Цветомир Найденов: Божков е държал 70 жени на заплата по 5000 евро на месец за любовници (ВИДЕО)

Черепа 100 % плаща протести, организира групи да събират дискредиционни материали срещу Борисов, Гешев и Горанов, каза още той

"Изненада ме, че се обръща чак такова внимание за тълкуването на смс-те. Черепът (прякор на Васил Божков отпреди 10 ноември 1989 г.) е велинградски измамник, за 3 минути неговите ченгета могат да го спретнат на фотошоп този чат. Той не може да е съдействал в наша полза пред комисията за хазарта, както четох една тъпотия, анализ на някакъв журналист,  как на заседание на комисията било минало и наше искане (на efbet). Той Черепа беше против нас още тогава, така че не може да е съдействал нещо да минава в наша полза. По-скоро може обратното – да е възпирал нещо да се случва в наша полза.. Иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата и изнасилванията, няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да поръча тези неща". С тези думи започна участието си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" бизнесменът Цветомир Найденов, бивш съдружник на Васил Божков. 
 
"Бая иманяри буквално дадоха фира, а той много често контактуваше с тях покрай т. нар. му "колекция". Така съм чувал.
 
Каквито доказателства съм имал, съм ги показал, призовавам всички хора да не се плашат от Черепа, не е толкова страшен, вътрешно си е страхлив. Имаше един стар комарджия от Надежда - Данчо Катъра, като му заби един десен, ей това лице (сочи към лика на Божков), така си глътна езика, че щеше да умре. 
 
На "Света Неделя“ стана това, преди 10 ноември. Та като му я припомних тази случка в неговия офис – за Данчо Катъра, болният мозък (Божков – бел.ред.) каза: "Тоя жив ли е да пратя да го пребият!“ И аз му казвам: "Данчо Катъра, ако е жив, трябва да е на 75 години – ще пращаш да биеш 75-годишен човек ли?!“ Извратеняк!“
 
Преди 10 ноември не е бил никакъв дисидент, той беше комарджия и измамник - дори не играеше честен комар: нареждаше зарчета и карти.
 
Цветомир Найденов хвърли светлина и около оргиите на Васил Божков в офиса му. "Това го научих наскоро в разговор с бивши негови секретарки. Толкова бил извратен, че, примерно ЛиЛана трябвало да идва във вторник от 2 до 4 ч. (следобед), Драгана – в сряда от не знам си колко, а един от дните на седмицата бил предназначен само за мъже. "Денят на петлетата“ означава денят на мъжете. Като се влезе в офиса му, веднага вляво има една врата, в която никога не съм влизал – там му била спалнята с баня и тоалетна. И правил оргии с мъже само.
 
А в петък бил ден за извращения, т. нар. Великденско парти. Един от дните бил точно за такива неща – с малолетни момичета и т. н. Човекът се оказа ужасно извратен", отбеляза Найденов.
 
Запитан от Любо Огнянов защо Божков иска да клати държавата, Цветомир Найденов отговори: "За да му се размине. Но никой няма да му прости убийствата, изнасилванията и побоите. Даже марсианци да дойдат на власт. Той няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да ги поръча", допълни Найденов. 
 
По думите му Божков е заобиколен с "поне от 20 ченгета, на които плаща също много добре". "Бивши ченгета, от службите отпреди 1989 г., те мислят всички тези компромати, схеми. Тези есемеси може да са тяхно дело", предположи Цветомир Найденов за акцията срещу финансовия министър Горанов.

 

"Сега говори за "хунта", защото за пръв път се намери някой да озапти този сатрап. Да, ние подадохме сигналите, но ако няма смелост в прокуратурата, полицията, това нямаше да се случи. А щяха да му докладват и той да ги скъса демонстративно в офиса си. Нека всеки да носи отговорност за делата си", отбеляза Найденов. 

Той призна, че се притеснява за своята сигурност. "Притеснявам се, да ме поръча на някакви килъри - това за него е детска игра. Иначе да дойде сам да ме набие, той изпитва физически страх от това, но е достатъчно подъл да те поръча", каза Найденов. 

Още интервюта и коментари четете тук

"Той имаше нахалството да се появява всяка сутрин в ефира на Божков ТВ (както вече наричат bTV - бел. ред.).  Като ни заплаши, че ще ни убива, ние му казваме, че ще вдигнеме шум в медиите, и няма да можеш да ни убиеш така, както, примерно, си убил Манол Велев и Йордан Динов. Той вика: "Кои медии?“ И аз казвам: "bTV, стожер на свободата на словото.“ А той вика: "Ти луд ли си, изпълнителният им директор там – Флориан Скала, ми е личен приятел, както едно време беше Дидие“.

Аз знам, че с Дидие ходеха по Куршевел, по Сардиния, по това, по онова. Дидие Щосел беше силният човек в NOVA, когато нейните собственици бяха чуждестранни лица.

И понеже сега на bTV са чуждестранни лица, Черепа си има една тактика, той си я прилага, един модел, традиционалист е – гледа да "прищипе“ изпълнителните директори тука, защото собствениците са далече, и да си прокарва неговите интереси в медиите. Може да го е взимал на партита – в офиса, по чужбина.
 
Секретарките му казаха, че Черепа е държал 70 жени с фриволно поведение със заплата от 5000 евро всяка, на месец. Любовници. Сериозни бюджети (общо по 350 000 евро на месец, 4,2 млн. евро на година - бел. ред.), сега не знам дали не са кандидатствали за мярката 60/40“, подхвърли Найденов. "Нека да има и 170, но си плащай данъците, плащай си таксите и няма никакви проблеми", добави той.
 
За дължимата от Божков сума към хазната Цветомир Найденов изтъкна, че той и брат му са подали сигнал за 500 милиона. "Бяхме подали сигнали за 500 млн., но не бяхме смятали лихви, и по принцип не можехме да сметнем това нещо, защото той си криеше отчетите. В Търговския регистър, където би трябвало всичко да се публикува, неговите отчети бяха замазани така, че да не може да се прочетат. За 5 години! Това е единственото лице с 5-годишни замазани отчети. Как? Не знам, въпрос на разследване е там да се види. Той лъжеше, че неговият бизнес е онлайн, подкупвайки комисията", обясни той.
 
"На 12 юни (2019 г.) поиска да му прехвърлим 51% от нашия си бизнес – не е дал една стотинка за това, не е направил грам усилие за това. Разделихме се, върнали сме лицензи и не искаме да имаме нищо общо с него. Но сега, като започвам да научавам – за любовници, 5000 евра, като взе и Левски, той е останал без пари човека и тогава посегна и на нашето!", предположи Цветомир Найденов.
 
По повод активността на Сашо Диков в сцената с акциите на Левски, шефът на efbet осветли и тясна семейна връзка между издирвания бизнесмен и журналиста. 
 
"Не му прави чест на Сашо Диков, защото трябваше да декларира, че дясната ръка на Черепа - Йоана Христова Чолакова, офис мениджър на офиса му, е ставала свидетел на всичките престъпления, които са се вършили на територията на "Нове холдинг". Който е изнасилен там, деня за петлета, кокошки, малолетни, иманярските истории - тя е ставала свидетел на всичко това.
 
Това момиче е дъщеря на сестрата на Аня Пенчева, бившата жена на Сашо Диков, той я познава от малка.
 
Като се появих за пръв път аз по телевизията при Веско Дремджиев, Диков счупи телефона на нашата PR-ка Деси, за да ни направи интервю. Дойде при нас, но не ни каза предварително, че е вуйчо, свако, лелинчо, калеко ли – не знам какво се води на тази Йоана, за да си знаеме, че има роднинска връзка с Йоана. Защото един от въпросите му беше имам ли любовница в Милано. И тогава  му казах – не, но ако знаех за Йоана тогава, щях да допълня: "Твоята племенница е любовница на Черепа над 10 години“.
 
Лилана пък беше на издръжка на Черепа в Лондон 10 години, какво беше това учене, учеше сигурно за мега ядрен физик. Третата любовница на Черепа, за която знам със сигурност - Елена Динева, накупил й беше имоти във Франция за двайсетина милиона евра. Щях да му ги допълня тези неща, ако Сашо Диков ми беше казал, че Йоанка му е някакъв род племенничка. А той не го казва, той го притаява - защо? Нали си коректен, нали си етичен журналист?! Кажи ми, че имаш личен интерес, интервюто ще ни стане друго веднага", сподели Найденов. "И после гледам в няколко предавания защитава Черепа, и едва наскоро прочетох, че Йоана му била племенничка. И това обяснява всичко", изтъкна той.
 
За организирания от Божков медиен цирк с акциите на Левски бизнесменът отбеляза: "Аз съм си цесекар, не съм левскар, но уважавам спортния противник. Нямам никакъв интерес от акции на Левски или на друг отбор.
 
Божков разиграва Тити трета седмица, чух се с него, той говорил с Божков. Но днес беше върхът - заговори истинският собственик - Георги Попов се оказа истинският собственик. Обадих се на Тити и му казах: "Ти защо ме лъжеш, не си говорил с истинския собственик!" Той говорил с Васил Божков и онзи му казал "ще ти дам акциите", а днеска истинският собственик се оказва Китин - това е агентурния псевдоним на Георги Попов. 
 
ащо Божков не взе жена си в Дубай, а взе Попов с него? Заради контактите му. Защо не взе някой от другите му съратници?
 
Всички се разбягаха, имали са информация, че ще има някаква акция. Щом си позволяват момченцата и момиченцата от фирмата на Лилана да звънят на чиновници, значи и Божков има участие, има и милиони", увери той.
 
"Божков плаща протести 100 %, организира групи да събират дискредиционни материали срещу прокурори и полицаи, които работят по неговото дело, срещу Борисов, Гешев, Горанов. Нека всеки да си носи отговорност за делата, за това се борим. Черепът може да ни поръча със завидна лекота. Страх го е да ме набие физически, но да ме поръча за него е детска игра. Ако нещо ми се случи, знаем кой е. Надявам се да бъде докаран и осъден на доживотна присъда, много хора е пратил да бият. До 15 януари ни пращаше много гълъби, за да ни кажат, че искал да говори нещо важно с нас, от 17 септември ние сме спрели всички контакти. Сега праща зайчета и мишки", каза още Цветомир Найденов.
 
Васил Божков е бил нещатен сътрудник на РУМНО (Разузнавателно управление на министерството на народната отбрана), това разкри още Цветомир Найденов в "Офанзива". "Както са му дали картончето за криминалните регистрации, така са му дали картончето за нещатен сътрудник на РУМНО. Не го намериха, сигурно го е скрил някъде по-дълбоко. Другото - полицейското с двете криминални регистрации, го намериха", припомни той.

 

Цялото интервю с Цветомир Найденов в "Офанзива с Любо Огнянов" вижте във видеото. 

21:52 | 05 Юли 2020 г.

Отложиха отварянето на Тадж Махал заради огромния ...

21:52 | 05 Юли 2020 г.
Откриването на индийския паметник на културата Тадж Махал беше отложено поради нарастване на случаите на коронавирус в района.  ...
21:25 | 05 Юли 2020 г.

Расте броят на починалите в Италия

21:25 | 05 Юли 2020 г.
Броят на починалите от последствията от COVID-19 в Италия се увеличи за едно денонощие със 7 души. Това е една от най-ниските стойности н...
21:05 | 05 Юли 2020 г.

Д-р Мартин Табаков: Спецификата при Тръмп е, че то...

21:05 | 05 Юли 2020 г.
Интересът, който го има по отношение на изборите за президент на САЩ не е аналогичен с изборите в Китай и Русия, тъй като там ние знаем к...
20:56 | 05 Юли 2020 г.

Болният от COVID-19 абитуриент в Търново заразил б...

20:56 | 05 Юли 2020 г.
В Американския колеж „Аркус“ във Велико Търново има епидемично огнище на Covid-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция...
COVID-19
20:51 | 05 Юли 2020 г.

СЗО: Заразените с COVID-19 в света повече от 11 ми...

20:51 | 05 Юли 2020 г.
Броят на регистрираните случаи на коронавирус в света се увеличиха с повече от 203 000 през последното денонощие, с което общата численос...
проф. Асен Балтов
20:45 | 05 Юли 2020 г.

Проф. Балтов: Има пик на заразени с коронавирус мл...

20:45 | 05 Юли 2020 г.
„За последните две седмици в „Пирогов” се забелязва увеличаване на броя на по-младите пациенти, заразени с коронавирус....

гледай на живо

06.07.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:15
  Пулс