Фюри заплаши Кобрата преди сблъсъка: Кубрат е опитен боксьор, но феновете ще видят различен Фюри

"Фокусиран съм върху собствената си игра и това, което трябва да направя", каза британският шампион

Хюи Фюри
Източник: Reuters

Хюи Фюри

Хюи Фюри разкри пред вестник "Мирър" в какво състояние се намира седмица преди големия двубой с Кубрат Пулев в София.

Фюри сподели за изминалите 14 седмици на подготовка, признавайки, че е напълно готов за битката с Кобрата и заяви, че ще предостави незабравимо шоу за феновете.

Вижте какво каза британският шампион:

"И ето така, 14 седмици минаха и лагерът преди мача приключи. Напълно честно, това е най-доброто състояние, в което съм се чувствал, влизайки в мач, и психически, и физически. 

Последните 14 седмици бяха тежки и съм доволен, че свършиха. Всичко, за което мисля сега е боят. Чувствам се уверен на 100%, направихме всичко правилно в подготовката и сега трябва да отида там и да свърша работата.

Толкова близо до мача, последната седмица в залата беше за усъвършенстване на всичко, върху което работих през последните три месеца, за да съм сигурен, че съм готов.

Имах доста медийни задължения в залата тази седмица, снимах за Channel 5 в четвъртък. Те дойдоха и ме снимаха да правя леки тренировки за промото преди мача и неща, които ми харесват. Това означава, че най-сетне се приближаваме до мача.

Сега всичко това е преминало, ще е хубаво да имам няколко дни за себе си да релаксирам и да презаредя батериите преди да замина за България в събота.

Колкото повече се приближаваме към мача, толкова повече се вълнувам. Очаквам с нетърпение това предизвикателство. Не мисля, че някакво предимство може да се вземе в седмицата на мача. Аз ще върша моите неща, той неговите.

Всичко, което има значение, е, когато се изправим лице в лице на ринга. Не преди това на пресконференцията или на откритата тренировка, или кантара. Той може да го вижда като предимство, но за мен няма разлика. Дойде ли вечерта на битката, всичко други няма значение, има само два юмрука и нищо друго няма значение.

Най-голямото му оръжие е неговият опит. В крайна сметка, той има две ръце и два крака и аз и той ще бъдем там сами. Не се притеснявам прекалено много за този мач - фокусиран съм върху собствената си игра и това, което трябва да направя, за да спечеля мача.

Знам, че много от моите приятели и роднини ще бъдат в България за мача и нямам търпение да отида там и да им покажа, върху какво работих.

Получихме много писма през вратата на залата тази седмица, в които ми пожелават успех на мача, което е хубаво. Искам да благодаря на тези фенове, значи много да имам тяхната подкрепа.

Само искам да им кажа да включат телевизорите, защото ще им предоставя шоу, което дълго няма да забравят. Феновете ще видят различен Хюи Фюри в този мач".

Етикети: Хюи Фюри
Сгащиха 22-годишна жена да прави аборти на черно във Великотърновско
22:02 | 22 Октомври 2020 г.

Абортът по причина увреждане на плода противоречи ...

22:02 | 22 Октомври 2020 г.
Конституционният съд на Полша постанови днес, че абортът по причина увреждане на плода противоречи на конституцията, предадоха информацио...
Великобритания, флаг, знаме
21:54 | 22 Октомври 2020 г.

След 1 януари Великобритания няма да пуска кримина...

21:54 | 22 Октомври 2020 г.
Великобритания въвежда нови правила, с които ще забрани влизането на нейна територия на криминално проявени граждани на ЕС с присъди над ...
В Санкт Петербург отбелязаха деня на военноморските сили на Русия
16
21:43 | 22 Октомври 2020 г.

Путин: Ако властите наистина са искали да отровят ...

21:43 | 22 Октомври 2020 г.
Руският президент Владимир Путин заяви, че лично е възложил на прокуратурата да позволи на Алексей Навални да лети до Берлин за лечение, ...
УМБАЛ Свети Георги Пловдив
21:30 | 22 Октомври 2020 г.

49-годишна жена почина, след като няколко болници ...

21:30 | 22 Октомври 2020 г.
Има нарушения в случая с починалата жена, върната от пет болници. Такова е заключението на РЗИ-Пловдив. Своя проверка започнаха още Крими...
протести
21:18 | 22 Октомври 2020 г.

В 106-та вечер на антиправителствени протести се в...

21:18 | 22 Октомври 2020 г.
Днес към недоволството им се присъединиха и студенти от Софийския университет, УНСС, Архитектурния и Техническия университет.  ...
Москва, Русия
21:09 | 22 Октомври 2020 г.

ФСБ предотврати терористичен акт в Москва

21:09 | 22 Октомври 2020 г.
ФСБ задържа мъж от Централна Азия, който подготвял терористична атака в една от сградите на властите в столичния регион. Това съобщиха пр...

гледай на живо

23.10.2020
 • в момента
  Повторения
 • 06:30
  Патарински LIVE
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини