Учен със сензационни разкрития за произхода и лечението на коронавируса само по Канал 3 (ВИДЕО)

Вирусът се възбуди от пожарите в Австралия и Бразилия

проф. Жеко Ганев
Източник: Канал 3

проф. Жеко Ганев

"Това не е вирус, а алергия към електромагнитни частички.  Разболяват се тези хора, които имат големи електромагнитни колебания – дори неживата природа реагира на въздействията на електромагнитните вълни. Например група Б е много по-възприемчиви от нулева кръвна група. Разболяват се хора, чиито електромагнитен спектър е в широк диапазон, другите буквално са ваксинирани. Вирусът е 90 % мит". Това разкри в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" проф. Жеко Ганев, учен и изобретател.
 
"Занимавам се с високоенергийни източници и сме разработили системи за пречистване на питейни отпадъчни води и на силно замърсени въздушни маси", обясни той.
 
"Във всеки един от нас има повече от 200 вируса, те са обичайни. Вирусът не трябваше да ни изненадва, трябваше да бъдем подготвени – с епидемиите от птичи и свински грип. Не смятам, че COVID-19 е създаден в лаборатория, но причина е човекът – позволили сме среда, в който той може да мутира и да се развива", каза още професорът.
 
 
"Магнитното поле на Земята отслабва на места с 15 %, количеството на положителните йони отслабва, така вирусът получава необходимата външна енергия. Вирусът не е толкова страшен, не трябва да ни плаши – повече от 200 млн. годишно преболедуват вирусни инфекции", успокои гостът.
 
"Вирусът се възбуди от пожарите в Австралия и Бразилия. Вирусите са мъртви наночастички, мъртви са и не могат да се размножават, репликират в човешката клетка. Отрицателните кислородни йони са най-важни, ако ги няма, организмът се срива", разясни изобретателят.
 
 
"Вирусът наистина съществува, но не е какъвто ни се представя. Лекарствата не лекуват, а само стабилизират електромагнитното поле.  Трябва да направим така че отрицателните йони да са повече от положителните, откакто дадохме йонизатор на старозагорската болница, няма заразени лекари", разкри той.
 
"Има увеличение на въглеродния двуокис в черния дроб когато няма достатъчно отрицателни йони в организма, създава се мраморна пелена", завърши проф. Жеко Ганев.
 
Проф. Иво Петров, кардиохирург, от своя страна сподели:
 
"Това са йонизатори, които йонизират въздушната среда и водата. Имаме 6 пациенти, третирани с прием на йонизирана вода. Има ин-витро резултати, показват, че намалява десетократно числото всички бактерии".
 
"Тази методика дава надежда за предпазване. Физическите методи на въздействие от тип на йонизирани кислородни молекули наистина въздействат, защото вирусът е на границата между живото и неживото", заяви той.
 

 

Цялото интервю проследете във видеото.

избори
15:12 | 24 Октомври 2020 г.

Започна гласуването на парламентарните избори в Ег...

15:12 | 24 Октомври 2020 г.
В Египет започна гласуването в първия етап от парламентарните избори, които е много вероятно да доведат до избиране на слаб парламент, до...
Бойко Борисов
15:05 | 24 Октомври 2020 г.

СРЗИ отмени карантината на министър-председателя Б...

15:05 | 24 Октомври 2020 г.
Столичната регионална здравна инспекция отмени карантината на министър-председателя Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от централата на ...
Икономика и бизнес
14:57 | 24 Октомври 2020 г.

Крум Атанасов: Няма нищо по-хубаво за златото от с...

14:57 | 24 Октомври 2020 г.
"Няма нищо по-хубаво за златото от създаване на дълг. Златото никога не е падало драстично през последните 100 години. Винаги з...
Мария Габриел
14:56 | 24 Октомври 2020 г.

Мария Габриел: "Еразъм +" ще обхване и гимназиите

14:56 | 24 Октомври 2020 г.
Нека учениците преследват мечтите си. Вярно е, че има предизвикателства, но те ни откриват и нови възможности. Именно сега Европа се нужд...
Преслав Райков
14:36 | 24 Октомври 2020 г.

Икономист: Бюджетът не е кризисен, а популистки и ...

14:36 | 24 Октомври 2020 г.
Разходи, дълг и дефицит – какво предвижда бюджет 2021? Развитие и реформи – каква визия залагат управляващите с проекта за Бю...
Гостите в „Беновска пита“ на 13 септември 2020 г.
14:30 | 24 Октомври 2020 г.

Евродепутатът Искра Михайлова е с COVID-19

14:30 | 24 Октомври 2020 г.
Българският евродепутат Искра Михайлова се е заразила с коронавирус и ще се подложи на 14-дневна карантина. Това съобщи самата тя в профи...

гледай на живо

24.10.2020
 • в момента
  "Патарински LIVE" - избрано
 • 16:00
  Новини
 • 16:16
  Офанзива с Любо Огнянов
 • 19:00
  Новини