Какво ви вещаят звездите за октомври - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Месец октомври благоприятства деловите връзки, както и романтичните приключения

хороскоп, месечен хороскоп
Източник: Канал 3

Месец октомври благоприятства деловите връзки, както и романтичните приключения, като за някои от вас любовта ще премине в следващ етап - за едни брак, за други съвместно съжителство. Тушират се споровете и проблемите в професионалната област и се засилват уменията за комуникация и работа в колектив.
 
 
ВЕЗНИ


През октомври много от представителите на зодия Везни, ще покажат своите таланти. Нови хоризонти ще се отворят за вас и нямате право да пропускате възникналите възможности! Октомври е най-доброто време за намиране на нова работа, стартиране на нови проекти, подписване на договори, провеждане на преговори. Най-позитивният период, ви очаква в средата на месеца.
 
Ще бъдете пълни с енергия, която трябва да бъде насочена в конструктивна посока, в противен случай конфликтните ситуации няма да могат да бъдат избегнати. В личният живот няма да скучаете, но може да възникне сериозна конфронтация с партньора или роднини. Но вашият дипломатически подход за решаване на възникналите проблеми, ще ви позволи да прекратите кавгите и разногласията възможно най-скоро. Постарайте се да изгладите ситуацията, а с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото.
 
Любов и семейство
 
Семейните през октомври ще се занимават с неотложни битови въпроси. Поради натрупаните дела, отношенията с близките могат да се влошат. Препоръчително е да не обвинявате любимите си хора, а да се опитате да разрешите всички спорни въпроси сами. Избраникът може неволно да ви обиди, което ще предизвика негодувание. Може би, ще искате да отвърнете. Въздържайте се от отмъщение - няма да ви доведе до нищо добро. Не се опитвайте също да накарате половинката си да ревнува. Позволявайки си сериозно да се разгневите, ще провокирате конфликт. Краят на месецът ще приключи успешно и всички разногласия ще останат назад.
 
През първата половина на месеца, е възможно да посрещате далечни роднини. Като цяло месецът е богат на срещи със семейството и приятелите. Много приятни гости, ще посетят дома ви. Сега не се препоръчва да планирате дълго пътуване или командировка. Всичко, което може да си позволите сега, е тиха почивка у дома. Между другото, възможни са съдбовни срещи и събития. Може би нещо подобно се е случвало с вас, преди около 12 години.
 
Кариера и финанси
 
Очаква ви професионален успех през октомври. Мащабните проекти ще бъдат успешно реализирани. През първата половина на месеца, обърнете внимание на входящата информация - вероятно някой ще иска да ви дезинформира и да ви дискредитира пред началниците. Колегите ще ви завиждат, а някои дори ще искат да ви детронират от подиума - така че бъдете внимателни с непознати хора.
 
Вие знаете как да се справяте с парите и този месец няма да почувствате нужда от тях. Само не разгласявайте не всеки срещнат за получените печалби или обещаващите проекти, от които очаквате добро парично възнаграждение. В края на октомври ще настъпи благоприятен момент за финансови транзакции и инвестиции. Когато инвестирате в голям проект, се вслушвайте в съветите на близките.
 
Здраве
 
През октомври е нужно, да обърнете внимание на своето здраве. Особено бдителни трябва да бъдете по време на ваканции и когато пътувате. Особено неблагоприятно време за пътуване, ще са последните десет дни на месеца. Има голяма вероятност за битови и производствени наранявания. Нервността, психологическата нестабилност, могат да доведат до ненужни кавги с близките. Билковите успокоителни чайове, могат да помогнат за балансиране на нервната система.
 
Ако имате възможност останете сами, това също ще помогне да се стабилизира вътрешното състояние. В средата на месеца много от вас ще разберат, че желанието за нездравословна храна е довело до проблеми с теглото. Преразгледайте менюто си възможно най-скоро, като добавите към него повече протеини, фибри и елиминирате прекомерните количества въглехидрати.
 
СКОРПИОН


Октомври за представителите на зодия Скорпион, ще бъде напрегнат по всички фронтове. Този период ще изисква от вас, напълно да се включите в работния процес. Вероятно ще се сблъсквате с множество препятствия и ще вложите много време и усилия за разрешаването на проблемите. Ще трябва обективно да оценявате своите способности и да не се включвате в рискови проекти и афери. Когато вземате решения, слушайте не само интуицията си, но и хората, на които имате доверие. Не подписвайте важни документи без съветите на професионален адвокат. Отложете стартирането на нов бизнес - сега е моментът да се справите със старите дела.
 
Въпреки многото работа, успейте да намерите време и за любимия човек, той има нужда от вас. Това е добър момент да изразите своите чувства. В крайна сметка всичко ще завърши в мир - и у дома, и на работа През втората половина на месеца много от вас, ще искат външни промени. Е, сега е подходящ момент за промяна на имиджа. Не се страхувайте да промените прическата си, да експериментирате с косата. Идва време за големи промени – променете се към по-добро.
 
Любов и семейство
 
Инициативността ще помогне да се сближите с партньора. От вас отдавна се очаква действие. Е, време е да дадете на любимия си това, за което копнее. Организирайте романтична вечер, направете хубав подарък, прекарайте уикенда само двамата – това ще бъде достатъчно, за да съживите старите чувства и да сложите край на разногласията. И за да може най-накрая да „успокоите“ вашата сродна душа - доброволно поемете някои от домакинските дела върху себе си.
 
Не забравяйте за децата. Сега те се нуждаят от вашите зрели и мъдри съвети. Помнете, че бъдещият живот на потомството зависи от вашите думи и действия. В разговорите с тях се опитайте, да влагате повече полезни и мъдри съвети.
 
За необвързаните личните отношения, ще бъдат тясно преплетени с приятелството. Не трябва да се изненадвате, ако новият ви познат се докаже като всеотдаен приятел, а след това започне да ви ухажва. Ходете на срещи най-добре, в компанията на близки приятели. Това ще улесни установяването на контакт с новия познат.
 
Кариера и финанси
 
През октомври настъпва благоприятно време за израстване в кариерата. Успехът в работата, ще повиши вашето самочувствие, ще почувствате вкус към живота, ще може да спечелите финансова стабилност поради благоприятното разположение на планетите. Но не чакайте късметът сам да почука на вратата: поемете инициативата, използвайте натрупаните знания, създавайте необходимите връзки. И най-важното - доверете се на интуицията си: тя няма да ви подведе!
 
Втората половина на месеца е благоприятна, за изпълнение на много от вашите планове. Контактите с шефове в средата на месеца, ще са успешни и обещават печалба. Когато общувате с колегите, се препоръчва да сдържате егоизма и да държите устата си затворена. Изключете фамилиарното общуване, обсъждането на колеги и арогантните атаки срещу служители, в противен случай може да се озовете в капана на интригите на другите, а това ви заплашва с проблеми.
 
Здраве
 
През октомври са възможни проблеми с общото ви здравословно състояние, а неразположенията могат да ви изкарат от строя. Погрижете се за укрепване на имунитета предварително, защото ще трябва да отделите всичките си сили за придвижване нагоре по кариерната стълбица. Нередовната диета, стресът на работното място, липсата на сън и лошото есенно време, ще си свършат работата – да разстроят вашият организъм. Плюс това са възможни алергични реакции.
 
Имунната ви система е под-заплаха. Ето защо, опитайте се да дадете на тялото си максимална почивка. Въздържайте се от посещение на социални събития, шумни партита. Елиминирайте изцяло алкохола. Яжте повече зеленчуци, плодове и храни съдържащи желязо, колкото е възможно по-често. Билковите чайове ще помогнат за облекчаване на умората и отпускане на нервната система. И не забравяйте за упражненията.
 
СТРЕЛЕЦ


Представителите на зодия Стрелец, ще посрещнат първата половина на месеца в отлично здраве и леко отношение към живота. Още в самото начало на октомври, ще преживеете истински подем. Ще искате да промените всичко около себе си и при това радикално. Интересни запознанства, невероятни събития и незабравими впечатления, ви очакват навсякъде. Може изведнъж да решите, че искате да управлявате света.
 
За съжаление, решимостта ви ще се отслаби към средата на месеца. Вероятни са проблеми в работата. А у дома често, ще присъстват кавгите и разногласията. В последните дни на месеца, има вероятност от заболяване. Предполагаемите пътувания най-вероятно, няма да се състоят. През този период ще имате възможност да направите добри инвестиции и да се погрижите за бъдещите източници на доходи. Успешно решение на личните проблеми, ще е възможно в средата на октомври.
 
Любов и семейство
 
За спокойствие и мир в дома през октомври, може само да мечтаете. Близките до вас не ви разбират и не споделят желанието ви, да правите няколко неща едновременно. Собствените деца не ви се доверяват, а съпругът се е отдръпнал и се държи като непознат. Ще трябва да работите усилено, за да върнете любовта и доверието в семейството. Спрете да налагате мнението си на всички и се научете да намирате компромис в отношенията с близките. Не трябва да се карате с партньора за дреболии и да изисквате невъзможното от децата. Насладете се на това, което вече имате и не съжалявайте за това, което никога не е било.
 
Необвързаните могат да направят запознанство с екзотичен човек. Може би ще се увлечете толкова по него, че да рискувате и заминете заедно в чужбина. В началото на октомври, са възможни запознанства с полезни и влиятелни личности. Бъдете внимателни с новите познати и не се доверявайте сляпо. Не трябва да живеете само с чувствата, понякога трябва да включвате главата си, за да изградите надеждни и силни връзки.
 
Кариера и финанси
 
През този месец, ще може да придобиете авторитет, да намерите съмишленици и да осъществите полезни контакти. В средата на октомври времето ще е благоприятно за решаване на проблеми в работата. Вашите начинания, ще ви позволят да постигнете голям успех и да разрешите стари проблеми. Това е добро време за командировки в чужбина, туристически пътувания. А някои от вас, ще намерят високоплатена работа в чужбина. Повече слушайте, отколкото говорете. Развийте в себе си наблюдението - това ще ви помогне да избегнете много грешки.
 
Смирете си темперамента си - не изисквайте от другите това, което не могат да ви дадат, не критикувайте методите на работа на другите хора. В противен случай, може да си създадете врагове сред колегите. До края на месеца трябва да изплатите дълговете си. Най-накрая ще се освободите от оковите на дълга и животът ще искри с нови цветове. Последните дни от месеца са благоприятни за инвестиране в недвижими имоти. Ще ви хрумне оригинална идея, която ще ви помогне да спечелите допълнителна печалба в бъдеще.
 
Здраве
 
По отношение на здравето през октомври, може да се влошат хроничните заболявания. Това важи особено за храносмилателната система, още повече, че през този период ще сте склонни към нездравословно хранене. Ако имате някакви неразположения, не се самолекувайте и не се опитвайте да си поставяте сами диагноза - потърсете помощ от квалифициран специалист.
 
До края на месеца, може да се почувствате тъжни и депресирани. Ще ви се струва, че се разболявате и характерните симптоми, свързани с протичане на въображаемото заболяване, със сигурност ще бъдат намерени. За да прогоните лошите мисли, правете повече разходки на чист въздух и практикувайте медитация преди лягане.

КОЗИРОГ


Това, от което представителите на зодия Козирог се нуждаят през октомври, е да укрепят екипа, независимо какво влагат в тази концепция. Наемане на нови служители или изграждане на връзки с роднини - всичко ще е за доброто. Променете това, което не ви харесва. Използвайте здравия разум, когато вземате решения. Малко усилия - и вие ще може да достигнете по-високо ниво. Това може да бъде изгоден договор, нова позиция, предложение за брак. През октомври благодарение на помощта на приятели, ще може да компенсирате всички загуби.
 
От средата на месеца пътуванията, срещите и контактите ще донесат положителни резултати. В началото на месеца е възможно понижаване на имунитета и влошаване на здравето. В средата на месеца бъдете внимателни - може би някой от недоброжелателите, ще иска да ви заблуди. През това време не подписвайте никакви документи и не сключвайте сделки с непроверени бизнес партньори. Бъдете внимателни в средата на месеца: има голяма вероятност да получите различни наранявания.
 
Любов и семейство
 
В сценария на любовния живот са възможни малки промени, но главните герои ще останат същите. Много от вас ще се почувстват уморени, но едва ли ще успеете да се отпуснете, вероятна е криза в отношенията с партньора. Сега е необходимо да преразгледате ценностите си и психически да се подготвите за факта, че някои връзки ще се разпаднат или ще трябва да разрешавате конфликти. Ако до вчера сте били готови да се разделите с партньора, днес преразгледайте отношенията си и взаимно решете да опитате отново. Ако има дори малък шанс да останете заедно, тогава го направете.
 
В личния си живот през октомври, ще сте близо до отговор на въпрос, който отдавна ви измъчва. Опитайте се да разберете и простите на любимия човек. Дайте на вашите близки повече свобода да изразят чувствата си към вас. Тази тактика ще даде плод: ще видите как личният ви живот ще искри с нови цветове. Необвързаните представители на знака, ги чака подарък: или ново истинско чувство, или предложение за брак.
 
Кариера и финанси
 
През целият месец ще защитавате своите интереси и позиции. Ще трябва да работите усилено, така че всичките ви разходи да се изплатят в бъдеще. През октомври ви очакват много комуникации, срещи с партньори, командировки. И което е най-интересното, ще изпитате много удоволствие от случващото се, защото ще имате успех.
 
През втората половина на месеца, ще ви занимават материалните проблеми. Връзките с колегите, които внимателно сте изграждали, ще прераснат в силен съюз. Заедно ще преместите планини. Октомври е месец на конкретните действия: всичко, което предприемете, ще доведе до много добър резултат. Заемете бойна позиция - решението на скучните въпроси, ще зависи от това колко сте концентрирани. В края на месеца, ще получите материална награда.
 
Здраве
 
Октомври е идеален за укрепване на здравето. Опитайте се да отделите време за почивка в своя натоварен работен график. Заемете се с фигурата и нервната си система. Сега е точно моментът за лечение на хронични заболявания. Пийте повече витамини. В средата на есента, ще сте предразположени към чести настинки. Обърнете внимание на дихателните органи.
 
Избягвайте да пиете алкохол и да преяждате. Не се натоварвайте по време на работа, в противен случай ще си спечелите невроза. Обърнете внимание на появата на слабост, внезапно влошаване на зрението, дискомфорт - това могат да бъдат признаци на сериозно заболяване.

ВОДОЛЕЙ


Пред представителите на зодия Водолей, настъпва период в който ще трябва спокойно да разберат грешките си и да вземат информирани решения. През първата половина на месеца, може да разчитате на подкрепата на приятелите. В средата на октомври са възможни влошаване на здравето, малки неприятности и повишена раздразнителност. Старайте се през това време да не изяснявате отношенията си с близките.
 
През втората половина на месеца се очаква значително подобрение в емоционалното състояние. Възможна е печалба и евентуално дори повишение в работата. Онези от вас които са отворени към овладяването на нови знания, ги очакват вълнуващи събития. Октомври е чудесно време да помислите за допълнително образование. Не забравяйте, че хората от вашия знак са способни да учат на всяка възраст. Този месец също е благоприятен за експерименти с външния вид, смяна на работата, преместване. Накратко, всички радикални промени са добре дошли!
 
Любов и семейство
 
През октомври, ще иматe шанс безболезнено да прекъснете отношения, които отдавна са пред разпад. Значително сте надраснали партньора и вашият път се е разделил. Не се разстройвайте от раздялата - много скоро ще срещнете човек от вашето ниво. Нов партньор ще ви направи щастливи не само физически, но и емоционално. Октомври е подходящо време за хармонизиране на личния живот, включително и за сключване на брак. Ако искате да промените нещо в живота си, няма да намерите по-добро време. Обстоятелствата, ще са на ваша страна. Само пазете всичко в тайна от другите засега.
 
Семейните трябва да проявяват чувствителност и разбиране, към по-младите членове на семейството. Най-добрият подарък за тях е вашето внимание, грижа и обич. Необвързаните през октомври, ще бъдат в търсене на подходящ партньор. Може би с досада ще разберете, че този, който харесвате, не ви обръща никакво внимание. Въпреки това няма да пощадите сили и средства, за да получите това, което искате и да запалите огън в очите на интересуващата ви личност.
 
Кариера и финанси
 
Очаква ви натоварен работен месец. Благодарение на успешното сътрудничество и подкрепата на новите бизнес партньори, ще реализирате своите кариерни амбиции и идеи. Освен това изведнъж ще решите, че е време да се насочите в друга посока, което означава, че ще искате да смените работата или да се занимавате с нещо съвършено ново, опитайте се в нова роля.
 
Средата на октомври е най-доброто време за подписване на договори, сключване на сделки, отваряне на собствен бизнес. Ако заемате ръководна позиция, сега трябва да наложите своя авторитет в очите на подчинените си. Вземайте информирани решения, които няма да предизвикат негодувание сред служителите. Най-печелившата инвестиция през този месец, ще е инвестирането в нови знания. Започнете да изучавате чужд език или овладейте нова професия и много скоро ще може да приложите на практика това, което сте научили.
 
Здраве
 
През октомври е добре да започнете да правите гимнастика и да укрепите гръбначния стълб. Йога, пилатес или плуване - както виждате, има много полезни занимания. През този месец е възможно обостряне на хронични заболявания. Във всеки случай трябва да имате „под ръка“ лекарствата за облекчаване на симптомите на заболяването. Обличайте се според времето и се опитайте да държите краката си топли. През октомври е време да започнете да мислите за профилактика срещу грип.
 
Като цяло това е период, когато трябва да се заемете със здравето. Ако имате възможност отидете на санаториум. Ако оставите нещата на само себе си, има голям шанс в бъдеще да се разболеете. Дихателните органи, сега ще са най-уязвими. Опитайте се да не се преохлаждате, тъй като всяка настинка може да прерасне в бронхит или дори пневмония.
 
РИБИ


Октомври за представителите на зодия Риби обещава да премине без особени катаклизми, но и за почивка едва ли ще имате време. Ще трябва да маневрирате, да вземате решения и да избирате. Много от вас ще се сблъскат с необичайни ситуации, но успешно ще ги обърнете в своя полза. Може да се разкъсвате от страсти и амбиции, но няма да сте склонни да го показвате на другите. Не всичко ще върви гладко в отношенията с партньора, въпреки че запознанствата могат да бъдат доста успешни. Ако смятате да сменяте работата си, най-добре е да го направите през първата половина на месеца Това ще бъде един от най-добрите периоди за това. Сега е моментът да осъществите това, за което отдавна мечтаете.
 
За повечето от вас, периода ще е труден, може да почувствате липса на енергия, трудно ще се справяте с обичайните си дейности. В същото време, в този месец ще имате голям шанс за професионален успех. Средата на октомври ще бъде благоприятна за нови проекти, финансови транзакции или големи покупки. В края на месеца ще може да подобрите отношенията с любимия, като същевременно и финансовата страна на живота също ще се подобри.
 
Любов и семейство
 
През октомври има вероятност да се срещнете и запознаете с нови личности, които в бъдеще, ще ви станат истински близки приятели. В личните отношения не разчитайте на големи промени. Докато на хоризонта не се появил единственият, започнете да шлифовате фигурата си, усвоявайки нови техники за гримиране, пазаруване и самопознание. Към края на месеца, ще станете невероятно привлекателни. Възползвайте се от момента и завладейте човека, който ви интересува.
 
Семейните, ще изпитват приятни емоции през целия месец. Вкъщи всичко ще е спокойно и хармонично. Ако вашият любим, поиска повече свобода, не ставайте ревниви и не правете сцени. Вашият партньор дори няма да помисли да ви изневери, а вашето поведение и упреци няма да повлияят на връзката по най-добрия начин. В средата на месеца най-вероятно ще трябва да решавате проблеми с децата. Възможни са сериозни разходи, например заплащане на обучение или закупуване на ваучер за лагер.
 
Кариера и финанси
 
Настъпва благоприятното време за подписване на важни договори, бизнес срещи и запознанства, получаване на нова работа и дори промяна на професията. В средата на месеца, не действайте необмислено. По-добре изчакайте подходящия момент, за да предприемете каквито и да било действия. Преди да направите нещо, помислете за последствията. Опитайте се да не наранявате чувствата на другите. Разработете план за действие, като вземете предвид всички малки неща и го представете на колегите.
 
Със сигурност, ще искате да въведете нови неща. Много е добре, ако работите по двойки или групи. Но не се забърквайте с хора, с които досега не сте успели да постигнете взаимно разбирателство. Не позволявайте на вашите колеги да клюкарстват за вас. За целта по-малко говорете и участвайте в съмнителни дейности. През този период не се захващайте със сто неща наведнъж, а постепенно завършете едно нещо и започнете друго. Финансово, месеца ще е напрегнат. Въпреки че всичко ще върви добре в работата и шефовете ще ви хвалят, не очаквайте особен паричен бонус.
 
Здраве
 
Настроението ви изцяло, ще зависи от качеството на хранене. Затова не експериментирайте с диети и понякога се поглезете с нещо вкусно. Вероятно ще срещнете проблеми с теглото, което може както да се увеличи, така и да намалее. В тази връзка, ще страда не само фигурата, но и здравето като цяло.
 
През този период ще сте склонни да оставате по дълго на работа, в училище или да стоите до късно в гледане на филми, в социалните мрежи. Постоянната липса на сън ще предизвика вялост и апатия. Умората ще се натрупва всеки ден, което може да доведе до здравословни проблеми. Затова трябва да сте по-внимателни към себе си, да си почивате повече и да спите достатъчно.
 
Източник: astrostar.eu

 

 

Крисчън Коулмън
19:54 | 27 Октомври 2020 г.

Коулман бе наказан за две години, пропуска Игрите ...

19:54 | 27 Октомври 2020 г.
Световният шампион на 100 м Крисчън Коулманще пропусне Олимпиадата в Токио догодина, след като бе наказан за две години за нарушаване на ...
19:50 | 27 Октомври 2020 г.

ЕК: Няма да има достатъчно ваксини за европейците ...

19:50 | 27 Октомври 2020 г.
На ваксинация срещу новия тип коронавирус до 2022 г. ще се подложат само малка част от жителите на страните от ЕС. Това съобщи Reuters, п...
19:10 | 27 Октомври 2020 г.

Здравният министър затвори ВУЗ-овете и училищата з...

19:10 | 27 Октомври 2020 г.
Здравният министър Костадин Ангелов издаде нова заповед, с която затваря висшите учебни заведения и училищата за период от 14 дни. Новина...
Джейми Фокс
18:45 | 27 Октомври 2020 г.

Сестрата на Джейми Фокс почина на 36-годишна възра...

18:45 | 27 Октомври 2020 г.
36-годишната ДеОндра Диксън почина на 36 години. Новината за смъртта на малката сестра на актьора Джейми Фокс потвърди самия той с публик...
Цветана Пиронкова
18:33 | 27 Октомври 2020 г.

Цвети Пиронкова се впуска в битката за Sofia Open ...

18:33 | 27 Октомври 2020 г.
Цветана Пиронкова е най-авторитетното име от българския тенис, което потвърди участието си на Sofia Open 2020. Новината потвърдиха от орг...
Триумфалната арка в Париж
18:26 | 27 Октомври 2020 г.

Евакуират района на Триумфалната арка заради запла...

18:26 | 27 Октомври 2020 г.
В Париж се извършва евакуация в района на Триумфалната арка поради заплаха от експлозия. Това съобщи Reuters, позовавайки се на полицията...

гледай на живо

27.10.2020
 • в момента
  НОВИНИ - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива