията през май! Не изпускайте момента и тогава определено ще може да се възползвате от възникналите възможности. Безкрайният натиск на работното място, заплашва да влезе в нов кръг. Но това ще ви донесе и нови перспективи, растеж на приходите, полезни връзки.
 
Любов и семейство
 
Семейните ще искат да прекарват повече време извън дома и да контактуват с приятели. Постоянно ще ви се обаждат за разговори, срещи, пътувания извън града. Такова ежедневие, ще ви харесва. Въпреки това, не забравяйте да прекарвате известно време със семейството си. Обръщайте внимание не само на приятелите, но и на домакинските дела, които няма да търпят отлагане. Средата на месеца, ще донесе много проблеми и с децата. Сега вашето дете, ще изисква максимално внимание.
 
Влюбените, ще се определят с новия статус във връзката. Ще се наслаждавате на всичко, което се случва. Единствено може да ви смутят някой слухове или мнение на близките по този въпрос. Добре е, да вземете под внимание някои от техните съвети. Основното е, да направите правилен и обмислен избор. Ако трябва да решите между семейството и новата връзка, то изберете първото. Тъй като чувствата, скоро ще започнат да изстиват и ще видите истинската същност на избраника си.
 
Кариера и финанси
 
Кариерата няма да се развива бързо. Очаква ви обикновено ежедневие, което няма да донесе нищо ново. Обаче, ако сте тясно ангажирани с важен проект, ще се докажете пред началниците си като надежден и целенасочен служител. Добрите отзиви, ще ви бъдат полезни в бъдеще. Може би ще бъдете изпратени на интересна конференция или вълнуващо бизнес пътуване.
 
В частния бизнес могат да настъпят някои промени поради финансови затруднения. Ще трябва да се разделите с нещо или да уволните ред служители. Тези мерки ще са необходими, за да останете на повърхността. При взимане на важни решения, слушайте само онези, на които имате 100% доверие.
 
Около вас има много завистници, които под прикритието на приятелството могат да дадат катастрофални съвети. Финансовите затруднения, ще засегнат много от вас. Това ще се дължи на неочаквани разходи или дългове. Следващия месец ситуацията ще се стабилизира, но засега не трябва да харчите много, а да спестявате и планирате бюджета си.
 
Здраве
 
Интензивният работен ритъм през май, ще изисква специално внимание към здравето. Трябва да спите достатъчно, да се храните пълноценно, а в случай на емоционален стрес, да приемате успокоителни средства. Уикендите, ако е възможно, се препоръчва добре да си почивате.
 
Препоръчително е също, ако почувствате неразположение, да отидете на лекар и да не карате болестта на крак. Правилното хранене и пробиотиците, ще ви помогнат да се възстановите по-бързо.
 
РИБИ


За представителите на зодия Риби, май ще бъде един добър месец, който ще донесе много приятни моменти. Ще почувствате нова тръпка от живота, ще се усмихвате по-често и ще искате да промените имиджа си. В този период, ще гледате на света по-позитивно. Ще срещнете много нови хора, които ще ви бъдат полезни в живота.
 
През май трябва да бъдете по-внимателни и разчетливи, подобна политика ще ви донесе късмет и много ползи. Размишлявайте върху текущите събития, анализирайте природата на хората и собственото си поведение, работете за премахване на вредните навици. Ако има нещо важно в работните планове, опитайте се да го отложите. Новите начинания, може да не получат желаното продължение. Не забравяйте също да се срещнете с онези приятели, които не сте виждали от дълго време, и обърнете внимание на по-възрастните членове на вашето семейство.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните ще бъдат ентусиазирани и ще искат да променят имиджа си. Представителите на противоположния пол, ще ви затрупват с внимание и за вас ще остане само да се наслаждавате на комплиментите и подаръците. В края на месеца често ще ходите на срещи, които видимо ще ви сближат с някого. Въпреки това не избързвайте, а оставете всичко да се развива от само себе си. Трупайте опит, общувайте и получавайте незабравими уроци.
 
Семейните могат да изпитат известно отегчение във връзката. Разнообразете живота си с нещо ново, добавете интересни моменти към интимния живот. Охлаждането в отношенията, не трябва да ви тласка към измяна. Поговорете с партньора си за проблемите и се опитайте да намерите изход. Добър изход от ситуацията ще бъде организирането на романтични вечери, подаръци, изненади, така че да преживеете един нов меден месец. Обърнете внимание също на вашите комплекси. Трябва да сте по-открити и доверчиви. Оставете депресията и лошото настроение и се усмихвайте по-често, така ще привличате повече добри хора към себе си.
 
Кариера и финанси
 
През май, може да се сблъскате с проблеми на работното място. Някой може да пуска неприятни слухове, които да ви накарат постоянно да се оправдавате. За да не затънете в неприятности, не флиртувайте с колеги и със сигурност не започвайте служебни романи. Много от вас дори може да сменят работата си, заради трудната атмосфера.
 
В началото на месеца ще бъдете затрупани със задачи, които ще изискват бързо решение. Ако не може да се справите сами, потърсете помощ от надежден човек. Не приемайте нови проекти или задачи, за които не сте сигурни. С голяма степен на вероятност, няма да може да ги довършите навреме.
 
Радостното е, че поне пари няма да ви липсват. Няма да е нужно да заемате пари или да спестявате. Ще имате достатъчно средства, за ежедневните си нужди и забавления. Само избягвайте лотарии и други хазартни игри. Сега е по-добре да не рискувате, в противен случай може да загубите голяма сума.
 
Здраве
 
През май се препоръчва да се подложите на витамино-терапия, за да подобрите здравето си. Ако смятате, че резервите на организма ви са ниски, опитайте се да не се преуморявате. Прекарвайте уикендите на чист въздух, физическата активност трябва да присъства в живота ви.
 
Не забравяйте да си направите балансирана диета. Храните с високо съдържание на захар, няма да повлияят по най-добрия начин на състоянието на организма. Добре е също да направите прочистване на тялото си, като консумирате повече органични продукти, сурови зеленчуци, плодове и много вода.
 
Източник: astrostar.eu
21:56 | 06 Август 2020 г.

Емил Димитров: У нас не се горят радиоактивни отпа...

21:56 | 06 Август 2020 г.
„У нас не се горят радиоактивни отпадъци". Това заяви по време на брифинг министърът на околната среда и водите Емил Димитров,...
21:39 | 06 Август 2020 г.

Инцидент с кола на НСО по пътя между Черноморец и ...

21:39 | 06 Август 2020 г.
Около 19.40 ч. на 6 август служебен автомобил Audi на НСО, придвижващ се по пътя между Черноморец и Созопол, е леко ударен след лошо прец...
Красимир Янков
21:19 | 06 Август 2020 г.

Красимир Янков: Оказва се натиск при номинациите з...

21:19 | 06 Август 2020 г.
Официално петима кандидати бяха подали документи за участие в избора на председател на БСП, срокът изтича днес. Освен Корнелия Нинова, в ...
20:47 | 06 Август 2020 г.

Румен Христов за искането на БСП за извънредно сви...

20:47 | 06 Август 2020 г.
Чист пиар на БСП е по време на ваканцията на НС, когато няма новини да съсредоточат вниманието на хората към себе си. Винаги има един или...
Въоръжен мъж взе заложници в банка във Франция
20:13 | 06 Август 2020 г.

Въоръжен мъж взе заложници в банка във Франция

20:13 | 06 Август 2020 г.
Въоръжен мъж взе няколко заложници в банка във френския град Хавър, съобщава „Фигаро”.   Според изданието, което...
вода
19:49 | 06 Август 2020 г.

Уволниха директора на "Държавно горско стопанство ...

19:49 | 06 Август 2020 г.
Уволниха директора на "Държавно горско стопанство - Места", след оплакване на жителите на Рибново, че водата е негодна за пиене...

гледай на живо

07.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Кухнята на Звездев