Антония Петрова: Ще шокирам всички, но предпочитам Меси пред Роналдо

Наоми Кембъл е съвършенството в модата, заяви пред kanal3.bg Мис България 2009

Антония Петрова 2
Източник: Канал 3

Антония Петрова 2

Каква е връзката между Руската фондова борса и новото предаване на Канал 3 "Четвърта инстанция"? Кои са предпочитаните модели и супермодели на Мис България 2009 Антония Петрова, водеща в "Четвърта инстанция"? И кого тя харесва повече - Лео Меси и Кристиано Роналдо? 

Всичко това - във втората част от интервюто на водещите на "Четвърта инстанция" Антония Петрова и Пламен Митев пред kanal3.bg.

 

- Антония, Вие имате квалификация не само за юрист, но и икономическо образование, това помага ли ви?

Антония Петрова: Помага много, завършила съм международни икономически отношения и право. Имам специализация „Финанси” в Москва, плюс руски език. Имам и лиценз за дилър и брокер на Руската фондова борса...

Пламен Митев: ...Това за Руската фондова борса ни помага особено много в момента!

Антония Петрова: О, да, изключително много! Шегуваме се… Това ми  е специализацията в Русия. От момента, в който завърших, от 8 години имам стаж като юрист.

Първоначално работех при председателя на Камарата на нотариусите като юрисконсулт, а от доста години работя като арбитър в Арбитражен съд. В момента покрай функцията ми в "Четвърта инстанция" аз се чувствам много добре.

Пламен Митев: Ние използваме една друга нейна силна черта, че е била коментатор и в други предавания, и Антония влиза и като коментатор.

Антония Петрова: Ние с Пламен не сме стандартните водещи.

Преди години битуваше една максима, че водещият трябва да е неутрален. А ние сме точно обратното - решили  сме, че в нашето предаване ще бъде по този начин, ние ще вземаме страна и не се притесняваме да го правим, защото не можеш да си неутрален - във всяка една ситуация ти заемаш позиция. На приятел, на колега, и ние взимаме страна, когато се случи.

Много често сме на различни позиции, така става още по-ожесточено, защото и двамата коментираме.

- "Четвърта инстанция" отнема ли Ви много време в ежедневието?

Антония Петрова: О, всичко е въпрос на добра организация. Когато имам дела в Арбитражния съд, отделям от времето си там. Едното по никакъв начин не пречи на другото, защото там работя от години, зная какъв е процесът и за кое колко време трябва.

"Четвърта инстанция" на 24 септември - Механиците са обирджии (Част 2)

 

Смятам, че екипът на "Четвърта инстанция" е много добър и се справяме чудесно. Смятам, че всички се сработихме много добре и то още от първото предаване - аз съм перфекционист, е, не колкото Пламен, той е по-голям от мен, но почти нямаме забележки. Всъщност си имаме някои тайни забележки, искаме нещата да стават още по-добре.

Пламен Митев: Не трябва да преминаваме границата, всичко в крайна сметка е въпрос на баланс.

Антония Петрова: Най-хубавото е, че всички се сработихме с екипа много добре от самото начало, и смятам, че всички са доволни.

- Светът на модата присъства ли още в живота ви?

Антония Петрова: Не, вече не. От последния конкурс, в който спечелих 4-то  място за Мисис Свят, което беше преди няколко години в Китай (2013 г.) - явих се като победителката в Мисис Русия, реших да приключа с това.

Първо, защото това е максимумът, който мога да постигна на световна сцена, и второ, конкурсите за красота, модата са до време.

Все пак една е Наоми Кембъл, която може да дефилира и на 50! Аз нямам претенции да съм световен топмодел.

Аз така ги наричам моите любими неща: едното ми е хоби, а другото - сериозната професия. Така съм си ги разделила просто защото от мода в България пари не се изкарват и това е просто за удоволствие.

Отдавна  съм приключила с това - винаги съм го харесвала, привличало ме е, отдала съм му някакво внимание до определен период от време, но от един момент нататък си подхванах правото и с това се занимавам вече 8 години.

Между другото, когато трябваше да поема този ангажимент с „Четвърта инстанция”, си говорих с приятели и мои близки хора, и всички казаха: "Това са двете ти любими неща - телевизия и право, хващай се!"

Пламен Митев: И в "Четвърта инстанция" има мода - костюмите...

Антония Петрова:  Да, костюмите, зрителите ме виждат вече в друга светлина, вече улегнала и сериозна, надявам се да им харесва.

 

"Четвърта инстанция" на 10.09.2017: Офис под наем (Част 3)

 

- Ползвате ли диети, практикувате ли някакъв спорт?

Антония Петрова: Постоянно ми задават този въпрос. Никога не съм спортувала и не ползвам диети, режим на хранене - при мен си е ген.

Не го препоръчвам, вашите читатели не трябва да правят същото, както се казва - "не правете това вкъщи". Смятам, че всеки човек трябва да спортува, това е здраве, това е нещо прекрасно, просто аз съм такъв тип човек, не съм спортна натура.

Всяко дете нещо спортува, когато бях малка аз нищо не съм спортувала. Единственото нещо, в което бях добра, беше  класическият балет, и известно  време ходех на  балет.

Но ме отказаха, казаха ми, че няма да стана балерина, тъй като съм много висока. И това е единственото нещо, от което се интересувам като хоби.

Спорт? Ските през зимата, но съм такъв лаик там, че нищо не мога да кажа повече - увличам се от ски, но на ниво хоби.

- А някое спортно събитие по телевизията може ли да привлече вниманието ви?

Антония Петрова: Може би художествената гимнастика. Много е красива и изящна, тя до голяма степен се доближава до класическия балет, който аз харесвам, защото има изящество, грация. Малките деца, когато имат данни за едното, имат и за другото.

Аз ако някой ден имам дъщеря, бих я записала или на класически балет, или на художествена гимнастика. Така че възхищавам се на гимнастичките, смятам, че е нещо прекрасно да запишеш детето си на такъв вид спорт, защото най-малкото възпитава дисциплина, характер, неща, които децата трябва да ги имат.

Аз лично призовавам децата като малки да се записват на някакъв вид спорт, не непременно да гонят професионална изява, но поне ще се научат на дисциплина и ще имат здравна култура.

- А Вие кога ще имате деца?

Антония Петрова: О, нямам представа, когато имам партньор!

Като стана дума за модели, какъв би бил Вашият избор между Жизел Бюндхен и Адриана Лима?

Антония Петрова: Труден избор - и двете. Жизел Бюндхен има уникална фигура за дефиле, тя е типичната манекенка, а Адриана Лима е по-скоро фотомодел. И двете са ангели на "Виктория Сикрет", щом те са ги избрали, коя съм аз, за да коментирам кастинга!

Но аз лично бих предпочела Адриана Лима, защото тя и в лице, и цялостното й излъчване е много красиво. Тя е перфектният модел за бельо.

- А между легендите Клаудия Шифър и Наоми Кембъл?

Антония Петрова: Въпреки, че съм блондинка, Наоми Кембъл! Клаудия Шифър е невероятна, разбира се, но Наоми Кембъл е съвършенството в модата.

Тя е идеална, съчетава няколко неща в едно - фотогеничност, походка, излъчване, присъствие, характер. И биография, разбира се. Тя е популярна и със скандалите, истериите и капризите. Тя е емблема, перфектният топмодел.

- Не се определяте като спортна натура, а различавате ли Лионел Меси и Кристиано Роналдо?

Антония Петрова: О, различавам ги, а сега ме питайте кого харесвам повече!

- Кого харесвате?

Антония Петрова: Аз лично харесвам повече Меси.

Сега ще шокирам всички, но въпреки, че всички жени са луди по Кристиано Роналдо, аз предпочитам Меси. Първо, защото се вижда, че е много добър професионалист. По моето скромно футболно мнение аз лично смятам, че Меси е по-добър от Кристиано Роналдо.

Харесвам начина, по който се държи, че е скромен. Харесва  ми това, че има добро семейство. И смятам, че хората, когато имат много пари, не трябва да се главозамайват, трябва да останат верни на професията си, да не се изкривяват в една или друга посока.

Меси е идеалният пример за това. Той е естествен и не е позволил да го замаят парите, властта и влиянието, това че е едва ли не божество на млади години, че може да си позволи  всичко. Но при него се вижда, че дори на моменти е скромен. Което е похвално.

Затова аз съм изцяло за Меси. Хората не могат да го разберат това, но е трудно когато може да имаш всичко на света, да можеш да си позволиш всичко, всяка жена да бъде твоя, да можеш да си купиш всяка кола, и въпреки това да останеш здраво стъпил на земята.

Това е много голямо изпитание. А Меси показва че може, че това е възможно.

 

 

Цветомир Найденов
17:55 | 11 Юли 2020 г.

Цветомир Найденов: Божков плаща на 20 бивши служит...

17:55 | 11 Юли 2020 г.
"В миналото е плащал на футболни агитки за хореографии и поддържка. Докато беше собственик на "Левски" е правил опит да по...
Нидал Алгафари
17:50 | 11 Юли 2020 г.

Нидал Алгафари: Гражданинът Радев има право да иск...

17:50 | 11 Юли 2020 г.
Кой иска оставката Румен Радев или президентът на България? Президентът Радев няма права да иска оставки. Гражданинът Радев има право...
Ахмед Доган
17:38 | 11 Юли 2020 г.

Ахмед Доган благодари на симпатизантите на ДПС, ко...

17:38 | 11 Юли 2020 г.
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви от летните сараи на Ахмед Доган в парк "Росенец", че целта на Движението е била да не се ...
Джак Чарлтън
17:30 | 11 Юли 2020 г.

Почина легенда на английския футбол

17:30 | 11 Юли 2020 г.
Днес на 85 години ни напусна английският полузащитник Джон „Джак” Чарлтън. Той е по-големият брат на легендата  на Манче...
Иван Ибришимов
17:25 | 11 Юли 2020 г.

Иван Ибришимов, БСП: Нинова сатанизира съпартийци,...

17:25 | 11 Юли 2020 г.
"Държавността е разрушена, България е в колапс, поводът за вота на недоверие е корупция. Няма да търсим конкретни поводи, примери им...
Борислав Цеков
17:05 | 11 Юли 2020 г.

Борислав Цеков: Нападките на президента към съдебн...

17:05 | 11 Юли 2020 г.
Остра политическа реакция е искането на оставката на главния прокурор. Днешното изказване беше твърде категорично и еднозначно. Пряк...

гледай на живо

11.07.2020
 • в момента
  Офанзива с Любо Огнянов
 • 19:00
  Новини
 • 19:45
  Парламентът на фокус
 • 20:00
  Новини