Беновска: Г-н Борисов, накъде през лятото след Европредседателството?

Вярно ли е, че се иска рушвет от 1,5 млрд. евро за допуск на инвеститор до АЕЦ Беляне, та затова Китай поиска държавна гаранция

Илиана Беновска
Източник: Канал 3

Във "Великият Гетсби"- шедьовърът , където обрисува света на привилегированите - Франсис Скот Фицджералд , в интензивен светски живот и щедро харчене на пари, констатира: "Със слънчевите лъчи и растящите дървета, имах познатото убеждение, че животът започва отново с лятото".

Вие, г-н Борисов, какво планирате за лятото след края на Европредседателството?

Природата – наводнениия и градушки?

Коалиционният вице Валери Симеонов – напада крехката туристически успешна, май, Ангелкова?

Пеевски - депутат и издател - призова Георгиев, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество да оповести резултатите от проверката срещу него?

Нинова беше против пари за въоръжаването , но

Още коментари и интервюта ще намерите тук

БСП колективно я пречупиха? Но, Нинова - неумолима към Вас - Ви заклейми ,че не зачитате НС? А, в същото време, въпросната Нинова 2 години не се е отчитала пред БСП, макар да се зарече , че всеки месец ще се отчита пред българите?

Превозвачите - 150 000-200 000 души със семействата им - ще си загубят ли работата и България ще загуби ли този бизнес, и 15-18 млрд към БВП?

Президентът Радев - как ще продължи своя мандат, след като Вие, Борисов, го квалифицирахте на мой въпрос: "Радев беше надпартиен президент, вече не е - със своя шеф Нинова“?

ДПС е против АЕЦ Беляне – стартирала 1981 година, на 12-тия конгрес на БКП и със съградения тогава НДК? Но, освен философа Доган и етническия модел, колко президенти и правителства имат ДПС в историята си?

Вярно ли е, че се иска рушвет от 1.5 млрд евро за допуск на инвеститор до АЕЦ Беляне, та за това Китай поиска държавна гаранция?

Как се разпределят между политическите партии и бизнесмени медиите БТВ и НОВА, и други телевизии, радиа, сайтове и вестници? Държавното радио дава трибуна на соросоиди и на нововъзбудили се компроментирани политици от миналото , представляващи нови политически проекти или маргинални партии?

Вярно ли е, че необразовани, агенти и спортисти Ви замъгляват за случващото се в България и Ви съветват да елиминирате имената и факторите в журналистиката, и да се опрете на “нови звезди“ - неуки, некрасиви, недорасли и амбициозни, защото ще Ви славославят като Бог ?

Какво ще се случи с престъпността и МВР, след като Вие признахте, че няма желаещи за полицаи и е видно , че не се разкриват престъпления?

Какво се случва в здравеопазването? А в образованието? А с пенсионерите? А с младите? А с половете? А с малките и средните предприятия? А със земеделието? А с корупцията? А с олигарсите? А с обществените поръчки, концесиите и европарите? А с правораздаването? А с обезлюдяването? А с мизерията?

Ше успеете ли да продължите да сте мост между Турция и ЕС след изборите за президент в Турция?

Ще продължите ли консолидацията на Западните Балкани и влизането им в ЕС и НАТО?

Какви ще са човешките, политическите и икономическите ни отношения с Русия?

Кой ще контролира отношенията Ви със САЩ?

Какви ще са отношенията ни с фракциите в ЕС, Вишеградската четворка, Изтока, Саудитска Арабия, Китай, къде е Индия?

В писмо до дъщеря си от Холивуд (1938) Фицджералд пише "това, което правя тук, е последно уморено усилие на човек, който някога се е занимавал с по-стойностни неща и се е справял много по-добре“.

Г-н Борисов, накъде през лятото след Европредседателството?

Аз съм Беновска. И питам.

Николай Михайлов, Петър Хубчев
14:29 | 11 Юли 2020 г.

Тази вечер в „Спорт в обектива”: Ники Михайлов пос...

14:29 | 11 Юли 2020 г.
Тази вечер в „Спорт в обектива” от 21:20 часа Николай Михайлов е ексклузивен събеседник. Вратарят на Левски даде откровено ин...
14:28 | 11 Юли 2020 г.

Доган и Пеевски се отказаха от охраната на НСО

14:28 | 11 Юли 2020 г.
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението Делян Пеевски се отказват от държавната охрана на НСО, предаде Darikne...
симпатизант
14:20 | 11 Юли 2020 г.

Симпатизант на ДПС: Делян Пеевски помогна за лечен...

14:20 | 11 Юли 2020 г.
Млади симпатизанти на ДПС се събраха на плажа "Росенец" тази сутрин. Хора с кауза, които са имали допир до лидера на Движението...
14:07 | 11 Юли 2020 г.

Борисов и Маринов поискаха оставката на директора ...

14:07 | 11 Юли 2020 г.
"Ще поискам оставката на директора ОД на МВР Бургас Радослав Сотиров. Очаквам довечера да има провокации Той обясни, че току-що се в...
протестиращи
13:56 | 11 Юли 2020 г.

Активистите на ДПС посрещнаха плажуващите на "Росе...

13:56 | 11 Юли 2020 г.
Активистите на ДПС посрещнаха протестиращите "плажуващи" с химна на Република България, съобщи DarikNews.   Младе...
Бойко Борисов
13:53 | 11 Юли 2020 г.

Премиерът Бойко Борисов настоява да бъде свалена о...

13:53 | 11 Юли 2020 г.
Премиерът Бойко Борисов настоява главният секретар на МВР и председателят на ДАНС да гласуват „за“ свалянето на охраната на о...

гледай на живо

11.07.2020
 • в момента
  Телемаркет
 • 15:00
  Новини
 • 15:15
  "Патарински LIVE" - избрано
 • 16:00
  Новини