Какво Ви вещаят звездите за месец февруари - пълен хороскоп за всички зодии

Вторият месец от 2019 година ще ви донесе малко повече спокойствие

Каква Ви вещаят звездите за месец февруари - пълен хороскоп за всички зодии
Източник: Facebook

Каква Ви вещаят звездите за месец февруари - пълен хороскоп за всички зодии

Хороскопът за февруари 2019 г. ще бъде малко по-спокоен. Началото на новата година става остаряла тема. Така ще можете отново да се съсредоточите върху целите си. Упоритата работа ще даде резултати. По този начин поне можете да отвличате вниманието си от мрачните мисли.

Често февруари е месецът на разочарованието, когато хората разбират, че не е лесно да се поддържа решителността от предходния месец. Ще можете да се справите с демотивацията и дори с отвращението. Опитайте обаче да отхвърлите тези негативни чувства!

Овен

През февруари, представителите на зодия Овен, трябва да се съсредоточат върху домашните и семейни задължения. Усмирете желанието си да заработвате повече пари, в противен случай ще загубите това, което наистина ви е скъпо. През този месец, във вашият живот ще влязат нови хора, които ще ви помогнат да се справите с финансовите затруднения и избегнете проблемите.

Необходимо е равномерно да разпределяте силите си. За да може да осъществите всичките си планове, трябва да действате методично и упорито. Не избързвайте напред!
През този период има голям шанс, да се възползвате от патронажа на влиятелни приятели. Ако не го пропуснете, в живота ви ще се появят изкусителни перспективи.

Любов и семейство

Февруари ще бъде за представителите на зодия Овен, един истински романтичен и чувствен месец. Необвързаните, е малко вероятно да се оплакват от липсата на внимание от страна на противоположния пол. Очаквайте, общуване, комплименти, срещи и истински коктейл от емоции. Има възможност да срещнете истинската любов и в бъдеще да сключите брак. Не е изключено начало на роман, с човек, когото сте считали за добър приятел.

Обвързаните, ще изживеят цяла гама от разнообразни чувства към партньора. Трогателна нежност, неограничено възхищение, загадъчна ревност, горяща страст! Семейните, ще усетят приток на чувства, характерни за медения месец. Но докато на вас, това ще ви доставя удоволствие, вашият партньор, ще бъде зашеметен от поведението ви и в някакъв момент, търпението му, може да свърши. Затова, спазвайте някакви граници. В Новолунието, което ще бъде на 5 февруари, останете вкъщи със семейството си, в противен случай рискувате да попаднете в конфликтна ситуация.

Кариера и финанси

Във финансовата област, не се очакват пропуски. Приходите, ще влизат в джоба ви постоянно и няма да имате непредвидени разходи. Някои от вас, дори ще могат да подобрят финансовото си положение с помощта на нови успешни проекти. През първата половина на месеца, е възможна голяма печалба, но не харчете парите веднага. Добре е, да инвестирате тези средства в личен бизнес. Тези, които наскоро са започнали собствен бизнес, ще имат възможност да сключат изгодни договори. Някой от приятелите, ще ви помогне в началото.

Тези, които имат постоянна работа, могат да очакват изгодно предложение за повишение, което не трябва да отхвърляте. Не се страхувайте от бизнес пътувания или сложни задачи, защото те ще ви донесат допълнителна печалба. Най-добросъвестните от вас, ги очаква бонус в края на месеца. И не забравяйте, че шефовете наблюдават не само вашата ефективност, но също така следят и за вашия емоционален фон.

Здраве

През февруари, са възможни здравословни проблеми. Има вероятност за инфекциозни заболявания, които ще изискват превантивни и предпазни мерки. Обличайте се топло, мийте си по-често ръцете и избягвайте контакт с болни хора. Ако се разболеете, не отлагайте посещението при лекар и не се самолекувайте, в противен случай ще влачите болестта дълго време. Жените трябва да обърнат внимание на репродуктивните органи. Има висок риск за възпаления и инфекции.

Телец

За да достигнете целите си през февруари, ще трябва упорито да работите. Ако заемате ръководна длъжност, обърнете внимание на взаимодействието със служителите, възможно е някой от тях, да са недоволни от вашите принципи на работа. Тези, които се стремят към напредък в кариерата, ще имат възможност за повишаване на квалификацията или за издигане на ниво заместник.

През февруари, трябва да избягвате бездействието. Разбира се, такава ситуация ще ви бъде удобна, но едва ли ще постигнете някакъв напредък. Точно обратното, ще се задоволявате с това, което имате. Затова незабавно, трябва да се настроите за действие. Между другото, трябва да се отбележи, че с колкото повече пречки се сблъсквате по пътя си, толкова по-успешно ще ги преодолявате. Може да се каже, че ако сте достатъчно ентусиазирани, нищо няма да може да ви спре.

Любов и семейство

През февруари, не се предвиждат сериозни проблеми в любовната сфера. Пасивната позиция обаче, може да усложни ситуацията и да предизвика подозрение. За да докажете чувствата си на вашата половинка, действайте, не разчитайте само на красиви думи. Разбира се, най-доброто средство ще бъде вашата доброта и любов. Тези, които са проверили връзката си във времето, могат да предприемат малко пътешествие в друг град.

За необвързаните има риск да попаднат в служебен роман, който може да прерасне в нещо повече и да им предаде увереност. Но подобни взаимоотношения трябва да бъдат внимателно проверявани, за да не се разочаровате поради факта, че сте избързали и не сте опознали достатъчно добре партньора.

Кариера и финанси

През февруари си заслужава, да забавите темпото и да се огледате на работното си място. Анализирайте какво е най-важно за вас сега и си изградете план за действие. Но не бива да пренебрегвате ежедневните си дела и да се набивате в очите на шефовете, като невнимателни служители. В средата на месеца е възможно бизнес пътуване, което ще промени хода на събитията в текущата работа.

Необходимо е, да не разкривате вашите карти, дори и на най-близките си хора, тъй като сега ще сте най-уязвими и рискувате да загубите ценните си идеи. Особено внимание, трябва да обърнете на доходите си. Строго анализирайте разходите и не се разпускайте, тъй като сега финансовото ви положение е много несигурно. До края на месеца ситуацията ще се подобри и може да получите голяма сума пари.

Здраве

През февруари, трябва да обърнете специално внимание на нервната си система. За да възстановите състоянието си, направете нещо, променете обстановката, пренаредете у дома или се заемете с това, което ви доставя удоволствие и дава положителни емоции.

Ако имате няколко свободни дни, излезте извън града. Ако ви е трудно да се справите сами с всички симптоми - консултирайте се с лекар. През втората половина на месеца, може да страдате от главоболие и стомашни проблеми.

Близнаци

През февруари, представителите на зодия Близнаци, ще могат наистина да се отпуснат. Ще успеете да се справите своевременно с работата и дори ще имате възможност да се заемете с допълнителни задачи. Този месец всичко ще върви по начина, по който искате, най-важното е, да се доверите на вътрешния си глас, който сега няма да ви подведе. Ако интуицията ви каже, че не трябва да се замесвате в съмнителни дела, тогава не го правете.

Опасност може да възникне в любовната сфера, затова не трябва да започвате любовни афери настрани, в противен случай нещата може да стигнат до развод. За необвързаните февруари е подготвил съдбоносна среща, която е възможно да преобърне целия ви живот, с главата надолу.

Любов и семейство

Февруари е благоприятен месец, за общуване с близките хора. Ако имате напрегнати отношения с родителите, опитайте се да ги оправите. Ако те живеят далеч, посетете ги през първата половина на месеца. Пътуването ще бъде приятно, а комуникацията ще е от полза за всички. Необвързаните ги очаква ново запознанство, което бързо ще прерасне в роман и ще ви завърти главата. Връзката ще бъде надеждна и може да доведе до брак. Двойките, ще могат да прекарват повече време заедно. Често ще бъдете канени на срещи, партита и ще подарявате и получавате приятни подаръци.

Този месец, ще се почувствате наистина щастливи и обичани. Февруари ще донесе на много двойки раждането на дългоочаквано бебе. А годината на Жълтата свиня, която настъпва на 5 февруари, ще помогне за решаване на жилищните проблеми. Двойките, които отскоро са заедно, трябва да се погрижат да внесат нещо ново в отношенията.

Кариера и финанси

През февруари, много от вас ги чака изгодна оферта за работа. Не трябва да се отказвате, дори на пръв поглед, всичко да ви изглежда трудно, защото така ще придобиете повече увереност и неповторим опит. И финансовата част, ще се подобри значително. Тези, които имат собствен бизнес, ги чака изгодно запознанство, което ще помогне да сключите договор, който ще подобри финансовото Ви състояние.

В средата на месеца не са изключени командировки на дълги разстояния, които ще предизвикат някакво недоволство. На най-решителните от вас, може да бъде предложена добра позиция, към която сте се стремили години наред. Печалбите през февруари, ще бъдат пропорционални на свършената работа и на случайни бонуси не трябва да разчитате, но има малък шанс за получаване на премия в края на месеца.

Здраве

През февруари се препоръчва да обърнете внимание, на сърдечно-съдовата система. Избягвайте стресови ситуации, силно физическо натоварване, включете в диетата си храни, богати на калий. Не забравяйте да се подложите на рутинен преглед от кардиолог.

В средата на месеца, се придържайте към умерена диетата и яжте много зеленчуци и плодове. В противен случай много бързо ще качите излишни килограми, от които трудно ще се отървете. В края на месеца, ще бъдете привлечени от нетрадиционни начини за лечение. Съберете възможно най-много информация и за всеки метод и се консултирайте с Вашия лекар.

Рак

През февруари, представителите на зодия Рак, ще се почувстват наистина щастливи. Позитивното настроение, ще блокира всички възможни последствия от неприятните задължения. Този месец, ще получите заслужено признание от вашите началници и колеги. През този период е много важно, успоредно с работата да се грижите за вашето здраве и физическо състояние.

Със сигурност ще успеете да решите някои важни въпроси, които не са ви давали покой дълго време и по този начин да изчистите пътя към постигане на заветната си мечта. В допълнение, по-добре ще започнете да разбирате себе си и ще определите, какво точно искате от този етап и какви сили сте готови да приложите, за реализирането на плановете.

Любов и семейство

В любовта, трябва да слушате сърцето си и да решите, какво е най-важно за вас сега. Ако отношенията отдавна са угаснали и в дома цари неразбирателство, тогава е време да предприемете решителни действия. Щом затворите една врата, друга ще се отвори. Семейните, могат да се сблъскат с неоправдана ревност от страна на партньора. Но това ще доведе и до положителен ефект, като накара вашият любим, да ви обърне повече внимание.

На необвързаните, не се препоръчва да завързват нови запознанства през февруари. Отдайте се на романтика и флирт, но не стигайте до нещо по-сериозно. Погрижете се за собственото си развитие, четете духовна литература, по-добре опознайте избрания от вас човек. Февруари е месец за завършване на стари, обречени отношения и стабилизиране на вътрешното ви състояние.

Кариера и финанси

През февруари трябва ясно да планирате делата си, за да не попаднете в непредвидена ситуация. Съществува висок риск да подведете колеги и шефове, затова по-отговорно се занимавайте с работата си и не витайте в облаците. През този месец има възможност да се преместите на ново работно място, но преди да направите това, обмислете внимателно решението си. Използвайте всички необходими връзки и тогава няма да имате проблеми с работата.

Тези, които искат да спечелят доверието на своите началници, трябва да дадат своя принос в работата, като предложат изключителен проект или нова интересна идея. Със сигурност, ще имате успех. Обърнете специално внимание на финансите, сега съществува риск да изхарчите всичко, което сте спестявали толкова дълго време. И въпреки че ще бъдете подпомогнати от приятели и роднини, не бива да харчите за ненужни неща и забавления.

Здраве

През февруари, трябва да обърнете внимание на физическото си състояние. Укрепите имунната си система, в противен случай рискувате да хванете вирусна инфекция. Пийте витамини, закалете се или си направете нова диета, която ще помогне на тялото ви, да се трансформира до лятото. Употребявайте повече протеини и не забравяйте за плодовете и зеленчуците.

В средата на месеца, е възможна умора и апатия. Опитайте се да промените своя мироглед, настройте се позитивно и не унивайте. Ако е необходимо, пийте билкови успокоителни препарати. Само трябва да избягвате алкохола, в противен случай в допълнение към проблемите с нервната система, ще получите букет от заболявания на стомашно-чревния тракт.

Лъв

През февруари, за представителите на зодия Лъв, приоритет ще е дома. Семейството, близките - това е, към което трябва да насочите цялото си внимание. Този месец също е чудесно време да обмислите силните и слабите си страни, да изберете най-важните области за работа върху себе си и да си поставите дългосрочни цели. Така със сигурност, ще може да достигнете до ново ниво на развитие.

Обърнете внимание и на финансовото си състояние. Сега ще има много изкушения, които ще изискват пари, но трябва да сте силни и да не се изкушавате от временни слабости. През февруари, има голяма вероятност за зашеметяващ роман с човек, за когото отдавна мечтаете. Буквално, ще се разтваряте в новата връзка. Сега обстоятелствата, ще са благоприятни за вас, затова внимателно формулирайте вашите желания.

Любов и семейство

Февруари, ще носи на семейните представители на зодия Лъв, вълшебни моменти в любовта и ще ви накара да почувствате дълбока връзка с вашата сродна душа. Ако по-рано е имало някой противоречиви въпроси, сега най-вероятно те могат да бъдат успешно разрешени. Този период е благоприятен за обсъждане на общи планове: пътуване, пазаруване, творчески занимания, местоживеене, раждане. Опитайте се, да прекарате възможно повече време с любимия човек. През втората половина на месеца, очаквайте много приятни нови впечатления.

За необвързаните, ще бъдат създадени всички условия за изграждане на нови отношения. Завързването на запознанства, сега ще е много по-лесно от обикновено. Трябва да се отбележи обаче, че разположението на планетите ще ви подтиква да идеализирате твърде много хората. Дори сериозните недостатъци в характера на потенциалния партньор, може да останат незабелязани. Бъдете разумни и винаги вземайте на предвид, мнението на близките си хора.

Кариера и финанси

Ситуацията в професионалната сфера в началото на февруари, ще спомогне за разкриване и успешно използване на вашите способности. Не се отказвайте, да опитате нещо ново. Ако получите предложения за работа, приемете тези, които изглеждат най-интересни от професионална гледна точка и предполагат нов опит. В средата на месеца, трябва да бъдете особено тактични с шефовете. Не искайте нищо за колектива или себе си, сега едва ли ще успеете, да постигнете желаното.

В края на месеца, ще се наложи да слушате мнението на другите, да следвате инструкциите на някого, които не винаги ще са рационални и да работите повече за някой друг, отколкото за себе си. Особено ситуацията ще се влоши в деня на пълнолунието, 19 февруари. Не се бунтувайте. Малко търпение, скоро ситуацията ще се промени към по-добро. С финансите през февруари всичко ще е наред, ако не правите спонтанни покупки. Не се очакват бързи печалби, увеличение на заплатата или премия, но и това ще стане, по-късно.

Здраве

През февруари, някои от представителите на зодия Лъв могат да се почувстват зле, поради промените във времето. Възможни са болки в костите или ставите. За да улесните състоянието си, правете компреси и използвайте специални обезболяващи кремове.

В края на месеца много от вас, ще почувстват приток на енергия. Ако през този период, сами си поставите за цел да се отървете от лош навик, със сигурност ще успеете в това начинание. Препоръчва се също, да започнете да се занимавате със спорт, а тези които вече спортуват да увеличат броя и продължителността на тренировките.

Дева

През февруари, представителите на зодия Дева ги чакат много промени и изменения в живота, които ще са само от полза. Мнозина ще успеят да реализират мечтите си и да се преместят в друг град или държава. Други ще могат да срещнат сродната си душа и да опознаят същността на истинските отношения. Не се страхувайте да си правите планове и мечтаете, защото сега е време да забравите всичко ненужно и старо и да отворите нова страница.

Неочаквани новини през февруари, могат да нарушат някой ваши планове. Но не се притеснявайте, всичко ще е за добро. Основната задача е, да се ориентирате на време. Това е време на разширени възможности, растеж, повишено самочувствие, период, когато ви се дава много. Само вие сами може да попречите на добрия късмета, ако покажете безразличие към вашата съдба и отхвърлите предлаганата помощ.

Любов и семейство

През първата половина на февруари, има вероятност в живота ви да се появи бивш партньор. Припомняйки за себе си със съобщение или обаждане, той ще предизвика носталгия. Може дори да се замислите за среща, но той ще изчезне от погледа ви също толкова неочаквано, както се е появил. Този месец не трябва да гледате назад, а само напред, защото там ви чака приятно и в известен смисъл дори печелившо романтично запознанство. Новият партньор не само ще помогне да намерите духовна хармония, но и ще подобри живота ви в материално отношение.

Вероятно благодарение на този човек, ще може да подобрите дори условията си на живот. Затова не стойте между четирите стени, често излизайте и бъдете внимателни към външния си вид. Трябва да сте неустоими. Семейните, трябва да избягват спорове и разногласия с втората половинка. Това особено важи за втората половина на месеца, когато всеки спор с повишен тон може бързо да премине в конфликт. Не е необходимо да се съгласявате изцяло с любимия човек за всичко, но не трябва да се държите и безкомпромисно.

Кариера и финанси

През февруари в сферата на професионалната дейност, имате всички шансове да увеличите авторитета си в очите на шефовете. Това ще изисква мотивиран и професионален подход към въпросите, свързани с настоящото състояние на нещата в организацията и ще трябва да изразите мнението си за възможни нововъведения в работния процес. Изказаните идеи, със сигурност ще бъдат оценени.

Тези, които се интересуват от смяна на работата, най-вероятно ще имат късмет през февруари. Ако сте активни в търсенето, със сигурност ще срещнете човек, който ще ви помогне. Като цяло, февруари е месец, в който може да имате много силна поддръжка от другите. Не отказвайте помощта им. Луната в Стрелец на 26 и 27 февруари, ще внесе някакъв хаос в работата. Ще се захващате с едно, а след това с друго. Ако е възможно, не планирайте в тези дни важни дела и не започвайте нищо ново.

Здраве

В началото на февруари, е възможна рязка промяна в настроението без видима причина. В моменти на внезапна тъга, ще започнете да търсите симптоми на развиващи се заболявания, като по този начин ще се опитвате да привлечете вниманието на роднините. Въпреки това по-добре е, вместо призиви за съжаление, да кажете на близките си директно, че се нуждаете от тяхната подкрепа. Няма да ви откажат.

Умората в средата на месеца, може да предизвика главоболие. Затова по-добре е, да намалите времето, прекарано пред телевизора или компютъра. През втората половина на месеца, има голяма вероятност за вирусни инфекции. За да предотвратете развитието на болестта, укрепете имунната система, пийте витамини и яжте повече зеленчуци и плодове.

Хороскопът за Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби може да намерите ТУК 

Източник: Astrostar.eu 

ЦСКА 1948-ЦСКА
22:58 | 07 Август 2020 г.

Много голове и без победител в историческото дерби...

22:58 | 07 Август 2020 г.
ЦСКА 1948 и ЦСКА завършиха 2:2 в първото в историята дерби между двата клуба, които новят името на "червените". Срещата от първ...
пожар
22:08 | 07 Август 2020 г.

Военни се включиха в гасенето на пожари в областит...

22:08 | 07 Август 2020 г.
Вертолет "Кугър" излетя в 17.43 часа днес от авиобазата "Крумово", за да се включи в потушаването на пожара, възникна...
полиция
22:07 | 07 Август 2020 г.

Хиляди протестиращи отново блокираха Орлов мост

22:07 | 07 Август 2020 г.
Малко след 21 часа няколко хиляди души блокираха Орлов мост, предаде репортер на БГНЕС. Блокадата стана по-малко от 17 часа, след като по...
22:04 | 07 Август 2020 г.

Пътнически самолет се разби в Индия, 45 души са ра...

22:04 | 07 Август 2020 г.
Най-малко 14 души са загинали, а 15 са тежко ранени сред 45 пострадали, когато пътнически самолет на "Air India" катастроф...
Гърция
21:35 | 07 Август 2020 г.

Гърция въвежда по-строги мерки след 151 нови случа...

21:35 | 07 Август 2020 г.
За четвърти пореден ден в Гърция има трицифрени нови случаи на COVID-19, а през последните 24 часа са регистрирани 151 нови случая, от ко...
21:31 | 07 Август 2020 г.

След пожарите: Бедствено положение е обявено в 4 о...

21:31 | 07 Август 2020 г.
Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова обяви бедствено положение в четири общини. Това са Харманли, Хасково, Димитровград и...

гледай на живо

08.08.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:10
  Другото лице
 • 07:25
  Имате думата
 • 08:00
  "Социална мрежа" - избрано