10 знаци от сънищата, които не трябва да пренебрегваме

Сънищата изразяват епизоди от нашия живот, които могат да бъдат анализирани по милиони начини

сън
Източник: pixabay.com

сън

От както свят светува хората се интересуват от сънищата си и тяхното значение. Дали обаче нашето сънищата са визуално отражение на нашито ежедневие, учените още на са категорични. Въпреки това някои хора са убедени, че сънищата ни дават съобщения, които не бива да пренебрегваме. 
 
Сънищата изразяват епизоди от нашия живот, които могат да бъдат анализирани по милиони начини. Сънят е този, който може да разбере истинското емоционално състояние на човека. 
 
Мозъкът се опитва трескаво да диктува чрез кратки видения нашите емоции. Тревожността или щастието могат да променят начина, по който спим. От нас зависи да ги осъзнаем.  
 
Ето и 10 символа, които не бива да пренебрегваме, ако ги видим в сънищата си! 
 
1. Летене
 
Сънищата, свързани с летене, символизират постигането на амбициите ни. На къде отиваме? Как се справяме? Имаме ли проблеми в живота? Най-често, когато сънуваме, че летим, това означава, че имаме воля да постигнем мечтите си и да бъдем свободни. 
 
2. Вода
 
Когато сънуваме вода, това най-често отразява емоционалното състояние на ума ни. Водата означава чистота. Да сънувате вода е голям знак. Този сън най-често означава ново начало, тъй като водата измива всичко. 
 
3. Зъби
 
Сънищата за зъби в действителност са много чести. Не всички сънища за зъби обаче имат негативни аспекти и са свързани със смърт. Ваденето на зъб, например означава, че тежките периоди в живота ви са към края си. Ако сънувате изгнил зъб, това означава, че криете дълбоко в себе си страх и тревоги. Падането на зъб не всеки пък означава смърт. Сънищата с падащи зъби могат да означават и липса на взаимност в една връзка, страх от загуба или скрити лъжи. 
 
4. Смърт
 
Сънищата, в които някой умира, символизират край на нещо. Може да означава и тежък удар по егото, а също и стрес и гняв в реалния живот. Не забравяте, че смъртта на една идея, позволява раждането на нова. Смъртта в сънищата ни може да означава също, че ни очакват големи емоционални проблеми. 
 
5. Бременност 
 
Сънищата, свързани с бременност, символизират растеж и развитие. Те може да ви насочват към нови проекти. 
 
 
6. Къща 
 
Сънищата, в които сънувате къщи, символизират различните аспекти на личността. В зависимост от вида на къщата има различни тълкования, но най-често те означават спасение и комфорт. Таванът на къщите означават заровени спомени, а мазетата подсъзнателна интуиция. 
 
 
7. Пари 
 
Сънищата, свързани с пари, най-често отразяват нашия късмети това как възприемаме себе си. Ако сънуваме, че печелим от лотарията, това би могло да означава промяна в начина ни на живот, докато ако сънувате, че давате пари, това може би означава, че се страхувате от загуба. Най-често, когато сънуваме пари, то този сън се отнася до личното ни възприемане на богатството и благоденствието в живота ни.  
 
8. Изневяра 
 
Сънувате ли изневяра, то това означава потиснати или неизразени сексуални желания и пориви. Тези сънища често означават страх от изоставяне, ни и размирни лични отношения с близките. 
 
 
9. Пожар 
 
Сънищата за пожари могат да имат няколко значени в зависимост от контекста на съня. Ако видите огън на разстояние, то това символизира желанието ви за промяна. Ако обаче огънят е близо, то това значи, че се замесвате в рискови дейности. Ако пък сънувате, че палите огън, това символизира гняв, който сте потиснали. 
 
10. Голота
 
Голите сънища са често срещани. Те най-често символизират страха ни да не се изложим. Ако в сънят ви някой е гол, това предсказва извънбрачна връзка, а може би и загуба на уважение.   
 
 
 
 
Етикети: сънища
Стойко Сакалиев
22:03 | 12 Август 2020 г.

Стойко Сакалиев с любопитна прогноза за ЦСКА и Лев...

22:03 | 12 Август 2020 г.
В предаването „Спорт в обектива“ Стойко Сакалиев изрази надежда,че ЦСКА може да се пребори за титлата през този сезон.Бившият...
Летище Истанбул
21:56 | 12 Август 2020 г.

Летището в Истанбул получи международна здравна ак...

21:56 | 12 Август 2020 г.
Летището в Истанбул стана първото в световен мащаб, което получи новата здравна акредитация от Международния съвет на летищата (ACI). ...
COVID-19
21:41 | 12 Август 2020 г.

Великобритания коригира броя на жертвите на COVID-...

21:41 | 12 Август 2020 г.
Великобритания намали с 5000 броя на смъртните случаи от пандемията на коронавирус, след като преразгледа методиката на регистриране на п...
Проф. Костадин Ангелов
21:23 | 12 Август 2020 г.

Министър Ангелов: Направена е организация за непре...

21:23 | 12 Август 2020 г.
„Направена е организация работата на филиала за спешна помощ в Пазарджик да продължи без прекъсване – командировани са служит...
Взрив
21:18 | 12 Август 2020 г.

Щетите от адския взрив в Бейрут са за около 15 млр...

21:18 | 12 Август 2020 г.
Страховитата експлозия в пристанище Бейрут на 4 август причини щети за над 15 милиарда долара, заяви в сряда ливанският президент Мишел А...
Цвета Караянчева: Не държим властта на всяка цена!
21:14 | 12 Август 2020 г.

Караянчева: Над 17 млн. лв. ще бъдат вложени в път...

21:14 | 12 Август 2020 г.
Над 17 млн. лева ще бъдат вложени в рехабилитацията на пътя Кърджали-Мост-Манастир - от кръстовището на автогарата до границата с ОПУ-Хас...

гледай на живо

13.08.2020
 • в момента
  Спорт в обектива
 • 01:00
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини