Слънцето влиза в знака Скорпион, а Луната - в Стрелец (ВИДЕО)

Традиционният седмичен хороскоп от астролога Люмиер

Люмиер
Източник: Канал 3

Люмиер

Астрологът Люмиер по традиция гостува в „Социална мрежа“ всеки понеделник, за да нарисува предстоящата картина за всеки един знак, тъй като всеки от нас има нужда от малко светлина по пътя си напред.

Слънцето влиза в знака Скорпион на 23 октомври, а на 24 срещу 25 връщаме часовника с един час назад, което значи, че ще спим с един час повече. Днес е и празник на Иван Рилски - покровителят на българския народ.

Днес Луната е в знака Стрелец и е нарастваща. Не се възгордявайте от постиженията, а проявете скромност. Бъдете доста икономични и се старайте да харчите само за най-нужното. Бъдете предпазливи в новите си запознанства. Първо се огледайте и ослушайте. Внимавайте с храните, които консумирате. Подходящ е моментът за началото на диета.

Тук може да откриете още интервюта и коментари!

На 21 октомври Луната ще премине в знака Козирог и също ще бъде нарастваща. Възползвайте се рационално от работата си в началото на следващата седмица ще отчетете добри печалби. Добре е да планирате пътуванията си. Сега е най-ефикасният момент за гладуване и пречистване на организма.

На 23 октомври Луната ще премине в знака Водолей и ще бъде нарастваща.

На 25 октомври Луната ще премине в знака Риби. Моментът е подходящ за физически процедури. Намалете консумацията на месо и алкохол. Избягвайте конфликтните ситуации. В любовта няма будни страсти.

Овен

Кореспонденцията може да ви донесе важно съобщение, свързано с финикийските знаци. Това ще ви позволи да подновите някои стари контакти. Пътуванията с някои стари познати ще бъдат особено полезни. Не се отнасяйте пренебрежително към любимия човек.

Телец

Независимо, че роднините ви се отнасят твърде противоречиви към вас, налага ви се да бъдете тактични с тях. Влиятелни лица ще ви бъдат особено полезни. Избягвайте финансовите рискове. Не е изключено да получите покана за кратко пътуване. Може да има напрежение с партньора ви, ако подемате самостоятелни дейности, касаещи и двама ви.

Близнаци

Нуждаете се от няколко дни почивка, за да се възстановите от работата от началото на месеца. Ежедневната работа трябва да бъде по-удачно планирана, а старата работа да бъде довършена. За намаляване на напрежението посетете спортен център. Не рискувайте тази седмица, особено за финансите.

Рак

Възникналите неприятности не бива да са причина за вашето потиснато състояние. Някои от вас ще влагат пари в имущества, които онаследили. Много ще ви помогне вашата предприемчивост в търговията.

Лъв

През тази седмицата опитът ви да направите нещо за собствения си дом ще се увенчаят с успех. Най-вероятно е някой от вас да се заловят с царската туршия. Мисълта и интелекта ви са в добра форма и сигурно ще имате професионални успехи. Засилва се интересът ви към учене. Много работа ще може да свършите с документи. Ще харчите доста пари за удоволствия.

Дева

През настоящата седмица се радвате на вътрешно равновесие и психическа устойчивост на дразненията на околните. Прекалени разходи ще има и за вас при домашните нужди. Родителите ви се нуждаят от финансова помощ.

Везни

Звездите ви предоставят добри възможности за печалби, а така и за изява в светския живот. Парите ви обаче ще изтичат по дела на децата ви. Не забравяйте, че децата не се нуждаят само от вашите пари, а и от обичта и вниманието ви. Фамилията е тази, която може да ви подсигури материално.

Скорпион

Личните ви планове могат да се осъществят, но могат и да срещнат известна съпротива от семейството ви. Събитията през седмицата са непредвидими. Повишаване на доходите ви през тази седмица може да бъде свързано и с късмета ви, но не и с хазарта. Всичко свързано с подписи трябва внимателно да бъде проучено преди да бъде подписано.

Стрелец

Неочаквано за вас ще играят роля далечни познати и приятели на вашето семейство. Ще има добри условия за подобряване на финансовите ви дела, но без да се впускате в сериозни проекти. Когато Слънцето влезе във вашия знак, тогава. Романтичните ви увлечения ще бъдат доста емоционални.

Козирог

През седмицата звездите ви обещават добри възможности за бизнес-интелектуален труд. Разбирате се с колегите и партньорите добре. Главата ви непрекъснато ще ражда идеи, които ще бъдат реализирани с помощта на приятел.

Водолей

Рекламите и новите интелектуални връзки допринасят за утвърждаването на авторитета и името ви във вашата работа. Вероятно ще осъществите и някаква сделка. Лесно ще уредите едно пътуване и ако заминете, може да разчитате на успех. 

Риби

Пътуванията през тази седмица ще бъдат свързани предимно с имотни и материални проблеми. Въпреки, че ще възприемате с лекота материала, който изучавате, ще бъдете доста разсеяни заради любовта.

Риболовният сезон е открит: Морето пълно с барбун
21:58 | 03 Декември 2020 г.

Предлагат да бъде въведен риболовен билет за Черно...

21:58 | 03 Декември 2020 г.
Проектозакон предвижда да бъде въведен риболовен билет за Черно море, така както се плаща за улов във сладководните водоеми. Според новит...
Никол Кидман
21:53 | 03 Декември 2020 г.

Домашно кино: Какво липсваше на „Отмяната“, за да ...

21:53 | 03 Декември 2020 г.
Пандемията си бушува, но животът продължава и ако не са стрийминг платформите просто не знаем как бихме издържали психически на най-голям...
Инвалидна количка
21:26 | 03 Декември 2020 г.

Пациенти с инвалидност и коронавирус оставени в ст...

21:26 | 03 Декември 2020 г.
Нов абсурд с болни от коронавирус. Пациенти с инвалидност, а някои от тях и с COVID-19 бяха оставени да чакат в коридор на Спешно отделен...
Катя Сунгарска
21:00 | 03 Декември 2020 г.

Пациенти крият симптомите си при сигнали към „Спеш...

21:00 | 03 Декември 2020 г.
Случаите, при които пациенти крият симптомите си, когато зоват за помощ на тел. 112 зачестяват, а това води след себе си и до увеличен бр...
Пожар в „Св. Мина“
20:51 | 03 Декември 2020 г.

Климатик горя в болница в Благоевград

20:51 | 03 Декември 2020 г.
Два екипа огнеборци се отзоваха на сигнал за пожар в СБАЛО „Св. Мина" в Благоевград тази вечер, за щастие няма пострадали, пре...
20:48 | 03 Декември 2020 г.

Депутатите обсъждат нулевата ДДС ставка на COVID-в...

20:48 | 03 Декември 2020 г.
На последното за седмицата пленарно заседание депутатите ще обсъдят поредните промени в Закона за ДДС, които този път са свързани с идеят...

гледай на живо

04.12.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 07:35
  Социална мрежа
 • 08:30
  Другото лице