Какво ви вещаят звездите за месец март - пълен хороскоп за всички зодии

Според звездите ще е нестабилен месец, в който хората не трябва да се занимават с личните си чувства, а да се отворят към другите

Какво ви вещаят звездите за месец март - пълен хороскоп за всички зодии
Източник: pixabay.com

Какво ви вещаят звездите за месец март - пълен хороскоп за всички зодии

Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е месец март. За много от нас предизвикателство, но за други, обратното, предвестник на по-добро бъдеще.

Хороскопът за март 2019 г. казва, че поради нестабилността на този месец, няма да е много удобно хората да се занимават личните си чувства. Вие ще се чувствате по-добре, ако прекарвате свободното си време в компанията на хората, които обичате.

Март не е подходящо време за медитация и размисли.

Овен

През първият месец на пролетта представителите на зодия Овен, ще получат отлични възможности в най-неочаквани области на живота. За да не пропуснете нищо, бъдете отворени към всичко ново. Необвързаните, ще изпитат цяла гама от чувства. Ревност, страдание, гняв - всичко това ще ви докосне, ако живеете и слушате сърцето си, а не разума.

Тези, които успеят да успокоят своята ревност и леко разхлабят хватката, ще разберат, че доверието е най-ценото в една връзка. Сърдечните терзания, няма да докоснат семейните. Те ще бъдат щастливи, както винаги, с втората си половинка.

Любов и семейство

През март ще се стремите да общувате повече с любимия човек, ще измисляте романтични срещи и забавления. С цялата си упоритост ще се опитате да разберете най-интимните мечти на любимия човек, за да ги реализирате и го направите по-щастлив. Март е време за действие. Това особено важи за тези, които имат проблеми в партньорството. Началото на пролетта, е време когато трябва да сте активни. Не трябва да се страхувате от промените, защото всичко което направите, ще е за добро. Дори при най-лошият сценарии, ще спечелите мъдрост и ще станете по-силни.

За тези, които все още не са срещнали любовта, март е най-подходящото време за това. За да не отблъснете щастието си, не проявявайте недоверие и подозрителност, защото човекът, с когото съдбата ще ви сблъска е достоен за вашето внимание и има всички шансове да изградите силни отношения. Не е изключено новото запознанство да доведе не само до сериозна връзка, но и до отваряне на печеливш семеен бизнес.

Кариера и финанси

По отношение на работата март няма да бъде от най-лесните месеци, възможно е някой от вашите проекти да не се реализира, не са изключени и трудности с парите. Някои идеи и бизнес проекти, може да бъдат изоставени, да се появят нови стратегии или да настъпят променени на работното място. За да излезете от ситуациите като победител, ще помогнат самодисциплината и контрола, което за вас ще е трудно. Основното е да действате рационално, да не вземате решения прибързано и да не се карате със стратегическите си партньори. По-добре, останете неутрални.

Дори ако силите ви оставят и се сблъскате с най-лошият сценарии, на помощ ще дойдат приятелите, които ще ви помогнат не само за "уреждане" на ситуацията, но и ще ви вдъхновят за смели действия. Като цяло, през март често ще бъдете на ръба на колапса. Възможно е да станете основни участници, в корпоративни конфликти и клюки. Ето защо е по-добре да контролирате чувствата си и спокойно да вършите работата си, така ще постигнете много по-голям успех в професионалната област.

Здраве

Тези, които запазят спокойствие и хладнокръвие през март, ще имат блестящо здраве. Но ако се подадете на изблици на раздразнителност и гняв, които са характерни за вас, ще трябва да лекувате хронични заболявания, които внезапно ще се събудят и няма да ви позволят да водите нормален живот. Ето защо е по-добре да контролирате нрава си и да не се подавате на злото.

Препоръчително е да се подложите на медицински преглед, за да идентифицирате всички "болежки", преди те да напомнят за себе си. За да поддържате здрав ум и тяло, ще е добре да спортувате. Плуването, джогингът, упражненията във фитнеса, ще помогнат да избегнете здравословни проблеми. А да поддържате душевното си равновесие, ще помогне йога и зелен чай.

Телец

Март, няма да е лесен месец за представителите на зодия Телец. В личен план са възможни конфликти с приятели, клюки в колектива, нарушаване на дисциплината, умишлено нараняване на любимия човек. Откъде, ще дойде цялата тази раздразнителност и агресия и сами няма да знаете. Само издръжливостта и контрола, ще ви помогнат да избегнете всеобща катастрофа.

Във финансов план, разходите ви неприятно може да се увеличат, затова веднага трябва да потърсите нов източник на доходи. Възможно е някои от вас, да имат шанса да се пробват в някакъв нов бизнес. Гледайте да не го пропуснете! Ако, разбира се, не се отказжете веднага от офертата от страх да не се провалите, което е специфично за вас, ще имате успех.

Любов и семейство

Необвързаните, не е изключено да започнат служебен роман, който постепенно да прерасне в в нещо повече. Може би този таен съюз, ще доведе в бъдеще до брак. За обвързаните, март няма да е лесен - в много отношения ще трябва да отстъпвате на партньора си и да пропускате много неща покрай ушите си. И дори сега да ви изглежда несправедливо, то в бъдеще това поведение ще бъде оценено от вашият партньор и той ще е щастлив с вас.

Тези, които решат да узаконят своя съюз през март, със сигурност ще бъдат щастливи в брака. А тези, които все още не са срещнали любовта, се препоръчва да обърнат внимание на хора, с които отдавна се познават. Може би щастието е много по-близо, отколкото си мислите.

Кариера и финанси

По отношение на парите, не се предвиждат специални разходи, както и големи приходи. Ако може да спестявате, направете го. Отделете допълнителни пари за бъдещи ваканции или семейни нужди. По отношение на кариерата, е възможен възход. Но само ако направите всичко възможно, за да бъдете повишени. Не се страхувайте да се захващате с нови неща, обстоятелствата ще ви помогнат да заобиколите всички конкуренти.

Само не е нужно да се захващате с всичко наведнъж - част от задачите е по-добре да прехвърлите на колеги и подчинени. През този период, е възможно да получите пари от близки роднини. Така те, ще решат да ви помогнат, за да се справите с някои парични затруднения. Не казвайте за помощта на колегите си, но и не забравяйте кой ви е помагал в трудни времена. Сложете всички документи в ред - през март в тази област са възможни проблеми.

Здраве

Март е време за промяна. Променете нещо във външния си вид и сами ще видите какви положителни резултати ще настъпят. Ще станете по-уверени в себе си, ще направите нови запознанства, ще се отървете от комплексите. Но внимавайте за здравето, пазете се от прекомерно физическо натоварване. Спортувайте повече, разхождайте се на чист въздух, спете.

Коригирайте ежедневието си, не преяждайте. Най-добре си направете правилна диета. За да уравновесите душевното си състояние, прекарвайте пролетните вечери в компанията на най-добрите приятели, слушайте музика, гледайте хубави филми. Положителното отношение, доброто здраве и привлекателния външен вид, ще свършат чудеса.

Близнаци

През март за представителите на зодия Близнаци, на първо място ще бъдат домакинските дела, отглеждането на децата, връзката с близките, които отдавна са лишени от вашето внимание. Ще имате възможност да си припомните, малките радости в живота, което ще ви направи невероятно щастливи.

Заедно с домашните задължения, е препоръчително да не забравяте за работата. Слушайте съветите на другите - може би те ще насочат вашата кариера в правилната посока. Но не разчитайте изцяло на чуждите мнения. Действайте самостоятелно, защото никой освен самите вас, не знае какво да направи в конкретна ситуация.

Любов и семейство

Март е време за любов! През този месец, най-накрая ще се потопите във водовъртежа от емоции и ярки впечатления. Има голяма вероятност да срещнете сродната си душа, с която да свържете бъдещият си живот. В този период също са възможни леки и необвързващи романи, които ще бъдат страстни и ще ги помнените дълго време.

Именно към такива мимолетни интимни връзки, трябва да бъдат много предпазливи обвързаните от вас, тъй като прелюбодейството ще унищожи семейството. Ако искате нови преживявания, по-добре се опитайте да разнообразите семейния живот с вашият партньор, организирайте романтична вечер, отидете заедно на пътешествие.

Кариера и финанси

През март е възможно да не ви стигат наличните пари, затова трябва да потърсите странична работа. За да не страдате болезнено от липса на финанси в бъдеще, през този период се препоръчва да не харчите пари надясно и наляво. По-добре е, да се въздържате от големи покупки и пътувания. Ако нямате достатъчно ресурси, опитайте се да спечелите пари онлайн.

В стремежа си към финансово благополучие, не забравяйте, че не може да спечелите всички пари в света. Така че не се разстройвайте, ако не успеете в бизнеса.

По-добре си вземете отпуск и набирайте сили. Но тези, които се занимават с творчество, могат да получат добра печалба през март. Креативността и въображението, ще ви насърчат да вземате най-нестандартни решения, които ще ви помогнат да получите не само по добре платена позиция, но и признанието на вашите колеги. Но не позволявайте успехът, да ви замае главата. Не се възгордявайте, защото ви предстои още много работа.

Здраве

През март тези от вас, които не са свикнали да следят за своето здраве, могат да се сблъскат с проблеми. При това, може да ви хване банална простуда. Всички болежки могат да излязат на повърхността заради разстроена нервна система. През март ще почувствате, че сте морално изтощени и вашите жизнени сили са изчерпани.

За излизане от порочния кръг, ще спомогне спорта, правилното хранене и витамините. Не се отнасяйте към тялото и душата си безотговорно. Ако чувствате, че нещо не е наред със здравето, не забравяйте да посетите лекар. По-добре да пресечете всяка болест в зародиш, отколкото след това, да се възстановявате от нея дълго време.

Рак

Представителите на зодия Рак, най-накрая ги очаква спокойно време. Всички проблеми ще бъдат решени, децата изучени, ремонтите приключени. Може да въздъхнете с облекчение! През март, вашето настроение ще е позитивно, ще направите много приятни запознанства и срещи и като прекрасен бонус, ще се радвате на хубавото време.

Освен това на работното място, шефовете ще ви забележат и наградят със специална премия. Препоръчително е да изхарчите парите за купуване на скъпи, но ценни неща. И докато на работа, ще се радвате на новите печеливши проекти, то у дома ще трябва да изгладите някои конфликти. Прекарайте известно време близо до семейството и всичко ще бъде наред. Ако планирате дълго пътешествие, не се колебайте да изпълните плана си. Давайте, вие го заслужавате!

Любов и семейство

Въпреки че нещо постоянно ще отвлича вашето внимание от личния живот, опитайте се да съхраните връзката с партньора на същото високо ниво. Ако приемете помощта на роднини и приятели - тогава ще може да се справите с всички нерешени въпроси много по-бързо. Не се паникьосвайте, ако нещо се обърка. Спокойното решаване на проблемите, заедно с взаимопомощта, ще ви помогнат да преместите планини.

В допълнение, самоограничението ще ви предпази от ненужни домашни спорове, инициатор на които обикновено сте вие. Март, не е време за търсене на нова любов. Първият месец на пролетта е по-подходящ за весели партита с приятели, луди купони и забавления в шумна компания.

Кариера и финанси

Време е да изграждате кариера, а не да лежите на дивана. Да, няма да е лесно, защото трябва да набирате клиенти, да реализирате нови проекти, постоянно да водите важни преговори. Е, такъв товар през март, ще донесе бъдещо официално повишение. Но вие искате това? Но засега трябва да се потите много. Най-вероятно ще се сблъскате с неразбиране от страна на шефовете, конфликти в колектива, но в крайна сметка всичко ще бъде решено положително.

Отнасяйте се към всичките си задачи сериозно, не изпускайте дори най-дребните детайли – това е единственият начин, по който ще успеете. Е, ако не виждате никакви перспективи в настоящата си работа, тогава се чувствайте свободни да я промените. Попитайте стари приятели, може би те ще ви предложат работата, за която сте мечтали през целия си живот.

Здраве

Като цяло, няма да имате никакви специални здравословни проблеми през март. Но при условие, че водите здравословен начин на живот. За ваша изненада, изведнъж ще откриете много сила в себе си, ще може с часове да тренирате във фитнеса или да бягате.

Преяждането и консумирането на големи количества сол, може да доведе до проблеми с бъбреците. Инфекциите на пикочните пътища, лекувайте само при специалисти, в противен случай ще получите хронично заболяване. Пролетната авитаминоза може да повлияе на състоянието на косата и кожата. Диетата, активният начин на живот и приемането на мултивитамини, ще ви помогнат да избегнете заболявания.

Лъв

Този месец, няма да ви позволи да се отегчите. Възможни са неочаквани сюжети и резки обрати. Само бъдете разумни, не забравяйте за здравето, заставайте на страната на приятелите - това са основните правила за оцеляване. Семейните и домашни проблеми, ще останат на заден план, а на първо място ще бъдат отдиха и забавленията. Ще посетите безкрайни партита, ще се срещате с нови хора. Необвързаните могат по този начин, да направят многообещаващо запознанство.

А тези, който вече са омъжени, е възможно да се впуснат във флирт. Ако семейството ви означава много за вас, тогава ще трябва да се опитате да заглушите лекомислените импулси в себе си и да престанете да разпилявате безразсъдно семейния бюджет .

Любов и семейство

При много от представителите на зодия Лъв, са възможни недоразумения в семейството и увеличение на конфликтите. Вашите близки няма да ви разбират, а вие, от своя страна, няма да искате да обяснявате нищо. Подобно поведение може да доведе до раздели и загуба на любим човек. Но едва ли ще страдате дълго време и каете за своето поведение.

Необвързаните, трябва да станат по-отворени за комуникация. В началото или в средата на месеца, ще се озовете в нова компания, където със сигурност ще може да завържете много приятно запознанство. Но тази връзка, може би, ще остане само на ниво приятелство. Малко по-късно, ще срещнете своята "сродна душа".

Кариера и финанси

Харчите повече, отколкото печелите! Оттук идват всичките ви проблеми. И не мислете, че близките, са длъжни да ви помогнат. Най-доброто, което може да направите е, да смените работата си с по-високо платена. Може да се наложи, да се преквалифицирате. Е, новите знания не са навредили на никого. В новата работа, покажете само най-добрата си страна. Работете усилено, поемете инициатива, ако правите всичко разумно и постепенно, скоро ще пожънете победи.

С правилно планиране на времето в този период, може значително да увеличите приходите си. Възможно е да ви предложат странична работа, която да носи солиден принос към вашия личен бюджет. Креативните, ще имат повече късмет. Вашите вдъхновяващи проекти, ще носят печалба и успехи.

Здраве

През март, ще трябва да се погрижите за здравето си. По това време щитовидната жлеза или черният дроб, ще ви напомнят за себе си. Вероятно ще се появят стари болежки и ако не се лекувате, нещата ще се влошат. През втората половина на месеца, ще се почувствате изчерпани физически и изтощени. Най-вероятно това ще бъде, в резултат от промяна в работата.

Ако имате възможност направете кратка почивка, поне за една седмица. Отдихът на открито, съчетан с прием на витамини, ще помогне за възстановяване на физическото здраве, а комуникацията със семейството и приятелите, ще допринесе за духовната хармония.

Дева

Март, за представителите на зодия Дева е време на промяна, която ще се прояви във всички сфери на живота. Всичко ще идва при вас лесно: на работа ще получите обещаващ проект, семейството ще ви остави да работите, без да ви притеснява, ще бъдете бодри и силни през целият месец. Нещата, ще се решават от само себе си..

В края на месеца, ще получите голяма награда от благодарното ръковдство. Тялото ви, ще работи като по часовник.Само понякога, може да се обадят дребни хронични болежки. Но ако предприемете действия навреме, сериозно заболяване няма да ви застраши.

Любов и семейство

В семейните въпроси, правете отстъпки, жертвайте нещо заради семейството и няма да останете не възнаградени. Бъдете верни на партньора си, проявете уважение и мъдрост спрямо него, така той ще ви обича още повече. През март ще бъдете толкова чаровни и привлекателни, че където и да се появите, ще ви обръщат внимание, а тълпи от почитатели ще искат телефонния ви номер.

На необвързаните съдбата ще осигури голям избор, от многобройни поклонници. Препоръчително е, да се вгледате внимателно в тях, може би там някъде е ващият бъдещ любим. Семейните, ще се радват на прегръдките на своята половинка. Никакви вътрешни проблеми и клюки, няма да нарушат идилията ви. Само с роднините трябва да сте по-внимателни -възможно е някои от тях да ви има зъб. Дори има вероятност, скоро да влезете в конфликт с него.

Кариера и финанси

В областта на работата, март ще е напрегнато и непредсказуемо време. Ще получите редица нови задачи, но времето за тяхното изпълнение няма да е достатъчно. Ще трябва да взимате бързи решения, а това може да ви изнерви. Сблъсквайки се с трудности, не се отказвайте. Може би в един момент, ще искате всичко да захвърлите, но това ще бъде грешка. Пътя може да не е лесен, но ако продължите резултатите ще бъдат невероятни.

И не забравяйте, че изпитанията не се дават просто така - преминавайки през тях, ние ставаме по-опитни, по-мъдри, по-силни. Не бягайте или не се опитвайте да се скриете от теста. Вероятно вие сте зациклили в зоната на собствения си комфорт и ще е необходимо да излезете от него – само тогава промените, за които сте мечтали, ще започнат.

Здраве

През март е препоръчително да бъдете по-внимателни към това, което поглъщате. Откажете се от тлъсти и солени храни, по-малко налитайте на сладки лакомства. Вашето тяло се нуждае от протеини в началото на пролетта, както и витамини под формата на зеленчуци и плодове.

За да сте във форма за лятото, ще ви трябва повече физическо натоварване. Ходете на басейн, фитнес, тичайте в парка, въобще движете се повече. През март не са изключени травми, затова изберете по-спокоен спорт. Възможни са също алергии. Причината за появата им, може да се идентифицира само от специалист. Не отлагайте посещението при лекар.

Вижте хороскопа за Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби ТУК 

Източник: astrostar.eu

Катастрофа отне човешки живот
14:58 | 14 Август 2020 г.

Мъж загина при челен удар между кола и камион на п...

14:58 | 14 Август 2020 г.
Мъж загина при тежка катастрофа край Бургас, съобщиха от полицията, цитирани от Dariknews.   Ударът е бил челен – межд...
от Съюз на тракийските дружества в България16
14:52 | 14 Август 2020 г.

Проф. Христова: Борисов направи изпреварващ ход, н...

14:52 | 14 Август 2020 г.
"Налице е изземване на инициативата, която се държеше в ръцете на президента Румен Радев, за свикване на Велико Народно събрание. Яс...
14:46 | 14 Август 2020 г.

БАБХ констатира наличието на Листерия в кашкавал и...

14:46 | 14 Август 2020 г.
Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) констатира наличието на бактерията Листерия моноцитогенес в проба от кашкавал и несъот...
14:40 | 14 Август 2020 г.

БМВ удари на червено кола на НСО, служител на служ...

14:40 | 14 Август 2020 г.
Служител на Националната служба за охрана (НСО) е пострадал при удар от друг водач на автомобил в столицата. Около 13.30 часа на 14 авгус...
14:39 | 14 Август 2020 г.

Променя се движението заради измиване на бул. „Сим...

14:39 | 14 Август 2020 г.
От 00.30 часа до 04.30 часа на 15 и 29.08.2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства първо по западното пътно платно, а сл...
Христо Иванов
14:33 | 14 Август 2020 г.

ДБ не иска нова Конституция, ВНС и намаляване на д...

14:33 | 14 Август 2020 г.
"Демократична България" е против нова Конституция, Велико народно събрание и не одобрява намаляването на броя на депутатите до ...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Новини
 • 15:30
  Социална мрежа
 • 16:00
  Новини
 • 16:30
  Кухнята на Звездев