Нумерологичен хороскоп за 2019 година

Изчислете личната си година и вижте какво ще ви донесе

нова година,
Източник: pixabay.com

Човешкият живот се подчинява на цикли и космически ритми с продължителност от 9 години, всяка от които има собствени вибрации и събитийни характеристики. Посредством тях, числото на Личната година, от 01 януари до 31 декември, позволява да разберем общата атмосфера и някои от по-важните събития през посочения период. Те могат да засилят или забавят динамиката, заложена и обусловена от по-големите цикли. Познаването на годишната характеристика позволява да съобразим своите планове и поведение с общите тенденции и вибрации на периода.

Как се изчислява Личната година?

Изчисляване: Събират се числата на Месеца на вашето раждане + това на Денят на раждане + текущата Година, за която правите прогнозата, т.е.

Ден на раждане + Месец на раждане + Текуща година(например 2018)
= Лична година

Получената стойност на Личната година се редуцира до едноцифрено число. Ако се получи Двуцифрено, то се редуцира до единично число от 1 до 9.

Пример: Ако сте родени на 26.11., през 2004 г. числото на Личната ви година се получава така:

Ден на раждане  26 + Месец на раждане 11 + Текуща година 2018
Лична година = 8+2+2 = 12 = 3

Числото на вашата Лична година е 3.

За да разберете какво ще донесе 2019 година на вас или на близки хора, вижте нумерологичната си прогноза, преди това обаче се убедете, че сте пресметнали правилно личната си година.

Канал 3 пожелава здрава, успешна и пълна с позитивни емоции година.

Лична година с число 1

През 2019 година могат да разчитат на сравнително добър период. Вашата енергия и решителност ще ви помогне да планирате целите си в професионалната и лична сфера. Постоянството и силата на характера на единиците ще доведе до положителен ефект в професионалната сфера и много от тях могат да разчитат, че ще бъдат повишени през идната година.

Хората,с лична година 1, които все още не са завързали възела на брака, могат да планират сватбени тържества и годежи – 2019 година дава предпоставки за създаване на силно и хармонично семейство. Опитайте да овладеете негативизма, защото в противен случай рискувате да разрушете отношенията си с близки и роднини.

Лична година с число 2

Единствено такт и добри комуникационни умения ще допринесат за комфортна и успешна година за двойките. 2019 година ще бъде особено добра за двойките, които работят в областта на творчеството. Дизайнери, актьори и художници могат да разчитат на широко признание на труда си и международен успех.

2019 години изостря възможността за разрушителни конфликти. Постиженията ви могат да доведат до завист и задкулисни атаки от ваши конкуренти и приятели. Бъдете дипломати и не влизайте в откритата конфронтация.

През 2019 години има риск хората с лична година 2 да станат зависими от мнението на другите. Бъдете крайно предпазливи, за да може сами да бъдете господари на съдбата си, а не марионетки в ръцете на манипулаторите.

В отношенията с партньора бъдете толерантни, разбиращи и съчувстващи – това ще ви помогне да изведете връзката си до ново, по-добро ниво на взаимоотношенията.

Лична година с число 3

Тройките трябва да използват максимално своите интелектуални способности, за да се възползват максимално от шансовете, които им дама през 2019 година. Способността ви да показвате високи резултати ще бъдат високо оценени от ръководството на работното Ви място. Решимостта и ентусиазмът, присъщ на тройките, ще ви помогнат  да създадете собствен бизнес,  но все пак пазете се от лошо замислени и рискови инвестиции.

Хвалете се по-малко за постигнатите успехи, за да не изплашите късмета. Това е годината, в която ще срещнете любовта, ако сте били сами до този момент. Семейните тройки ще трябва да ограничат критиките към половинката и децата. Годината е добра за създаване на деца, гарантира здравословно потомство.

Лична година с число 4

Предприемчивите четворки ще се въртят като катерици в колело през цялата 2019 година. Разпределете равномерно силите си, за да не се окаже, че сте изпушили още в средата на годината. Упоритостта, издръжливостта и внимателно планираната тактика на поведение ще ви помогнат да преодолеете трудностите. Работете с присъщия си консерватизъм. Успехът ще дойде само за тези, които могат да възприемат нови идеи и иновативни подходи. Четворките по принцип са си самодостатъчни, но през новата година ще трябва да общуват повече със семейството и приятелите – съветите, получени от тях ще ви пестят големи проблеми.

През следващата година четворките ще трябва да се въздържат от пътуване по въздух. Опитайте се на преодолявате разстоянието, използвайки наземен транспорт. Ако е възможно, отложете всички бизнес пътувания до края на годината.

Преодолейте ревността, ако не искате да разваляте отношенията с партньора си.

Лична година с число 5

Ярките и винаги активни петици имат всички шансове за успех през 2019 година. Освободете естественото си желание за намирана нови, иновативни решения и освободете научния си и изследователски дух, за да подобрите финансовото си положение. През тази година може да се нуждаете от чужда помощ, умерен индивидуализъм, за да пометете екипните проекти в работата си. Когато дойде време за годишните бонуси обаче не се опитвайте да дърпате одеялото си само върху себе си – нека всеки честно бъде възнаграден според заслугите си. Годината е изключително добра за установяване на международни връзки и отношения, така че не отказвайте да пътувате в чужбина и да общувате с партньори извън страната. Откажете се от рискови инвестиции – съществува висок риск от загуби в резултат на измами и грешки в правни документи.

2019 година е периодът, в който любовните ви взаимоотношения ще процъфтят. Основното нещо, към което трябва да се стремите е да преодолеете непоследователността си и да не се разсейвате с безнадеждни авантюри. Краткосрочните отношения няма да ви донесат щастие. Погледнете обкръжението си – в него има човек, който от дълго време ви обича искрено.

Лична година с число 6

Шестиците ги очаква хармонична година във всяко отношение – успехите в кариерата, любовта и късмета ще ви бъдат гарантирани. Въпреки всичко не мислете, че това е дар от небето. Шестиците са работили усилено в последните години, така че сега могат да се отпуснат и да извлекат ползите от труда и усилията си.

Годината насърчава творческото изразяване. Отдайте повече от свободното си време на вашето хоби – това ще донесе неописуемо удоволствие. Помислете как да допълните основните си доходи и да припечелвате допълнително.

Шестото чувство на шестиците ще ви помогне да избегнете рискове и парични загуби. Ще бъдете търсени за съвети от близки и колеги. В личния живот на шестиците идва период на хармония и просперитет. Той може да бъде помрачен само от излишна критика от ваша страна. Опитайте се да бъдете по-толерантни към недостатъците на партньора си.

Лична година с число 7

За родените под вибрацията на числото седем се очертава активна и динамична година. Мъдростта на седмиците ще им позволи да приемат приумиците на съдбата и да не показват прекомерна раздразнителност. Взимайте решения балансирано и обмислено. Чувството за самодостатъчност и изолация може да ви откъсне от близките и приятелите – ще им се струва, че сте се превърнали в мрачен, таен и мнителен човек. Опитайте се да им обясните, че оценявате тяхното присъствие в живота ви, но понякога се нуждаете от по-голямо лично пространство.

Промени на любовния фронт не се очакват. Ако сте самотни, обещаващи любовни романи през 2019 година не се очакват. Възползвайте се от този период на затишие, за да работите върху недостатъците си. Обърнете внимание на здравето си, увеличава се рискът от обостряне на хроничните заболявания.

Лична година с число 8

Осмиците могат да въздъхнат с облекчение – безпокойствата и тъгата от миналите периоди ще се отдръпнат и ще дадат път на чистото щастие. Експериментите и оригиналното ви мислене ще ви дадат възможност да получите много бонуси от съдбата. 2019 година е плодотворна за тези, които не страдат от консерватизъм, а са отворени за нови знания. Трябва да използвате това за повишаване на новото на професионализма си. Може да се запишете на курс по чужд език или да увеличите професионалната си квалификация.

Осмиците могат да си позволят да инвестират пари, интуицията ще ви пази от измамници, които искат да трупат пари на ваш гръб. Избягвайте да искате пари на заем от роднини, защото може да развалите семейните си отношения. Помогнете безвъзмездно с малка сума.

В сферата на любовните взаимоотношения всичко ще бъде гладко, ако осъзнаете, че материалното изражение на любовта не замества топлите думи и съвместните развлечения.

Лична година с число 9

Деветките ще имат трудна и опасна година. Не забравяйте, че числото на съдбата ви е в конфликт с числото на годината, така че отложете глобалните планове и ангажименти за по-добри времена. Периодично правете оценка на изминалите и текущи събития – вродената ви способност да разбирате същността на нещата ще ви помогне да избегнете загубите. Въпреки това избягвайте рискови ситуация в началото на годината – не превишавайте ограниченията скорост на пътя, планирайте дългите пътувания и не влизайте в излишни спорове.

Годината не допринася за постигане на високи резултати в кариерата – по – добре използвайте времето през 2019 година, за да поставите стабилни основи за  в бъдеще.

Всички сериозни покупки оставете за следващата година. Транзакциите с недвижими имоти ще бъдат особено рискови. Къщата ще бъде вашата крепост през 2019 година, зад сетните на дома си ще се ще можете да се скриете от всички тревоги. Комуникирайте с близките си и обръщайте повече внимание на роднините. Не забравяйте, че имате нужда от почивка – медитация и часове по йога ще ви помогнат много.

 

 

 

 

22:07 | 08 Август 2020 г.

Задължителни маски и на открито в Сен Тропе и в ож...

22:07 | 08 Август 2020 г.
Носенето на предпазни маски на открито ще бъде задължително от понеделник в някои най-оживени зони на Париж и региона, след като броят на...
Хуан Карлос
21:56 | 08 Август 2020 г.

Бившият крал Хуан Карлос е в изгнание в 7-звезден ...

21:56 | 08 Август 2020 г.
Бившият крал на Испания Хуан Карлос е в столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби, съобщава испанската преса.   Спо...
Оуен Уилсън
21:36 | 08 Август 2020 г.

Луд фен качва една и съща снимка на Оуен Уилсън вс...

21:36 | 08 Август 2020 г.
Феновете-маниаци често са склонни да стигнат много по-далеч от обичайните привърженици на известни личности. Един от тях обаче достиг...
21:25 | 08 Август 2020 г.

Нови 20 пожара удължиха бедственото положение в 4 ...

21:25 | 08 Август 2020 г.
Остава в сила бедственото положение в четири общини в Хасковско заради пожарите. В село Лесово само на няколкостотин метра от границата с...
COVID-19
21:12 | 08 Август 2020 г.

9 случая на COVID-19 в дома за временно настаняван...

21:12 | 08 Август 2020 г.
Предприема се дезинфекция в дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци, съобщиха от пресцентъра на МВР.   Общо 9 по...
чипс
21:00 | 08 Август 2020 г.

Момиче 10 години се храни само с чипс заради рядка...

21:00 | 08 Август 2020 г.
Момиче от Великобритания оцеля 10 години само хранейки се с чипс и хляб. Заради рядка болест не е могла да яде други храни, предаде порта...

гледай на живо

09.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:10
  Другото лице
 • 07:25
  "Имате думата" с Александър Владимиров - избрано
 • 08:00
  "Социална мрежа" - избрано