Какво ви вещаят звездите за октомври - пълен хороскоп за всички зодии

Месец октомври благоприятства деловите връзки, както и романтичните приключения

хороскоп, месечен хороскоп
Източник: Канал 3

Месец октомври благоприятства деловите връзки, както и романтичните приключения, като за някои от вас любовта ще премине в следващ етап - за едни брак, за други съвместно съжителство. Тушират се споровете и проблемите в професионалната област и се засилват уменията за комуникация и работа в колектив.
 
ОВЕН
През октомври представителите на зодия Овен, ще трябва да пожертват много, заради работата и семейството. Всички членове на семейството ще се нуждаят от вашата помощ, подкрепа и внимание. Ще трябва да отделяте много време и усилия, за да премахнете постоянно възникващите трудности във взаимоотношенията с близки и бизнес партньори. До края на месеца отношенията ви с другите ще се подобрят значително, а енергичната активност ще донесе печалба.
 
По принцип целият месец, ще бъде изпълнен, ту с положителни, ту с отрицателни събития. Ще трябва да мобилизирате усилията си от самото начало на месеца, но до средата на периода, ще се почувствате уверени в собствените си сили и ще може да решите някои проблеми в партньорството. Правете отстъпки, особено по не фундаментални въпроси и ще видите как всичко се променя. Сега здравословният компромис ще е толкова важен, колкото и въздухът. Избягвайте острите теми, особено при спор с противници. Не нарушавайте атмосферата, с ненужни, негативни емоции. Не забравяйте, че сега е важно да бъдете в златната среда.
 
Любов и семейство
 
В семейните отношения, ще се покажете като силна и ярка личност, при условие че партньорът не оказва натиск върху вас. Налагането на чуждото мнение, не е приемливо за вас. Много от представителите на вашият знак, ще искат остри усещания и може да рискуват да създадат отношения настрани. Обаче е препоръчително да не стигате до това, в противен случай ще загубите доверието на любимия човек.
 
През втората половина на месеца необвързаните ги чака романтична среща, която може да се развие в бизнес партньорство и да помогне за кариерата. В последните дни на месеца не трябва да се карате с приятели и не изостряйте отношенията с началниците, в противен случай ще си спечелите много ненужни проблеми. През октомври ще бъдете заети да търсите постоянен партньор. За щастие имате много почитатели и следователно няма да е трудно да изберете най-достойният сред тях. Колко дълго ще продължи връзката, ще зависи изцяло от вас.
 
Кариера и финанси
 
В работната през октомври, всичко ще бъде нестабилно. Успехът и късмет, ще ви обърнат гръб, така че този месец не трябва да стартирате нови проекти и да подписвате дългосрочни договори. Връзките с партньорите, ще бъдат напрегнати. Опитайте се да бъдете неутрални в разговорите си. Здравословният компромис, още не е навредил на никого. Правете отстъпки, но в същото време не забравяйте за вашите интереси.
 
Във финансово отношение нещата няма да вървят толкова добре, колкото бихте искали. Ще трябва да изплащате дългове и на практика няма да останат пари за вашите собствени нужди до края на месеца. За да ви стигнат парите до следващата заплата, се препоръчва да се въздържате от скъпи покупки. В края на месеца ще може да балансирате финансовото си положение, с помощта на влиятелни партньори.
 
Здраве
 
Физическото ви състояние през есента, ще бъде задоволително. Атаките на депресията бързо ще се изпарят, ако редовно спортувате и като цяло водите активен начин на живот. По време на периода на недостиг на витамини, поддържайте организма си с балансирана и разнообразна диета. Яжте зеленчуци, плодове и протеинови храни.
 
За укрепване на имунитета, приемайте витамини. Старайте се също да не се преуморявате, в противен случай ще имате неустоимо желание да изоставите пътуванията до басейна или фитнес залата. А заедно с това раздразнението и умората ще започнат да се натрупват, което ще доведе до нервен срив.
 
ТЕЛЕЦ


През октомври представителите на зодия Телец, ще се сблъскат както с положителни, така и с отрицателни емоции. През първите дни на месеца, ще бъдете затрупани с работа. Нови проекти, обещаващи партньорства, нови условия на работа - това е, което ще ви заобикаля до средата на месеца. Трудности могат да възникнат поради невъзможността да съчетаете семейството и работата. Изберете кариерата, като разчитате собствените си сили, постепенно ситуацията у дома ще се върне към нормалното.
 
През втората половина на месеца работния темп ще се забави и ще може да си направите почивка. Това е периода през които, ще се чувствате най-добре. Ще се радвате да съберете плодовете на вашата упорита работа. Може да имате неочаквани идеи, как да подобрите финансовото си положение. Последните дни от месеца, може да са изпълнени със семейни конфликти и болести. Бъдете внимателни, при общуване с непознати.
 
Любов и семейство
 
В любовта ситуацията ще е нестабилна: колкото повече се опитвате да задържите партньора, толкова по-бързо той ще се отдалечава. Затова се препоръчва да контролирате вашата настойчивост и да дадете повече свобода на вашата сродна душа. Анализирайте поведението си, може би сте дали повод за действия, които са предизвикали кавги наскоро. Може би на партньора ви, му липсва внимание. Спокойно обсъдете всички въпроси, коригирайте възприятието си за случващото се и в любим човек ще намерите любов и разбиране. Отношенията с децата, ще се развият повече от добре. За потомството ще останете безспорен авторитет.
 
Необвързаните ще бъдат затрупани с покани за срещи, партита, тържества. Отхвърлете съмненията и желанието да сте сами, по-често бъдете сред хора. Има шанс да се запознаете с интересен човек, с когото ще възникне силна емоционална връзка. Рано е да се говори за сериозна дългосрочна връзка, но комуникацията с този човек ще бъде богата и полезна за вас.
Някой от вас които от дълго време имат отношения, ще решат да направят сериозна стъпка - и да създадат семейство.
 
Кариера и финанси
 
В кариерата през октомври отговорните и трудолюбиви от вас, най-накрая ще получат насърчение от своите началници. В последно време, успяхте да демонстрирате отлични професионални качества и ако ви предложат допълнителна работа, се съгласете. Ще свършите работата бързо и ще ви бъде платено много добре. Новите служители, които са от скоро във вашата компания, ще се окажат опитни и отговорни хора. Комуникацията с тях ще бъде много полезна. Много е вероятно при обсъждането на професионални въпроси, да се роди съвместен проект, участието в което ще ви помогне да откриете нови страни на вашия талант.
 
По отношение на финансовите въпроси през октомври, трябва да сте много внимателни. Опитайте се да не правите никакви транзакции с публични пари. Може би през този период ще загубите или от глупост ще похарчите голяма сума пари и ще трябва да компенсирате от собствените си средства.
 
Здраве
 
Що се отнася до здравето, през октомври по необясними причини може да изпита известно безпокойство, което със сигурност ще се отрази на вашата активност и концентрация. През този период, доколкото е възможно, е необходимо да намалите физическият и психически стрес, да почивате повече и да намерите възможности за релакс.
 
Ако няма противопоказания, този месец е добре да ходите на масаж, който несъмнено ще тонизира тялото ви. Особено внимание трябва да обърнете на гърба и шията. В края на октомври, може да се поглезите с кулинарни изкушения. Това няма да повлияе на фигурата по никакъв начин. Излизането в ресторант или просто вечеря със семейството, ще има положителен ефект върху настроението ви и ще ви помогне да се справите с тревожността.
 
БЛИЗНАЦИ


За представителите на зодия Близнаци, октомври ще бъде време на вълнуващи пътувания и важни запознанства, които ще им помогнат да реализират своите професионални амбиции в бъдеще. Най-благоприятното време за изпълнение на нови проекти е през първото десетдневие на месеца. Ако не оказвате натиск върху партньорите и подчинените си, ще съберете силен екип от съмишленици.
 
Интелектуалното общуване, ще ви бъде нужно повече, отколкото искреността и откровеността. Прекарвайте повече време в комуникация с приятели и трупайте нови знания. Месецът е добър и за работа. В личния живот всичко ще е наред през първата половина на месеца, в следващите дни взаимното разбирателство с партньора може да намалее. Ще имате нужда от търпение и деликатност. Романтични запознанства, ще имате достатъчно, но сериозна връзка може да се получи, само ако отношенията са основани на общи интереси.
 
Любов и семейство
 
В личните отношения се очакват изненади. Партньора, децата, роднини - всеки ще изисква вашето моментно внимание и участие в живота си. Издръжливостта понякога няма да ви стига, но е препоръчително в този труден период да се опитате да сдържате емоциите си и да проявите търпение в общуването със семейството. Вашите заучени фрази, адресирани до най-близките и пренебрежението към напрежението в семейството, ще ви изиграят лоша шега - най-вероятно ще отчуждите близките си или напълно ще унищожите семейството.
 
Необвързаните представители на знака, ще бъдат настроени да общуват активно с другите. Не се страхувайте от запознанства с хора, които ви интересуват - никой няма да може да устои на вашата усмивка и чар. Искреността и откритостта са ключът към сърцата на новите познати. Може би точно сега ще намерите партньор, за когото отдавна мечтаете.
 
Кариера и финанси
 
За да постигнете положителни резултати в кариерата през октомври, трябва да се научите да сдържате емоциите си и да контролирате настроението, в противен случай може да си навредите. Този месец се очакват много комуникация, същевременно ще може да подновите някои връзки и контакти. Бизнес партньорствата, ще донесат късмет и ще отворят нови перспективи в живота. А някои от новите запознанства, ще доведат до ползотворно сътрудничество в бъдеще.
 
Към края на месеца в работата може да ви накарат доста да се притесните. Може би някой от колегите, ще реши да организира саботаж или рокада. Не падайте духом, до началото на ноември ситуацията ще се изправи и ще получите прилив на сила и енергия. По отношение на финансите си струва да се въздържате от големи покупки и инвестиции: има голяма вероятност парите да бъдат пропилени. В края на месеца, креативните, може да разкрият своите таланти. Ще постигнете успех.
 
Здраве
 
В средата на месеца, при някои могат да се появят здравословни проблеми. Ще трябва да се подложите на преглед. За щастие, навременната диагноза ще позволи ефективно лечение. През втората половина на месеца, обърнете внимание на превенцията на сърдечните заболявания. Опитайте се да не претоварвате бъбреците и черния дроб - за известно време се откажете от алкохола и мазните храни.
 
Опасността от неприятни злополуки и настинки, през този месец ще е увеличена. Не разчитайте на съдбата. Запомнете - всичко е във ваши ръце. Чаша горещ чай с мента, ще ви предпази от настинки и неприятни инциденти ... Просто спрете да общувате с хора, които се хранят с вашата енергия. Също не пренебрегвайте физическата активност. Редовните посещения на фитнес залата, ще ви поддържат във форма.
 
РАК


За много от представителите на зодия Рак, октомври ще бъде неспокоен месец. Много от вас ще воюват, сами със себе си. Вътрешната конфронтация няма да ви позволи да работите плодотворно и да изградите отношения с любимия човек. Какво точно ви притеснява, ще определите чак към края на месеца. Най-вероятно ще се дължи, на нестабилната ситуация на работното място. В работата е възможен неприятен разговор със стар съперник и това да наложи да вземете важно решение.
 
През този месец, ще имате голямо желание да се уедините и да анализирате текущите събития. Опитайте се да разпределите времето си по такъв начин, че да е достатъчно за комуникация с близките и размисъл за живота. Това е добър месец за саморазвитие, пътувания и начало на образованието. Работата може да не е толкова интересна, колкото бихте искали - приемете го философски. Сега не е време да търсите друга.
 
Любов и семейство
 
Отношенията с членовете на семейството, няма да са от най-приятните. През целия октомври, ще страдате емоционално, когато общувате с близките. И всичко това ще се дължи на факта, че мненията на близките и вашето, често няма да съвпадат. Упоритите от вас, няма да искат да правят отстъпки и компромиси, което ще предизвика буря от възмущение сред децата и съпруга. Ако искате да постигнете мир и разбирателство в семейството, опитайте се да забравите за гордостта и често се съгласявайте с най-близките.
 
През втората половина на месеца, ще ви обхване носталгично настроение. Изведнъж ще поискате да си спомните старите дни, да се срещнете със стари приятели, да посетите онези места, които са оставили след себе си много приятни впечатления. Необвързаните може да възобновят отношения с бивши партньори. Новите запознанствата, направени през този период, не обещават да прераснат в сериозна връзка. Ако обаче не се стремите към това, тогава се наслаждавайте на момента и просто си позволете да бъдете ухажвани. Ситуацията ще се разреши от само себе си.
 
Кариера и финанси
 
В началото на месеца, работата ще върви мудно и неравномерно. Дългите периоди на почивка, ще бъдат последвани от кратки периоди на енергична активност. Може би има много неща, които не ви устройват в работата, но трябва да се стегнете и да бъдете търпеливи. В средата на месеца, ви чака подновяване на стари партньорства, което ще допринесе за напредък в кариерата, повишено настроение и бизнес активност. До края на месеца покровителството на влиятелни хора ще ви помогне в създаването на материална база. Положителната тенденция ще продължи до началото на ноември.
 
В последните дни на месеца, се въздържайте от прекомерна комуникация с колегите - може би ще бъдете въвлечени в конфликт на интереси. Не се замесвайте в спорове и отложете изясняването на отношения за по-добри времена. По отношение на парите, ще имате късмет. Може да ви бъде предложена изгодна оферта, която ще промени целия ви бъдещ живот. Жалко е, че на много от вас ще им е трудно да се концентрират върху основната цел и да преодолеят инерцията. Препоръчително е да се преодолеете вътрешната конфронтация, иначе ще пропуснете блестящи възможности.
 
Здраве
 
През октомври е възможно изостряне на хронични заболявания. Поддържането на нормално физическо състояние, ще ви помогне навреме да реагирате на появилите се симптоми. А при първите признаци на заболяване, се консултирайте с лекар. Сега трябва да консумирате голямо количество минерални вещества, които ще ви помогнат да се справите с предстоящата заплаха.
 
За да поддържате добра физическа форма, както и да повишавате общия тонус на тялото, запишете се в фитнес зала. Въпреки това, не прекалявайте - правилно преценете възможностите си и разпределете натоварването. Октомври също е идеален за трениране на паметта -определено ще имате успех в изучаването на чужди езици. А саморазвитието ще ви обогати в духовен план.
 
ЛЪВ


През октомври представителите на зодия Лъв, ги очакват творчески подем, интуитивни прозрения и финансов успех. В края на месеца, ще имате късмет в работните въпроси. Първите дни на октомври трябва да обърнете внимание на здравето, отчаяно ще се нуждаете от комфорт, грижа за близките и домашен уют. Някои от вас ще трябва да тръгнат на дълго, неочаквано пътуване в края на месеца, вероятно в чужбина. През този период, изведнъж ще се появи желание да учите чужд език или да получите друго образование - не се колебайте да учите.
 
Точно учението, ще отвори нови перспективи за вас. Сега смирете характера си, бъдете отстъпчиви на работа и у дома. Вашата енергия търси път навън и е готова да изгори всичко наоколо, задръжте я - и месецът ще приключи много успешно. Като цяло през октомври ще бъдете енергични, привлекателни, общителни и креативни - накратко, късмета ще бъде на ваша страна, така че не пропускайте шанса да направите живота си по-ярък, по-богат и щастлив.
 
Любов и семейство
 
Не се захващайте с всичко наведнъж, а решавайте задачите по ред на настъпването им. Обърнете повече внимание на любимия човек, заемете се с общо хоби. Напоследък сте се отчуждили от партньора си. Е, време е да анализирате защо това се е случило и да закърпите пукнатините в семейната лодка. Най-накрая, ще осъзнаете, че трябва да работите върху брачните отношения и едва тогава, всеки член на семейството ще се почувства щастлив.
 
Първата половина на месеца, се заемете с решаването на неотложните семейни въпроси. Ще се изненадате, когато откриете, че близките с готовност ви помагат и че подкрепата на семейството върши чудеса. В разговори с любимите си хора, се опитайте да не се дразните от дреболии и не създавайте изкуствени конфликти. Бъдете съпричастни към проблемите на децата.
 
Кариера и финанси
 
През този период, ще може да се справите с най-трудните задачи. Вярно е, че много от вас, ще бъдат твърде небрежни. Не бива да разчитате изцяло на подкрепата на късмета, проявете инициатива - и тогава всичко ще се получи. При решаването на работни задачи, помолете за помощ колегите, които между другото ви уважават и ценят като изпълнителен и професионален работник. Тяхната помощ ще ви позволи да достигнете до нови хоризонти в кариерата.
 
През октомври много от вас, ще бъдат заети с изграждането на нови бизнес контакти. Не забравяйте, че незавършените дела няма да ви позволят да продължите напред. Ето защо, преди да започнете нови проекти, завършете старите. Във финансово отношение, периода не е много благоприятен. Умерете своя плам и се откажете в тоя месец от големи разходи. Вашата активност, ще намалее в края на месеца. Това не е причина да се разстройвате - по-добре се заемете с нещо което ви доставя удоволствие. Ако няма такова, сега е моментът да намерите хоби по ваш вкус.
 
Здраве
 
През октомври, ще изпитате емоционално претоварване. Нестабилното психическо състояние, ще се отрази негативно на работния дух. Ще бъдете преследвани от апатия, раздразнителност и нервност. Общуването с другите, ще бъде сериозно изпитание. Процедури за отмора - релаксиращи вани, курс на масаж, слушане на успокояваща музика ще ви помогнат да се справите с депресивното състояние. Би било хубаво да правите йога и дихателни упражнения.
 
В средата на есента има възможност за обостряне на хронични заболявания. Пригответе се за това! Вземете всички необходими превантивни мерки. През октомври са вероятни и настинки. Опитайте се да не се преохлаждате, вземете предпазни мерки - пийте витамини и се обличайте топло.
 
ДЕВА


За представителите на зодия Дева, октомври ще бъде изпълнен с най-разнообразни събития. В началото на месеца се заемете с битовите и семейни дела. В средата на месеца, обърнете повече внимание на здравето, отколкото на работата. Прекарвайте повече време със семейството си. От развлеченията изберете тези, които няма да ви струват големи суми, но ще ви доставят много положителни емоции.
 
Опитайте се да се реализирате в творчеството: съставете кулинарна рецепта, проявете въображението си в дизайна на апартамента. Препоръчително е също по-често да се усамотявате – сега това ще е полезно за вас. В последните дни на месеца, се пазете от конфликти на работа и с любимите хора - това може да попречи на вашите планове за бъдещето.
 
Любов и семейство
 
През октомври личният живот, ще е двусмислен. Може би през този период ще видите много недостатъци в партньора си. Спокойно, в света няма перфектни хора, така че не трябва да имате причина да се сърдите или притеснявате. Наред с недостатъците, любимият ви човек има много положителни качества, съсредоточете се върху тях. Не стигайте до кавги и конфликти. Семейните, ще разрешат битови дела. Някои възрастни роднини, ще се нуждаят от вашата подкрепа. Сега е моментът за укрепване на семейните връзки. Взаимоотношенията с децата ще бъдат добри. Потомството ще чувства вашия авторитет и напълно ще ви се подчини.
 
Необвързаните могат да разчитат на нови романтични познанства. Ще се окажете в забързан водовъртеж от страстни чувства, но те няма да продължат дълго. Този месец също може да срещнете бивш партньор, за когото отдавна сте забравили. Избледнелите чувства могат да избухнат с нова сила и вие да решите да подновите връзката. Може да се увлечете отново, но най-вероятно тези отношения няма да имат перспектива.
 
Кариера и финанси
 
Имате твърде много недоброжелатели и конкуренти, които се стремят да ви съсипят живота. Те правят интриги и тайно настройват ръководството срещу вас. Внимавайте, когато общувате с колеги - някоя от думите може да бъде използвана срещу вас и да се окажете в центъра на скандал. Препоръчва се да смените бизнес партньорите и да си поставите нови цели. Не споделяйте вашите планове с колегите, в противен случай може да останете без план и без ресурси за неговото изпълнение.
 
До края на месеца страстите на работното място ще отшумят и вие, ще може по-плътно да се занимавате с работните дела. Когато вземате решения, консултирайте се с хора, на които имате пълно доверие. През октомври, ще изпитвате липса на пари, а така ще ви се иска на да си купите нова рокля или да отидете в скъп ресторант. Съвета е да изчакате неблагоприятния период да отмине - през ноември проблемът с финансите, ще бъде решен във ваша полза.
 
Здраве
 
През октомври, ще ви мъчат алергични реакции. При лечение на алергиите, трябва да дадете предпочитание на лекарства, които съдържат естествени съставки. Някои от представителите на знака, ще са изправени пред заболявания на дихателните органи. Краката също, ще бъдат уязвими.
 
Необходимо е да вземете превантивни мерки срещу настинките - не допускайте преохлаждане, ограничете комуникацията с голям брой хора. Ако е възможно, оставайте вкъщи по-често. Обогатете диетата си с храни, богати на желязо, йод и фосфор - по този начин ще избегнете анемия. Ходенето навън и правенето на упражнения, могат да помогнат за облекчаване на умората и нервността.
 

 

Дете падна от кола
14:37 | 26 Октомври 2020 г.

Детегледачка, направила опит за кражба, е предаден...

14:37 | 26 Октомври 2020 г.
На 26.10.2020 г. Софийска районна прокуратура предаде на съд обвиняемата С. С., на 26 г., за това, че чрез използване на техническо средс...
Стриптийз
14:32 | 26 Октомври 2020 г.

Съдят 15 души, въртели стриптийз с „консумация“ в ...

14:32 | 26 Октомври 2020 г.
Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу 15 лица, обвинени за участие в организирана пр...
14:25 | 26 Октомври 2020 г.

В Пловдив разкриват нови 182 COVID-легла

14:25 | 26 Октомври 2020 г.
Областният управител на Пловдив - Дани Каназирева, обяви, че в областта се разкриват нови 182 болнични легла за лечение на коронавирус, н...
изгрев
14:23 | 26 Октомври 2020 г.

До 18 ч. ще има ограничения по АМ "Хемус" по посок...

14:23 | 26 Октомври 2020 г.
До 18 ч. днес движението от км 64 до км 66 на АМ "Хемус" в посока София ще се осъществява по активната лента поради подмяна на ...
Епископ Уилтън Грегъри
14:12 | 26 Октомври 2020 г.

Папата назначи първия кардинал-афроамериканец в ис...

14:12 | 26 Октомври 2020 г.
Папа Франциск продължава да разбива стереотипите в Католическата църква и след като публично прие еднополовите бракове, той вече даде път...
трактор
14:09 | 26 Октомври 2020 г.

Трактор погуби мъж в Кюстендилско

14:09 | 26 Октомври 2020 г.
73-годишен мъж от с. Фролош е починал при ПТП в края на миналата седмица. Това съобщиха от ОДМВР-Кюстендил.   Загиналият се ...

гледай на живо

26.10.2020
 • в момента
  Социална мрежа
 • 15:00
  Новини
 • 15:20
  Светски новини
 • 15:30
  Социална мрежа