Ангел Джамбазки: Компроматите и унижаващите снимки са нечистоплътни и застрашават сигурността (ВИДЕО)

Ангел Джамбазки: Компроматите и унижаващите снимки са нечистоплътни и застрашават сигурността (ВИДЕО)

„Започва предизборната кампания по обичайния нечистоплътен начин, Борисов е обект на тази кампания. Всяка кампания, свързана със снимки на лично пространство, е много нечистоплътна. С тези думи започна участието си в предаването „Беновска пита“ евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

„Ако беше обикновен човек щеше да е само неприятно, но за премиера е застрашаващо за сигурността. Няма логика да има служба за охрана, която да бъде подчинена на друг, а не на изпълнителната власт. Консултативният съвет не е задължителен, би бил само още едно поле за изява“, допълни той.

„За пореден път се опитват да вкарат клин в коалицията, тя е резултат от волта на българския народ, има неизбежни сблъсъци, но не вярвам, че подобен тип политика на компромати и унижаващи снимки, би трябвало да бъдат мотив за вземане на политическо решение. Обвиняеми лица, клиенти на прокуратурата, всички, които се стремят да влязат в управлението са обединени, но с различни интереси, губят равновесие заради голямото си его“, коментира евродепутатът.
 
„След като Борисов има подозрения към Цветанов, може да има основания. БСП не успяха да си изберат страна в ранните моменти на пандемията и на истерията, или трябваше да бъдат отговорна опозиция или да вземат в крайно критична позиция, опитаха се да направят и двете, но ми се струва, че са съсредоточени в себе си. БСП се опитва да бъде социална партия, но не се извинява за извършеното от нейно име в миналото“, заяви Джамбазки.
 
 
„Югоносталгиците, които работят за чужди интереси, само те са проблем. Трябва да бъде забравена антибългарската реторика. Партията им  ВМРО крадливо се нарича така, а е от Белград и изповядва антибългарска теза, били наследници на Александър Македонски. Ще продължим да протестираме срещу връщането на празни камиони, българските шофьори спасяваха хората, като прекарваха спринцовки и други медицински материали“, завърши Ангел Джамбазки. 
 

kanal3

kanal3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *