Какво Ви вещаят звездите за месец февруари - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Вторият месец от 2019 година ще ви донесе малко повече спокойствие

Каква Ви вещаят звездите за месец февруари - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)
Източник: pixabay.com

Каква Ви вещаят звездите за месец февруари - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Хороскопът за февруари 2019 г. ще бъде малко по-спокоен. Началото на новата година става остаряла тема. Така ще можете отново да се съсредоточите върху целите си. Упоритата работа ще даде резултати. По този начин поне можете да отвличате вниманието си от мрачните мисли.

Често февруари е месецът на разочарованието, когато хората разбират, че не е лесно да се поддържа решителността от предходния месец. Ще можете да се справите с демотивацията и дори с отвращението. Опитайте обаче да отхвърлите тези негативни чувства!

Хороскопа за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева може да намерите ТУК 

Везни

Февруари носи на представителите на зодия Везни, стабилно финансово положение. Въпреки това, финансовите ви умения в този период, ще бъдат притъпени. Затова преди да вземете важни решения, консултирайте се с компетентни специалисти, в противен случай рискувате да останете без нищо. Препоръчително е също, този месец да обърнете по-голямо внимание на близките си. Съживете старите чувства и се потопете в света на нежността и удоволствието.

През февруари някои ваши познати, може да не се държат на ниво. Бъдете бдителни и се опитайте да избегнете интригите, в които могат да ви вкарат. Ако следвате мотото “целта оправдава средствата”, този месец няма да постигнете нищо. Всяка битка трябва да се провежда, според предварително определени правила и с достойнство.

Любов и семейство

Семейните, ще намерят общ език с партньора си. Например, ако по-рано не сте можели да стигнете до общо мнение, за това как да прекарате следващата си почивка или кога да започнете ремонт, тогава със сигурност ще го направите този месец. Ще успеете да решите и много по-дълбоки разногласия, например, ще разберете, че няма причини за ревност и всички спорове на тази тема са неоснователни.

През целия месец, хармонията ще царува във вашата двойка. Въпреки това, тенденцията ще бъде нарушена на 19 февруари, на пълнолуние. Не планирайте за този ден съвместни дела, по-специално, пазаруване. Свободните представители на зодия Лъв, вероятно ще имат късмет през втората половина на месеца. Възможно е интересно запознанство, което ще се случи на необичайно място или при необичайни, дори мистични обстоятелства. Не се учудвайте и слушайте сърцето си.

Кариера и финанси

През февруари, ви очакват много впечатления, сключване на нови договори и изгодни предложения. Покажете най-добрите си качества, тогава шефовете ще ви оценят. Вие ще може да установите приятелски отношения дори с тези, с които преди това е било не възможно. Помнете, че сега на първо място трябва да бъде доверието и приятелството. Вашите лидерски умения, ще ви помогнат да постигнете желаната позиция.

Що се отнася до финансите през февруари, ще имате възможност за допълнителни доходи. Най-вероятно интересно предложение, ще получите от някой приятели или бивши колеги. Дейността, която ще ви бъде предложена, едва ли ще бъде свързана с вашата професия, но нека това не ви притеснява - вие сте добри ученици и бързо ще навлезете в новата област.

Здраве

През февруари, се опитайте да не се претоварвате по време на работа. Ако не си почивате пълноценно, скоро ще станете заложник на хроничната умора. Правете утринни упражнения, излизайте по често навън, лягайте си навреме.

Би било добре да се измъкнете за седмица и да отидете в спа център, за да лекувате тялото и душата си. Сега релаксацията и медитацията, ще са най-добрите ви приятели. Ако не знаете как да се отпускате сами, тогава се запишете на уроци по йога. Правилното дишане, ще ви помогне да се справите с негативните чувства.

Скорпион

През февруари представителите на зодия Скорпион, ще бъдат отворени за нови знания. Ще ви привлича всичко ново, което срещате по-пътя си. Благодарение на позитивното си настроение, ще успявате. Бъдете честни и забравете за момент за своите принципи, те сега до добро няма да доведат.

Съвместните дела през този период, ще ви носят само полза. Обстоятелствата ще осигурят няколко добри възможности за реализация - не ги пропускайте! Що се отнася до финансите, не се очакват конкретни проблеми, при условие че не се ангажирате с чужди пари, не вземате заеми и не правите големи покупки.

Любов и семейство

В любовта представителите на зодия Скорпион, ще бъдат много уязвими през февруари. Най-вероятно, ще почувствате радост и гняв, сълзи и ентусиазъм. Промяната на настроението, ще оказва силно влияние върху атмосферата у дома. В началото на месеца, до 6 февруари, се пазете от силни кавги и скандали с вашите близки. През този период се опитайте да подкрепите вашият любим човек, правете му комплименти и покажете нежността си.

Ако отдавна мечтаете да прекратите не здрави взаимоотношения, сега е дошъл моментът. През февруари, разделите ще стават доста лесно и без последствия. Съдбоносни срещи за необвързаните, за съжаление не се предвиждат. Посветете това време на отношенията със семейството и приятелите си. Възможно е сред приятелите ви, да се намира вашата бъдеща любов.

Кариера и финанси

През февруари трябва да се съсредоточите, върху качеството на работата си. Не преследвайте няколко цели едновременно. Ако сте умствено уморени от текущата си работа, сега е моментът да предприемете нещо ново. Вашата откритост и умения за общуване, ще ви помогнат да успеете. Тези, които заемат ръководни длъжности, ще трябва да разрешат различни ситуации на работното място и да правят принудителни промени.

Обърнете внимание на колегите си, може би някои от тях замислят планове срещу вас. В средата на месеца, ще имате много разходи или ще дадете заем на близки приятели. Не забравяйте да спестявате пари за бъдещето, през пролетта ще разберете защо и ще се радвате, че имате прилична сума в сметката.

Здраве

Придържането към здравословен начин на живот е особено важно през първата половина на февруари. Ако искате да се отървете от някои лоши навици, сега е моментът. По-често излизайте навън, променяйте обстановката. Ако дълго стоите между четирите стени, рискувате да попаднете в плен на меланхолията и апатията.

Влошаването на здравето през втората половина на февруари, е знак, че сте преуморени. Прегледайте ежедневния си режим. Може би работите прекалено много и спите твърде малко? А още и забравяте да се храните навреме? Внесете ред във вашият режим и по-често се срещайте с приятели. Това ще ви помогне да се справите с всякакви неприятности и да поддържате настроението си позитивно.

Стрелец

През февруари представителите на зодия Стрелец, ще почувстват прилив на сила. Старите проблеми, ще отшумят и ще остане само едно - да се наслаждавате на живота. Възможно е мислено да се върнете към стара ситуация, за да направите най-накрая правилна преценка за случилото се. И вероятно след известно време вашата оценка на събитието, ще се промени драстично.

През този месец, ще трябва да се погрижите за здравето си. За да предотвратите неприятни ситуации, направете пауза и си починете добре. Сега, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и вдъхновение, което ще ви помогне да завладеете нови върхове и да правите приятни промени в живота си.

Любов и семейство

Началото на февруари е прекрасно време, за изграждане и уреждане на личния живот. Ако в семейството има проблеми, опитайте се да погледнете на ситуацията отстрани. Възможно е грешките на партньора, сега да не ви изглеждат толкова сериозни, както преди. Направете усилие над себе си - простете обидите и приемете любимия човек, такъв какъвто е.

Ако искате да завладеете нечие сърце, не бъдете сдържани и не крийте интереса си. Срамежливостта ви, може да бъде приета за безразличие. В края на месеца, ще искате да бъдете в центъра на вниманието, да флиртувате и дори да се отдадете на приключения. Отпуснете се малко, но не губете главата си. Не приемайте ухажването на човек, чиято репутация е под съмнение. В слуховете, които достигат до вас, може да има много истини.

Кариера и финанси

През февруари, изцяло ще се отдадете на работата си и ще успявате във всичко. Този месец ще ви донесе всевъзможни бизнес пътувания, извънредни задания, бизнес срещи. Но тези усилия няма да бъдат напразни, в края на месеца ще почувствате материална изгода, която ще бъде стимул за по-нататъшни действия. Въпреки това е възможна и тежка конкуренция на работното място, така че всеки ден ще трябва да доказвате най-добрите си качества и да изпълнявате всякакви задачи.

Тези, които търсят нова подходяща позиция, трябва да обърнат внимание на допълнителната квалификация и курсове за обучение. Учението, сега ще ви се отдава лесно. Творческите личности, ще могат да постигнат грандиозен успех. Вашите проекти ще спечелят сърцата на мнозина и ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние.

Здраве

В началото на месеца, ще бъдете бодри и активни. Това е подходящо време за физически упражнения и спорт. Но към средата, може да почувствате известна умора и да страдате от главоболие. Прекарвайте повече време на чист въздух, често проветрявайте помещението в което работите, това ще помогне в борбата срещу мигрената.

Ако към края на месеца, не се чувствате добре, не бързайте да вземате лекарства. Обърнете внимание на народната медицина, тя ще бъде ефективна в този период. Опитайте се да пазите силите си и ако се чувствате уморени, отидете в спа-салон или излезте с приятели. Разходка сред природата, също ще ви се отрази чудесно.

Козирог

През февруари, представителите на зодия Козирог, ще се борят за своето място под Слънцето. Ще трябва много да се трудите, за да не пропуснете шанса за желаната позиция и да доказвате, че сте най-добрите в работата. Съвестно правете това, което се изисква от вас и не губете енергия и време за ненужни неща. Ситуацията с финансите само ще ви радва, парите сами ще влизат във вашия джоб без много усилия.

В любовта, също се очаква борба, за съхраняване на взаимоотношенията или за нов избраник. Натрупаните претенции към любимия човек, е най-добре да изразите тихо и спокойно. Не правете резки движения и дръжте съмненията в себе си. Не семейните, ще бъдат заобиколени от тълпа поклонници, но не бързайте да се обвързвате.

Любов и семейство

За да постигнете хармония във връзката, ще трябва да положите много усилия и малко хитрост. Трябва да сте по-отворени и доверчиви, а късмета няма да ви подмине. Не се страхувайте да пътувате и посещавате различни мероприятия, защото не се знае къде ще намерите вашата втора половинка. Има голяма вероятност за романтично запознанство, което да продължи много години.

Семейните през този период, може да се сблъскат с криза в отношенията. Възможно е да станете твърде взискателни и не напълно обективни към партньора. Това означава, че ще забелязвате недостатъци, които на практика ги няма или са минимални. Охлаждането към вашия съпруг, ще е временно. Ето защо, не бързайте със заключенията и най-важното, не предприемайте необмислени действия, за които по-късно ще съжалявате.

Кариера и финанси

През февруари, ще може да демонстрирате своите лидерски умения. Много от вас, ги очаква повишение и увеличение на доходите. Днешните инвестиции, ще ви носят материално благополучие в бъдеще. Не се страхувайте да се заемете с нов бизнес или с необичайни проекти, всички те са обречени на успех. Въпреки това, трябва да разчитате само на собствените си сили, не доверявайте на никого работата си, в противен случай ще трябва да правите всичко по два пъти.

Към краят на февруари, очаквайте малка финансова печалба, както и добри новини. От една страна, не си струва да разчитате на ръст на заплатата. От друга, ще имате възможност за алтернативни доходи. За тези, които търсят работа, най-доброто време ще бъдат последните десет дни на месеца.

Здраве

Ще бъдете в добро здраве до края на месеца, ако не забравите за почивката и правилното хранене. Трудолюбивите Козирози, могат да се посветят изцяло на работата. Но на каква цена? Дали кариерата и творческият успех, трябва да се обърнат в безсъние, нервни сривове, обостряне на хронични заболявания? Разбира се, че не!

Ето защо, независимо колко сте заети, не забравяйте за своевременната почивка, балансираната диета и чистият въздух. При първите признаци на преумора, предприемайте действия: пийте успокояващи чайове, разхождайте се преди лягане. Особено важно е, да се наспивате достатъчно!

Водолей

За представителите на зодия Водолей, през февруари, ще се появят нови перспективи на хоризонта. Но е препоръчително да ги разглеждате със скептицизъм и да се придържате към онова, което носи реална печалба. Този месец ще ви даде усещане, за собствено всемогъщество. Прогнозата е много благоприятна - сега може да постигнете целите си.

Въпреки това, не изграждайте прекалено много планове - по-добре се концентрирайте върху една или две от най-важните цели. Тогава вашите постижения, ще бъдат уникални. В личния живот, ще искате да внесете нещо ново, да се запознаете с нови хора или да промените имиджа си. Обърнете внимание на отношенията с приятели, може би някакъв дългогодишен конфликт ще стигне до логичен край.

Любов и семейство

През февруари, ще преживеете бурни чувства и емоции към новия си любим. Напълно ще се разтворите в новата връзка и ще се доверите на втората си половинка, което от ваша страна ще бъде грешка. Не трябва да бързате със сближаването, опознайте се по-добре, за да не се разочаровате по-късно. На Новолунието, което ще бъде на 5 февруари, вероятно ще получите покана за среща или друга приятна изненада.

Любвеобилните, не трябва да скача от флирт към флирт, а да обърнат внимание само на един човек. Семейните ще могат да се срещнат с далечни роднини или хора, с които не са се виждали дълго време. Струва си да обръщате по-голямо внимание на съпруга си и да изключите авантюрите от живота си. Чувствената страст и доверието, ще бъдат подходящи само за изпитани във времето отношения.

Кариера и финанси

Упоритият ви труд най-накрая ще бъде оценен и ще получите желаната позиция. Не пестете добри думи за колегите и новите познати, защото именно те, ще дадат добри препоръки за вас. Възможни са дребни неприятности, които няма да доведат до проблеми и ще се решат от само себе си.

През февруари не давайте заеми, рискувате да не ви върнат парите. И въпреки че материалното ви положение ще бъде добро, може да възникне ситуация, която да ви принуди да вземете кредит. Заеми е по-добре да не вземате сега, защото в края на месеца ще получите материална подкрепа от роднини. Опитайте се да оцелеете в трудните финансови времена и в бъдеще ще бъдете благодарни за това.

Здраве

През целия месец, ще изпитвате летаргия и умора. Прекомерното натоварване, ще допринесе за това. За добро настроение и емоционално отпускане, се препоръчва пълноценен сън, ежедневни разходки и много забавления. Не забравяйте да се занимавате със спорт, така че до лятото, да блестите с прекрасна фигура.

Но нито един спорт няма да помогне без балансирана диета, затова преразгледайте менюто си, премахнете нездравословната храна и наблегнете на протеини. В края на месеца могат да се появят хронични заболявания, които да изискват незабавно посещение при специалист. Самолечението в този случай, може само да навреди.

Риби

През февруари представителите на зодия Риби, ще бъдат зарити с битови проблеми. Може да се наложи да решавате семейни проблеми, свързани със здравето и финансите. Но точно сега ще сте в състояние да се справите с всяка ситуация, затова околните ще бъдат възхитени от вас. Също така този месец, е възможна съдбовна среща, която да прерасне в сериозна връзка.

Вашето настроение, през този период, до голяма степен ще зависи от това как се развиват отношенията с другите. Важно е сега да направите добро впечатление на тези, към които не сте безразлични. Но в стремежа да се харесате, не отивайте твърде далеч, бъдете искрени.

Любов и семейство

През февруари, ще бъдете по-привлекателни от всякога и ако не стоите между четири стени, определено ще се запознаете с интересен представител на противоположния пол. Най-вероятно чувствата ви ще избухнат изведнъж, но не се препоръчва да ги демонстрирате на потенциалния партньор. Не се обаждайте първи, не се съгласявайте веднага за среща. Това само ще повиши интереса към вас. Февруари е добър момент за личния живот, но не трябва да бързате с интимността.

Семейните, ще жадуват за повече нежност, красиви думи и приятни изненади. Но трябва да разберете, че вашият партньор не може да чете вашите мисли, затова внимателно намекнете за желанията си, така че февруари да не се превърне в месец на разочарования.

Кариера и финанси

Препоръчително е да покажете екипния си дух и да станете по-решителни. Някой от колегите, ще ви подкрепи в решаването на трудни ситуации. Тези на ръководни позиции, трябва да организират работата си по-хармонично и да не позволяват разпуснатост на подчинените. Новите идеи ще ви помогнат да достигнете безпрецедентни висоти и да укрепите собствения си бизнес на най-високо ниво.

Не се страхувайте да информирате шефовете за вашите собствени проекти и постижения, сега е моментът да получите желаната позиция, а началниците ще са на ваша страна. Препоръчително е по-спокойно дда реагирате на изявления по ваш адрес, в противен случай рискувате да се покажете не в най-добрата светлина. Не е изключено бизнес пътуване, от което не трябва да се отказвате.

Здраве

Много внимателно се отнасяйте към всякакви медикаменти, в началото на февруари. Не бързайте да приемате хапчета, ако ви боли гърлото или стомаха. Лекият дискомфорт, не е признак на сериозно заболяване и най-вероятно ще премине от само себе си. Но приемането на лекарства, може да предизвика алергична реакция.

Към края на месеца, може да станете по-невнимателни и прибързани. Отложете физическите упражнения, въздържайте се от активен спорт - има риск от нараняване. Опитайте се, да намалите физическите усилия до минимум.

Източник:Astrostar.eu 

 

Катастрофа край Железница
11:07 | 08 Август 2020 г.

Лек автомобил излезе от Е-79 и се заклещи между ма...

11:07 | 08 Август 2020 г.
Лек автомобил "Сеат" се заклещи между мантинелата и подпорна стена на ГП Е-79 край с. Железница, община Симитли. Няма данни за ...
Александър Лукашенко с украинския журналист Дмитро Гордон
11:03 | 08 Август 2020 г.

Лукашенко депортира от Минск украински и руски жур...

11:03 | 08 Август 2020 г.
Журналисти от телевизионния канал „Сегашно време” - проект на „Радио Свобода” и Фондация „Гласът на Америка...
Иван Горанов
10:47 | 08 Август 2020 г.

Горанов бе официално продаден на белгийци

10:47 | 08 Август 2020 г.
Иван Горанов вече е футболист на белгийския Шарлероа. От клуба обявиха трансфера, а самият Горанов позира за снимка с фланелката на новия...
Седемте рилски езера
10:42 | 08 Август 2020 г.

Кметът на Сапарева баня хвърли вината за джиповете...

10:42 | 08 Август 2020 г.
Кметът на Сапарева баня - Калин Галев, отговори на нападките на екоминистъра - Емил Димитров, по повод нелегалния превоз на пътници и баг...
Алекс Лен срещу Джарет Ален
10:31 | 08 Август 2020 г.

Нетс и Меджик си гарантираха последните две места ...

10:31 | 08 Август 2020 г.
Плейофната картина в НБА започна да се поизяснява, след като отборите на Бруклин Нетс и Орландо Меджик си гарантираха последните две мест...
Само 12,4% от сърбите приемат независимостта на Косово
10:09 | 08 Август 2020 г.

Болтън: Белград и Прищина са далеч от разрешаванет...

10:09 | 08 Август 2020 г.
Бившият съветник на САЩ по национална сигурност Джон Болтън смята, че Белград и Прищина може да са далеч от разрешаването на техния спор,...

гледай на живо

08.08.2020
 • в момента
  Топ шоп
 • 11:30
  "Спорт в обектива" - избрано
 • 12:00
  Новини
 • 12:15
  Бизнес новини