Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за всички зодии (част 2)

Кариера и финанси, дом и семейство, любов и социален живот - какво ви вещаят звездите - вижте тук

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за всички зодии (част 2)
Източник: pixabay.com

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за всички зодии (част 2)

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за Овен, Телец и Близнаци може да намерите ТУК

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за Везни, Скорпион и Стрелец може да намерите ТУК 

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за Козирог, Водолей, Риби може да намерите ТУК

Рак

Основни тенденции за 2019г.

Марс ще е във вашият знак от средата на май до юни и ще ви зарежда с много енергия, ентусиазъм и желание, да преследвате нови начини, пътища, възможности и приключения. Възможно е да се захванете с нещо ново и то да стане, ваше основно занимание през следващите две години, тъй като Марс започва нов цикъл за вас. Може да се възползвате максимално от активността и ентусиазма и да получите това, което искате. Слънчевото затъмнение на 2 юли във вашият знак, ще ви даде повече енергия и ще ви вдъхнови за предприемане на действия за осъществяване на вашите планове.

През март Уран влиза в Телец и вашият 11-ти дом и носи важни истини за вашите връзки, приятели, сътрудничество, общности и цели. Уран се стреми да разшири разбирането ни за определен аспект от нашия живот всеки път, когато променя знаците. Част от това, с което тази революционна енергия ви помага сега, е да приемате хората и техните проблеми по-малко лично. Това е вашето време да оцените собствената си компания, да потвърдите собствения си опит и да се насладите на хората, които наистина ви ценят, независимо от вашата обществена позиция. Възможно е, това към което сте се стремили напълно да загуби своята привлекателност и да се насочите към нещо абсолютно различно. Може би, хората около вас ще се променят, както и вашите приоритети.

Юпитер ще е във вашият шести дом, на работата и здравето. Той ще повиши способността ви да се справяте и вършите по-добре задачите си и ще допринесе за вашия напредък и растеж. Може да получите нова и по-добре платена работа по време на този цикъл или значително да подобрите съществуващата. Здравето ви, вероятно ще просперира тази година.

Сатурн остава във вашият 7 ми дом на брака и връзките и продължава да тества вашите партньорства. Взаимоотношенията ще бъдат предизвикателни и в този момент могат да възникнат проблеми, затова трябва да подобрите връзките си, да ги укрепите и направите по-трайни. Нехармоничните отношения, може да приключат. Докато Сатурн напусне вашият седми дом, ще станете по-отговорни и ще се придържате към качеството на връзките, а не към количеството.

Плутон също остава в този дом и през този период, вашите взаимоотношения могат да претърпят трансформация. Възможна е криза или повратна точка в брака или любовната връзка, което да ви накара да предефинирате цялата природа на вашите взаимоотношения. Плутон е великият разрушител, той бавно, задълбочено и абсолютно безмилостно унищожава всичко фалшиво и когато завърши своята работа, вашите партньорски отношения, ще бъдат много по-истински и хармонични.

Към Сатурн и Плутон в Козирог, през декември ще се присъедини и Юпитер. Много опозиционна енергия има тук, тъй като Козирог е вашият противоположен знак. Може да има моменти, когато ще чувствате, че неща са извън вашия контрол и че невидими сили ви тласкат да растете, развивате и трансформирате. Понякога това може да е предизвикателно, но може да бъде и много положително, ако работите с него, вместо да се противопоставяте.

Нептун остава във вашият 9 ти дом на философията и продължава да стимулират вашето духовно търсене. Ще искате да проучвате нови и по-сложни идеи, но ще ви е трудно да разберете кое е добро или лошо, тъй като това са идеали и те ще ви изглеждат прекалено далеч от реалността. Сега е моментът, да се освободите от нуждата си да контролирате всичко и да вярвате в божественото.

Кариера и финанси

Започвате годината с Уран в дома на кариерата и този транзит ще завърши през март, когато Уран влезе в Телец. Вероятно през последните години сте претърпели много професионални промени, сега нещата ще започнат да се забавят. Ако все още има нещо което искате да направите, използвайте на максимум енергията на първите два месеца на годината. Най-вече до средата на февруари, когато и Марс ще бъде в този дом. По това време, може да имате много енергия и стимули за постигане на целите, да се чувствате по-амбициозни и да искате да постигнете колкото се може по-голям напредък.

Юпитер ще е във вашият сектор на работата, през по-голямата част от годината и това ще носи много позитивна енергия за професионалния ви живот. Може да се съсредоточите върху работата която ви харесва, да преследвате нови възможности, дори да смените професията си, ако не харесвате това което вършите. Може сами да си създавате възможности, ако не откривате това което ви е нужно и колкото по-увлечени сте от това, което правите, толкова повече ще напредвате и ще получавате признание за вашата работата.

На 21 януари лунното затъмнение се случва във вашия дом на парите и ще насочи вниманието ви към разрешаване на финансови проблеми, спорове, финализиране на финансови споразумения или сключване на нови договори, които да спомогнат за по-добри доходи. Меркурий ще е ретрограден в този дом в средата на юли и това може да доведе, до някои финансови затруднения или неочаквани развития, на които трябва да реагирате бързо. Марс ще е в този сектор от юли до средата на август и ще ви помогне да се справите бързо с всякакви предизвикателства, да преследвате нови възможности, да подобрите финансите си и да взимате по-добри решения.

Дом и семейство

Марс, ще е във вашия дом на семейството от октомври до средата на ноември и това може да е времето, когато ще сте най-фокусирани върху въпросите за вашите близки и дом. Може да прекарвате повече време със семейството, в подобряване на жилищните условия, в планиране на семейни събития. В този период, ще се чувствате по-комфортно у дома и ще дарявате емоционална подкрепа и топлина на хората които обичате.

Меркурий ще е ретрограден във вашият 5-ти дом на децата, през първата половина на ноември и тогава вашите деца могат да станат по-непокорни, да изискват повече внимание и да се наложи да бъдете още по-търпеливи. Марс влиза в този сектор от средата на ноември и до края на годината, ще имате възможност да им отделите повече време и внимание, да ги подкрепите или да подобрите връзката си с тях.

Любов и социален живот

Плутон и Сатурн остават във вашия сектор на взаимоотношенията през 2019 г., точно както през 2018 г., така че може да продължите да се отнасяте към вашите взаимоотношения по-сериозно, да сте по-отговорни и да работите, за подобряване на връзките си. Възможно е да станете по-близки с хората, към които чувствате здравословна привързаност и да премахнете тези, които не играят важна роля в живота ви. Така ще затвърдите и укрепите връзките си към хората, които ви подкрепят и тези взаимоотношения ще станат дълготрайни. Юпитер ще се премести в този сектор през декември и ще ви помогне да разширите още повече връзките, да задълбочите ангажиментите и да сте по-позитивни в партньорствата. Може да станете по-отстъпчиви и по-добре да се разбирате с другите.

Меркурий ще е ретрограден в сектора на любовта през първата половина на ноември и може да се наложи да се занимавате с въпроси свързани с любовната връзка, стари проблеми в отношенията или конфликт с близък човек. Комуникацията с любимия, може да се влоши. Това е подходящо време, за обновяване на чувствата. Марс ще е във вашият дом на любовта, от средата на ноември до края на годината и това ще внесе много страст в отношенията. Ще бъдете по-ласкави, изразителни, страстни и влюбени. Ако сте обвързани, ще искате да възпламените искрата в отношенията, ако не сте, ще търсите човек, който може да ви развълнува и държи в напрежение.

Учение и самоусъвършенстване

Марс е в сектора, управляващ вашият интелект от средата на август до септември и това е време за нови идеи, планове и активност. Възможно е да анализирате вашите мисли и да се съсредоточите само върху тези неща, които ви ентусиазират. Може да се заемете с реализирането, на най-интересните проекти. Ще сте въодушевени, ще споделяте какво мислите, какво планирате и ще се идентифицирате силно с идеите си.

Нептун остава в дома, управляващ, учението и философските възгледи през цялата година. Тук той ще ви подтиква да преследвате своите интереси, да сте по-задълбочени и да придобивате повече опит. Може да се фокусирате, върху духовните интереси. Меркурий е ретрограден в този сектор през март и вероятно ще се върнете към стари идеи, ще преразгледате нещо или може да е подходящо време за връщане в училище или повторение на курс. Сега ще сте по-отворени, към различните начини за опознаване на света.

Марс, ще е в дома на вашето подсъзнание от април до средата на май и това може да е време, за хармонизиране и свързване с вашата интуиция. Може да получите по-добро разбиране на подсъзнателните въпроси, мотивации и желания и да работите върху изчистването на минали проблеми и навици, който ви пречат в живота.

Лъв

Основни тенденции за 2019г.

С Юпитер във вашият 5-ти дом на творчеството и романтиката, ще се чувствате щастливи и оптимистични през цялата година, а също ще ви дава кураж да бъдете самите себе си, без да се притеснявате какво мислят другите. Отношенията в този период трябва да се подобрят, а любовта ще разшири хоризонтите ви, може да се запознаете с някой от различен произход или друга държава. Взаимоотношенията с децата, също ще се развиват отлично. Юпитер също така, ще увеличи креативния ви потенциал и ще разшири творческата ви енергия. Възможно е да вложите вашите таланти в различни проекти и да създадете оригинални произведения.

Сатурн за втора поредна година, е във вашият шести дом на работата и ежедневието. Миналата година, вероятно сте се сблъскали с трудности на работното място и сте имали нужда от време, за да разберете какво се случва и как да преодолеете тези проблеми. През втората година от транзита на Сатурн влиянието му продължава, но сега ще сте по-подготвени да се справите с тези предизвикателства. Някои от вас, ще се чувстват претоварени със задачи, други ще осъзнаят, че работата която имат, не е тази, която искат и не могат да дадат най-доброто от себе си. Всеки от вас, ще бъде изправен пред специфичен проблем, но през 2019 г. преодоляването на тези проблеми, ще ви предаде усещане за облекчение и ще ви помогне да напреднете в кариерата. Още повече, че Юпитер също влиза в този дом в края на годината, а това означава, че ще може да печелите повече пари, да станете популярни и да получите признание във вашата област.

Плутон също остава във вашият шести дом на ежедневието и може би, в живота ви са настъпили големи промени, а може би и кризи. Това е началото на дълбока психологическа промяна, която ще продължи много години напред и в крайна сметка, ще доведе до вътрешно обновление.

Миналата година Уран влезе за кратко във вашият 10-ти дом на кариерата. Сега, започвайки от 6 март 2019 г., той отново се премества в Телец и ще остане там до 26 април 2026 г. Поради 84-годишния цикъл на Уран, това е единственият път в живота, когато Уран ще бъде в тази част на вашата графика, така че трябва да се възползвате максимално от тази изключителна тенденция за кариерата си. Възможно е да откриете в себе си таланти, които никога не сте предполагали, че имате и това да е внезапно и вълнуващо откритие. Или да станете известни, използвайки необичайни или нетрадициони методи във вашата професия.

Нептун е в 8-ми дом на регенерацията в продължение на много години и ще бъде там още дълго. Тенденциите от предходните години, остават в сила. Може да срещнете някои предизвикателства по отношение на споделените финанси. А интимните взаимоотношения могат да бъдат ярки и духовни, но и малко объркващи.

Лунното затъмнение на 21 януари, е последното от затъмненията, които се случваха във вашият знак от няколко години, затова може да почувствате че е дошло време да приключите нещо или по-специално да оставите нещо да си отиде и да продължите напред. Може да постигнете по-дълбока хармония с емоциите си и да обърнете повече внимание на чувствата си.

Меркурий е ретрограден във вашият знака от средата на юли и това може да е време, когато ще почувствате, че нещата не стават по начина, по който искате или напълно се разминават с вашите желания. Може да се наложи да бъдете по-търпеливи с другите и със себе си, да си дадете повече време за постигане на успех и да се опитате да правите нещата по различен начин. Това е идеалното време за втори шанс, така че помислете за нещо, което искате да пробвате отново.

Марс ще бъде в знака ви от юли до средата на август, така че след преминаването на периода на ретроградния Меркурий, ще имате много енергия и ентусиазъм, за постигане на нещата които искате. Възможно е ново начало, ново пътешествие, нови възможности и начинания и всичко което започвате през това време, ще бъде на фокус през следващите две години от живота ви (докато Марс не влезе отново във вашият знак през 2021 г.). Извлечете максимума от това време, доколкото можете и реализирайте нещата които сте планирали.

Кариера и финанси

Плутон и Сатурн остават във вашия дом на работата, точно както през 2018 г., така че вероятно ще продължите да сте фокусирани интензивно върху работата си и да търсите правилните пътища за развитие. Може да работите по-усилено, да станете по-дисциплинирани и с приоритет да са дългосрочните проекти. Юпитер влиза в този дом през декември и може да ви предостави възможности за разширяване, които са липсвали досега. Ще получите помощ със слънчевите затъмнения в този сектор на 21 януари и на 26 декември, които ще изострят вашето внимание и ще ви насочат към проблемите които ви спъват. С лунното затъмнение на 16 юли, което също се случва тук, вероятно ще пресеете идеите си и ще се фокусирате само върху тези, които са най-изгодни и наистина важни.

Уран влиза в дома на кариерата ви през март и ще бъде тук, в продължение на много години. Това може да внесе енергия за промяна, на вашият обществен образ и е възможно да бъдете привлечени от нови и различни цели и кардинално да промените посоката в живота си. Вероятно сте почувствали тези енергии в средата на 2018 г. като предварителен преглед и сега трябва да сте подготвени за това, което идва. Марс е в този сектор от средата на февруари до март и ще ви даде много енергия, за реализиране на новите цели и ще ви направи по-независими и амбициозни.

Марс е във вашият сектор на парите от средата на август до септември и това е времето, да се съсредоточите върху финансовите възможности, да работите за да подобрите финансовото си състояние и да съберете съвети или информация за инвестиции. Възможно е да си направите, важни финансови планове и да анализирате дългосрочните перспективи.

Дом и семейство

Марс ще е във вашия сектор на дома и семейството, от средата на ноември до края на годината. Това е времето, когато ще сте силно фокусирани върху домашните проблеми и вашите близки. Меркурий ще е ретрограден също в този дом, през първата половина на ноември и това допълнително очертава, че нещо важно ще се случи у дома и ще изисква вашето внимание. Възможно е стар семеен конфликт да изплува отново и за да се справите със ситуацията, да се наложи да укрепите връзката си със своите близки. С Марс в този сектор, ще имате повече енергия и ентусиазъм, да правите подобрения и да се справите с възникващите проблеми.

Ако имате деца, с Юпитер в сектора, управляващ вашите деца през по-голямата част от годината, ще имате много нови възможности да подобрите връзката си с тях, да им обърнете повече внимание и да подкрепите техните начинания.

Любов и социален живот

Юпитер ще е в сектора отговарящ за любовния ви живот, през по-голямата част от годината и това предполага експанзия на романтиката, любовните преживявания, забавленията и интимните взаимоотношения. Ако имате връзка, може да се опитате да обновите чувствата си, да върнете искрата в тях, да се забавлявате и радвате на живота заедно. Това е отлично време за планиране на романтично пътешествие, в което да се посветите един на друг. Ако сте необвързани, сега ще сте по-склонни към флиртове, любовни приключения, вълнуващи срещи. Ще имате възможност да се насладите на вниманието на противоположния пол, на ухажване и любовни признания.

Нептун остава във вашия сектор, който отговаря за интимните преживявания през цялата година и това ще ви кара да продължите да търсите, силна духовна връзка в любовните си взаимоотношения. Сексът ще възприемате по-скоро като обединение на две души, отколкото като чисто телесно удоволствие. Меркурий ще е ретрограден през март и тогава някоя стара любов, може да напомни за себе си или да пожелаете по-голяма стабилност в интимните си отношения. Ако чувствате че връзката ви не е достатъчно сериозна, това може да разстрои вашето емоционално състояние и да се наложи да преразгледате отношенията си.

Учение и самоусъвършенстване

Марс ще е в 3-ти дом, управляващ вашият интелект от октомври до средата на ноември и и това е време за нови идеи, планове и активност. Възможно е да анализирате вашите мисли и да се съсредоточите само върху тези неща, които ви ентусиазират. Може да се заемете с реализирането, на най-интересните проекти. Ще сте по-отворени за изучаване на нови неща, ще споделяте какво мислите, какво планирате и ще сте по-ангажирани към другите.

Уран завършва своя транзит в дома управляващ философските възгледи, през март, така че началото на годината е идеалното време да се съсредоточите върху завършване на изучаването на нещо или придобиване на повече опит в някоя област. Марс е в този сектор от началото на годината и до средата на февруари, ще ви зарежда с повече енергия. Това може да е подходящо време за започване на различни курсове, тъй като сега ще сте по-ентусиазирани.

Марс е в сектора, управляващ вашето подсъзнание от средата на май до юни и тогава може по-често да се вслушвате в подсъзнателните си мисли, мотивации, желания и да работите, за да подобрите връзката с вътрешното си „аз“. Слънчевото затъмнение в този сектор на 2 юли, може да ви подтикне, към по-дълбоко осъзнаване на подсъзнателните процеси. Меркурий е ретрограден в този сектор през втората половина на юли и тогава е възможно да се сблъскате с нещо ново, с което не сте наясно, към което трябва да се приспособявате, да се учите или откажете.

Дева 

Основни тенденции за 2019г.

Юпитер, планетата на късмета, наскоро влезе в Стрелец, вашият четвърти сектор на дома и ще остане там почти през цялата година, до декември. Този транзит се случва веднъж на дванадесет години, така че, ако искате да направите промени, не се задоволявайте с нищо по-малко от намиране и създаване на дома на вашите мечтите. В центъра на вниманието ви тази година, ще са подобренията на домашния живот, семейството, закупуване на недвижим имот, обновяване или преместване в ново жилище Взаимоотношенията с родителите и другите членове на семейството, ще вървят добре. През декември Юпитер ще влезе във вашият пети дом на любовта, така че, очаквайте истинска експанзия в тази област.

Сатурн, остава във вашият пети дом на любовта и децата. И при толкова силни планети тук, не е чудно че ще се съсредоточите главно върху личния си живот, а не върху кариерата. Въпреки че пети дом символизира забавленията, Сатурн има тенденция да внася по-голямо чувство за цел, което може драматично да забави развлеченията. Всичко, което правите през това време, ще бъде резултат от упорита работа и може да се наложи да бъдете по-дисциплинирани от обикновено, особено ако сте естествено артистични или творчески личности. Децата могат да изискват по-голямо внимание или да се оттеглите напълно от взаимодействие с другите.

Плутон също остава във вашият 5-ти дом и ви зарежда с много творческа енергия. Дете или любовен интерес, биха могли да влязат в живота ви по това време и завинаги да го променят! Може да превърнете хобито си в бизнес, като използвате креативните си заложби. Връзката ви с децата, ще бъде много по-интензивна.

Уран, през март влиза във вашият дом на философията и ще имате чудесна възможност да разширите вашето съзнание и прозрения за света около вас. Може да бъдете привлечени, към иновативни решения на световни и социални проблеми, не традиционни подходи към религията или политиката. Някои от вас, могат внезапно да прекъснат или да започнат висше образование. Най-вероятно ще пътувате или ще промените местожителството си.
Проблеми могат да настъпят, само ако се придържате към старите начини на мислене или вярвания, но ако сте отворени към всичко ново, вашите възприятия за света, ще се издигнат на едно съвсем революционно ниво.

Марс е във вашият знак от средата на август до септември и това може да бъде чудесно време, за по-голяма активност, движение и ентусиазъм. Може да се въодушевите от нови възможности, да преследвате нови проекти, да опитвате нови начинания. Ще имате възможност да се захванете с това, което искате и да проправите нов път в живота си. Марс влиза във вашия знак на всеки две години, така че се възползвайте от максимално от неговата енергия.

Меркурий е вашият владетел, така че когато е ретрограден има тенденция да бъдете отхвърлени и това се случва през март във вашия сектор на взаимоотношенията, през юли във вашия дом на приятелствата и през ноември в дома на вашето подсъзнание. Това може да са периоди, когато трябва да бъдете по-търпеливи със себе си и другите, да си оставяте достатъчно време и да се опитате да правите нещата по различен начин.

Нептун е бил във вашият седми дом на брака, в продължение на много години. Така че, тенденциите от предишни години все още са в сила. Вероятно сте станали много идеалистични в любовта, с всички добри и лоши, последици от това. Целият ви любовен живот и любовни нагласи, са станали по-одухотворени.

Кариера и финанси

Марс ще е в дома на вашата кариера от април до средата на май и това може да е период, в който ще се чувствате изключително амбициозни, дисциплинирани, съсредоточени върху това, което искате да постигнете и да работите много усилено. Може да си зададете нови цели, да работите по дългосрочни планове, да поемате нови отговорности, да правите добро впечатление на точните хора и да създавате важни връзки. Възможно е по това време да достигнете някакъв връх в професията си, особено ако сте работили върху нещо в продължение на година, както и да получите признание.

Марс е в сектора ви на парите от октомври до средата на ноември и това може да бъде добър период за фокусиране върху финансовите въпроси. Вероятно ще преследвате нови възможности, ще работите за да подобрите финансовото си състояние и ще събирате съвети или информация за инвестиции. Възможно е да си направите, важни финансови планове и да анализирате дългосрочните перспективи. Въпреки че, със сигурност ще ви бъде по-лесно да печелите пари, ще ви бъде по-лесно и да ги харчите, затова се опитайте да контролирате разходите.

Дом и семейство

Юпитер ще е във вашия сектор на дома, през по-голямата част от годината и това е чудесно за фокусиране върху домашните и семейни въпроси. Може да направите подобрения във вашето жилище, да обновявате, да реконструирате, да се преместите в по-голямо или да разширите настоящето, в което живеете. Вероятно ще прекарвате повече време със семейството си, ще планирате повече семейни мероприятия или ще укрепите роднинските връзки. По този начин, ще се чувствате емоционално комфортно и в резултат на това ще станете по сигурни и стабилни.

Плутон и Сатурн остават в дома, който управлява вашите деца, така че ако имате деца, те могат да изискват повече внимание, възможно е често да ви се противопоставят или да имат проблеми и да се нуждаят от вашата помощ. Периодите на слънчевите затъмнения в този сектор, на 5 януари и на 26 декември носят добра енергия, възможности и признания. Докато лунното затъмнение на 16 юли, може да увеличи вашата емоционалност и чувствителност и да изисква, да сте по-търпеливи, без значение колко бунтовно може да бъде подрастващото поколение.

Любов и социален живот

Сатурн и Плутон остават в сектора на любовта през 2019 г., точно както през 2018 г. и вероятно сте започнали да се отнасяте, по-сериозно към любовните връзки. Може да се съсредоточите върху отдадеността си на хората, които обичате и да възприемате вашите любовни взаимоотношения по-сериозно. Може да се отдръпнете от хора, към които не чувствате силна привързаност и да се приближите до тези, към които изпитвате силна страст. Ако сте необвързани, ще търсите човек, с когото да създадете интензивни и страстни отношения. Ако имате връзка, ще се съсредоточите върху укрепването и ангажираността в партньорството.

Повече енергия може да получите в сектора на любовта през декември, когато Юпитер навлезе в този сектор. Вероятно ще станете, по-ласкави и романтични. Слънчевото затъмнение на 5 януари, ще ви приближи повече до сърцата на близките. Пак в този дом на 16 юли лунното затъмнение, ще ви подтикне да се фокусирате върху любовните връзки, които са изградени на базата на духовно привличане. Годината приключва със слънчево затъмнение в сектора на любовта на 26 декември и може да завършите годината, много романтично, като дадете на любовта приоритет.

Нептун остава в сектора на връзките и брака през цялата година и това подсилва желанието ви да имате силни духовни отношения с хората във вашият живот. Може да станете по-състрадателни, разбиращи, емпатични, грижовни, да давате повече на хората, от които се интересувате, така че може би, ще се наложи да си поставите някои граници. Вероятно ще трябва по-усилено да се стараете, да видите истинското лице на другите, за да не бъдете манипулирани и мамени. Меркурий е ретрограден в този сектор през март и могат да възникнат проблеми във вашите взаимоотношения, който ще трябва да решите. Друга възможност е, хора от миналото да се върнат в живота ви.

Уран завършва своя транзит в дома управляващ интимността през март, освен него тук ще бъде и Марс и може да получите допълнителен енергиен тласък до средата на февруари. Това ще ви даде възможност, да намерите нови начини за укрепване на интимните връзки и да споделяте повече с другите.

Учение и самоусъвършенстване

Меркурий ще е ретрограден в сектора управляващ вашият ум, през първата половина на ноември, и тогава може да ви липсва фокус, да сте разсеяни и по-неспокойни. Възможно е да чувствате, че ви е трудно да се съсредоточите върху дадена тема, разпръснати сте или прекалено отегчени. Опитайте се, да намерите позитивен отдушник за вашата умствена енергия, например нещо, което наистина ви вълнува, често си почивайте и се забавлявайте. След ретроградния Меркурий, Марс влиза в този сектор от средата на ноември и до края на годината, ще ви зарежда с повече умствена енергия, нови идеи, планове и много вдъхновение за предприемане на действия и реализиране на набелязаните проекти. Може да събирате информация, да получите съвети, да сте по-ангажирани, да отделите време за учение или за споделяне на наученото.

Уран се премества в сектора на философията, през март и през следващите години, ще се чувствате по-отворени за разширяване на вашето съзнание и ще търсите нови гледни точки за света. Вашите възприятия може да се променят и визията ви за света, да стане по-положителна. Може да решите да се върнете към учението, да попивате повече знания или да отделите време, за нови преживявания, така че да се учите чрез опита. Може да бъдете привлечени към неконвенционални идеи и методи и да желаете да излезете извън пределите на психическите си граници.

Лунното затъмнение на 21 януари, се случва в сектора, управляващ вашето подсъзнание, възможно е по-често да започнете да се вслушвате в подсъзнателните си мисли, мотивации, желания и да работите, за подобряване на връзката с вътрешното си „аз“. Меркурий е ретрограден в този сектор за кратко през първата половина на юли и може да ви подтикне, към по-дълбоко осъзнаване на подсъзнателните процеси. Марс е в този сектор от юли до средата на август и това ще ви дава енергия и активност, от която се нуждаете, за премахване на това, което ви спъва.

Източник: astrostar.eu

Етикети: зодии , хороскоп
коронавирус
16:12 | 15 Август 2020 г.

Жертвите на COVID-19 по света надминаха 760 000

16:12 | 15 Август 2020 г.
Новият коронавирус е убил най-малко 760 739 души от избухването на епидемията в Китай миналия декември, сочат данни от официални източниц...
Байерн Мюнхен
16:08 | 15 Август 2020 г.

Президентът на Барселона не планира да подава оста...

16:08 | 15 Август 2020 г.
Президентът на Барселона Хосеп Бартомеу няма намерение да подава оставка след срамното поражение на неговия отбор от Байерн Мюнхен с 2:8 ...
Старите храмове нощем
16:04 | 15 Август 2020 г.

Имаме над 4000 храма за поклоннически туризъм, дес...

16:04 | 15 Август 2020 г.
България има над 4000 обекта за поклоннически туризъм. Това стана ясно по време на работна среща на вицепремиера и министър на туризма Ма...
15:49 | 15 Август 2020 г.

Пороен дъжд удави Благоевград (СНИМКИ)

15:49 | 15 Август 2020 г.
Пороен дъжд, изсипващ се повече от час, наводни улиците в Благоевград, предаде БГНЕС.   Преливат шахти, булевардите "Св...
15:43 | 15 Август 2020 г.

Арда подписа с ирански национал

15:43 | 15 Август 2020 г.
Националът на Ирак Ребин Сулака е новото попълнение на Арда, съобщиха от клуба. Той е на 28 години, висок е 193 сантиметра и играе на пос...
Ивайло Чочев
15:31 | 15 Август 2020 г.

ЦСКА 1948 се подсили с национал

15:31 | 15 Август 2020 г.
Националът на България  Ивайло Чочев вече официално е футболист на ЦСКА 1948. Халфът подписа договор за 3 г. с новака в Първа Ли...

гледай на живо

15.08.2020
 • в момента
  "Офанзива с Любо Огнянов" – избрано
 • 17:00
  Документален филм на Канал 3
 • 18:00
  НОВИНИ Централна емисия
 • 18:45
  Парчета от реалността