Синя Луна във Везни - в събота може да очаквате всичко

Очаква ни колапс от непредвидими събития, хаос, психическите проблеми се задълбочават

Синя Луна във Везни - в събота може да очаквате всичко
Източник: ЕПА/БГНЕС

Синя Луна във Везни - в събота може да очаквате всичко

Синята Луна ни тормози отново и засилва негативното си влияние, което е най-пагубно навръх 31 март. Тогава е пълнолуние в 15:37 ч. наше време, пише "Астро Телеграф".

Терминът за Синята Луна принципно няма нищо общо с цвета на небесния спътник. Това е времето, когато в един и същ месец има второ пълнолуние. Уникалното пък е, че тази година това е втората Синя Луна след януарската. А през февруари нямаше нито едно пълнолуние ( и тогава се използва названието Черна луна).

Тази Синя Луна е в знака на Везни. Това съчетание води до непредвидим колапс от събития. Особено на 31 март. Създава хаос и изкривява мислите. Тогава може да се очаква всичко от всеки, както в положителна, така и в отрицателна насока. Така за един ден могат да произлязат глобални събития, които засягат живота на много хора, дори на цялата планета. При това от най-малкия и несъществен проблем може да се получат големи неразбории, от мухата да произлезе слон и на принципа на снежната топка, която се търкаля по склона и предизвиква лавина от нищо да произлезе нещо.

Синята луна във Везни събужда стадното чувство, народът се превръща в тълпа, която лесно се управлява от всякакви фалшиви новини. Трудно може да се пресее истината. На индивидуално ниво психическите проблеми се задълбочават и се появяват там, където досега не ги е имало.

Освен на Везни това пълнолуние влияе и Венера и допълнително засилва дискомфорта. От друга страна сега сме във фаза на ретрограден Меркурий. Има битка на небесните енергии и става непредвидимо коя стихия ще надделее, затова трудно човек може да се подготви за деня на Синята луна. Просто трябва да бъдете внимателни, съветват експертите.

Заради Синята луна пълнолунието е с удвоена сила, която е непостоянна и действа в произволни посоки на принципа къде го чукаш, а то къде се пука. Пълнолунието във Везни прави деня натоварен със събития, което означава, че в събота може да се очаква всичко.

Астрологично за това има предпоставки да е ден на човешка злоба, ненавист, завист, апогей на нетолерантността. Лесно ще се предизвиква раздразнението сред другите.

На 31 март не е добре да се предприемат нови начинания, трябва максимално да се избягват конфликтите и всякакви спорове. Само уравновесеността и спокойствието ще помогнат да се излезе сух от водата. Трябва максимално да се спазва принципът за меренето седем пъти преди да се реже веднъж.

Пълнолунието обаче е и ден за равносметка, време да се избавим от нещата, които не искаме. Съботният ден носи пасивна енергия, нестабилна и затворена в себе си. Но това е и време за съмовглъбяване и правене на равносметка.

Вижте още: Ето на кои зодии месец април ще донесе късмет и на кои хем любов, хем пари - пълен хороскоп за всички зодии

Когато Луната е във Везни се засилват желанията за хармония, тактичност, справедливост, добри взаимоотношения с хората, уравновесеност, безпристрастност, партньорство. Започваме да обръщаме по-голямо внимание на хората около нас, на нашата половинка, бизнеспартньорите, близки и приятели. Лунава във Везни увеличава желанието ни за хармония и баланс, но не винаги е постижимо. Вземането на важни решения е по-добре да се отложи за друг период.

Засилва се чувството за красота и естетика. Периодът е добър за художниците, изкуствоведите, а също и за юристи, социолози, психолози, консултанти.

 

 

Етикети: синя луна
Мозък
13:28 | 11 Август 2020 г.

Най-краткият тест за интелигентност. Ще се справит...

13:28 | 11 Август 2020 г.
Това са само три кратки въпроса, които обаче казват много за нашия коефициент на интелигентност. Така поне смята авторът на най-краткия т...
робот
13:28 | 11 Август 2020 г.

Забрана на бъдещи "роботи-убийци" иска правозащитн...

13:28 | 11 Август 2020 г.
Human Rights Watch иска договор за забрана на „роботи-убийци“. Тя призова страните да преговарят за международен договор за з...
нзок
13:06 | 11 Август 2020 г.

НЗОК и БЛС решават дали пътеката за лекуване на CO...

13:06 | 11 Август 2020 г.
Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) и Българският лекарски съюз (БЛС) продължават обсъждането на анекс към Националния рамков до...
12:59 | 11 Август 2020 г.

Минск без мобилен интернет вече трети ден

12:59 | 11 Август 2020 г.
Вече трети ден в Минск няма мобилен интернет, а стационарно свързаните компютри нямат достъп до редица сайтове и месинджъри, съобщи корес...
12:55 | 11 Август 2020 г.

Волтова дъга удари работник на ЧЕЗ

12:55 | 11 Август 2020 г.
Служител на "ЧЕЗ" е пострадал тази сутрин при ремонтни дейности в столичния кв. "Люлин", информира NOVA. От МВР у...
Доналд Тръмп
12:52 | 11 Август 2020 г.

Тръмп: Не съм искал ликът ми да е на Ръшмор, но е ...

12:52 | 11 Август 2020 г.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече твърденията на „Ню Йорк Таймс“ и Си Ен Ен, че се интересува от добавянето на лика му к...

гледай на живо

11.08.2020
 • в момента
  Парчета от реалността
 • 13:45
  Топ шоп
 • 14:00
  Новини
 • 14:30
  Социална мрежа