Иванков: Отбор, публика и ръководство трябва да са като юмрук , само така Левски ще просперира (ВИДЕО)

Николай Михайлов може да се завърне в Национлания отбор

Димитър Иванков
Източник: Facebook

Димитър Иванков

Завърналият се в Левски – Димитър Иванков даде първото си интервю пред клубната телевизия на отбора. Новият треньор на вратарите на „сините” коментира състоянието на Николай Михайлов, Николай Кръстев и Петър Иванов, от които се очаква да извадят Левски от вратарската криза.

Бившият капитан на "Сините" е на мнение, че ако отбор, публика и ръководство са като един юмрук , Левски ще просперира.


„Отборът работи добре. Вратарите се подготвят на висота и нямат никакви проблеми. Всички са здрави с изключение на Петър Иванов, който има леки проблеми в левия крак. До края на тази седмица ще започнем да работим за бързина и рефлекс, което е най-нужно за официалните мачове.

Всичко е наред Николай Михайлов. Трябва му още малко да навлезе в оптимална форма. Липсва му игровата практика. Ще се даде на всеки един от тримата вратари шанс.

В съвременния футбол вратаря се явява и като полеви играч, доста често играе с крака и участва в изграждането на атаките. Работим точно над този аспект. Ники Михайлов е сериозно име във футбола, направи име, но с повече работа и хъса, който показва ще успее да направи един добър сезон и да се върна дори в Националния отбор.

Все още свиквам да съм треньор. Влизам в час и тепърва ще им предавам това, което съм натрупал като опит през годините. Футболът доста се промени от годините, когато почваше моята кариера. Въпроса е как ще дозираме работата за да могат вратарите да са в оптимална форма, да се представят най-добре. Трябва да доказваш себе си всеки един мач, всяка една тренировка.

Мога да опиша вратарите с една дума – трудолюбиви.

Михайлов има доста опит като вратар с безспорни качества, които показа и на запад. Кръстев и Иванов са от школата и виждам, че имат голямо желание и знаят какво е Левски. Дано се развият и стигнат до Националния отбор.

Това, което съм научил е, че както тренираш така и ще играеш в мачовете. Много са моментите, които ще помня. Победите с Левски, Купите. Не съжалявам за нищо през моята кариера.

Работим от едва няколко дена с Георги Дерменджиев. Нямам преки впечатления от неговата работа. Дано всички като екип направим един боеспособен Левски през пролетта.

Очаквам Левски да се бори за всяка точка, за всяка победа. На Левски му приляга да е първи. Дано се представим по-добре от есента. Десет точки е са прекалено много.

Пожелавам на феновете да са живи и здрави и да подкрепят все така Левски. Да бъдем едно цяло - отбор, публика и ръководство. Да бъдем един юмрук и съм сигурен, че така Левски ще просперира.”

 

Ваксина
21:57 | 20 Октомври 2020 г.

Обявиха цената на ваксините срещу COVID-19 за ЕС

21:57 | 20 Октомври 2020 г.
Европейският съюз (ЕС) обяви единната си политика за справяне с коронавируса, като вече договори доставянето ѝ с някои производители. Исп...
Ивица Дачич
21:40 | 20 Октомври 2020 г.

Сърбия с коалиционно правителство, Дачич – новият ...

21:40 | 20 Октомври 2020 г.
Следващото сръбско правителство ще бъде коалиционно правителство със СПС на Ивица Дачич и СПАС на Александър Шапич и с ограничен срок от ...
Земетресение
21:31 | 20 Октомври 2020 г.

Силно земетресение в Исландия спря заседание на па...

21:31 | 20 Октомври 2020 г.
Исландската столица Рейкявик беше разтърсена от земетресение с магнитуд 5,6 по Рихтер, принуждавайки парламента да спре за кратко заседан...
Марио Манджукич
21:27 | 20 Октомври 2020 г.

Кои са най-класните свободни агенти в света на фут...

21:27 | 20 Октомври 2020 г.
Светът на футбола е толкова изпъстрен с нестандартни ситуации. Това е и причината милиарди по целия свят да го следят с интерес. Всеки де...
Проф. Кирил Топалов
21:00 | 20 Октомври 2020 г.

Проф. Топалов: Ако РС Македония влезе в ЕС в тази ...

21:00 | 20 Октомври 2020 г.
Република Северна Македония продължава с упорството в преговорите по историческите въпроси, касаещи членството на страната в Европейския ...
Google
21:00 | 20 Октомври 2020 г.

Вашингтон заведе дело срещу Google

21:00 | 20 Октомври 2020 г.
Една от най-големите технологични компании в света - Google, попадна под ударите на американското законодателство, след като Американскот...

гледай на живо

20.10.2020
  • в момента
    Патарински LIVE
  • 23:00
    Новини
  • 23:20
    Денят на живо с Наделина Анева