България е от 6-те държави, които могат да излъчат дубльор на "Семейство Адамс 2" (ВИДЕО)

Ан Хатауей завладява големия екран с адаптацията на класиката на Роалд Дал "Вещиците"

Източник: Канал 3

За актуалните теми от света на киното и новите и най-интересни заглавия на големия екран разговор в предаването "Социална мрежа" с кинокритика Димитър Дринов в рубриката "Операция кино".

Пепел върху слънцето – рискуваха да го пуснат точно в пика на тази болест, когато перспективата да се затварят салони. Създателите на филма са на турне в големите градове на страната ни.

Сюжетът разказва за обвинен в лекарска грешка, а той самият се разболява и трябва да се лекува. Актрисата Силвия Петкова влиза в ролята, която трябва да разкрие истината. Случват се грешки, лекарите също са хора. Мнозина реагират прибързано, съдят. Не знам дали филмът покрива качествено и двете страни, но има някакъв опит.
 
Уморили сме се да гледаме нашата тъпа действителност във филми, аман от натурализъм, няма капка фантазия, на всичко отгоре не са направени достатъчно качествено. Зрителите са отвърнали поглед към българските драми.
 
 
Вещиците – поредната адаптация на романа на Роалд Дал, класика в детската литература. Ние сме от малкото държави, в които се прожектира на голям екран. Има малка промяна в историята, ще подразни хората с десни възгледи, които им е писнало от social justice.
 
Ан Хатауей е в главната роля, носи отглас на „Смъртта и прилича“. Компютърните ефекти са много видни, няма да бъде много страшен. Заради предисторията за Роалд Дал, също си заслужава да се отиде.
 
Семейство Адамс 2 – най-хубавото му е специфичното и нетрадиционно чувство за хумор, след година на Хелоуин ще излезе, само 6 държави от цял свят имат шанс да се включат в озвучаването му. Една от тях е България, а сайтът, на който може да участвате е AddamsVoiceChallenge.com. Паричната награда е над 2000 щатски долара. От 27 октомври до 24 ноември може да участвате.
 
Лео да Винчи: Мона Лиза – тук Да Винчи е малко момченце, влюбено в Лиза, но той самият не знае, мечтата му е да полети. Това е прекрасна ваканция за полет на въображението, има битка с пирати, изгубено съкровище, лошите хора разчитат на страхотно изобретение на Лео, за да се докопат до златото.  Това е едно чудно филмче за малки деца.
 
 
The midnight sky – Много добре тръгна Джордж Клуни като режисьор и после започна да сваля летвата, а сега се завръща с фантастична история, която ще дебютира на Бъдни вечер. Това е филм за изкупление и надежда в труден за човечеството период, според Клуни. Постапокалиптичната земя е факт във филма, последната надежда за човечеството се завръща от космическа мисия, Клуни трябва да ги предупреди за тежката ситуация на Земята. Има екшън елементи, драма, всичко, което обичам във филм" завърши Димитър Дринов. 
 

Свети Мина
08:10 | 27 Ноември 2020 г.

Провал на формирането на първата COVID-болница у н...

08:10 | 27 Ноември 2020 г.
Провал на идеята за първа COVID болница у нас. Пловдивската общинска болница "Свети Мина" не може да функционира като такава за...
Българска академия на науките
07:58 | 27 Ноември 2020 г.

Виртуални посещения в БАН в Европейската нощ на уч...

07:58 | 27 Ноември 2020 г.
Българската академия на науките отваря врати за виртуални посещения на лаборатории в Института по обща и неорганична химия и в Центъра за...
локдаун
07:45 | 27 Ноември 2020 г.

В 23:30 ч. влизат в сила по-строгите ограничения в...

07:45 | 27 Ноември 2020 г.
В 23:30 часа в петък, 27 ноември, влизат в сила по-строгите ограничения в цялата страна, с които се цели ограничаване разпространението н...
Зоран Заев
07:30 | 27 Ноември 2020 г.

Опозицията поиска оставката на премиера на РС Маке...

07:30 | 27 Ноември 2020 г.
Протест в Скопие на опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ, на който бе поискана оставката на премиера Зоран Заев. Недоволството, според орг...
07:20 | 27 Ноември 2020 г.

Опасно мръсен въздух в няколко града в страната

07:20 | 27 Ноември 2020 г.
Отново опасно мръсен въздух на много места в страната тази сутрин.   Данните на измервателните станции показват повишение с...
07:10 | 27 Ноември 2020 г.

Дискутират четвъртия стълб от Плана за възстановяв...

07:10 | 27 Ноември 2020 г.
Днес ще се проведе дискусия относно Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България.   Във фокуса на ...

гледай на живо

27.11.2020
 • в момента
  Социална мрежа
 • 08:30
  Другото лице
 • 09:00
  Парламентът на живо
 • 11:45
  Топ шоп