На 19-и лунен ден - избягвайте секс и нови познанства! Вижте какво се препоръчва за днес

Не е подходящо за нови запознанства, но е идеален период за щедрост и благотворителност

Източник: Facebook

От вчера  до 22,52 ч. днес продължава 19-ият лунен ден, за който всички астрологични школи са единодушни в препоръките си - никакъв секс! Това изтъкна астрологът Ивелина Пенчева, която добави, че в този период не бива да се подстригват косите и да се режат нокти. Ето още от препоръките й.
 
19-и лунен ден трае от 30 юли до 22,52 ч. на 31 юли
 
Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. В този лунен ден сме "проверявани” за гордост и отмъстителност. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Денят е свързан със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове.
 
 
Добро време за дейните и активните хора. Може да се занимавате с всичко, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Нужно е да бъдете много внимателни и предпазливи в своите действия. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.
 
Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.
 
Контактите с хората са неблагоприятни. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.
 
Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за прояви на благотворителност, за правене на подаръци.
 
Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Хубаво е да се запали свещ, да има огън.
 
Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендиксът и червата.
 
От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.
 
20-и лунен ден (започва в 22:52 на 31 юли до 23:19ч на 1 август).
 
Луната е в знак Риби до 13,56 ч. на 1 август
 
Периодът подхожда повече за обществена и благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа.
 
Хората са по-чувствителни, грижовни, състрадателни. Можете да кандидатствате за молби и петиции, да събирате пари за добри дела, да се погрижите за бездомни животни. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща.
 
Луната в Риби причинява напрежение в долната част на краката – ходилата, пръстите. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Всичко, което попада сега в нашия организъм, особено течности и различна химия, действа по-силно от друг път, затова да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола.
 
Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва духовната енергия.
 
Етикети: астрология
12:48 | 11 Август 2020 г.

Тръмп: Срещата на Г-7 вероятно ще се проведе след ...

12:48 | 11 Август 2020 г.
Американският президент Доналд Тръмп отложи за пореден път срещата на върха на Групата на седемте най-развити страни в света за след през...
парламент
12:45 | 11 Август 2020 г.

Парламентът се събира извънредно в четвъртък!

12:45 | 11 Август 2020 г.
Парламентът се събира извънредно в четвъртък, съобщи Нова телевизия. Искане за това внесоха депутати от БСП.   Те настояват ...
12:20 | 11 Август 2020 г.

Полиция разруши най-голямата лаборатория за кокаин...

12:20 | 11 Август 2020 г.
Холандската полиция разруши най-голямата лаборатория за кокаин в Холандия, построена в преустроена школа за конна езда в северните райони...
ленивец
12:19 | 11 Август 2020 г.

На 51 г. почина най-възрастният ленивец в света (В...

12:19 | 11 Август 2020 г.
Най-възрастния известен ленивец в света - Паула, почина на 51 години в германска зоологическа градина, съобщи ДПА. Паула е била евтан...
котка
12:09 | 11 Август 2020 г.

Котки събират стопаните си в приложение за запозна...

12:09 | 11 Август 2020 г.
Във връзка с отбелязания преди броени дни Международен ден на котката на пазара излезе ново приложение за запознанства на двойки, които с...
12:03 | 11 Август 2020 г.

Бареков: Прокопиев заедно с Христо Иванов подготвя...

12:03 | 11 Август 2020 г.
Плажуване пред хасиендата на олигарха Иво Прокопиев, незаконно блокирала достъпа до скалите "Германката" на Буджака за желаещит...

гледай на живо

11.08.2020
 • в момента
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 13:00
  Новини
 • 13:20
  Парчета от реалността
 • 13:45
  Топ шоп