Как ще повлияе октомврийското пълнолуние на зодията ви?

Това пълнолуние ще внесе много хаос в живота ни, предричат астролози

Пълнолуние
Източник: БГНЕС

Пълнолуние

През октомври 2020 г. ще има 2 пълнолуния. Първото от тях бе на 2-ри, а другото ще е на 31-ви. Според мнозина пълнолунието има власт над нас и ще бъде интересна по много начини.
 
Това пълнолуние ще внесе много хаос в живота ни, предричат астролози. През времето, в което е налице, много от нас наистина ще работят, за да освободят напрежението в живота си. Макар че това е страхотно нещо, може да изгори и много мостове, които иначе не бихме изгорили.
 
По-долу ще разгледаме какво означава пълнолунието за всяка зодия.
 
Овен
 
Тази луна ще ви накара да осъзнаете, че в последно време животът ви не е вървял както е планирано. Много неща са пропаднали и сте объркани. Въпреки че понякога няма нищо лошо в това да се чувствате така, трябва да намалите скоростта, но пълнолунието няма да ви даде време за това.
 
Телец
 
Пълнолунието може да не ви се струва много сериозен проблем, но ще ви повлияе силно. Спрете да се опитвате толкова усилено да свършите всичко и прекарайте малко от времето си в релаксиране. Трябва да отделите малко време за себе си и да обърнете внимание на собствените си грижи, преди да започнете да се тревожите за други хора.
 
 
Близнаци
 
Напоследък преживяхте много и тази позиция на Луната добавя масло в огъня. Използвайте енергиите около вас, за да видите себе си в по-добра светлина и може би използването на вашата творческа страна може да ви е от полза сега. Имате сериозна нужда от промяна и изпитвате голямо напрежение, когато става въпрос за вашия романтичен живот, но това не означава, че трябва да вземате важни решения.
 
Рак
 
Чувствате се странно в момента, но трябва да се научите как да се справяте сами с всичко това. Вие сте човек, който има тенденция да разчита на другите повече, отколкото би трябвало, и сега е моментът да промените това. Спрете да бъдете толкова сурови със себе си и наистина се опитайте да се постараете да сте добре.
 
Лъв
 
Това пълнолуние може да ви накара да действате нетипично за характера си. В крайна сметка може да се почувствате така, сякаш прожекторите поне засега не са нещо, което искате и това е добре. Оставете нещата да се развият и да работят сами, за да намерите баланса в живота си по-бързо.
 
Дева
 
Ако сте искали да изразите чувствата си сега е шансът. Събирате много неща в себе си, но това може да е вашият шанс наистина да кажете на тези, които ви използват, как се чувствате. Вие не сте играчка и трябва да го обясни ясно.
 
Везни
 
Може да откриете, че това пълнолуние ви отдалечава от някои хора, които смятате за много важни. Ако трябва да отделите време за себе си, направете го. Не всеки, който е във вашия живот, е предназначен да бъде там завинаги и да оставите някого извън него може да е трудно.
 
Скорпион
 
По време на Пълнолунието напрежението ще бъде доста голямо и това ще ви помогне да видите наистина какво трябва да пуснете да си отиде. Точно сега е моментът да съберете силите си и да се справите с трудностите, които ви се изпречват. Въпреки че няма да е лесно, това е нещо, на което сте способни.
 
Стрелец
 
Това пълнолуние е нещо, което наистина ще разкрие най-лошото във вас. Ще си спомните за минали емоции и като резултат ще нараните хората в живота си. Наистина трябва да спрете да се настройвате така, сякаш нещата ще се провалят, причинявате си много неприятности без причина.
 
Козирог
 
Луната ще разчупи нещата във вашия живот и ще донесе много фокус върху областите, за които се борите, за да се сдобиете всичко, което пожелаете. Въпреки че трябва да разберете гледните точки и на другите и да получите някои отговори, не бива да се поставяте на пътя на хора, които не го заслужават, за да ги защитите. Докато се чувствате вдъхновени, макар нещата да не са винаги такива, каквито изглеждат, ще се справяте.
 
Водолей
 
Тази Луна ще ви покаже, че трябва да се направят много стъпки към промяната. Драмата и клюките трябва да бъдат неща, от които се отказвате. Вие сте в застой, но Луната няма да позволи това да продължи да се случва.
 
Риби
 
Напоследък се чувствате неуспешни, но това само по себе си е на път да се промени. Освободете се от романтичните си стресове засега и се съсредоточете върху неща, които са по-важни. Любовта няма да бъде нещо, което може или ще ви оправи проблемите. Първо трябва да сте готови да работите върху себе си.
Анна Славова
10:09 | 28 Октомври 2020 г.

Пореден депутат от БСП е с коронавирус

10:09 | 28 Октомври 2020 г.
Анна Славова е поредният депутат от БСП с положителен тест е за коронавирус. Новината обяви самата тя във фейсбук. "Дойде време ...
10:03 | 28 Октомври 2020 г.

Грипът може да бъде по-опасен от коронавируса

10:03 | 28 Октомври 2020 г.
На фона на пандемията от коронавируса мнозина са забравили за грипа - също толкова опасно вирусно респираторно заболяване. Защо в никакъв...
09:54 | 28 Октомври 2020 г.

Десети депутат напусна парламентарната група на БС...

09:54 | 28 Октомври 2020 г.
Депутатът Михаил Христов стана поредният, който реши да напусне редиците на парламентарната група на „БСП за България“, преда...
09:53 | 28 Октомври 2020 г.

Забравеното на бензиностанция куче измина 60 км. и...

09:53 | 28 Октомври 2020 г.
Стопанин забравил кучето си на бензиностанцията и след това животното изминало 60 километра за 26 дни, за да стигне до дома си, съобщава ...
Михаил Околийски
09:49 | 28 Октомври 2020 г.

СЗО: Българите вярват и на медиците, и в конспират...

09:49 | 28 Октомври 2020 г.
"Психичното здраве винаги е подценяван аспект на живота ни, специално в България", коментира в БНТ доц. Михаил Околийски, предс...
09:39 | 28 Октомври 2020 г.

И управителят на БНБ е дал положителна проба за ко...

09:39 | 28 Октомври 2020 г.
Управителят на БНБ е дал положителна проба за коронавирус, след като си направил PCR тест на 27 октомври.   Поради тази прич...

гледай на живо

28.10.2020
 • в момента
  Парламентът на живо
 • 11:00
  Новини
 • 11:15
  Парламентът на живо
 • 11:45
  Топ шоп