Най-пълният китайски хороскоп за 2019 за всички зодии (част 2)

Според китайската астрологична традиция, знака за 2019г. е на жълтото земно прасе, чийто елемент е Земя

Най-пълният китайски хороскоп за 2019 за всички зодии (част 2)
Източник: pixabay.com

Най-пълният китайски хороскоп за 2019 за всички зодии (част 2)

Пълният китайски хороскоп за 2019 година за знаците Плъх, Бик, Тигър, Заек може да намерите ТУК

Пълният китайски хороскоп за 2019 година за знаците Петел, Куче и Глиган може де намерите ТУК  

Дракон

Обща прогноза

Очаква ви една, много хубава година. Приятелската енергия на годината, ще се погрижи за вас и ще подкрепя всяка ваша крачка. Каквото и да поискате през 2019 г., не се колебайте, а работете. Има огромен шанс да реализирате повечето от плановете си. Почти всяка част от вашият живот, ще се развива добре и може да напреднете много. Изучаването на нови умения ще е чудесно, така че всички идеи, свързани с образованието, могат да бъдат смело реализирани. Резултатите, ще се окажат наистина зашеметяващи.

Много неща ще се случат във вашият живот през 2019 г., обаче не всичко ще бъде с положителен знак. За щастие повечето препятствия ще бъдат преодолени и ще продължите уверено по пътя към успеха. Неприятните неща, ще останат зад гърба ви. Вашата краетивност, ще бъде на много високо ниво, благодарение на това, ще може да се доближите до най-големите си мечти. Дори при неблагоприятни времена, ще намирате светлина в тунела. Виждайки я, ще стигнете до изхода и ще решите проблемите.

Ако се занимавате с изкуство - професионално или като хоби - ще имате още по-голям успех. Вашите произведения, ще бъдат очарователни и ще заинтересуват много хора. Може да се прославите, освен ако вече не е известна личност. Обстоятелствата, ще са на ваша страна. Ще привличате влиятелни и богати хора, а това винаги е добър знак. Има шанс да ви забележат, като по този начин, ще получите много интересни професионални предложения. Поддържането на ред, във вашия емоционален живот, в работата и дома - ще ви позволи да работите по-ефективно и в резултат по-лесно ще успеете.

Тъй като годината на Прасето, благоприятства забавленията и почивката, ще се чувствате много добре. Това е така, защото не обичате да се преуморявате. Много повече харесвате посещенията в ресторанти или нощни клубове. За щастие, ще имате много възможности за това. Дори да сте затрупани с работа, ще намерите време за забавления. Въпреки цялото благополучие, може да се сблъскате и с неприятности. Трябва да внимавате и да мислите, прибързаността няма да ви помогне. Пазете се от конфликти, негативни им ефекти могат сериозно да засегнат вашата репутация.

Любов

Успехът ще ви съпътства, когато става дума за любов. Няма значение дали сте необвързани или сте в постоянна връзка. Това ще се случи, много и силно. В един момент няма да може следите събитията, така че е добре да се подготвите за всичко, което идва. Като цяло през 2019 г., отношенията ще бъдат сложни и променливи. Нищо няма да остане същото и трябва да приемете, че някои неща просто няма да могат да бъдат избегнати.

Необвързаните, ще започнат нова връзка, а които вече има партньор, може да го променят. Каквото и да се случи, ще доведе до подобрение на любовната ситуация. Едно е сигурно, ще сте доволни, че вашият чар е толкова високо ценен. Обаче трябва да избягвате прекомерното самодоволство, защото може да нараните някого. Винаги помнете, че любовта е сила, която работи в две направления, а не е само за единия партньор.

Пари

Най-накрая, ще започнете да печелите повече пари. Мечтали сте за това, планирали, пресмятали - и успешно сте решили задачата. Приходите първоначално ще нараснат по-малко, но през следващите месеци портфейла ви ще започне да набъбва. Възможно е, даже да се изненадате, че имате толкова голям финансов потенциал. Увеличаването на приходите, ще зависи до голяма степен от контактите, които имате. Някои познанства, ще се окажат изключително полезни. Те не само ще ви дадат съвет, но и ще ви подкрепят финансово, като по този начин ще ви дадат възможност да увеличите значително доходите си.

Професионалните ви позиции, ще се укрепят, пропорционално на нарастването на доходите. Ще се сблъскате ли, с финансови препятствия? През 2019 г., трябва да се пазите преди всичко от конфликти с хора. Това може да доведе до загуби и да направи невъзможно правенето на изгоден бизнес. Ако се препънете в грешните хора, определени бизнес пътеки ще бъдат затворени за вас.

Кариера

Като цяло, ще имате късмет в кариерата и със сигурност ще бъдете повишени в йерархията на компанията в която работите. Вашите действия ще се харесат на влиятелни хора, които ще решат да засилят сътрудничеството си с вас. Това е чудесна възможност, да повишите социалния си статус. Има вероятност, за възникване на възможност за влизане в политиката.

Много добре ще се представите на всякакви събития свързани с вашата индустрия. Това може да бъдат панаири, обучения, семинари, в които ще участвате. Вашите умения ще се окажат безценни не само за колегите, но преди всичко за потенциалните клиенти. Благодарение на вас, вашата фирма ще разшири дейността си. Ако сте на ръководна позиция, това ще бъде най-добрата ви година. Не само ще бъде възможно да затвърдите авторитета си, но и да спечелите доверието на подчинените. Свободно ще реализирате идеите си и вероятно никой няма да се противопостави.

Семейство

Когато става дума за семейни въпроси, това ще бъде една приятна година. Емоционално ще сте по-близки с членовете на семейството и лесно ще поддържате хармонията в дома. Доверието между вас, ще позволи да вървите по правилния път и да поддържате личните си стремежи. Семейството ще подкрепя вашият труд или ще бъде въвлечено във вашата работа. Може би, близките ви ще участват в публичните изяви или най-малкото, ще ви помагат с подготовката за тях.

Това, ще ви даде възможност да прекарвате повече време заедно и да подобрите взаимоотношенията си, ако преди е имало някакви несъгласия. Също е препоръчително да сте по-умерени в изпълнението на професионалните си задължения, за да имате време за любимите си хора. Децата, ще изискват внимание и подкрепа. Споделеното хоби може да бъде ефективно средство, за решаване на поне част от проблемите.

Здраве

След толкова много неща, които трябва да свършите през 2019 г., може да изпитате дискомфорт и умора. Не е чудно, че понякога ще се чувствате добре, а друг път зле. Всичко обаче зависи, от предварителната организация за изпълнение на ежедневния график и придържането към определен план. Баланс, работа и почивка.

Има голяма вероятност, да се почувствате некомфортно, заради развитието на професионалната си кариера. Става дума, за повече срещи, публични изяви и пътувания. Това със сигурност, ще се окаже изтощително. За щастие никакви сериозни заболявания или злополуки не ви застрашават. В това отношение сте защитени през 2019 г. Разбира се, при условие, че не се опитате да изкушите съдбата, с безотговорни постъпки.

Змия

Обща прогноза

Китайският хороскоп прогнозира, че трябва да сте много внимателни през тази година. Може да се изправите пред големи предизвикателства. Това ще са трудни ситуации, които може да са почти невъзможни за решение. Освен това, през следващите месеци, много ще се промени в живота ви и не всичко ще се изменя към по-добро. През 2019 г., може да се сблъскате с много конфликтни ситуации. Проблемите ще бъдат задълбочени от най-близките колеги, които вместо да помагат, ще нажежават допълнително обстановката. Това наистина няма да е лесна година. Ще оцелеете само благодарение на огромната си сила на волята и твърдият си характер. Трябва да сте готови за несгоди през цялото време, които трябва да преодолявате на всяка цена.

През 2019 г. може да се сблъскате с много препятствия, в дома, професионалната кариера, любовта или здравето - всичко това е изложено на риск. Така че, ако не действате с повишено внимание, наистина може да загубите много. Струва си да помните: че не вселената, внезапно ви е станала враг. Тук играта, има по-голям залог. Годината на прасето е по-скоро, тест за вас. Ако го решите успешно, може да разчитате на светло бъдеще. Ако обаче ви липсва търпение и себеотрицание, ще бъдете принудени да търпите загуби, които ще пренесете в следващите години.

Трябва да се спомене също, че това ще е и време на бързина. Трябва да действате много енергично, за да настигате конкурентите си. Не трябва да си позволявате безразличие дори и към най-малките дела, защото малките пропуски могат да ви струват скъпо. За да бъдете ефективни, трябва да сте решителни и гъвкави. Добрата новина е, че след всички изпитания, ще бъдете много по-силни. Най-вероятно след като преминете трудната 2019г, ще станете по-мъдри и ще заслужите възможностите, които са пред вас. За да преодолеете по-лесно изпитанията, опитайте се да промените всички негативни мисли и чувства в положителни. Благодарение на това, ще може да превърнете много неуспехи в ценни уроци за бъдещето.

Любов

Ситуацията в любовта, ще бъде нестабилна, както и всички други сфери в живота. Ще бъдете сприхави и свръхчувствителни, поради натрупването на проблеми. Нищо чудно, че сега ще е лесно да ви извадят от равновесие. Връзката с любимия човек със сигурност ще се влоши в този период. Трябва да покажете много търпение и снизхождение, за да издържите през 2019 г. Тези които са необвързани, трябва да бъдат много внимателни с нервите през тази година. Може да станете лесно раздразними и да отчуждите много хора от себе си.

Запознанствата, също няма да са лесни за вас. Освен това, ще загубите част от своя естествен блясък и няма да може с лекота, да очаровате всички около вас. Ако искате да сведете до минимум отрицателното положение в любовната сфера, трябва да направите две неща. Първо, контролирайте темперамента си. И второ, следете модните тенденции, за да запазите собствената си привлекателност. По този начин може да се увеличат шансовете, за среща с нова любов.

Пари

Нестабилната финансова ситуация, ще направи неравен пътя към богатството. Може би, дори напълно блокиран. Често ще понасяте загуби и няма да може да спестите пари за черни дни. Всъщност трябва да се каже, че тези черни дни, сега са дошли. Би било добре да имате спестявания. Така по-лесно ще оцелеете, в този неприятен период. През 2019 г., ви очакват много непредвидени разходи, свързани с ежедневието. Най-вероятно ще изхарчите много пари, за несъществени и дори безсмислени неща.

Не е изненадващо, че ще изпитате финансов натиск и може да изпаднете в дългове. Така че, си струва да планирате разходите и да ограничите удовлетворението на вашите желания. Интересното е, че ще може да спечелите от промените и от проблемите, които ви очакват. Ако поемете инициативата в свои ръце, може да обърнете положението във ваша полза. Разбира се, трябва да сте внимателни, когато управлявате финансовите си ресурси и никога да не инвестирате във високорискови активи.

Кариера

В тази конфликтна година, често ще се разочаровате от работата и заобикалящите ви неприятни хора. В резултат на това, няма да ви е лесно да изпълнявате задълженията си навреме и няма да оправдаете очакванията на колеги и началници. Междуличностните отношения, също няма да бъдат на ниво. Ще ви е трудно да разчитате на подкрепа, по време на работа. Възможно е да загубите клиенти, да се провалят проекти, да разочаровате поръчители. Накратко, това ще бъде много тежка година за кариерата. Ако не се стараете и не започнете да работите на 120 процента, може да се върнете няколко години назад в сравнение с предишните си постижения.

Има ли начин да се подобри ситуацията? Има възможност, но тя е свързана с високи нива на стрес. Може да се справите с несгодите, ако тази година всяка задача, дори и най-малката, третирате като сериозен тест. Да, това е огромно предизвикателство, с което малко хора могат да се справят. Но вие, не сте просто никой. Вие сте личност с голяма духовна сила - способни да постигнете всичко, когато сте си поставили цел. Така че има надежда!

Семейство

В семейния дом, ще има много недоразумения и трудности в комуникацията. Ще бъдете подложени на изпитание, не веднъж. Трябва да помислите сериозно, преди да кажете нещо. Освен това ще бъдете разстроени през цялото време, поради проблеми в работата. Понякога само ще минавате през апартамента, ще взимате нещо и ще продължавате. Това няма да е много насърчително поведени, за вашите близки.

Един добър начин да облекчите напрежението, ще бъде медитацията и всички техники за релаксация, за които може да се сетите. В резултат на това, ще бъдете по-малко напрегнати и ще се отворите повече към любимите си хора. Ще им отделите, повече време и внимание, ще говорите, ще слушате, ще им помагате. Така всички ще ви обичат и ще искат винаги да бъдете близо до тях. Препоръчително е също, да намерите успокояващо хоби, което допълнително да развиете с членовете на семейството. Това е чудесен начин, да намерите общ език.

Здраве

Що се отнася до здравето, трябва да сте подготвени за проблеми. За съжаление, това ще бъде период на болежки и неразположения. Основните причини ще са стресът и прекалената работа. Непрекъснатото преследване за поддържане на статуквото, ще изчерпи силите и значително ще намали вашата жизненост.

Най-доброто средство за лечение е медитацията и много почивка. Също така си струва да се сведат до минимум конфликтите с другите. Сега ще бъдете свръхчувствителни към здравето си и със сигурност ще посетите лекар, дори без сериозна причина. За да избегнете сериозни проблеми, отделяйте повече внимание на вашето здраве. Навременната профилактика и редовното пиене на витамини, ще ви осигури сравнително добро здравословно състояние.

Кон

Обща прогноза

Китайския хороскоп предсказва, че 2019г. ще бъде по-добра от предишната. Разбира се, пътят към успеха няма да бъде лесен и много пречки ще трябва да преодолеете, преди да постигнете целите си. В крайна сметка обаче, ще бъдете доволни от постигнатото през тази година. През този период, ще имате късмет и може да разчита на помощ от различни страни - подкрепата на хора, социални ситуации и дори от неодушевени предмети. Звучи малко странно, но е вярно. Почти всичко ще става, като с магическа пръчка.

Имайте обаче предвид, че са възможни и някои проблеми. Вероятно е, да преминете през няколко негативни събития през 2019 г. Това може да бъде свързано с любовта, тъй като в кариерата, професионалните опасности, ще бъдат много по-малко. Струва си да бъдете бдителни, въпреки че настоящите събития не предполагат такава необходимост. Липсата на внимание, може да доведе до инциденти. Следователно трябва да внимавате, особено, ако работите във високо рискова индустрия. Всеки път, когато попаднете в несигурна ситуация, може да има болезнени последици.

Като цяло през 2019 г. може да разчита на късмета. Ще постигнете много от плановете си, но трябва да внимавате, да не поемате твърде много задължения. Това може да разруши шансовете ви за реализиране на вашите мечти. Също за вас, ще е противопоказно да се занимавате с политика. Възможно е да влеете в конфликт, с поддръжник на някоя политическа партия или да станете социално отговорни и това да разруши вътрешния ви мир. Каквото и да решите, не се жертвайте повече от необходимото. Не си струва да участвате в конфликти, които могат да продължат години наред.

Любов

Годината се очертава като добра, по отношение на любовта. Тези, който търсят сродната си душа, имат голям шанс за връзка. Най-накрая може да се каже, че ще разцъфнете като розово цвете и ще се потопите в ръцете на любимия човек. През 2019 г., не трябва да се страхувате от отхвърляне, а от друга страна, може да не забележите, че някой се интересува от вас. Ако сте прекалено съсредоточени в работата, просто ще пропуснете сигналите на някой от​​непосредственото ви обкръжение.

Огледайте се по-внимателно около вас, ако не искате да прекарате самотни вечери с претоплена вечеря и глупави телевизионни програми. Ако от друга страна, вече сте в постоянна връзка, може да станете твърде активни, което ще е трудно за понасяне. Не става дума да сте ядосани или да правите скандали. Просто ще имате твърде много идеи, които ще искате да реализирате с любимия. За съжаление ефектът, ще бъде противоположен на предвидения. Само ще обезсърчите вашата половинка. Може би, ще е по-добре да се контролирате малко повече и да предлагате по-малко идеи? Това вероятно е добро решение.

Пари

Тази година със сигурност ще изхарчите много пари, за покупки и забавления. Ту за една дреболия, ту по друг повод - и така, ще се събере доста голяма сума, която ще липсва от портфейла ви. И най-лошото е, че вероятно няма да осъзнаете, своите разходи. Струва си да помислите по този въпрос, в самото начало на годината и да изразходвате по-съзнателно вашите средства. Въпреки това, има добра новина, през 2019г, ще имате относително добри доходи и дори голяма печалба. От къде ще спечелите? Това няма да бъде хазарт или джакпот.

Източникът на неочакваните пари, ще бъде човек, който ще реши да инвестира финансите си във вашите идеи. Учудващо е, че изведнъж вашите идеи, могат да се превърнат в конкретен бизнес. Не трябва да пропускате, тази възможност. Интересното е, че повечето от бизнес дейностите, които ще предприемете през този период, ще ви носят добри пари. Сметката в банката, ще започне да се запълва със смайващи цифри. По този начин, ще се създадат солидни основи за спестявания или инвестиции за следващите години.

Кариера

Всичко в работата ви през 2019 година, ще се развива отлично, дори негативните събития ще се превърнат в положителни. Достатъчно е да погледнете на тях от друг ъгъл и бързо ще се измъкне от тях. Нещо повече, може дори да станете известни в своята индустрия и да се превърнете в широко уважавани личности. Много хора ще искат да си сътрудничат с вас. Сега ще сте под специална защита и може смело да поемете инициатива в работата. Не трябва да се страхувате, от новите методи, сега имате шанс за революционни промени в компанията.

Достатъчно е повече да вярвате в себе си и да действате. Трябва обаче да имате на предвид едно нещо. Възможно е, да влезете в конфликт с някой много сериозен човек и работата да приключи в съда. Може би става въпрос за възползване от чужда работа и за нарушаване на авторските права. При никакви обстоятелства, не трябва да си позволявате да печелите от работата на някой друг.

Семейство

Няма да има големи проблеми в семейния дом, но няма да се случи нищо изненадващо, което да повиши нивото на адреналина. От една страна, това е добра новина, но от друга ... отдавна мечтаете за вълнуващо приключение, което да разнообрази сивото ежедневие. Може би ще се опитате да създадете малка домашна буря. Един от начините да не се отегчите е общ ремонт в дома. Препоръчва се промените, да правите в съответствие с принципите на фън шуй.

Древните познания на майсторите на пространството, ще ви помогнат да създадете среда, в която ще се чувствате като в рая. Добре ще ви подействат заниманията с изкуство. Заедно с членове на семейството може да започне курс по рисуване. Или да правите видеоклипове заедно и да ги публикувате в мрежата? Това е не само забавно, но и нещо невероятно за укрепване на семейните връзки. Груповата дейност, със сигурност ще ви носи много удовлетворение.

Здраве

Здравето ви ще бъде тясно свързано с вашата професионална кариера. Успехите и новите предизвикателства, значително ще изтощят вашите сили, а дългосрочната работа без прекъсване, ще доведе до лошо здраве. За да предотвратите тази ситуация, винаги си оставяйте време за почивка.

Ако вече страдате от някое заболяване, трябва стриктно да спазвате съветите на лекарите. Със сигурност ще имате свое мнение за метода на лечение, но по-добре се доверете на специалистите. През 2019 г. има смисъл, да се опитате да се отървете от вредните навици. Сега ще имате шанс за това и да пропуснете тази възможност би било погрешно.

Овца

Обща прогноза

През тази година, китайският хороскоп показва, че ще трябва да работите усилено, за да постигнете успех. Може да преодолеете много препятствия и не трябва да очаквате лесен успех. Това не е момент за лудории - трябва да се стараете, да работите, за да сте в крак с другите. Нещо повече, трябва да се подготвите за конфронтации, конфликти и проблеми. Някой ще са по-малки, други по-големи, но неоспорими и невъзможни за избягване. Сега е време да демонстрирате своята сила на характера, за да постигнете успех. За щастие вие сте майстори на импровизацията и винаги намирате решение на проблемите. Може да не е най-перфектното, но поне ще ви даде шанс за по-нататъшно развитие.

Каквото и да се случи, няма да се предадете и няма да се откажете от постигне на мечтите си. Може се движите напред крачка по крачка - но няма да спрете. Разочарованията и ежедневните трудности, могат да ви направят много раздразнителни. Може да се отдръпнете от хората и да се изолирате от околната среда. За съжаление, по този начин няма да постигнете нищо, само ще си навлечете по-големи неприятности. Сега е препоръчително да проявите по-голяма откритост, към междуличностните контакти. Благодарение на тях, може да сведете до минимум проблемите. Ако успеете да организирате някои позитивни събития, в които да вземат участие приятели и семейството, вашият лош късмет ще бъде балансиран. В противен случай, ще бъде трудно да контролирате нестабилната си съдба. Така че, старайте се да изграждате силни и положителни взаимоотношения с хората.

Дори в трудна година, каквато несъмнено ще бъде 2019, може да успеете. Това е възможно благодарение на подкрепата на влиятелни хора. Те ще ви помогнат, а това ще укрепи позициите ви за дълго време. Възможно е дори, да станете популярни по някакъв начин. Ако обаче се появи покровител, бъдете внимателни, за да не бъдете използвани, за негови собствени цели. И това е възможно. Положителното на тази година е, че ще имате добър шанс да се забавлявате. Въпреки всички несгоди, няма да загубите доброто си настроение и ще намерите време за забавления. Може би дори ще ви бъде по-забавно, отколкото в други години.

Любов

2019 година ще бъде пълна с събития и социални събирания. Весела маймуна със сигурност ще се радва, че участва в различни приятни събития. Колкото повече, благодарение на това ще получите повече възможности да срещнете нови приятели и кандидати за романтични партньори. Ако сте необвързани, ще се възползвате от всяка възможност. Ако имате стабилна връзка, китайският хороскоп, има по-лоши новини за вас. Тази година ще бъде огромно предизвикателство за вас партньора ви. Това ще е един нестабилен период, изпълнен с подозрение и свръхчувствителност. Ще бъде трудно да се разбирате, да не говорим да сте заедно. През по-голямата част на 2019, трябва да сте готови за семейни проблеми.

Как да се измъкнете от любовните проблеми? Най-лесният начин е да изчакате, но това няма да е най-доброто решение. Колкото повече се опитвате да отбягвате любимия човек, толкова по-зле ще върви връзката между тях. Струва си да опитате на първо място да поставите не себе си, а вашият партньор. Винаги, когато има кавги, се старайте да отстъпвате. По този начин ще покажете, че сте способни да се жертвате за любовта и ще разрешите спора.

Пари

Поради ниските доходите, ще трябва да работите усилено, за да признаете финансите си за задоволителни. Никой и нищо, няма да улесни вашата задача. Напротив, с всяка възможна инвестиция, ще възникнат непредвидени усложнения. Печалбите ще бъдат малки. В тази ситуация, може да изберете само една опция. Или се примирявате с ниските доходи през 2019 г., или работите много усилено, за да направите приходите по-високи. В първия случай може да разчитате на спокойствие и със сигурност по-приятно ще си прекарвате времето.

Липсата на финансов натиск ще ви позволи да се отпуснете, създавайки възможност за лично развитие и изследване на страст. Ако се концентрирате върху удоволствията, липсата на пари няма да ви буди през нощта. Също така си заслужава, внимателно да управлявате ресурсите си. Разходите трябва предварително да обмисляте и да не харчите под въздействие на емоциите. Планиране, здрав разум и силна воля - това са основните фактори, които трябва да се следвате по отношение на финансите.

Кариера

В професионалната си кариера, ще имате малко повече късмет, отколкото в другите сфери на живота, но това не означава, че ще може да се справите сами с всички отговорности. Вашите успехи ще зависят от помощта, която получавате от другите хора. Някои от тях може да се окажат много влиятелни. Така че, възползвайте се от възможността. Тези, които работят в хранително-вкусовата промишленост или в кетъринга, ще се справят доста добре. Китайският хороскоп за 2019г., прогнозира успех в тези индустрии. Основно, защото те са свързани с развлечения и отдих, които в годината на прасето, ще са предпочитани.

Във тази връзка, всички дейности, свързани с развлекателната индустрия, ще бъдат успешни. За съжаление, неблагоприятните условия във вашият живот, ще предизвикат общи трудности в кариерното развитие. Със сигурност ще почувствате натиск и ще искате да ускорите напредъка си - дори по нечестен начин. Но в никакъв случай не правете това, защото тогава не само ще се провалите, но може да се изправите и пред съда.

Семейство

Според китайския хороскоп за 2019 г., трябва непрекъснато да се стараете да обезпечите на семейството си, приятно прекарване на времето и добри забавления. И върху това, трябва да се съсредоточите. Вашите близки, ще имат много притеснения и най-добрият начин да подкрепите действията им, ще бъде да се отпуснат във вашата компания.

Някой, от семейството, може би дете, ще иска да реализира своя мечта, но ще бъде невъзможно. В този момент, ще трябва да се намесите и да предложите нещо, което да внесе светлина в безизходното положение. Трябва да се признае, че вашите идеи обикновено са винаги в целта. Нищо чудно, че ще бъдете в състояние да помогне на всеки, който се нуждае от помощ.

Здраве

Що се отнася до здравето, ще се люшкате в двете посоки. Веднъж ще се чувства отлично, друг път - зле. Също така, ще бъдете по-уязвими към злополуки. Внимавайте и мислете, защото може сериозно да се нараните.

Успехите, свързани с гастрономията, споменати по-горе, също могат да имат странични ефекти. Дори и най-добрият гурман, трябва да вземе предвид ограниченията на храносмилателната си система. През 2019 г., може да подложите стомаха и червата си на сериозен тест. Струва си да се контролирате, за всеки случай.

Маймуна

Обща прогноза

През тази година, китайският хороскоп показва, че ще трябва да работите усилено, за да постигнете успех. Може да преодолеете много препятствия и не трябва да очаквате лесен успех. Това не е момент за лудории - трябва да се стараете, да работите, за да сте в крак с другите. Нещо повече, трябва да се подготвите за конфронтации, конфликти и проблеми. Някой ще са по-малки, други по-големи, но неоспорими и невъзможни за избягване. Сега е време да демонстрирате своята сила на характера, за да постигнете успех. За щастие вие сте майстори на импровизацията и винаги намирате решение на проблемите. Може да не е най-перфектното, но поне ще ви даде шанс за по-нататъшно развитие.

Каквото и да се случи, няма да се предадете и няма да се откажете от постигне на мечтите си. Може се движите напред крачка по крачка - но няма да спрете. Разочарованията и ежедневните трудности, могат да ви направят много раздразнителни. Може да се отдръпнете от хората и да се изолирате от околната среда. За съжаление, по този начин няма да постигнете нищо, само ще си навлечете по-големи неприятности. Сега е препоръчително да проявите по-голяма откритост, към междуличностните контакти. Благодарение на тях, може да сведете до минимум проблемите. Ако успеете да организирате някои позитивни събития, в които да вземат участие приятели и семейството, вашият лош късмет ще бъде балансиран. В противен случай, ще бъде трудно да контролирате нестабилната си съдба. Така че, старайте се да изграждате силни и положителни взаимоотношения с хората.

Дори в трудна година, каквато несъмнено ще бъде 2019, може да успеете. Това е възможно благодарение на подкрепата на влиятелни хора. Те ще ви помогнат, а това ще укрепи позициите ви за дълго време. Възможно е дори, да станете популярни по някакъв начин. Ако обаче се появи покровител, бъдете внимателни, за да не бъдете използвани, за негови собствени цели. И това е възможно. Положителното на тази година е, че ще имате добър шанс да се забавлявате. Въпреки всички несгоди, няма да загубите доброто си настроение и ще намерите време за забавления. Може би дори ще ви бъде по-забавно, отколкото в други години.

Любов

2019 година ще бъде пълна с събития и социални събирания. Весела маймуна със сигурност ще се радва, че участва в различни приятни събития. Колкото повече, благодарение на това ще получите повече възможности да срещнете нови приятели и кандидати за романтични партньори. Ако сте необвързани, ще се възползвате от всяка възможност. Ако имате стабилна връзка, китайският хороскоп, има по-лоши новини за вас. Тази година ще бъде огромно предизвикателство за вас партньора ви. Това ще е един нестабилен период, изпълнен с подозрение и свръхчувствителност. Ще бъде трудно да се разбирате, да не говорим да сте заедно. През по-голямата част на 2019, трябва да сте готови за семейни проблеми.

Как да се измъкнете от любовните проблеми? Най-лесният начин е да изчакате, но това няма да е най-доброто решение. Колкото повече се опитвате да отбягвате любимия човек, толкова по-зле ще върви връзката между тях. Струва си да опитате на първо място да поставите не себе си, а вашият партньор. Винаги, когато има кавги, се старайте да отстъпвате. По този начин ще покажете, че сте способни да се жертвате за любовта и ще разрешите спора.

Пари

Поради ниските доходите, ще трябва да работите усилено, за да признаете финансите си за задоволителни. Никой и нищо, няма да улесни вашата задача. Напротив, с всяка възможна инвестиция, ще възникнат непредвидени усложнения. Печалбите ще бъдат малки. В тази ситуация, може да изберете само една опция. Или се примирявате с ниските доходи през 2019 г., или работите много усилено, за да направите приходите по-високи. В първия случай може да разчитате на спокойствие и със сигурност по-приятно ще си прекарвате времето.

Липсата на финансов натиск ще ви позволи да се отпуснете, създавайки възможност за лично развитие и изследване на страст. Ако се концентрирате върху удоволствията, липсата на пари няма да ви буди през нощта. Също така си заслужава, внимателно да управлявате ресурсите си. Разходите трябва предварително да обмисляте и да не харчите под въздействие на емоциите. Планиране, здрав разум и силна воля - това са основните фактори, които трябва да се следвате по отношение на финансите.

Кариера

В професионалната си кариера, ще имате малко повече късмет, отколкото в другите сфери на живота, но това не означава, че ще може да се справите сами с всички отговорности. Вашите успехи ще зависят от помощта, която получавате от другите хора. Някои от тях може да се окажат много влиятелни. Така че, възползвайте се от възможността. Тези, които работят в хранително-вкусовата промишленост или в кетъринга, ще се справят доста добре. Китайският хороскоп за 2019г., прогнозира успех в тези индустрии. Основно, защото те са свързани с развлечения и отдих, които в годината на прасето, ще са предпочитани.

Във тази връзка, всички дейности, свързани с развлекателната индустрия, ще бъдат успешни. За съжаление, неблагоприятните условия във вашият живот, ще предизвикат общи трудности в кариерното развитие. Със сигурност ще почувствате натиск и ще искате да ускорите напредъка си - дори по нечестен начин. Но в никакъв случай не правете това, защото тогава не само ще се провалите, но може да се изправите и пред съда.

Семейство

Според китайския хороскоп за 2019 г., трябва непрекъснато да се стараете да обезпечите на семейството си, приятно прекарване на времето и добри забавления. И върху това, трябва да се съсредоточите. Вашите близки, ще имат много притеснения и най-добрият начин да подкрепите действията им, ще бъде да се отпуснат във вашата компания.

Някой, от семейството, може би дете, ще иска да реализира своя мечта, но ще бъде невъзможно. В този момент, ще трябва да се намесите и да предложите нещо, което да внесе светлина в безизходното положение. Трябва да се признае, че вашите идеи обикновено са винаги в целта. Нищо чудно, че ще бъдете в състояние да помогне на всеки, който се нуждае от помощ.

Здраве

Що се отнася до здравето, ще се люшкате в двете посоки. Веднъж ще се чувства отлично, друг път - зле. Също така, ще бъдете по-уязвими към злополуки. Внимавайте и мислете, защото може сериозно да се нараните.

Успехите, свързани с гастрономията, споменати по-горе, също могат да имат странични ефекти. Дори и най-добрият гурман, трябва да вземе предвид ограниченията на храносмилателната си система. През 2019 г., може да подложите стомаха и червата си на сериозен тест. Струва си да се контролирате, за всеки случай.

 

 

 

00:13 | 14 Август 2020 г.

РБ Лайпциг на полуфинал в Шампионска лига след 2:1...

00:13 | 14 Август 2020 г.
След 18 мача без загуба, момчетата на Диего Симеоне загубиха с 1:2 на четвъртфинала в Шампионска лига. РБ Лайпциг пък продължава да пише ...
Чешма
21:53 | 13 Август 2020 г.

Токов удар в Пловдив остави голяма част от града б...

21:53 | 13 Август 2020 г.
Голяма част от Пловдив остана без вода днес, след като токов удар изненада две от четирите помпени станции за града, съобщава Nova. Т...
Баку
21:36 | 13 Август 2020 г.

Арестуван е посланика на Азербайджан в Сърбия, Чер...

21:36 | 13 Август 2020 г.
Посланикът на Азербайджан в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина Елдар Хасанов беше арестуван в Азербайджан днес по подозрение в прис...
Йерусалим
21:16 | 13 Август 2020 г.

Исторически пробив в отношенията между Израел и ОА...

21:16 | 13 Август 2020 г.
Израел и Обединените арабски емирства се договориха днес за пълна нормализация на отношенията. Израел временно ще отложи решението да...
Секс
21:06 | 13 Август 2020 г.

Индиец се самоуби заради липса на секс – арестувах...

21:06 | 13 Август 2020 г.
Жител на индийския град Манинагар посегнал на живота си заради липсата на секс. Скърбящата вдовица била арестувана по подозрение, че тя г...
Нидал Алгафари
21:03 | 13 Август 2020 г.

Нидал Алгафари: Нинова и колегите ѝ искаха да се п...

21:03 | 13 Август 2020 г.
Проваленият опит за свикване на извънредно заседание на Народното събрание днес предизвика очакваните коментари към Корнелия Нинова и БСП...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Новини
 • 09:20
  Кухнята на Звездев