Какво ви вещаят звездите за месец юни - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Опитайте се да гледате реалистично на обстановката около вас и рисковете да бъдат премерени

астро, зодии, хороскоп
Източник: pixabay.com

През месец юни вярвайте повече на разума, отколкото на сърцето. Или поне нека той да ви води в решения, мислите и действията, които са съдбоносни за вас. Опитайте се да гледате реалистично на обстановката около вас и рисковете да бъдат премерени.
 
Това е месец, в който трябва да поспрете за момент и да премислите живота си. След дългия престой отново е време за планове, за желана почивка и за щастливи мигове с любимите до вас хора.
 
Хороскоп за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева вижте ТУК!

ВЕЗНИ


През юни представителите на зодия Везни, ще могат да насочват своите творчески импулси в правилната посока. Всяко начинание, ще намери правилното си продължение. Въпреки това, за да може всичко да се развива успешно, е необходимо да ограничите раздразнителността и да избягвате необмислените действия.
 
Има вероятност да се сблъскате с непредвидени трудности и със сигурност, ще фокусирате цялото си внимание за елиминирането им. За ваканция през юни, трябва да забравите. Близките хора ще ви помогнат да се справите с възникналите пречки. Възможно е да получите някакви новини, които да променят коренно бъдещият ви живот.
 
Любов и семейство
 
Юни ще е нестабилно време, за представителите на зодия Везни. В много области на живота ще възникнат спорни въпроси, които ще ви изкарат от равновесие. Натовареният работен график, конфликтите с колеги, постоянно изникващите битови проблеми ще ви изнервят. Вашата „неврозност" ще досади на близките, на които постоянно ще изливате гнева си. За да избегнете това, е препоръчително дори в отрицателните моменти, да виждате нещо положително. Здравата самоирония и чувството за хумор, ще ви помогнат да не се карате с всеки подред и да запазите самообладание.
 
Семейните могат да се сблъскат с неразбиране, от страна на половинката. Но юни е точно моментът, когато е толкова важно да насочите цялата си доброта, любов и грижа към установяване на по-близки отношения с партньора. Сами ще видите, че като обръщате внимание на любимия, отношенията ви ще станат по-топли, а семейният живот ще се превърне в приказка.
 
Кариера и финанси
 
През юни е добре да приемате помощта на дори малко познати хора, това ще доведе до повишение в кариерата и увеличаване на заплатата. Използвайте услугите на другите, но сами също трябва да положите усилия, в противен случай мечтите за по-висока позиция, ще останат само мечти. В разговорите с началниците е добре да се контролирате и да не бъдете прекалено натрапчиви – своята истина така и няма да докажете. Само тези от вас, които успеят да получат благоразположението на шефовете и уважението на колегите, ще могат да достигнат до по-висока длъжност. Отговорността и старанието, ще получат материални стимули.
 
В средата на юни, ще се наложи да похарчите много пари. Същевременно сега не е най-добрият момент за инвестиране в недвижими имоти. Също трябва да избягвате официални мероприятия и публични изяви.
 
Здраве
 
През юни има вероятност да хванете вирусно заболяване, затова избягвайте контакт с голям брой хора. Имунната ви система не е в добра форма в момента, което означава, че е време да се запасите с антивирусни лекарства. Тези които имат проблеми с храносмилателния тракт, трябва да коригират диетата си възможно най-скоро.
 
През целият месец ще изпитвате постоянен стрес по време на работа, така че има вероятност да станете раздразнителни и резки. Това състояние може да ви потопи в депресия. Да се отървете от него, ще помогне промяната на обстановката. Отделете на почивка, поне за няколко дни и това ще ви спаси от емоционално изтощение.
 
СКОРПИОН


Представителите на зодия Скорпион обикновено имат високо самомнение, но юни е време, в което може да надцените своята значимост и сериозно да пострадате от това. Препоръчително е да се въздържате от рискови начинания и безплодни проекти. Заедно с това, както никога досега е важно да поддържате здравословен оптимизъм и да се справяте с възникващите трудности с високо вдигната глава.
 
През юни не трябва да започвате нови дела, а по-скоро да се съсредоточите върху старите проекти. Не се опитвайте да доказвате на всички своята истина. По това време се препоръчва да усмирите своя плам и да се подчинявате на обстоятелствата. Не се опитвайте да насилвате хода на събитията. Способността за отстъпки, ще позволи да преодолеете различията си с другите. Целите ще постигнат само тези, които успеят да намерят компромис в тази ситуация.
 
Любов и семейство
 
През юни близкото ви семейно обкръжение, ще изисква внимание и подкрепа. Ако не им дадете това, семейният съюз може да се разпадне. Взаимните отношения ще се подобрят, ако планирате съвместно мероприятие, в което всички, включително децата, ще намерят приложение за своите таланти.
 
В любовните отношения през юни трябва да се въздържате от необмислени действия. Стабилността и предвидимостта, ще ви помогнат да установите хармонични отношения и да убедите партньора в искрените си чувства. Прекарвайте повече време с близките си хора, градете и обсъждайте заедно планове за бъдещето.
 
Много от влюбените, ще изпитват затруднения в отношенията с партньорите. Ще трябва да доказвате че сте в състояние да създадете силно семейство. Само не посвещавайте външни хора във вашите планове, в противен случай завистници, могат да унищожат семейната ви идилия.
 
Кариера и финанси
 
През целия юни ще сте заети с работа. Възможни са проверки във вашия отдел, така че въведете в ред цялата бизнес документация предварително, за да избегнете неприятни последици. Работейки с бизнес партньори, трябва да се придържате към последователност и лоялност. За да избегнете съдебни проблеми, внимателно проучвайте договорите за сътрудничество, преди да подписвате.
 
През този период, ще ви е нужно много време за решаване на натрупаните производствени проблеми. Ще трябва да отложите приятелските събития, забавления и да се фокусирате изцяло върху работата. В средата на месеца във вашата фирма, са възможни размествания. Ако своевременно предложите на шефовете креативна бизнес идея или разработите обещаващ план, възможно е да получите повишение. През юни креативните от вас, ще имат успех.
 
Здраве
 
Проблемите в личния живот, могат да причинят невроза, хипохондрия през юни. При появата на неразбираеми симптоми не се паникьосвайте. Може би това е въображаемо неразположение. В свободните си часове се занимавайте със спорт, правете неща които харесвате, срещайте се с приятели. Отделете повече време за саморазвитие - четете умни книги, гледайте филми, посещавайте екскурзии.
 
Наред с емоционалната умора, ще се появи и физическо неразположение. Храносмилателната система ще напомни за себе си и ще трябва да започнете диета и да приемате пробиотици. Сега ще е опасно да се занимавате със самолечение, тъй като старите болежки, могат да "изплуват" на повърхността.
 
КОЗИРОГ


През юни представителите на зодия Козирог, няма да имат време да се занимават със собствените си дела, тъй като ще хвърлят всичките си сили в помощ на другите. Някои ще искат да ги посъветвате, други - да получат финансова помощ. Не отказвайте нито на едните, нито на другите - някой ден тези хора ще ви помогнат в труден момент. Има вероятност внезапно да научите за обкръжението си, някакви неприятни подробности и това да ви обърка.
 
Въпреки това, не приемайте чуждите грешки присърце. Също не трябва да налагате мнението си на другите и да се опитвате да ги прекроите по себе си. Опитайте се да бъдете по-дипломатични, в противен случай рискувате да се скарате с близките си. През този период също, избягвайте да взимате отговорни решения, например за преместване, смяна на работата и др. Сега обстоятелствата, няма да са благоразположени към вас. По-добре изчакате до края на лятото.
 
Любов и семейство
 
Целият месец упорито ще се опитвате да докажете на семейството си, своето превъзходство. В резултат на това конфронтацията с вашите близки, ще доведе до вашият провал. Ще бъдете победени и това ще ви подтисне. Затова е препоръчително да насочите енергията си в различна посока - например да ремонтирате колата или обновите дома. Ако проявите издръжливост и търпение, ще може да съхраните спокойствието в семейството.
 
Необвързаните представители на знака в края на месеца ги очаква романтично запознанство, което може да прерасне в страстен роман. Семейните най-накрая ще постигнат разбирателство с децата и ще имат възможност да докажат пред тях своя авторитет. Близките роднини ще искат помощ - не им отказвайте. В последните дни на юли, може да се влошат отношенията с другите. Покажете дипломация и не само ще опазите нервната си система, но и ще разрешите проблемите конструктивно.
 
Кариера и финанси
 
В професионален план, промени не се очакват. Ще ви се предостави спокойно време, идеално за приключване на дългогодишни задачи. Юни е идеалният момент да планирате следващите шест месеца. Настройте се за нови обещаващи проекти, които могат да ви доведат до повишение. Колегите ще се нуждаят от вашите професионални съвети, но отношенията с шефовете обещават да бъдат напрегнати.
 
В началото на лятото, може да бъдете спокойни за финансовия компонент в живота си. Ще имате възможност за допълнителна работа или ще получите паричен бонус. Юни е време за инвестиране и големи покупки. Но всички финансови операции, направете най-добре през първата половина на месеца. В последните дни на юни вероятността за неуспешни сделки е висока. По това време, трябва да отложите търговските въпроси и инвестирането.
 
Здраве
 
Началото на лятото е идеално време за укрепване на здравето. Заниманията със спорт, упражненията, ще ви помогнат да останете активни и да се чувствате заредени с енергия. За тези, които не са готови за сериозни физически натоварвания, йога, плуването, дихателните упражнения, ще помогнат за поддържането на добра форма.
 
По големите психични натоварвания, могат да се отразят зле на здравето. Затова излизайте повече на чист въздух, спете достатъчно, доставяйте си положителни емоции. Срещайте се възможно по-често с приятели, посещавайте интересни мероприятия. Въобще правете всичко, което ви доставя удоволствие и жизнерадостно настроение.
 
ВОДОЛЕЙ


Началото на лятото, ще бъде емоционално напрегнато за представителите на зодия Водолей. На първо място, объркването на вашите чувства ще бъде причинено от събития в личния ви живот. Възможно е да се потопите в депресия и апатия. Затова е препоръчително да спрете да живеете с чувствата през този труден период и да започнете да мислите с главата си. Юни е точното времето, когато емоциите трябва да бъдат подчинени на ума. Разума ще ви подскаже, изхода от тази ситуация.
 
В конфликтите не бъдете лениви, а поставяйте веднага всичко на мястото си. Спрете да отблъсквате тези, които се опитват да ви помогнат да излезете от депресията. Обърканите постъпки, обидните думи и бурните реакции срещу действията на другите, могат да доведат до необратими последици за вас в бъдеще. Помнете, че сега преминавате през кризисен период, който ще промени целия ви бъдещ живот. И бъдещето зависи, от вашите действия сега.
 
Любов и семейство
 
Първият летен месец, не ви обещава спокойно семейно щастие. Но своеобразните екшъни, са точно по вашият вкус. Ситуацията в личния живот ще прилича на зебра: ту черна овца, ту бяла. Последната, между другото, ще бъде много по-голяма през втората половина на юни. Сега трябва да се въздържате от безразсъдни обещания, ще ви бъде трудно да ги изпълните и това ще ви тежи.
 
Първата половина на юни е по-добре да посветите на семейна ваканция, например някъде близо до вода, това ще ви зареди със сили. Същевременно месеца е благоприятен за подобряване на дома. Но не забравяйте, че всички важни въпроси, е най-добре да решите до началото на затъмнението. Децата и отношенията с тях, ще излязат на преден план. Сега те със сигурност ще ви радват с развитието си, а вие от своя страна ще откриете в тях таланти, на които в близко бъдеще ще трябва да обърнете сериозно внимание.
 
Кариера и финанси
 
През юни може да бъдете доста безразсъдни и да попаднете в неприятни ситуации. Затова е препоръчително да не се включвате в съмнителни проекти и да избягвате контакти с не проверени хора, само така ще избегнете финансовите загуби. В началото на лятото са възможни материални проблеми. Очевидно няма да имате достатъчно пари, дори за сметките за битови услуги. Ще трябва да вземете заем, който ще изплащате до края на годината.
Тези които се занимават с търговия, ще бъдат най-засегнати. За да не загубите още повече, трябва да помислите за продажба на бизнеса си.
 
Този месец, не се очаква кариерен напредък или парични премии. И въпреки че сте заслужили бонус, шефовете едва ли ще го дадат. Трябва да се примирите със ситуацията - до края на лятото вашите заслуги към фирмата най-накрая ще бъдат оценени. А към края на месеца, може да очаквате ситуацията поне малко да се стабилизира. Късмета отново ще бъде на ваша страна. Ще може да купите нещо, за което мечтаете от дълго време.
 
Здраве
 
Няма да изпитате сериозни здравословни проблеми, в началото на лятото. Юни е точното време, да се заемете със своята външност. Посетете козметик, сменете прическата. В допълнение, сега е моментът да подновите заниманията със спорт, които сте изоставили. Изберете самостоятелни спортове.
 
Възможни са също проблеми, със стомашно-чревния тракт. Балансираната диета и лекарствата, ще помогнат за нормализиране на работата на храносмилателната система. Между другото, спазването на диета ще помогне и да отслабнете. Само не се самолекувайте, в противен случай ще усложните състоянието си.
 
РИБИ


Юни ще бъде емоционално стресиращ за представителите на зодия Риби и това ще ви направи раздразнителни. Нервността и гнева, ще послужат като повод за конфликтни ситуации с колегите и семейството. Всяка небрежно казана дума или фраза, може да предизвика кавга или конфликт. Затова се опитайте да контролирате думите и мислите си, така че отношенията да не се влошат. През този период също, не е препоръчително да правите дълги пътувания. Сега не е най-подходящото време, за удоволствия, екскурзии и почивки.
 
Може да се наложи да се изправите срещу себе си и да жертвате интересите си за нещо. Очаква ви натоварен месец, така че се мобилизирайте и се старайте да изпълнявате задълженията си. Апатията, която ще ви съпътства в самото начало на лятото, може да доведе до здравословни проблеми. Безкрайните кавги с близките, проблемите на работа, чувството за малоценност могат да доведат до депресия. За да не се случи това, опитайте се да не реагирате толкова бурно на текущите събития и не си позволявайте гневни изблици върху другите.
 
Любов и семейство
 
Проявете сдържаност в общуването с близките - по този начин, ще избегнете конфликтните ситуации. Много от вас, ги чакат куп домакински задължения. Ще трябва постоянно да работите у дома, което ще влоши настроението ви още повече. Ще е добре ако в домакинските дела ви помогнат роднините, колкото и да е странно, те сами ще искат това. Вие имат талант да вдъхновявате хората - затова използвайте тази дарба и покажете с пример на децата си, как да подреждат стаите или мият пода. Така ще снемете от плещите си, част от домашната работа.
 
В началото на лятото, някой от вас ги чака промяна в личния живот. Това може да бъде развод или обратното - сватба - не се страхувайте от промените. Всичко, което се случва сега, ще е за добро в бъдеще. Необвързаните най-накрая ще срещнат своята сродна душа. От изблика на чувства, може да загубите ума си. Затова запазете самообладание и изграждате връзка с ясен ум, в противен случай може да се случи нещо неочаквано, което да подкопае вярата ви в истинската любов. В края на юни, ще трябва да направите труден избор. Опитайте се, да не вземате прибързани решения.
 
Кариера и финанси
 
В работата ви, всичко ще е стабилно и спокойно. Няма да изпитате никакви неприятности и тревоги. Не трябва обаче да разчитате на увеличение на заплатата или парични бонуси. Временно ще трябва да усмирите амбициите си и да насочите енергията си към установяване на нови партньорски връзки. Подготвената основа, ще помогне в бъдеще да направите пробив в кариерата. Ако все пак получите изгодно предложение, тогава не вземайте решение веднага, претеглете всички плюсове и минуси, преди да дадете отговор.
 
През този период, не позволявайте на трудностите и апатията да вземат връх над вас, не забравяйте, че положителното емоционално настроение и спокойствието понякога са най-доброто средство за постигане на победа. Дори да ви се струва, че е настъпило време на застой и няма към какво да се стремите, имайте на предвид че много скоро настъпва благоприятен период, когато вашият професионализъм ще бъде оценен.
 
Здраве
 
През юни, ще станете по-подозрителни от обикновено. Всяко възпаление, ще считате за сериозно, дори нелечимо заболяване. Препоръчително е да спрете да се паникьосвате и гълтате хапчета с шепи.
 
Най-вероятно просто сте се уморили и имате нужда от почивка. Ако не може да напуснете града където живеете, просто добавете повече положителни емоции в живота си. Отидете на разходка, общувайте с приятели, посетете интересни места. Обогатете диетата си със здравословни добавки. Яжте само здравословна храна. И не забравяйте за витамините и ще видите колко бързо тялото ви ще се нормализира.
 
Източник: astrostar.eu
Ураган
13:47 | 04 Август 2020 г.

Ураганът Исаяс връхлетя Северна Каролина (ВИДЕО)

13:47 | 04 Август 2020 г.
Тропическата буря Исаяс отново прерасна в ураган от първа категория. Стихията връхлетя Северна Каролина с ветрове със скорост от 140 кило...
13:42 | 04 Август 2020 г.

637 кучета са осиновени в София от началото на год...

13:42 | 04 Август 2020 г.
През месец юли 101 кучета от приютите на ОП „Екоравновесие“ са намерили нов дом, като от началото на годината, осиновените ку...
Нос Калиакра
13:36 | 04 Август 2020 г.

Показват съкровището от Калиакра в Балчик (Снимка)

13:36 | 04 Август 2020 г.
На 06.08.2020 г. (четвъртък) от 11:00 часа в Държавен културен институт „Двореца“ в гр. Балчик, ще бъде представена изложба н...
Работници
13:34 | 04 Август 2020 г.

Германски работодатели: Трябват ни работници от За...

13:34 | 04 Август 2020 г.
Работодателските организации в Германия предупредиха правителстото, че без ръст на пристигащи от Западните Балкани работници компаниите щ...
13:30 | 04 Август 2020 г.

Мицотакис обяви козметичния ремонт на кабинета

13:30 | 04 Август 2020 г.
Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис обяви ограничено преструктуриране на правителството за подобряване на резултатите в здравеопазването ...
Земетресение
13:29 | 04 Август 2020 г.

Земетресение от 5,2 разлюля Югоизточна Турция

13:29 | 04 Август 2020 г.
Земетресение от 5,2 е разлюляло днес окръг Малатия, Югоизточна Турция, предаде турската частна телевизия НТВ, позовавайки се на Дирекцият...

гледай на живо

04.08.2020
 • в момента
  Новини
 • 14:30
  Социална мрежа
 • 15:00
  Новини
 • 15:20
  Изкуство по време на пандемия