Седмицата е подходяща за любовни авантюри (ВИДЕО)

Луната е намаляваща и ще премине през знаците на Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Луната
Източник: Unsplash

Луната

Седмицата между 7-13 септември ще бъде посветена основно на любовта, а фазите на Луната ще преминат първо през Телец, след това през Близнаци и Рак, а накрая и през Лъв, според личния астролог на предаването „Социална мрежа“ - Люмиер.

Ето и какво вещаят звездите за всяка една отделна зодия в седмицата, в която Луната ще е намаляваща:

Овен

Очертава се една особено активна седмица, изпълнена с любов и пътувания. Ще се радвате на добро здраве. Ще ви хрумнат и добри идеи за промени в дома.

Телец

Особено удоволствие ще ви доставят кратките пътувания, ако те ви предложат шанса, за да срещнете нова любов. Планирайте спортни занимания с приятели или дори сами.

Близнаци

Настоящата седмица се очертава да бъде доста активна. Служебните ви задължения няма да ангажират толкова голяма част от времето ви, ако ги осъществявате с необходимата ефективност. Разумът ще ръководи повечето от вашите действия. Оглеждайте се внимателно за възможности, които могат да ви изведат на предната линия.

Тук може да откриете още интервюта и коментари!

Рак

Вие проявявате силен интерес към интелектуалните теми. Личните ви отношения ще бъдат добри, но трябва да внимавате какво казвате и да проявявате дипломатичност. Повечето различия в мненията могат да бъдат разрешени без голям шум. Политиката ще представлява особен интерес за вас.

Лъв

За вас това ще бъде една настина щастлива и успешна седмица. Ще напредвате в работата си, като в някои случаи ще получите премия или повишение. Оптимизмът към бъдещето ще ви накара да бъде позитивно настроени към ангажиментите ви. Ще ви се открият няколко възможности за пътувания.

Дева

През седмицата възможностите ви за любов ще бъдат чести, но някои от тях ще се окажат само временни преживявания. Обученията и изследователската дейност ще ви бъдат от полза. Ще се срещнете с някои интересни личности по пътя към успеха.

Везни

Предстоят ви празници, семейни и социални посещения и телефонни обаждания затова не се учудвайте, ако не напредвате в работата си. По всяка вероятност ще виждате приятелите и роднините по-често от обичайно. Разумно ще бъде, ако се придържате към умереност при развлеченията и излизанията навън.

Скорпион

Седмицата може да се определи, като седмица за промени, но те не бива да стават без да сте ги обмислили внимателно. Някои промени в дома ви могат да дойдат прекалено внезапно за близките и те недвусмислено ще ви покажат, че предпочитат старото положение. Никога не е късно да се отиде на почивка.

Стрелец

Ако планирате почивка, личното ви финансово положение ще бъде най-добро в края на седмицата и тогава ще бъде най-подходящо да се отправите на път. Ако имате намерение да инвестирате, проучете този въпрос много внимателно, защото иначе рискувате да претърпите известна загуба. Може да откриете нови интереси в областта на изкуството. Седмицата е добра за търговците и социалните работници.

Козирог

През седмицата ще се замислите много за любовните си отношения. Понякога ще ви терзае бъдещето на сегашната ви връзка. Сега времето може да се окаже добро за промяна, но няма да сте доволни, докато не срещнете нов човек в живота си. Може да вдъхнете нов живот на някоя забравена любов.

Водолей

Седмицата започва с тревожност, но облаците се разпръскват много бързо. Основните въпроси ще са за подобряване на работата, дома и личните взаимоотношения. Любовните ви отношения ще страдат заради невъзможността да установите добро общуване. Краят на седмицата ще бъде много щастлив. Бъдете готови за развлечения.

Риби

През настоящата седмицата ще бъде много общителни и ще се срещате с много-много хора. Ще ви доставят удоволствие срещите с близките. Оставяте работата си, за да поприказвате с колеги, а след това ще се върнете към работата с ново отношение. Внимавайте с кого се запознавате, защото това може да е бъдещият ви партньор, с който ще бъдете в съвместно съжителство. Желателно е да спазите малко повече диета.

Белия дом
17:18 | 30 Септември 2020 г.

САЩ разшириха санкциите срещу Сирия

17:18 | 30 Септември 2020 г.
Властите на Съединените щати разшириха санкциите срещу Сирия, добавяйки 6 граждани на страната, един кубинец и 13 сирийски компании в чер...
Света Богородица
17:01 | 30 Септември 2020 г.

В Гоце Делчев посрещат икона на Чудотворната Витле...

17:01 | 30 Септември 2020 г.
Днес следобед в Гоце Делчев, в деня когато се навършват 21 години от първата копка на храм "Рождество Христово", ще бъде посрещ...
Гей
16:57 | 30 Септември 2020 г.

Повдигнаха обвинения срещу побойниците-ксенофоби о...

16:57 | 30 Септември 2020 г.
Днес, 30 септември 2020 г., Районна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство във връзка с възникналия инцидент в Цар С...
Илияна Йотова
16:53 | 30 Септември 2020 г.

Вицепрезидентът Йотова ще открие в Националната би...

16:53 | 30 Септември 2020 г.
В четвъртък, 1 октомври, в 16.00 часа в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще от...
Треньорът на диви животни Мохамед Сайел ел Халве показва как се храни лъв в Националния цирк в Кайро
16:51 | 30 Септември 2020 г.

Париж: Без диви животни в пътуващите циркове

16:51 | 30 Септември 2020 г.
Френското правителство въвежда постепенна забрана за експлоатацията на диви животни в пътуващите циркове из страната, научихме от БНТ. ...
компютър
16:44 | 30 Септември 2020 г.

Ученици в Ямбол отбелязват 117-та годишнина от рож...

16:44 | 30 Септември 2020 г.
С ученическо състезание по информационни технологии в Дома на науката и техниката в Ямбол на 2 октомври ще бъде отбелязана 117-та годишни...

гледай на живо

30.09.2020
 • в момента
  НОВИНИ - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива