Какво ни вещаят звездите през месец СЕПТЕМВРИ - пълен ХОРОСКОП за всички ЗОДИИ

Ретроградният Меркурий си отива на 5 септември

Какво ни вещаят звездите през месец СЕПТЕМВРИ - пълен ХОРОСКОП за всички ЗОДИИ
Източник: pixabay.com

Какво ни вещаят звездите през месец СЕПТЕМВРИ - пълен ХОРОСКОП за всички ЗОДИИ

Този месец, който за много означава преломен момент в техния начин на живот, обикновено не е лесен за хората.

Венера, която навлиза в Лъв през септември ви дава желание да бъдете великодушни към другите. Вниманието от срещуположния пол ще ви накара да се чувствате добре. Любовта може да бъде много силна и романтична през този период. От друга страна, ако преживеете раздяла, трудно ще я преодолеете.Слънцето и Меркурий в Дева ще подредят живота ви и ще ви дадат умение за анализиране. Обаче, докато се опитвате да стигнете до сърцето на проблема, ще изглеждате тромави и бавни за хората около вас.

Меркурий ще е ретрограден до 5 септември, след което проблемите с комуникациите и дребните неразбирателства с околните ще отшумят.

Според хороскопа за септември 2017 г. хората може да се сблъскат дори с демотивация. Но не се отчайвайте или паникьосвайте. Важно е да не забравяте, че всички неуспехи ще отминат, и че този период е само временен. Съсредоточете се върху това, което ви носи радост, и намерете време за релакс. Важно е през септември да останете спокойни.

Овен
 
През септември Меркурий е в своето ретроградно движение до 5-и, а след това ви освобождава от оковите на ограниченията и ви позволява да вървите устремно напред към осъществяване на планираните задачи. Заради умението да виждате скрити за другите хора негативни черти от характера им и да ги изкарвате наяве неведнъж ще бъдете наранявани от своите приятели, а също и от хората, на които сте вярвали безрезервно, но те точно сега са решили да ви покажат и вашите негативи. Не се изненадвайте, че Съдбата може да ви поднесе неочаквани обрати, ако сте рискували през август. Ако сте проявили мъдрост и сте били внимателни през август, продължаващите промени ще ви донесат полза и възход и през целия месец. Забравете колебанието и устремно тръгнете към поредната цел, но не забравяйте да стабилизирате вече постигнатото. С лекота успявате да наложите мнението си и така градите своята настояща и бъдеща стабилност. За жалост в същото време сте склонни да се подчинявате чрез нетипично за вас мълчаливо съгласие. Пазете здравето си. Не се преуморявайте, не се гневете заради нечия некомпетентност, която няма как да промените. Месецът позволява на несемейните да планират сватбения си ден.
 
Телец 
 
През септември сте орисани да градите професионална кариера, но след 5 септември, когато Меркурий навлиза в директното си движение. Ще се стараете така да работите, че да впечатлите и враговете си и да ги привлечете на ваша страна. Не е изключено хора, които отричаха вашите умения и завистливо отказваха да приемат интелекта ви, да направят опит за сближаване с вас. Бъдете внимателни и не допускайте да бъдете манипулирани от ласкатели и използвачи. Избягвайте заяждането и не критикувайте без причина, дори и когато не успявате да наложите мнението си или сте осъзнали, че сте в среда, различна от вашата. През месеца често ще предпочитате да сте сред приятели и познати, да прекарвате часове сред приятни разговори и музика. Всичко грубо ви отблъсква. За вас е важно да имате верен и предан партньор до себе си, както и много полезни познанства. И още едно предупреждение - през целия месец сте свръхчувствителни спрямо чувствата и проблемите на хората. Способни сте сериозно да навредите на собствената си психика заради навика ви да предлагате помощта си, без да ви е поискана, а после се чудите как така отново сте се забъркали в поредната неприятност. Явно не сте си научили урока никога да не правите непоискано добро.
 
Близнаци
 
Месецът предполага материална стабилизация, затова сте длъжни да работите много, да се дистанцирате от интригите и озлоблението, които ще съпътстват резултатите от вашия труд, но и да не допускате провал в материалните си цели. Не се изкушавайте от начинания до 5 септември, защото Меркурий е в своето ретроградно движение. Този факт не пречи да обмислите плановете си за месеца, за да поставите началото на новите си проекти веднага след тази дата. От вас зависи да постигнете нов връх в материално отношение, да покриете разходите си не само за месеца, а и да заделите още отсега за задължителните данъци след края на годината, особено ако развивате собствен бизнес. Не прекалявайте с щедростта си и ако се видите с повече пари, не ги прахосвайте. Склонни сте да преувеличавате и прекалявате с всичко. Не ви съветвам да са впускате в приятелства само защото някой ви е направил добро впечатление в момента и сте го харесали. Трудно ще овладявата импулсивните си действия, но пък имате възможност освен да печелите добре, да създадете съдружие с хора, които ще ви помогнат да постигнете желаната финансова независимост. В личните отношение цари хаос заради заетостта ви, която дразни вашите близки и на моменти вреди на здравето ви.

Рак
 
Меркурий е ретрограден до 5 септември, но не бива да пропилявате дните си в бездействие. Обмислете плановете си. Променливи, неспокойни, спонтанни в действията си, бързо се преуморявате, защото поемате огромно натоварване във вреда на вашето физическо и психическо състояние. През месеца се изявявате като емоционални и колебливи в чувствата си хора. Способни сте да изживеете, нетипично за вас, много мимолетни връзки, които да преобърнат изцяло личния ви живот. Щастливите в брака да не изневеряват, защото проблемите им са не само гарантирани, но и ще съжаляват, ако сами се превърнат в причина за развод. Съветвам ви да притъпите своята свръхчувствителност, която ви подтиква да помагате на изпадналите в беда, дори и когато никой не е искал помощта ви. Предупреждавам, че за тези действия законът за непоисканото добро задължително ще стовари върху главите ви сериозни проблеми, причинени от новите ви врагове даже в семейството, ако не си вземете поука. Пазете се от ласкатели, които няма да скъпят похвалите си към вас, дори и когато не ги заслужавате. Не разчитайте на стабилни приятелства. На вашето работно място не допускайте намеса на некомпетентни хора. В личните ви отношения цари хаос.

Лъв 
През септември, след 5-и, когато Меркурий е вече в своето директно движение, поставете планираното ново начало. Добре се сработвате в нова среда. Ако заемате ръководна позиция, рискувате да си създадете проблеми със здравето заради непримиримостта ви към нежеланието на околните да ви следват и да се подчиняват на вашия ред. Не се нагърбвайте с чужди отговорности, за да не се налага да си взимате болнични и да се лекувате не защото сте се провалили, а защото сте свършили и вашата работа заедно с чуждата, но организмът ви се е сринал. Главозамайването от постигнатото ще ви подтикне да си поставите нови, но нереални цели и сами да предизвикате провала си, който ще даде отражение върху живота ви до края на годината. Ще впечатлите с интелекта си и ще се изявите като работохолици, но пак повтарям - при някои за сметка на здравето. Не криете чувствата си. В личен план щастието е ваш постоянен спътник, стига да не хлътнете в изневери.

Дева
Меркурий е ретрограден до 5 септември. Начинанията и подписването на важни документи и договори е забранено. След това това пътят ви е свободен. Любопитството ви е безгранично. Обичате да се ровите във всички тъмни кътчета на човешката душа, но не за да вредите на хората, а за да си извлечете информация от какво да се пазите вие самите. Не бягайте от запознанства с хора, които ще ви помогнат да излезете от депресивните си състояния, които са чести, без причина или, не изключвам да се наложи да се справите с роднински проблеми, свързани с претенции към ваше имущество. Не се поддавайте на погрешни съвети на адвокати, които е възможно да работят за вашите опоненти, и се доверете на интуицията си. Вие сте в правото си и успехът е с вас. Не бива да проявявате наивност и да се поддавате на опитите да ви убедят колко нещастни се хората, които целят да ви унижат. Не бъдете наивни и не позволявайте да ви използват. Заради силно изразеното ви чувство за собствено достойнство и прекомерната ви амбиция да сте винаги в първите редици може да си спечелите врагове.

Везни
До 4 септември Меркурий е в своето ретроградно движение, но не ви пречи да планирате месеца. Наложете си такт, търпение и умереност. Ваша неуместна щедрост може да наруши финансовата ви стабилност в месец на сериозни ограничения. Не пропускайте възможностите за развлечения, след като сте се справили със задачите си, но внимавайте с харченето. Бъдете прозорливи и предпазливи и не допускайте до себе си хора, които се опитват да ви обсебват, да ви ласкаят, но целта им е да измъкнат част от спестяванията ви или искат да съсипят личните ви отношения. Готови сте на всичко, за да се харесате на хора от определени обществени прослойки, но допускате грешка, защото те са тези, които трябва да ви потърсят и да ви се харесат. Не се самоунижавайте и не омаловажавайте знанията и постиженията си, за да се изравните с тях. Ще ви се подиграват и ще ви иронизират така, че думите им да достигнат до вас и да ви причинят болка. Бъдете отговорни към здравето си. Старайте се да не създавате повод за разправии в дома ви, за да не се стигне до неочаквани обрати.

Скорпион 
През септември ще успявате чрез полезни срещи и запознанства, осъществени след 4-и, когато Меркурий е вече в своето директно движение. Бъдете особено предпазливи, за да не се окажете предадени и да страдате, защото са ви обвинили в непочтеност. От вас зависи да внимавате кого допускате до себе си и да не проявявате вредна наивност и доверчивост, която ви пречи да виждате истинските му черти и намерения. Ако сте на ръководни позиции, рискувате да си създадете проблеми със здравето заради непримиримостта ви към нежеланието на околните да се подчиняват на вашия ред, който може да надхвърля границите на закона. Внимавайте! Прозорливи и интелигентни хора сте, но не можете да забравите всички несправедливости, които са ви причинили в миналото. Вашата злопаметност води единствено до себеразрушение. Научете се да прощавате, колкото и невъзможно да ви се струва, но не и да забравяте стореното ви, без да мъстите. Може да се срещнете с хора, чиито знания и умения са ви полезни. През този месец ще ви бъде приятно да разговаряте и да обмените полезна информация. Не се подвеждайте по увещанията на ваши партньори и не инвестирайте.

Стрелец
До 4 септември Меркурий е ретрограден, а вие сте изпълнени с песимизъм и се оплаквате, че късметът ви подминава. Ако сте искрени със себе си, ще си признаете, че преувеличавате. Прибързани сте и се вживявате във фантазията си да постигнете всичките си цели за оставащите месеци от годината, което е почти невъзможно. Засилена е вашата чувствителност към проблемите на другите хора. Очаквате да получите признание за това, което постигате, но не винаги ще бъдете доволни. Вместо да се обиждате, разчетете правилно Съдбовния знак и осъзнайте причината за липсата на заслужената оценка за вашия труд, която може да е следствие от неподходяща среда, създадена от вас самите предишния месец, или от нежеланието ви да сте компромисни и отговорни в отношенията си, или заради дадени, но неспазени обещания, нещо обичайно за вас. Трудности няма да липсват, но не се вживявайте в тях, защото са преодолими. Както привидно нямате проблеми в личните отношения, може да се окажете замесени в роднинска свада, измамени и дори лишени от наследство. Алчността на вашите роднини е породена от успехите ви и са решили да ви поставят на мястото ви, след като отказвате да ги включите във вашия доходоносен бизнес. Бъдете безкомпромисни. Допуснете ли ги да работят заедно с вас, провалът ви е сигурен.

Козирог
 
Първите дни от месеца са подвластни на все още ретроградния Меркурий. Месецът е изпълнен с нови срещи, запознанства и полезни делови разговори. Преценете кои отношения сте съсипали и се опитайте да ги възстановите. Уви, несигурни сте както в плановете си, така и в чувствата си и рискувате да пропилеете месеца в колебания, като разрушите постигнатото заради проява на безпричинна пасивност. Общувате импулсивно, без да преценявате правилно хората, които допускате до себе си. В същото време подсъзнателно ще се стремите да живеете изолирано, защото се притеснявате да се разкривате пред външния свят. От вас се иска да сте тактични и предпазливи не само на работното място. И не забравяйте да си почивате повече. В личните отношения сте застрашени от изневери и провал на брака. Несемейните ще привличат хората към себе си, но ако решат да направят избора си и да се обвържат сериозно, преценката трябва да е основана на разума, а не подвластна на чувствата.

Водолей

През септември сте в поредните трудни и в същото време променливи отношения, които ви изнервят, но след 4 септември с навлизането на Меркурий в директното му движение ще си върнете стабилността. Въпреки трудностите сте общителни, Препятствията по пътя ви са притеснителни, доколкото блокират устрема ви към поредната цел, но ако начинанията ви са обмислени предварително и не са плод на внезапно хрумване, започнете с тяхното осъществяване. Бъдете мнителни към отправените ви предложения заради опит да ви измамят. Ако изживеете провал през месеца, не се опитвайте да потушавате емоциите и гнева си чрез физически страдания. Заредени сте с много положителна енергия, изпълнени с оптимизъм, знаещи какво искате от живота и как да го постигнете, Радвате се на помощ от своите приятели и познати. Бъдете пестеливи през месеца и се отдайте на рутината, като отхвърлите изостаналите задачи. На всяка цена овладявайте нервите си, за да не стигнете до нелечими нервни неразположения. Месецът не е добър за създаване на семейство.

Риби

Септември е месец на промени и пътувания, които може да не сте планирали, но ви носят полза. Често вие ще бъдете водещата фигура в отношенията си в личен и професионален план, което ще засили самочувствието ви. В желанието си да командвате се самозабравяте и печелите врагове. Притесняват ви промени, които трудно овладявате. Плановете ви непрекъснато се объркват. Осъществете промени на вашето работно място. Не отказвайте планираните или неочаквани пътувания, които ви съветвам да осъществите, ако не пречат на преките ви задължения. Бъдете тактични и предпазливи. Не забравяйте повече да си почивате. От вас се изисква да сте много предпазливи, умни и прозорливи. Ако не влагате енергията си в полезна дейност, ще се разтоварвате от напрежението с гневни до истерични изблици. Знаете, че ако поискате, се справяте с всичко. Не бива да се притеснявате, че някой може да ви попречи. Напротив, радвайте се на предложение за помощ отстрани и не го отказвайте.
 
Източник: http://mesechni-horoskopi.blogspot.com
10:27 | 15 Август 2020 г.

Фандъкова: Протестът срещу властта се превръща в п...

10:27 | 15 Август 2020 г.
Протестите в София не са заявени и не са съгласувани със Столичната община, обясни кметът Йорданка Фандъкова, която призова организаторит...
Георги Близнашки
10:12 | 15 Август 2020 г.

Проф. Близнашки: Президентът трябва да бъде избира...

10:12 | 15 Август 2020 г.
"Абсурдно е един президент да подстрекава протестиращите да атакуват институциите". Това мнение изрази проф. Георги Близнашки, ...
Бойко Борисов
10:00 | 15 Август 2020 г.

Борисов на Голяма Богородица: Ще се помоля за здра...

10:00 | 15 Август 2020 г.
Премиерът Борисов честити един от най-светлите празници в православния свят - Голяма Богородица.   "Днес е един от най-...
Германия, Испания
09:43 | 15 Август 2020 г.

Германия ще обяви цяла Испания за рисков район, ос...

09:43 | 15 Август 2020 г.
Германия ще обяви почти цялата територия на Испания, включително остров Майорка, за район с висок риск от зараза с коронавируса, съобщиха...
протест
09:39 | 15 Август 2020 г.

Блокада причини транспортен хаос на бул. "Ситняков...

09:39 | 15 Август 2020 г.
Снощи малко преди 22:00 ч. протестиращи блокираха за втори път бул. "Ситняково" при Румънското посолство. Предният път, когато ...
09:28 | 15 Август 2020 г.

Дончев: Нямаме нужда да печелим време, демокрацият...

09:28 | 15 Август 2020 г.
"Безспорен факт е, че демокрацията е в криза. Има нужда от рестарт". Това каза пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев. &nbs...

гледай на живо

15.08.2020
 • в момента
  Документален филм на Канал 3
 • 11:15
  Топ шоп
 • 11:30
  "Спорт в обектива" - избрано
 • 12:00
  Новини