В кои жени мъжете се влюбват до безсъзнание?

жена
Източник: pixable.com

жена

Психологически силните жени понякога не забелязват очевидните признаци, които ги характеризират. Затова порталът ZenYandex дава да разберете още сега дали сте и вие това. Именно в психологически силните жени мъжете се влюбват до безсъзнание!

Няколко признака показват, че жената е психологически силна личност. Дали ще разпознаете себе си по тях?

Тя е загърбила миналото си

За силната жена миналото не доминира над настоящето. Тя просто извлича опита от това, което вече е преминала, и не разчита на това.

Тя е сравнително егоистична

Силната жена разбира, че има моменти, когато саможертвата е ненужна. Тя знае едновременно да бъде егоист и да остане свестна, без да прекрачва границите.

Тя не се фокусира върху бъдещето.

Тя не очаква някой ден да има светли дни, да намери богат мъж, който да я носи на ръце и да плаща всичките й сметки. Тя просто взема всичко в свои ръце и сама отговаря за всичко. Тя не се рее из бъдещето, а живее в настоящето.

Тя не живее в илюзии

Тя разбира, че светът може да бъде жесток и не всички хора са добри и мили, тя просто живее и не позволява на неприятностите да я съборят.

Тя не се опитва да угоди на никого

Някой дори я мрази заради това, докато друг, напротив, я обожава. Не я интересува какво казват другите, как я възприемат, тя никога няма да угоди на никого. Тя е искрена, честна и пряма.

Още любопитни новини четете тук

Тя е емпат

Тя разбира чувствата и емоциите на другите хора, осъзнава сериозността на техните преживявания, така че може да предложи своята помощ, но само в подходяща мярка.

Тя разбира, че никой не й дължи нищо

Тя никога няма да сметне за обида, ако й откажат нещо, по-рядко среща конфликтни ситуации. Тя просто не очаква нищо от другите, осъзнавайки, че никой не й дължи нищо.

Тя разбира, че не дължи на никого нищо

Следователно никой няма да може да я манипулира!

Тя знае как да откаже

Тя знае кога да каже „не“ и не се страхува да го направи. Понякога ситуациите се развиват по такъв начин, че трябва да може да откажете молба или оферта, ако това е неудобно за нея самата.

Тя поема отговорност

Тя не се страхува да се изправи пред последствията от своите действия, дела, думи. Тя разбира, че е отговорна за себе си.

Тя инвестира в себе си

Тя не пести разходи за себе си, било то развитие или външен вид. Затова тя е толкова добре поддържана, красива, начетена и интересна в разговор.

Тя не се страхува от промяната

Всеки човек има зона на комфорт, но понякога трябва да го напуснете, за да живее, за да промени нещо, да постигне нещо. И тя не се страхува от промяната, защото знае, че ако седи неподвижно, нещата може да се влошат.

Тя не се страхува да рискува

Тя е от категорията на онези хора, които казват: „който не рискува, той не пие шампанско“. Разбира се, това е умерен риск, с балансирани плюсове и минуси и със съзнанието, че отговорността е само на нейните плещи.

Тя не очаква моментални резултати

Тя разбира, че е невъзможно да се постигнат бързо всички предимства и развитие. Само психологически силна личност издържа и не се отказва от това, което е започнал след първия провал. Няма незабавни резултати. Ако иска красива фигура, тя осъзнава, че ще трябва да работи върху нея повече от месец във фитнес клуб и така може да се каже за всичко останало.

Мъжете се страхуват от психологически силни жени, но те също се влюбват в тях до безсъзнание. Те са възхитителни, но много мъже се страхуват да бъдат около такъв психологически силен човек. Следователно всички слаби се елиминират, просто неподхождат на толкова силна, упорита и самоуверена жена!

COVID-19
21:51 | 18 Септември 2020 г.

Франция отчете нов рекорд на новозаразените от кор...

21:51 | 18 Септември 2020 г.
Последното денонощие броят на заразените във Франция с коронавирус се е увеличил с 13 215, което е рекорд за времето след отмяната на кар...
PlayStation
21:34 | 18 Септември 2020 г.

Новият PlayStation официално няма да поддържа игри...

21:34 | 18 Септември 2020 г.
Sony официално обяви лошата новина за почитателите на игралните класики, като потвърди, че новата конзола на компанията няма да поддържа ...
Земетресение
21:18 | 18 Септември 2020 г.

Земетресение на остров Крит

21:18 | 18 Септември 2020 г.
Земетресение с магнитуд 5,3 степен е регистрирано тази вечер в 19:28 часа в морската зона южно от остров Крит. Епицентърът му е бил н...
Харви Уайнстийн
21:03 | 18 Септември 2020 г.

Кралица Елизабет II отне почетното звание на Харви...

21:03 | 18 Септември 2020 г.
Ударите по Харви Уайнстийн продължават от всички страни, като поредният е удар по честта, оказана му от Кралица Елизабет II през 2004 г. ...
Проф. Иво Петров и д-р Камен Стойчев
21:00 | 18 Септември 2020 г.

Не може с лека ръка да отхвърляме традиционната ме...

21:00 | 18 Септември 2020 г.
Вече повече от 6 месеца живеем в условия на пандемия и опитът доказва, че медицината не се е развила толкова много, колкото мнозина са си...
COVID-19
20:44 | 18 Септември 2020 г.

Нови по-строги мерки срещу коронавируса в Атина и ...

20:44 | 18 Септември 2020 г.
Гръцките власти обявиха пакет от по-строги мерки за Атина и по-широкия регион на Атика, за да ограничат разпространението на коронавируса...

гледай на живо

19.09.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:10
  Другото лице
 • 07:25
  Имате думата
 • 08:00
  "Социална мрежа" - избрано