Разкриха ги! Ето как зодиите се издават, че ви харесват

Понякога се вижда от пръв поглед, друг път трябва да разгадаваме знаците, защото, както е известно, всеки показва привличането си по различен начин

любов
Източник: pixabay.com

любов

Запознавате се с някого и веднага пламва искра на привличане. Искате да знаете всичко за новия ви обект на желание, но въпросът, който скоро няма да ви дава мира, е дали и той ви харесва. Понякога се вижда от пръв поглед, друг път трябва да разгадаваме знаците, защото, както е известно, всеки показва привличането си по различен начин.
 
А ако щете вярвайте, но астролозите твърдят, че нашето поведение, свързано с харесването, се базира донякъде и на зодиакалните знаци.
 
Овен
 
Той е нетърпелив и сприхав знак, но заради вас ще остави тези си недостатъци на заден план. За тях вие сте комфортът, който им е нужен, когато искат да намерят спокойствие и мир.
 
Телец
 
Представителят на тази зодия винаги е развълнуван от срещата с вас и не пести усилия да ви го покаже. Ще отговори на съобщенията ви бързо, или ще разбута хората в претъпкана стая, само и само за да ви прегърне.
 
Близнаци
 
Той е енергичен и отдаден. Нито за секунда няма да ви е скучно с него, непрекъснато ще се опитва да ви усмихва, особено ако сте имали труден ден.
 
 
Рак
 
Лоялен и грижовен знак. Винаги показва колко много означавате за него. Едва ли някога ще плачете или ще се чувствате тъжен в компанията му.
 
Лъв
 
Амбициозен и уверен знак, който няма да се посвени да ви каже, че ви харесва на секундата. Без никакви увъртания и суетни.
 
Дева
 
Този знак е аналитичен, готов да помогне и на него може да се разчита. Може да не е чак толкова нахакан знак като Лъва, но ще ще покаже привличането си чрез чувствени жестове.
 
Везни
 
Той е идеалист и обича спокойствието. Ако забележи, че вие забелязвате само чернилките в света, той ще се постарае да ви покаже светлата част.Везните са оптимистичен знаки винаги виждат доброто около себе си.
 
Скорпион
 
Той е страстен. Винаги иска да ви вижда щастливи, и също като Близнаците опитват всичко по силите си, за да ви накарат да се засмеете и да забравите проблемите.
 
Стрелец
 
Този знак е независим и приключенски настроен. Показва привличането си чрез материални неща, независимо дали са купени или са ръчно направени от него. Докато избира или твори вещите обаче, винаги мисли за вас.
 
 
Козирог
 
Той често е недоверчив, но ще сте наясно, че Козирогът ви харесва, когато започне да проявява признаци на лоялност. Когато започне да ви доверя неща за себе си.
 
Водолей
 
Той е умен и е чаровник по рождение. Показва привличане не с дейстивя, а с думи. Така че когато сте харесвани от Водолей, по-добре отворете ушите си и слушайте.
 
Риби
 
Той е чувствителен по природа и е много отдаден. Неговите чувства са трудни за дешифриране понякога, но ако ви харесва, то няма съмнение, че винаги мисли за вас. Когато си падне по някого, наистина е до безкрайност.
 
Източник: Монитор
 
Етикети: зодии , привличане
Детска градина
10:40 | 18 Септември 2020 г.

Група от детска градина в Сливен е под карантина з...

10:40 | 18 Септември 2020 г.
Група от детска градина в Сливен е поставена под карантина заради заразена с коронавирус учителка, съобщиха от пресцентъра на общината. Т...
коронавирус
10:37 | 18 Септември 2020 г.

Европа с нови ограничения след 30 милиона заразени...

10:37 | 18 Септември 2020 г.
Европа се готви за нови широки ограничения за спиране на коронавируса, след като заразените в световен мащаб достигнаха 30 милиона, а Све...
Вода
10:30 | 18 Септември 2020 г.

Учените откриха ново състояние на водата

10:30 | 18 Септември 2020 г.
Изстудената вода е две течности в едно. До този извод са стигнали американски изследователи, след като са извършили първите измервания на...
10:25 | 18 Септември 2020 г.

Силистренец подкара Мерцедеса с 2.9 промила алкохо...

10:25 | 18 Септември 2020 г.
С 2.9 промила алкохол 45-годишен шофирал лек автомобил "Мерцедес", съобщиха от ОД на МВР в Силистра.   Той бил зас...
10:23 | 18 Септември 2020 г.

Експерт по химически оръжия: "Новичок" може да нан...

10:23 | 18 Септември 2020 г.
Руският опозиционен лидер Алексей Навални е бил отровен от бутилка с вода в хотелската си стая в сибирския град Омск, а не на летището, к...
На добър час, мили деца!
-7
10:20 | 18 Септември 2020 г.

Родителите с право на болничен за гледане на дете ...

10:20 | 18 Септември 2020 г.
Родители имат право на болничен за временна неработоспособност за гледане на карантинирано дете, включително на здраво дете, върнато от д...

гледай на живо

18.09.2020
 • в момента
  Парламентът на живо
 • 11:00
  Новини
 • 11:20
  Парламентът на живо
 • 11:45
  Топ шоп