Какво ви вещаят звездите за август - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Не се поддавайте на миналото, а гледайте в бъдещето с надежда, вратите се отварят пред вас

хороскоп, месечен хороскоп
Източник: Канал 3

Духовно израстване и мощна енергия обещават звездите за месец август. Енергията ще ви помогне за справяне както с професионални, така и с лични проблеми. Не се поддавайте на миналото, а гледайте в бъдещето с надежда, вратите се отварят пред вас. Използвайте всички шансове, които ви се предлагат през летния месец.
 
 
ВЕЗНИ


Представителите на зодия Везни са се борили дълго време със своите недостатъци и през август процесът най-накрая ще бъде завършен. Започва нов етап в живота с големи възможности и задължения. Ще трябва да започнете от нулата, особено в професията, но не бива да се страхувате - всички промени ще са за добро. Опитайте се да отделите време за дома и семейството, може коренно да промените обстановката и да освежите интериора.
 
Креативните представители на знака, ги чака успех през август. Всички ваши планове и идеи ще бъдат лесно реализирани. В този благоприятен период си струва да се опитате в напълно нова роля. Ако не ви устроива настоящата работата, тогава е време да помислите за получаване на подходящо образование. Чрез проба и грешка, ще намерите ново призвание. До края на месеца, ще ви се струпат много дела свързани с дома и семейството. Може някой да се нуждае от вашата помощ. Битовите дела, ще изискват незабавно решение.
 
Любов и семейство
 
В общуването с вашият партньор, през август трябва да бъдете изключително честни - това ще помогне да съхраните отношенията. Ако чувствате, че ще избухнете, опитайте се да изхвърлите натрупаните емоции във фитнес залата или басейна. Ако във връзката има прекалено големи проблеми, то последните дни на лятото са идеалното време най-накрая да изясните всичко и да се разделите спокойно.
 
При семейните до средата на август всичко ще върви прекрасно, след това могат да възникнат малки разногласия, на които не трябва да отдавате значение. Ако имате връзка от скоро, не трябва да сте твърде откровени с партньора, тъй като е възможно още да не знаете дали може да му се доверите докрай. Необвързаните имат голям шанс, за ново романтично запознанство в началото на август. Но за да се случи това, трябва да водите активен начин на живот: излизайте по-често на открито, разхождайте се или най-добре - отидете на почивка.
 
Кариера и финанси
 
По въпросите за кариерата, основният съвет за август е - не бързайте. Оставете си достатъчно време за обмисляне на проблемите и взимане на решение. Старайте се да направите правилен избор. В крайна сметка, ако направите крачка към нов живот, няма да има връщане назад. Търсете положителните моменти във всяка ситуация. Опитът, каквото и да е, ви доближава до по-добро разбиране на самите себе си.
 
В края на месеца може да поговорите с ръководството за повишаване на заплатата, както и за възможност за по-добра позиция. Опишете вашите достойнства и кажете с какво точно бихте искали да се реализирате в компанията. Най-вероятно шефа няма да ви даде положителен отговор, но ще обещае да помисли със сигурност. Финансовата ситуация през август, ще е доста благоприятна. В този период, ще имате успех. И освен това, ще може да се възползвате от покровителството на приятели или финансово от романтична връзка или брака.
 
Здраве
 
Що се отнася до здравето, през август не сте застрашени от сериозни болести. Трябва обаче да се пазите от наранявания в резултат на произшествия, особено свързани с транспорта - мотоциклети, автомобили, влакове. През този период също е добре да преразгледате диетата си и да я попълните с много зеленчуци и плодове. Опитайте се да не ядете всичко наред и спазвайте диета.
 
През август може да не успеете да контролирате емоциите си и да заплатите висока цена за това. Гневът, раздразнителността и яростта са чувства, които могат да ви доведат до сериозно психическо разстройство. За да не се депресирате, най-вероятно ще трябва да приемате успокоителни.
 
СКОРПИОН


Представителите на зодия Скорпион в края на лятото, ще трябва доста да се постараят, за да успеят в семейния живот и кариерата. Подходете креативно, с нотка на самоирония - сега не е време за отрицателни мисли и самобичуване. Позитивно настроените в крайна сметка, ще получат много повече от онези, които през цялото време копаят в себе си.
 
През август, ще имате възможност да срещнете влиятелен човек, който ще промени бъдещия ви живот. Докато се занимавате със собствените си дела, паралелно ще трябва да решавате и конфликти между роднини.За да не дразните близките с безгрижното си и мързеливо състояние, помислете как може да ги забавлявате. Всичко ще пасне - от пикник до ходене на кино. Дръжте се, трудното търсене на съгласие с другите е към своя край. Скоро взаимната любов най-накрая ще царува във вашия дом.
 
Любов и семейство
 
Личният ви живот през август, ще е доста хармоничен. Ако сте семейни, насочете цялата си енергия към любимите си хора. Без значение колко много обичате работата си, сега тя трябва да остане на заден план. Направете изненада или хубав подарък на любимият. Такова внимание от ваша страна, ще изведе отношенията ви на ново ниво.
 
Като цяло ще ви доставя удоволствие, както изпълнението на домакинските задължения, така и общуването с любимия човек и съвместните забавления. Ако е необходимо, открийте сърцето си на партньора, този месец това изобщо няма да е трудно. Необвързаните ще имат възможност да изпробват влиянието на своите прелести върху представител на противоположния пол, който ще ги заинтересува. Вероятно това запознанство няма да доведе до сериозна връзка, затова се отнасяйте към него като към приятно приключение.
 
Кариера и финанси
 
Август е подходящо време за развитие на собствения бизнес. Успех очаква тези, работещи в областта на рекламата, технологиите и изкуството. Всяко начинание през последния месец на лятото, ще има добра перспектива. Ако насочите предприемаческият си дух в правилната посока, скоро ще имате огромен успех. През август съдбата, ще ви облагодетелства. Успешната комбинация от обстоятелства, ще допринесе за решаването на много проблеми.
 
Шефовете ще оценят високо вашите усилия и инициативи, а авторитетът ви пред колегите ще се издигне до безпрецедентно ниво. Отделете последните дни на лятото, за да планирате живота си за следващите няколко години. Всички днешни начинания, ще донесат грандиозни резултати. По отношение на финансите, трябва да включите режим на спестяване. Дори ако портфейлът ви е препълнен с пари, старайте се да не харчите много. Не правете инвестиции, колкото и привлекателни да ви се струват предложенията. В този период също, се опитайте да не давате заеми.
 
Здраве
 
Подобно на другите зодиакални знаци през август, ще изпитате емоционално претоварване. Лятото свършва, а с него и заряда от положителна енергия, без която не може да функционирате пълноценно. Разходките на открито, игрите с децата, срещите с приятели, ще помогнат да възстановите баланса си. Същевременно трябва да сте внимателни при работа с електрически уреди, има вероятност от изгаряне.
 
Препоръчително е също да се заемете с фигурата си. Диетичното хранене и балансираната диета, ще ви бъдат от полза. Август по-принцип, няма да ви създаде сериозни здравословни проблеми. Цялостното позитивно отношение, ще помогне за преодоляване на леките неразположения. Благоприятен ефект върху тялото ви, ще имат спорта и заниманията на открито.
 
СТРЕЛЕЦ


През август представителите на зодия Стрелец, ще се почувстват непобедими. Това чувство на значимост, ще ви води до безпрецедентни успехи. Положителна динамика ви очаква в личния живот - романтични запознанства, страстни романи, тълпи от почитатели. В общуването с другите трябва да поддържате неутралитет - по този начин ще избегнете ненужни клюки и сплетни. За финансовата страна, може да сте спокойни - този месец късмета е на ваша страна.
 
В работата не очаквайте спокойствие. Победител ще бъде този, който е в състояние да отговори на променящите се правила на играта, който лесно може да се откаже от познатото и удобното. Използвайте шанса, не се щадете и не се страхувайте от промените. Такъв късмет не се случва често, сега ще сте пълни със сила и интересни идеи, а хората около вас само ще дебнат за възможност да ви помогнат и подкрепят. Възползвайте се от момента.
 
Любов и семейство
 
През август, по въпросите на личния живот, може да почувствате, че губите обичайната си власт над любимия човек. Признайте това, научете се да слушате мнението на партньора и връзката бързо ще се подобри. Опитайте се, да не зацикляте върху себе си. Обърнете внимание на делата на любимия човек, посъветвайте се, взимайте активно участие в домашните задачи и ще може да възстановите нивото на доверие, което е съществувало между вас.
 
За да не ви вкара в депресия решаването на ежедневните проблеми, измислете забавление за цялото семейство. Ремонтът в дома, редувайте със съвместни спортове и весели занимания с близките. Необвързаните представители на знака със сигурност, ще имат ново увлечение през август. Но не бързайте да вземате сериозни решения, под въздействието на импулса. Най-вероятно тази връзка ще бъде краткосрочна.
 
Кариера и финанси
 
За да постигнете нови върхове в кариерата през август, лесно ще пожертвате някои привички и своя комфорт. Затова пък конкурентите, определено няма да могат да ви стигнат. Знакът на Стрелец се управлява от Юпитер, подчертавайки на първи план амбициозните стремежи. Без съжаление, се разделете с това, което не ви носи никакви дивиденти. Направете крачка към новото и не губете надежда. Живейте по принципа: по-малко думи - повече работа. Движете се в нужната посока, може би с малки стъпки, но само напред и нагоре. Опитайте се да не пропуснете шанса, който ще имате в края на този месец.
 
В противоречиви ситуации подкрепяйте вашите колеги, като по този начин ще завладеете тяхната симпатия, което няма да е излишно в бъдеще. През август, за да подобрите финансовото си състояние, би било хубаво да намерите странична работа или да инвестирате в печеливш бизнес. Може да поискате от ръководството и увеличение на заплатата.
 
Здраве
 
Август е време на всякакъв вид релакс. Отдавна искате да отидете на море? Или да се занимавате с йога? Или може би мечтаете за релаксиращ масаж? Последният месец на лятото е създаден, за осъществяване на всичките ви мечти. Занимавайте се със самоанализ, философствайте, почивайте.
 
Упражненията, ще са много полезни за физическото ви здраве. Бягане, плуване и всякакви активни спортове ще имат благоприятен ефект върху работата на вашият организъм. Ако през последните месеци, често сте налитали на нездравословна храна, може да се сблъскате с проблеми с храносмилането. Задължително трябва да обърнете внимание на качеството на продуктите който консумирате и да започнете диета.
 
КОЗИРОГ


В началото на август, съдбата ще даде на представителите на зодия Козирог възможност, да се потопят в света на спомените. В живота ви може да се повторят някои събития или да срещнете стари приятели. Сега трябва да запомните: инициативата е наказуема. Ще искате най-доброто, но в крайна сметка ... Случайна среща със стар познат или бивша любов, може да ви потопи в това състояние, още повече.
 
По-добре е понастоящем да не планирате сериозни начинания, дълги пътувания, сключване на договори. Бъдете дисциплинирани при шофиране, тъй като всяка грешка може да доведе до злополука. От средата на август, ще изпитате безпрецедентен прилив на сили, които ще насочите за постигане на целите. За ваша изненада това, което по-рано е изглеждало невъзможно, сега може да бъде разрешено за броени дни. Краят на лятото е идеален за самопознание. Погледнете по-отблизо в себе си - може би ще откриете във вас нови способности.
 
Любов и семейство
 
През август може да бъдете изправени пред криза в семейните отношения. Следователно е необходимо предварително да вземете такъв курс, че битовите дрязги да не затъмнят любовния ви живот. Отношенията с любимият, ще се развиват динамично: ту мир, ту кавга. Бъдете по-нежни и търпеливи, упоритостта само ще пречи. Сега ще сте по-склонни към ревност със или без повод. Този период просто ще трябва да преживеете, в противен случай ако зациклите на дребните кавги и разногласия, в крайна сметка ще стигнете до развод.
 
През целият месец ще решавате не само своите проблеми, но и тези на децата. Малките не чувстват внимание от ваша страна и може да се държат изключително зле. Време е да покажете кой е шефът у дома и да ги накарате да ви уважават. Необвързаните ще се радват на повишено внимание от страна на противоположния пол. Въпреки че ще направите много запознанства, едва ли ще успеете да изградите сериозна връзка през този период.
 
Кариера и финанси
 
Ако не може да си вземете отпуск, през целия август, ще бъдете активно заети с дела и ще сте в състояние да проявите безпрецедентна упоритост, като заставяте другите да работят усилено. Упоритостта и настойчивостта, ще доведат до обостряне на отношенията в колектива. Затова е препоръчително да контролирате темперамента си и да проявите търпение към околните. В средата на месеца има вероятност да бъдете обвинени в сериозен организационен провал. Може да станете без вина, виновни.
 
Въпреки трудовите затруднения, във финансовата област всичко ще е стабилно. Обаче не си струва да вземате заеми за скъпи покупки, сега периода е благоприятен за изплащане на стари дългове. В края на месеца, са възможни неочаквани печалби. Вероятно ще се изкушите да закупите нещо много скъпо, но тези разходи ще бъдат излишни.
 
Здраве
 
През август, ще сте в страхотна форма и винаги готови за подвизи. Но в спорта не трябва да се претоварвате. Ако не може да почивате на море, заменете го с басейна. Плуването и водната аеробика, ще донесат максимален положителен ефект за цялостното укрепване на тялото и за мускулния тонус.
 
През втората половина на месеца, е възможно да се появят някой неразположения. Всички заболявания, които възникнат през този период, не трябва да пренебрегвате, защото бързо могат да прераснат в сложна или хронична форма, така че ако е необходимо не отлагайте посещението при лекар.
 
ВОДОЛЕЙ


Представителите на зодия Водолей през август, ги очаква доста напрегнато време. Ще трябва да доказвате на всички своята истина. В този спор е много вероятно да загубите, а ще изразходвате нервите си за година напред. В суматохата от дела и събития много от вас, ще решат да загърбят всичко, да заминат някъде надалеч. Толкова много ще искате промяна и нови усещания, че близките ви могат да страдат от това нетърпение. Но вярвайте, вашите близки не са виновни за нищо. Не бъдете резки и не избързвайте с нещата. Вземете под внимание мнението и интересите на другите. Когато вземате решения, се ръководете от здравия си разум.
 
Съдбовни събития очакват много от вас. Нещо повече, те могат да бъдат както в семейния, така и в професионалния живот. Дори в емоционален план, са възможни промени. Във всичко което ви се случва, намерете изгода, хванете правилната „вълна“. Ако се научите да завършвате това, което сте започнали, тогава много идеи ще бъдат реализирани преди края на лятото.
 
Любов и семейство
 
Семейното гнездо през август ще наподобява бойно поле. Трябва да контролирате думите и действията си, в противен случай няма да избегнете раздори и конфликти. Ако не го направите, до края на лятото ще има постоянни кавги, скандали, дори евентуални битки. Близките ще ви дразнят със своята неорганизираност и небрежност. Всичко, което може да направите сега, е да прекарвате по-малко време със семейството и да се върнете у дома, когато страстите изстинат и отшумят.
 
Ревнивите от вас, ще обвиняват партньора в изневярата. Ще станете подозрителни и ще вините любимия човек, за всички човешки грехове. Ако искате да спасите семейството си, старайте се, да изслушате. Напълно е възможно всичко да е плод на вашата фантазия. Отношенията с децата ще се подобрят, но трябва да сте изключително внимателни към тях. Опитайте се да прекарате колкото се може повече време заедно и ще видите, колко сте им липсвали. Необвързаните ще направят много нови запознанства във вихъра от бушуващи емоции и ентусиазъм. Спрете навреме, претеглете всички плюсове и минуси и чак тогава – продължете напред.
 
Кариера и финанси
 
Вашата работа е пряко свързана с дейностите на целия екип. Импулсивността, твърдостта и упоритостта обаче, няма да позволят на вас и вашите колеги да станете пълноценен екип и цялото производство ще страда от това. Сега е време да проявите скромност и да спрете да изисквате твърде много от всички. Достигнали сте определени висоти, така че се опитайте да се радвате на това, което вече имате. При командировки бъдете внимателни с документите и парите. Различни недоразумения могат да се случат по време на път, например, да закъснее автобуса или багажът ви да се загуби. При всички обстоятелства, не се гневете.
 
През август не се препоръчва да сменяте работата си или да се занимавате с оформянето на важни документи. По отношение на финансите, се очаква стабилност. Вярно е, че няма да може да разчитате на бонуси и печалби. Сега също не е време да купувате недвижими имоти, да инвестирате в бизнес или да вземате заеми.
 
Здраве
 
Въпреки че ще хвърлите много сили в областта на бизнеса и любовният живот, през август не се очакват сериозни здравословни проблеми. В случай на някакво пренапрежение, кратка почивка ще бъде достатъчна - и силите ще се възстановят. През този период, не се препоръчва да се занимавате с екстремни спортове или тежък физически труд.
 
Не пренебрегвайте периодично появяващите се симптоми, в противен случай може да заболеете. Август е неблагоприятен за козметични процедури, посещение на парна баня или сауна. Старайте се, да избягвате многолюдни места. Сега имунната ви система, ще е отслабена и има вероятност за развитие на вирусни инфекции. Ако имате възможност останете у дома и най-добре не излизайте навън.
 
РИБИ


Представителите на зодия Риби през август, ще си поставят цели, които ще могат да постигнат, само с усилена работа. Но желанието да станете известни ще бъде толкова голямо, че у вас ще се прояви безпрецедентно трудолюбие. Вие сте склонни да се учите от своите грешки. Краят на лятото е време, да анализирате всички направени грешки и да разберете защо са се случили. „Работа върху грешките“ ще помогне, те повече никога да не се повторят.
 
През втората половина на месеца, ви очакват неприятни новини или събитие. Може би ще се появи силен конкурент, който ще иска да се отърве от вас на всяка цена. Трябва да се борите за място под слънцето. В резултат на това, конфронтацията ще приключи с вашата победа.
 
Любов и семейство
 
През август не изисквайте от партньора си, постоянно да доказва любовта си. Той вече прави достатъчно за вас, дори когато не заслужавате. Време е вие да покажете на любимия, на какво сте способни заради него. Пригответе романтична вечер на свещи или го заведете на ресторант. Да бъдете заедно, е най-необходимото нещо за вас сега. На необвързаните съдбата обещава запознанство с човек, с когото веднага ще възникне силна емоционална връзка. Не избързайте, насладете се на приятелската комуникация, опознайте се по-добре. Времето ще постави всичко на мястото си.
 
В общуването с роднини, не им оказвайте натиск. Намерете компромис - това ще изглади острите ъгли и ще облекчи напрежението. Ако не проявите мъдрост, рискувате напълно да се изпокарате с близките. В края на лятото е добре да си оставите свободно време за децата. Проявете интерес и уважение към заниманията им. Така ще укрепите авторитета си в техните очи.
 
Кариера и финанси
 
В работата сега е моментът да сложите черта и да погледнете на успехите си отстрани. Работили сте здраво, което означава, че заслужавате определена награда. Няма да чакате дълго за повишение или увеличение на заплатата .
 
Ако искате промяна-дерзайте. Строите нови мащабни планове, търсете влиятелни партньори, отворете собствен бизнес, накрая. Обаче, изграждайки грандиозни планове, трезво преценете възможностите си, в противен случай ще се провалите. По отношение на финансите, се препоръчва да харчите по-малко за ненужни неща. Сега трябва да сте икономични и да спестявате.
 
Здраве
 
Към края на лятото ще почувствате силна умора. Наред с емоционалния спад, ще дойде и физическото неразположение. В средата на месеца, може да се притеснявате по повод неустановена диагноза. Но всичко ще бъде благоприятно, лошата прогноза няма да се потвърди.
 
Здравословните проблеми, ще ви накарат на направите пълен диагностичен преглед. За да подсилите общото си физическо състояние, обърнете повече внимание на различните дейности. За да сте в добра форма, не е нужно да седите по цял ден във фитнеса. Ще бъде достатъчно повече да се разхождате, да се наспивате и храните балансирано.
 
Източник: astrostar.eu
16:37 | 11 Август 2020 г.

Разрешиха ползването на вода за пиене и готвене в ...

16:37 | 11 Август 2020 г.
Възстановява се ползването на водата за пиене и готвене от зоните за водовземане в басейна на река Марица "Георги Добрево" в об...
кола
16:28 | 11 Август 2020 г.

Плоча смачка автомобил пред НАП в София (СНИМКИ)

16:28 | 11 Август 2020 г.
Плоча от облицовката на сградата на НАП в София на ул. "Аксаков" падна и смачка автомобил.   За щастие няма постра...
16:23 | 11 Август 2020 г.

Пиян задигна кола, помете други 4 и потроши две за...

16:23 | 11 Август 2020 г.
Истински екшън предизвика пиян радомирец, който задигна кола, а след което успя да помете 4 автомобила и да потроши две заведения. &...
чихуахуа
16:08 | 11 Август 2020 г.

Чихуахуа спаси стопанина си след инсулт

16:08 | 11 Август 2020 г.
Американец дължи живота си на малкото си куче чихуахуа, което повика помощ, след като той получи инсулт, съобщава ЮПИ.   Руд...
COVID-19
16:02 | 11 Август 2020 г.

Две жени с COVID-19 са починали в МБАЛ-Шумен

16:02 | 11 Август 2020 г.
Две жени с коронавирус са починали в МБАЛ - Шумен вчера, съобщи директорът на лечебното заведение д-р Димитър Костов.   Една...
Стадион „Българска армия“
15:59 | 11 Август 2020 г.

ЦСКА се мести в "Бояна"

15:59 | 11 Август 2020 г.
ЦСКА обяви програмата за мачовете на тима до края на седмицата във всички възрастови групи. "Червените" ще играят своите домаки...

гледай на живо

11.08.2020
 • в момента
  Кухнята на Звездев
 • 17:00
  Новини
 • 17:20
  Другото лице
 • 17:50
  Бизнес новини