Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хороскоп за всички зодии

Опитайте се да гледате реалистично на обстановката около вас и рисковете да бъдат премерени

хороскоп, зодии, астро, астрология,
Източник: pixabay.com

Още по темата
13:18 | 21 Април 2020 г.
През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съдбоносни за вас. Опитайте се да гледате реалистично на обстановката около вас и рисковете да бъдат премерени.
 
Това е месец, в който трябва да поспрете за момент и да премислите живота си. След дългия престой отново е време за планове, за желана почивка и за щастливи мигове с любимите до вас хора.
 
ОВЕН


Юни няма да е лесен месец, за представителите на зодия Овен. Вашите очевидни успехи, ще привлекат завистливи хора. Интригите и клеветите, могат да ви направят слаби и уязвими. През този период, ще изразходвате много сили за установяване на кой крив и кой прав. Изберете правилно своята линия на поведение – отстоявайки вашата позиция, останете спокойни и не се поддавайте на провокации.
 
Тези, които решат да отидат на почивка, трябва да бъдат много предпазливи. Бъдете изключително внимателни, особено в средата на юни. Не забравяйте правилата за безопасност и не злоупотребявайте с алкохола през този период.
 
Втората половина на юни, ще ви донесе много нови и интересни срещи. Свежите възприятия и творческите способности, ще привлекат късмета на ваша страна. Всичко ще се получава лесно. Това е отличен период за тези, които се занимават с умствена работа, може да създавате документи, да пишете произведения.
 
Любов и семейство
 
През първите дни на юни, постоянно ще изяснявате отношенията си с партньора. Възможно е вашата половинка да охладнее към вас, да ви критикува и оказва натиск. Всичко това много ще ви дразни. Ако не подтиснете горещият си нрав, може сериозно да обидите любимия човек и дори да разрушите дългогодишен съюз. Сега е препоръчително да бъдете търпеливи към партньора си и поне временно да се подчинете на обстоятелствата. Ще видите, вашата издръжливост ще спаси брака.
 
С децата също не всичко ще е толкова гладко, колкото бихте искали. Възможно е те да не виждат във вас примера, който да следват. Затова през юни ще трябва да се опитате да докажете своя авторитет. Няма да е трудно да направите това: намерете общо хоби, например, някоя игра или организирайте съвместна почивка. Общуването със собствените ви деца, не само ще ви помогне да ги опознаете по-добре, но и ще ви достави много ярки емоции.
 
Кариера и финанси
 
През първата половина на юни, ви очаква стагнация в работата. Това обаче не е причина да се разстройвате - сега ще може правилно да се настроите за извършване на сериозни действия в бъдеще. През втората половина на месеца, делата ще започнат да се подобряват. Неочаквано за себе си ще се справите с неща, които наскоро са изглеждали неразрешими. Всичко ще се получи лесно и бързо. Конкурентите само от себе си, ще останат на заден план и ще спрат да ви притесняват.
 
През юни ви очакват много нови срещи с хора, които в бъдеще ще се окажат полезни в кариерата. Периода също ще е благоприятен, да решите да се преместите на ново работно място. В първите дни на лятото, не трябва да харчите спестяванията си за големи покупки и да инвестирате в съмнителни начинания. Всяка инвестиция сега, може да донесе проблеми. По-добре изчакайте до края на месеца, когато късметът ще бъде на ваша страна.
 
Здраве
 
През юни ще ви се струпа доста работа, с която ще трябва да се справяте с ясен ума. Затова е препоръчително за известно време, да изключите от употреба алкохолните напитки и да си почивате колкото е възможно повече. Когато пътувате, бъдете внимателни, особено ако използвате воден транспорт.
 
През юни обърнете специално внимание на храненето, тъй като не са изключени алергии и стомашни проблеми. Разхождайте се повече и си почивайте. За да възстановите емоционалния си фон, се препоръчва да спортувате. Посветете началото на лятото, на възстановяване на физическото си здраве. Обърнете внимание на дробовете, ако е възможно, отидете на планина.
 
ТЕЛЕЦ


За представителите на зодия Телец юни ще бъде труден месец, предимно в емоционален план. Сега често ще правите „от мухата слон“. Не приемайте случващото се твърде близо до сърцето си. Защото освен емоционалното ви отношение, всъщност едва ли ще има други причини за вашите преживявания. Вероятно така тялото ви, ще реагира на елементарната умора. Ако не може да отидете на почивка, тогава по-често излизайте извън града, на пикници и разходки сред природата.
 
Външните събития няма да позволят да се отпусне, ще имате много работа, както в бизнеса, така и в личния живот. Сега е време да се справите със старите дела и обещания. Натрупали са се маса нерешени проблеми, които трябва да бъдат „завършени“ възможно най-скоро. Първо се занимавайте с натрупаните дела и едва след това си позволете малка почивка.
 
Любов и семейство
 
Очаква ви не най-добрия месец, по отношение на любовните отношения. Най-вероятно ще прекарате юни, като постоянно изяснявате отношенията с вашата половинка и децата. Причината за това ще бъде, нежеланието на членовете на семейството да разбират, че сте емоционално претоварени. Вашата половинка ще се опитва по всякакъв възможен начин да ви товари с домакински задължения и непосилни задачи. Децата постоянно ще изискват внимание. Нервната ситуация в семейството, може да доведе до факта, да пожелаете да останете сами.
 
През втората половина на седмицата, ви очаква време на открития и нови романтични запознанства. Изведнъж ще бъдете обхванати от лавина от страсти и безпрецедентна чувственост. Необвързаните ще си намерят партньор, а тези, които вече имат половинка, ще укрепят и стабилизират отношенията си.
 
Кариера и финанси
 
За да защитите позициите си, през целият юни, ще трябва да спорите с ръководството. Твърде самоуверените, ще действат на шефовете като червен парцал пред бик. Този месец е решаващ за вземане на сериозни решения по отношение на работата. Ако искате да отворите собствен бизнес, да сменете работата или просто да напуснете - знайте, че сега е най-доброто време да го направите!
 
Във финансово отношение, не се очакват промени. Не ви очакват и големи разходи, защото знаете как да се контролирате и да не харчите много за ненужни неща. От страна на колегите, ще почувствате силна подкрепа, което ще се отрази на вашата работоспособност. Имайки подкрепата на другите служители, ще може да преодолеете всякакви препятствия. Изведнъж ще намерите сили да завършите старите проекти и да вземете нови, още по-сложни.
 
Здраве
 
Тези, които имат проблеми с ендокринната система през юни, трябва да обърнат внимание на здравето си. Най-добре ще бъде, да си направите необходимите изследвания и сериозно да се отнесете към последващият курс на лечение. При някой алтернативните лечения, ще помогнат за по-бързо възстановяване.
 
Друга тема на която трябва да обърнете внимание е вашата диетата. Сами сте забелязали, че през последните години сте натрупали излишни килограма, които ви пречат да се чувствате във форма. Затова сега е добре да си създадете диетично меню и стриктно да го спазвате. Препоръчително е също, да се консултирате с опитен диетолог, който да коригира вашето хранене. Не си струва да гладувате и да се подлагате на изтощителни тренировки - самоизмъчването ще доведе до апатия и подтиснато настроение.
 
БЛИЗНАЦИ


През юни представителите на зодия Близнаци, ги очаква премерен, спокоен живот без резки колебания и вълнения. Това е чудесно време да отидете на море и най-накрая да се отпуснете. Онези от вас, които поради обстоятелствата не могат да си го позволят, се препоръчва да се концентрират върху приключване на текущите дела. Не поемайте нови проекти - юни не е подходящото време за това. За сметка на това, ще имате възможност за всякакви експерименти в работата. Ако планирате да промените нещо – сега е времето.
 
Този месец е благоприятен, за работа върху грешки от миналото. Опитайте се да се освободите от илюзиите, преразгледайте отношението си към някои хора, оставете след себе си всичко, което ви пречи да продължите напред. В личния живот всичко ще бъде тихо и гладко. Подарете усмивка на близките си хора - никой не може да ги вдъхнови както вас! В края на месеца, са вероятни много запознанства и приятни срещи. Необвързаните е възможно да срещнат сродна душа, с която да обвържат живота си.
 
Любов и семейство
 
Семейните ще искат да зарадват близките си. Как точно? Всичко ще зависи от вашето въображение. Може да органзирате приятна ваканция или да им подарите това, за което отдавна мечтаят. Във всеки случай, вниманието ви ще бъде оценено. Мирът и спокойствието ще царуват в семейството, през първия месец на лятото. Времето ще е перфектно, да се заемете с домакински дела, да поправите или ремонтирате нещо. Но големите ремонти отложете за по-добри времена.
 
През юни много от вас, няма да искат да останат у дома. Ще искате да се срещате с приятели, да излизате по заведения, да се забавлявате - това ви очаква през следващите няколко седмици. Вратите на вашия дом, ще бъдат отворени за чести гости. Други от вас, ще се отправят на път да посетят възрастни роднини, които не са виждали от дълго време. При необвързаните има висока вероятност, да срещнат бъдещата си половинка. Обърнете внимание, може би този човек е вашият бъдещ съпруг/а.
 
Кариера и финанси
 
През този период е най-добре, да се занимавате с неща, с които може да се справите. Не надскачайте себе си. Поради свръхувереност, може да се сблъскате с много проблеми в работата. Спонтанните решения също, няма да доведат до нищо добро. Усмирете амбициите си поне този месец и тогава ще излезете от ситуацията с най-малко загуби. Сега не е време за кариеризъм. Най-добре вършете работата си спокойно и започнете да действате активно към края на лятото.
 
Понякога прекалено следвате емоциите си. А в кариера трябва да мислите с главата си, не със сърцето. Повечето от вас, нерационално управляват парите си. Така че и този месец, може необмислено да харчите пари, въпреки че нямате толкова много. Прибързаните разходи ще доведат до факта, че до края на месеца ще останете без нищо. През юни не ви очакват големи печалби и увеличаване на заплатата, така че затегнете колана и харчете по-икономично.
 
Здраве
 
През юни е възможно да се изострят хроничните заболявания. Една обикновена настинка, може да доведе до усложнения в дихателната система. За да избегнете това, не се самолекувайте и при първите признаци на заболяване се консултирайте със специалист.
Като цяло през юни, здравето ще бъде в собствените ви ръце.
 
Ще си починете добре, само ако промените средата си. Следователно една ваканция или пътуване ще бъдат добре дошли. Особено добре ще ви се отразят, водните процедури и слънчевите бани. Въпреки факта, че не търпите никакви правила и дисциплини, трябва да се храните редовно, да си лягате навреме и да намалите приема на алкохол, така ще съхраните отличното здраве, дадено ви от съдбата.
 
РАК


Месец преди рождения ден, в живота на всеки човек облаците стават малко по-плътни. По този начин съдбата подсказва да погледнем назад към изминалата година, да си направим подходящи заключения и равносметка на събитията, които са се случили. Така че, за вас това няма да е изключение. Ето защо, не се изненадвайте, ако в настроението ви се появят нотки на апатия, в работата много задължения, а парите бързо свършват.Всичко върви по план.
 
За да преживеете цялата тази лавина по-леко, съвета е: не се поддавайте на паниката. Промяната на пейзажа, пътуванията, уикендите на вилата, ще имат много положителен ефект върху емоционалното ви състояние. Приятелите, хобито, общуването със семейството също ще ви носят радост.
 
Краят на месеца, ще донесе на много от вас промени и новини. Може би ще научите нещо неочаквано за себе си от другите или сами ще участвате в клюките. Но сега не трябва да си създавате врагове - конфронтацията може да бъде много силна. По това време вероятността от бедствия и аварии също е висока, така че не изкушавайте съдбата, бъдете внимателни доколкото е възможно.
 
Любов и семейство
 
През юни ще се намирате под влияние на своите емоции и чувства. Може изведнъж да поискате да се разделите с човек, с когото сте се срещали дълго време, да изоставите или промените всичко. Същевременно обаче, не трябва да се поддавате на минутни импулси, в противен случай по-късно ще съжалявате за всичко, което сте направили. Най-добрата рецепта тук е да отделите повече време на интимната сфера. И за здравето е полезно и със сигурност ще повлияе положително на отношенията.
 
През втората половина на юни, ще сте склонни към ревност и притежаващи инстинкти към партньора. В тази връзка, не са изключени чести скандали. За да спасите семейството, се препоръчва да се превключите на децата и тяхното възпитание. Това може да се превърне в обединяващ фактор в брачните отношения. Решаването на общи проблеми, ще обнови прекъснатите отношения.Тези които не са обвързани от връзките на брака, най-вероятно ще решат да си починат един от друг.
 
Кариера и финанси
 
В началото на лятото, ще сте психо-емоционално претоварени и това ще попречи на фокусирането върху работата. Ето защо, ако е възможно направете пауза или просто отложете решаването на трудните проблеми за по-късно и преминете към по-прости задачи, като постепенно увеличавате темпото. Използвайте услугите на вашите колеги, които ще ви подкрепят през този труден момент. Събитията по време на работа са неизбежни и може само да ги приемете такива, каквито са.
 
Нещата във финансово отношение няма да са по-добри. Парите бързо ще идват, но едвали ще се задържат за дълго в ръцете ви. Този месец, ще имате много разходи, но все пак е препоръчително да отложите малка сума за в бъдеще - тези пари ще ви потрябват скоро.
 
Здраве
 
През юни трябва да се посветите на емоционалното си здраве. Възможно повече време прекарвайте сами със себе си и се заемете със самоанализ. Откажете се от вредните навици, те не са антидепресанти, намалете алкохола. Обърнете специално внимание на диетата си. Дайте предпочитание на пресните плодове и зеленчуци.
 
Юни е времето за лечение на хронични заболявания. Занимавайте се със спорт, но не активен. За увеличаване на жизнения потенциал са подходящи йога, пилатес, плуване и релаксиращи масажи.
 
ЛЪВ


Не си губете времето за малки неща и не се захващайте за всичко подред. Сега е добре да се съсредоточите върху едно, но важно дело. Юни, ще ви даде чудесна възможност за нови постижения. Дълго време сте искали да започнете собствен бизнес, да си вземете куче, да научите китайски или да си купите къща? Тогава действайте! Сега е моментът да го направите. Ще имате късмет във всички области на живота.
 
Юни е подходящото време за започване на курс за обучение или професионална преквалификация. Придобитите знания и новите запознанства, ще имат благоприятен ефект върху бъдещето. В средата на месеца, ще „извлечете ползите“ от минали начинания. Всичко ще зависи от постигнатите резултати. Ако имате достатъчно знания и опит, никакви пречки няма да ви спрат. В края на месеца, ще трябва да се заемете с въпросите, които дълго чакат своето решение. Ако сте дали обещание на някого - спазвайте го!
 
Любов и семейство
 
През юни е добре да обърнете внимание на семейните отношения. През пролетта нямахте възможност и време за романтични пътувания и изненади за любимия. Сега настъпва период, когато е просто необходимо да направите нещо мило за партньора си. Въпреки това, не "изобретявайте колелото" - за да се сближите повече с втората си половинка. Достатъчно е да заведете любимия на разходка в парка или да си организирате красив пикник извън града. Времето прекарано заедно, ще ви направи щастливи.
 
В семейството, ще цари пълно разбирателство. Децата ще виждат във вас човек, достоен за подражание. Необвързаните ги очакват очарователни запознанства с противоположния пол.
През юни ще блестите с красноречие, интелект и харизма, което ще привлече към вас много почитатели. Погледнете ги по-отблизо - може би ще видите сред тях някой, когото ще обикнете от все сърце.
 
Кариера и финанси
 
Стабилен период ви очаква в началото на лятото. Опитът и знанията, ще помогнат трезво да оцените настоящата ситуация и да вземете правилното решение, от което ще зависи бъдещата съдба на компанията. Препоръчително е да решите всички важни въпроси през първата половина на месеца - точно в този период, ще имате най-много късмет. Началниците ще ви хвалят за резултатите, а колегите ще ви оценят. Ще бъдете издигнати на почетен пиедистал.
 
Вашите заслуги, ще бъдат високо платени - очаквайте паричен бонус или увеличение на заплатата. Не се страхувайте от отговорностите, които са паднали върху вас, със сигурност ще се справите с възложените ви задължения. По отношение на финансите, няма да има причина да се притеснявате. Ще имате достатъчно пари, за да купи нещо приятно или да подарите подаръци на членовете на семейството.
 
Здраве
 
Болестите ще се появяват със завидна регулярност през цялото лято. Една от причините за заболяванията, ще е нестабилното психично състояние. Ще сте твърде преуморени и ще имате нужда от добра почивка. За да неутрализирате отрицателното въздействие на факторите, трябва да прибегнете до такива доказани методи за укрепване на здравословното състояние като закаляващи процедури, чист въздух и правилен двигателен режим. Разхождайте се повече, плувайте, медитирайте.
 
През юни не пренапрягайте гърба си. Опитайте се да правите упражнения в свободното си време и не вдигайте тежести. Много от вас, могат да имат проблеми с храносмилателния тракт. Най-вероятно това ще се дължи на факта, че прекалявате с пикантни, пържени, тестени храни и пиете много газирани напитки. Балансирайте диетата си и всички проблеми ще отшумят.
 
ДЕВА


През първия месец на лятото представителите на зодия Дева, активно ще изграждат бизнес връзки. Очакват ви много срещи с потенциални инвеститори и партньори. Пред вас се очертава един перспективен месец. Благодарение на подкрепата на близките, ще се почувствате уверени и ще постигнете желаните резултати.
 
Юни е точното време да се потопите в света на неизвестното. Новите знания и връзки, ще ви помогнат бързо да промените живота си към по-добро. Постигайки целите, останете независими. Следвайте съветите на по-опитни колеги, но винаги разчитайте само на вашата интуиция и здрав разум. Най-вероятно не всички ще споделят мнението ви, но в крайна сметка ще се окажете прави.
 
Любов и семейство
 
Вие обичате своето семейство, чувствени и надеждни партньори сте, привързани и внимателни родители. През юни, ще демонстрирате тези качества. Ще работите и решавате дребните битови проблеми. Близките знаят колко важна е работата за вас и следователно няма да посмеят да ви разсейват с дреболии. Те ще създадат такава атмосфера за вас, която ще ви зареди с повече енергия и сила за по-нататъшни действия.
 
През юни, ще прекарате много време с децата. За вас е жизненоважно те да имат добро възпитание, добри нрави, така че по-голямата част от времето ще посветите на културното възпитание на вашето потомство. През втората половина на месеца, ще трябва да направите нещо необичайно за любимия си. Ще се стараете да направите всичко, за да видите партньора си щастлив. За целта може дори да зарежете работата и да прекарате една романтична вечер със своята половинка.
 
Кариера и финанси
 
През юни ще получите няколко атрактивни финансови оферти едновременно. Но преди да се съгласите, първо помислете. Може би вашият опит сам по себе си не е достатъчен, за да оцените всички рискове. Затова се консултирайте със специалист
 
Юни е подходящо време за различни покупки. Много от материалните проблеми, ще бъдат решени благодарение на щедри покровители. В края на месеца е възможен конфликти с колеги. Вероятно в екипа ви, ще се намерят завистници, които ще започнат да разпространяват слухове за вас. Не се подавайте на провокацията и скоро вълната от разгорещени дискусии ще затихне. В работата, не се очаква напредък. Но юни е време, да поставите основата за бъдещия скок в кариерата. Шефовете ще оценят вашите инициативи и професионални качества и скоро ще ви предложат по-висока позиция. Не забравяйте, че информацията управлява света. Трупайте знания, защото ще ви трябват много скоро.
 
Здраве
 
През първата половина на месеца има голяма вероятност за наранявания, така че бъдете внимателни при работа с електрически устройства, остри предмети. Вашата устойчивост на стрес сега, ще е под средното, заради това могат да се обадят стари здравословни проблеми.
 
Препоръчително е да забавите темпото на живот, поне временно. Като успокоително, пийте билкови чайове, съблюдавайте диета, яжте пълноценно, приемайте витамини. Обърнете специално внимание на стомашно-чревния тракт. Ако е нужно се лекувайте. В допълнение към лечението, се препоръчва да включите в менюто си повече млечни продукти. Опитайте се да избягвате междините хранения и пийте колкото е възможно повече течности.
 
00:13 | 14 Август 2020 г.

РБ Лайпциг на полуфинал в Шампионска лига след 2:1...

00:13 | 14 Август 2020 г.
След 18 мача без загуба, момчетата на Диего Симеоне загубиха с 1:2 на четвъртфинала в Шампионска лига. РБ Лайпциг пък продължава да пише ...
Чешма
21:53 | 13 Август 2020 г.

Токов удар в Пловдив остави голяма част от града б...

21:53 | 13 Август 2020 г.
Голяма част от Пловдив остана без вода днес, след като токов удар изненада две от четирите помпени станции за града, съобщава Nova. Т...
Баку
21:36 | 13 Август 2020 г.

Арестуван е посланика на Азербайджан в Сърбия, Чер...

21:36 | 13 Август 2020 г.
Посланикът на Азербайджан в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина Елдар Хасанов беше арестуван в Азербайджан днес по подозрение в прис...
Йерусалим
21:16 | 13 Август 2020 г.

Исторически пробив в отношенията между Израел и ОА...

21:16 | 13 Август 2020 г.
Израел и Обединените арабски емирства се договориха днес за пълна нормализация на отношенията. Израел временно ще отложи решението да...
Секс
21:06 | 13 Август 2020 г.

Индиец се самоуби заради липса на секс – арестувах...

21:06 | 13 Август 2020 г.
Жител на индийския град Манинагар посегнал на живота си заради липсата на секс. Скърбящата вдовица била арестувана по подозрение, че тя г...
Нидал Алгафари
21:03 | 13 Август 2020 г.

Нидал Алгафари: Нинова и колегите ѝ искаха да се п...

21:03 | 13 Август 2020 г.
Проваленият опит за свикване на извънредно заседание на Народното събрание днес предизвика очакваните коментари към Корнелия Нинова и БСП...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Кухнята на Звездев