Какво ни вещаят звездите през месец октомври - пълен хороскоп за всички зодии

С началото на есента, може да се радвате все още на топлите лъчи на слънцето, но и на благосклонността на съдбата

Какво ни вещаят звездите през месец октомври - пълен хороскоп за всички зодии
Източник: pixabay.com

Какво ни вещаят звездите през месец октомври - пълен хороскоп за всички зодии

С началото на есента, може да се радвате все още на топлите лъчи на слънцето, но и на благосклонността на съдбата, по отношение на изпълнение на задачите, които сте си поставили за тази година. Няколко от зодиите ще се радват на повече успехи от останалите, така че проверете, дали вашата зодия е сред тях:
 
 
Хороскоп за октомври 2017 Овен
 
През октомври сте усърдни и готови да сложите ред във всичко, което дразни околните. Затова ще ви натоварят със задачи, които ще отклонят вниманието ви и ще ви принудят да сте отговорни към вашите си задължения. От първия ден на месеца сте готови да претворите идеите си в реалност, но е възможно трудности да охладят вашия ентусиазъм и да установите, че сте се отклонили от правилната посока. Грешки на ваши колеги, подчинени или делови партньори излизат на преден план и объркват вашите начинания. Не бива да предприемате инвестиции, защото може и да са доходоносни, но след като преминете през безкрайни перипетии. Кое е по-важно за вас - здравето или парите? И за да бъде още по-трудно, може да навредите и на брака си. Ако се защитавате агресивно, няма да ви разберат. Необвързаните да не търсят любовта през този месец, за да си спестят разочарованията. Грижете се за здравето си. Не са изключени проблеми с роднини. Не им давайте заеми, няма да си върнете парите.

Хороскоп за октомври 2017 Телец 
 
През октомври пречупвате всичко през материалната му стойност, също и чувствата. Месецът е характерен с вашата задълбоченост и затвореност, преливаща в импулсивност и привързаност. Справедливи и щедри сте към изпадналите в беда, но всички за пореден път няма да оценят стореното от вас добро. Пазете се от използвачи, за да избегнете финансов недоимък. Рискованите действия ви носят загуби, които трудно ще възстановите не само през следващите месеци, а и през следващата година. Не отказвайте допълнителна работа. Разходите ви да се свеждат само до най-необходимото. Не бъдете наивни и не се включвайте в спонсорски инициативи, ако не сте стабилни финансово, но дори и да сте - по-добре откажете. Не отстъпвайте от принципите си. Кариерата ви отново излиза на водещото място. Нищо друго не ви интересува, дори сте готови да пренебрегнете личния си живот. Склонни сте да поемете много задачи едновременно, но няма да сте в състояние да се справите с тях и така вредите на авторитета си. Няма да ви липсват предложения за пътувания, които може да осъществите, дори и зад граница. Може да сключите брак по сметка, като си затворите очите за недостатъците на вашия партньор. Помислете още веднъж дали си струва.

Хороскоп за октомври 2017 Близнаци
 

През октомври основната ви задача е да овладеете бликащата си емоция и да не допускате прекалената ви чувствителност да вреди на създадените отношения. Не си струва да съсипвате граденото с години само защото някой ви е засегнал, а вие мъстите на всички с обидни думи и нападки, често незаслужени. Притежавате завиден интелектуален запас, който не изключва грешките, а също и градивна критика - добре е да я приемате с благодарност. Ще се стремите да общувате, да сте сред хора, но в същото време и да измъквате техните тайни и да ги споделяте. Отново причина да си печелите врагове. Ако решите да поднесете емоционално идеите си и без да се съобразявате с възможностите си, ще се провалите. В личните ви отношения не са изключени проблеми заради нежеланието ви да овладявате своята чувствителност и липсата на отговорност към вашите близки. Давате обещания, които не изпълнявате, и принуждавате околните да ви обвиняват, че сте хора, на които не може да се разчита. Създавате негативното мнение за себе си. Очаквате да получите признание за постиженията си, но не бива да правите опити да надскочите себе си. Трудно ще отстоявате позициите си, което ще бъде причина за вътрешната ви неуравновесеност и моментна неувереност. Пазете се от разрив в личните отношения и развод. Здравето ви е нестабилно.

Вижте още: Любовен хороскоп за 2017 година

Хороскоп за октомври 2017 Рак 

 
Месецът ви позволява да поставите мечтаното ново начало, но дали си струва да предприемете тази стъпка точно сега, сте длъжни да прецените вие самите. Ще се стремите да си осигурите добри приходи от стари и незавършени задачи, както и от нови проекти. Внимавайте! Склонни сте към неоправдан риск, което е нетипично за вас. Не сте прахосници, които харчат без мярка. Не бива да се стремите да сте сред хора, които да ви разчистват пътя към успеха, защото не преценявате запознанствата си правилно и разочарованията не закъсняват. Няма да ви бъде лесно в общуването, защото хората като че нарочно ще ви отказват помощ, но това е ваше мнение. Радвайте се на отказите им и докажете възможностите си. В личните отношения не бъдете капризни и критично настроени. Няма да сте готови да създадете семейство, ако не сте сигурни, че можете да се грижите за него. Семейните да ограничат харчовете, за да изпълнят обещанието си за пътуване по време на празниците в края на годината. Здравето ви е стабилно, ако не се вживявате в проблемите на ваши роднини и приятели.
 
Хороскоп за октомври 2017 Лъв 
 
От началото на октомври Съдбата ви дава знак кой е верният път, водещ към вашето по-добро бъдеще. Не се страхувайте от промените, които ви спохождат, защото ви дават възможност да предприемете действия важни за следващите ви години. Бъдете тактични и умерени във всичко. Създайте полезни партньорства в личен и професионален план. Въз основа на действията ви, на правилно планирания месец и на вашето търпение и уважение към колегите и близките ви добрите резултати са вашата заслужена награда. Във втората половина на октомври се налага да отстоявате позициите си, но и да не проявявате ината си и лъвското си его. Всичко около вас се случва по-бавно от очакваното и планираното. Създайте хармония в отношенията си, като подадете ръка на хората, които според вас са ви засегнали, но не са имали лоши намерения. Семейните ще са щастливи, а необвързаните може да срещнат подходящ партньор. Грижете се за здравето си и не допускайте преумора.

Хороскоп за октомври 2017 Дева
 

През октомври общувате с удоволствие и сте в хармонични отношения с близките си, но за пореден път сте твърде зависими от средата, в която се движите. Стремите се около вас да цари спокойствие и разбирателство, но не по правилния начин. Ако овладеете емоционалните си реакции и не си създадете врагове, имате възможност да постигнете значими резултати в професионалния си живот, последвани от добри приходи. Не прекалявайте с харчовете. Време е да смажете опитите на хора около вас да съсипят личния ви живот. Завистници са решили, че ако това ви се случи, ще се провалите и професионално, а те само това чакат. Без колебание вземете решение и отдалечете от живота си предателите, за да избегнете незаслужените с нищо техни вредни действия и интриги, които няма да престанат изведнъж, но поне няма да са следствие от доброто ви отношение към тях. Ако сте сговорчиви и не се заяждате, ако не критикувате без причина само защото искате да излеете гнева си на някого, ще се радвате на подкрепата на близките и колегите си и ще съумеете да изградите новата си среда, в която няма да съществуват фалшиви приятели. Необвързаните имат шанса да срещнат подходящия партньор.

Вижте още: Преминаването на Луната през зодиака                

Хороскоп за октомври 2017 Везни

 
Октомври ви налага да се отдадете на рутината. Изискването е да не сте прибързани и да не се впускате в начинания, които ще ви изнервят и ще ви донесат финансови загуби. Инатът ви тласка към промени, но ще се провалите, а пропуснатите възможности заради необходимостта да се справите с постоянно преследващите ви проблеми и финансови липси ще ви натежат до степен да се депресирате и да търсите начин да се скриете от света. Не ви съветвам да предприемате пътувания извън България, ако са свързани с перспективата за договаряне на съдружие. Няма да е печелившо, а губещо. Несемейните може да решат да сключат ранен и „за награда“ несполучлив брак, само защото искат да бъдат обичани и са открили, според тях, обекта, даряващ им чувства, без да осъзнават, че бягат от минало, което няма как да заличат. После идват разочарованията, усещането за пустота в душата и много извънбрачни връзки, тъй като трудно ще се решат на развод. По-добре е да не рискуват. Семейните да проявят търпимост към проблемите у дома.

Хороскоп за октомври 2017 Скорпион 
 
През октомври от вас се иска да си наложите търпение, такт и умереност, въпреки че не ви е приятно. Рутината ви помага да преодолявате трудностите. Опитите на околните да ви формират така, че характерът ви да покрие представите им, ще се окажат безуспешни, а индивидуализмът ви ще бъде възприет като егоцентризъм. Няма да се подчинявате на никого. Месецът засилва вашата борбеност, но за изненада на околните предпочитате да живеете изолирано, защото се притеснявате да се разкривате пред външния свят, за да не бъдете наранени или използвани. В същото време сте големи чаровници. Не пропускайте да вземете това, което ви дават, стига да не се налага да платите неочаквано висока цена не само като пари. В края на месеца ще видите и първите резултати от започнатите положителни обрати, ако не допуснете грешката да се вслушвате в съвети, които ви вредят или са дадени от некомпетентни хора, само за да ви попречат във вашето напрегнато ежедневие. Избягвайте заредени с емоционалност срещи и запознанства. Не се впускайте в авантюристични и интимни приключения заради желанието да се докажете пред някого.
 
Хороскоп за октомври 2017 Стрелец
През октомври сте в центъра на общественото внимание, във вихъра на запознанства и промени - делови и лични, често неочаквани. Не допускайте зависимост от средата, в която се движите. Бъдете внимателни, защото, заслепени от нечий чар, може да се окажете измамени или заблудени, че сте незаменими, а след време ще ви замесят в конфликт и отредят ролята на изкупителна жертва. Ваши роднини все още таят надежда да се възползват от вас. Бъдете предпазливи и не ги оставяйте да ви притискат, докато се съгласите на техните условия. Промените през този месец са във ваша полза. Осъществете задгранични пътувания и създайте перспективни делови отношения. Искате около вас да цари спокойствие и разбирателство, но този път няма да ви е лесно да постигнете компромис, ако попаднете в конфликтна ситуация, свързана с делови партньори от чужбина, на които са се постарали да поднесат уронваща вашия авторитет информация. Ще се справите, а виновниците ще си платят. Не бива да се вживявате и да готвите отмъщение. Наказанието няма да им се размине.

Хороскоп за октомври 2017 Козирог
 

Октомври е месец на трудности, породени от недоглеждане в началото на годината, когато бяхте заети да се справяте с други препятствия по пътя си и пренебрегнахте грешките от предходната 2016 година, но октомври все още ви позволява да ги отстраните. Трудно прощавате, но и вие самите не се извинявате или го правите насила, ако сте обидили някого. Очаквате да се случи чудо и думите ви да бъдат забравени, но така си печелите неприятели, които може да се превърнат във ваши кармични врагове. Понеже сте зависими от средата си, ще ви е трудно да вземате решение за действията си сами, без някой около вас да ви подкрепи или да потвърди правилността им, но дълбоко в себе си сте решени да направите това, което вие сте си намислили. Интуицията ви няма да ви подведе, ако се вслушвате в нея. Липсва ви самочувствието, че сте в състояние да се справите добре със задачите си, ако са повече от планираните, а това ви тормози и ви пречи. Всичко неизвестно ви привлича, но трябва да внимавате, защото може да се окажете в ситуация, когато няма кой да ви подаде ръка, и да изгорите в огъня на вашия инат и непредпазливост. Съхранете добрия тон в личните отношения.
Вижте още: Какво ни очаква в годината на Огнения петел

Хороскоп за октомври 2017 Водолей
 
Октомври е изпълнен с промени и пътувания, отговарящ на вашата въздушна и променлива същност. Ще бъдете постоянно в добро разположение на духа, каквото и да става около вас. Никога не сте в пътеката, която са избрали другите хора. Знаете, че сте по-различни от останалите. Бъдете внимателни при провеждане на разговори дори и в семейството или сред приятелите си, за да не възникнат недоразумения заради невъзможност да кажете точно и ясно какво искате или имате намерение да предприемете заради заложената ви доза прибързаност. Не създавайте впечатление в околните, че сте затворени и необщителни или че нямате достатъчно знания и професионални умения. Няма да сбъркате, ако пътувате зад граница, защото ще имате незабравими срещи и разговори, които ще оставят трайна следа в живота ви. Ще се наложи да се примирите с факта, че ще станете изповедници на близките си и ще носите в себе си през оставащите месеци до края на годината техните тайни и прегрешения. Семейните да не се впускат във флиртове по време на командировка, защото ако половинката им научи, разводът им е гарантиран.
 
Хороскоп за октомври 2017 Риби

Октомври е месец на стабилност. Радвате се на постигнатото. Вече сте планирали първите месеци на следващата година и сте уверени, че ще съумеете да се справите с неочакваните предизвикателства. Октомври е месец, който ви позволява да разчупите монотонното си ежедневие и да се успокоите след предходните напрегнати месеци. Това обаче зависи от вас и от желанието ви да се вгледате в себе си, да осъзнаете колко вреди сте нанесли на отношенията си заради неправилното си поведение, колко хора сте отдалечили от живота си без причина, колко наранени и травмирани приятели сте загърбили, въпреки че точно те са ви помагали, при това сте ги молили за помощта им. Опитайте се да си върнете поне част от тези приятелства, въпреки че няма да е лесно, а при някой ще е невъзможно. Много от тези хора заради липсата на оценка и благодарност от ваша страна за подадената ръка вече са ваши кармични врагове, защото не умеете да се извините с правилните думи. Вживяването в чуждите проблеми може да се окаже потискащо обвързващо и да ви доведе до сериозни емоционални сривове. Имате навика да се притеснявате, без причина и да вредите на здравето си.

Източник: http://mesechni-horoskopi.blogspot.com

Наградиха доброволци, спасили 30 човека от пожар
20
19:20 | 07 Август 2020 г.

Гл. комисар Николов за пожарите: Обстановката в ст...

19:20 | 07 Август 2020 г.
"Обстановката в страната е изключително сериозна, нека сънародниците ни бъдат внимателни и не палят никакви огньове", това каза...
19:05 | 07 Август 2020 г.

Папа Франциск дарява 250 000 евро в подкрепа на по...

19:05 | 07 Август 2020 г.
Папа Франциск дари 250 000 евро на ливанската църква, за да подкрепи хората, засегнати от мощната експлозия в пристанището на Бейрут на 4...
18:50 | 07 Август 2020 г.

Полетите от и за летище "Айндховен" в Нидерландия ...

18:50 | 07 Август 2020 г.
По информация на посолството ни в Нидерландия в рамките на днешния ден полетите летище "Айндховен" се осъществяват със закъснен...
Полиция
18:35 | 07 Август 2020 г.

Задържаха трима за жестокото убийство на 40-годише...

18:35 | 07 Август 2020 г.
Трима жители на село Търнава, общ. Бяла Слатина са задържани като съпричастни в убийството на 40-годишен мъж от същото село, извършено вч...
Жребчево
18:32 | 07 Август 2020 г.

Пожар гори до потопената църква на язовир "Жребчев...

18:32 | 07 Август 2020 г.
Пожар избухна в близост до прочутата потопена църква в язовир "Жребчево".   Гори борова гора. В потушаване...
COVID-19
18:20 | 07 Август 2020 г.

COVID-огнище в благоевградско село: Приканват хора...

18:20 | 07 Август 2020 г.
След вчерашния бум на заболели от коронавирус, днес в Благоевград има затишие. Регистрираните болни от COVID-19 за последното денонощие с...

гледай на живо

07.08.2020
 • в момента
  НОВИНИ - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива