Скандални разкрития по случая Епщайн: Принц Андрю изнудван заради перверзии с младо момиче

Редица документи показват някои смущаващи факти около случая

Какво разкри аутопсията на Джефри Епщайн?
Източник: Reuters

Какво разкри аутопсията на Джефри Епщайн?

Джефри Епщайн е принудил непълнолетно момиче да прави секс с принц Андрю, за да може да изнудва кралската личност, твърдят американски съдебни документи, за които разкрива Ай Нюз.

Според документите, разкрити в Ню Йорк, предполагаемата среща се е състояла в частното имение на Епщайн на Вирджинските острови.

Според сведения на предполагаемата жертва, Вирджиния Робъртс Джуфре, тя е трябвало да „дава на принца всичко, което той поиска, и да докладва обратно на Епщайн за подробностите за сексуалния акт“.

Тук може да откриете още новини от света!

Документите също така твърдят, че Епщайн се е опитвал да се „внедри сред хора с влияние за лична, политическа и финансова изгода, както и за да получи потенциална информация за изнудване“.

Твърди се, че милиардерът е бил домакин на "многобройни изтъкнати американски политици, мощни бизнес магнати, чуждестранни президенти, известен премиер и други световни лидери."

Един от ръкописите съдържа и подробна информация за предполагаема сексуална среща между херцога и госпожица Джуфре в Лондон.

Тя твърди, че е правила секс с мистериозен "принц" - мъж, чието име не е знаела. Но по-рано момичето твърди, че е правило секс с Андрю три пъти.

Принц Андрю категорично отрича да е имал някаква форма на сексуален контакт или връзка с Джуфре.

Тя обаче твърди, че по време на срещата в лондонския нощен клуб „Трамп“, на вечеря навън с Епщайн и бившата му приятелка Гислейн Максуел, принцът шепнел „сладки думи“ в ухото й и я целунал по врата.

По-късно се твърди, че са се къпали в дома на Максуел, за което тя разказва: „Той се наслаждаваше на младото ми тяло, особено на краката, галеше пръстите ми и облизваше петите ми“.

Документите са от съдебна битка през 2015 г., в която Джуфре твърди, че Максуел я е назначила през 2000 г. да бъде сексуална служителка на Епщайн.

Те съдържат и твърдението, че Андрю се е опитал да лобира в САЩ от името на Епщайн, за да помогне за постигането на „благоприятно споразумение със съда“.

Епщайн се призна за виновен и беше осъден през 2008 г. от съда на щата Флорида за склоняване на непълнолетни момичета към проституция, но излежа само 13 месеца.

Твърденията, според които Андрю е лобирал за благоприятна присъда, се съдържат в показанията на двама анонимни обвинители на Епщайн.

Максуел, която в момента чака съдебен процес за предполагаемо вербуване на момичета до 14 години за Епщайн с цел сексуално насилие, се опита да блокира оповестяването на документите чрез своите адвокати.

Джуфре често разказва историята си пред ФБР през последните години, но не е повдигнато обвинение въз основа на нейните твърдения и тя не е една от трите предполагаеми жертви в настоящото наказателно дело срещу Максуел.

Принц Андрю беше призован да се яви пред съда и да бъде разпитан за приятелството си с Епщайн. Последният отне собствения си живот миналото лято докато беше в затвора в очакване на съдебен процес.

21:56 | 06 Август 2020 г.

Емил Димитров: У нас не се горят радиоактивни отпа...

21:56 | 06 Август 2020 г.
„У нас не се горят радиоактивни отпадъци". Това заяви по време на брифинг министърът на околната среда и водите Емил Димитров,...
21:39 | 06 Август 2020 г.

Инцидент с кола на НСО по пътя между Черноморец и ...

21:39 | 06 Август 2020 г.
Около 19.40 ч. на 6 август служебен автомобил Audi на НСО, придвижващ се по пътя между Черноморец и Созопол, е леко ударен след лошо прец...
Красимир Янков
21:19 | 06 Август 2020 г.

Красимир Янков: Оказва се натиск при номинациите з...

21:19 | 06 Август 2020 г.
Официално петима кандидати бяха подали документи за участие в избора на председател на БСП, срокът изтича днес. Освен Корнелия Нинова, в ...
20:47 | 06 Август 2020 г.

Румен Христов за искането на БСП за извънредно сви...

20:47 | 06 Август 2020 г.
Чист пиар на БСП е по време на ваканцията на НС, когато няма новини да съсредоточат вниманието на хората към себе си. Винаги има един или...
Въоръжен мъж взе заложници в банка във Франция
20:13 | 06 Август 2020 г.

Въоръжен мъж взе заложници в банка във Франция

20:13 | 06 Август 2020 г.
Въоръжен мъж взе няколко заложници в банка във френския град Хавър, съобщава „Фигаро”.   Според изданието, което...
вода
19:49 | 06 Август 2020 г.

Уволниха директора на "Държавно горско стопанство ...

19:49 | 06 Август 2020 г.
Уволниха директора на "Държавно горско стопанство - Места", след оплакване на жителите на Рибново, че водата е негодна за пиене...

гледай на живо

06.08.2020
 • в момента
  Новини
 • 22:20
  Другото лице
 • 22:50
  Бизнес новини
 • 23:00
  Новини