Крачунов: Радев по-често трябва да проявява държавническо мислене, Борисов работи много (ВИДЕО)

Промяната трябва да дойде от хората, обяви управителят на агенция "Блиц"

Ивайло Крачунов
Източник: Канал 3

Промяната трябва да дойде от хората. Те да бъдат по-демократични, по-разбиращи и по-прощаващи. По-смирение и по-трудолюбиви, защото прословутото трудолюбие на българина започва да отспъпва и това личи от статистиките на бизнеса. Така че нека работят над себе си. По-големите доходи идват от по-голяма работоспособност. Защото не може да работиш по-малко от 10-12 часа и да искаш големи доходи. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 управителят на агенция "Блиц" Ивайло Крачунов в днешния ден за прошка.

Той коментира и за какво би трябвало да поискат прошка водещите български политици.

Румен Радев

"Затова, че най-често влиза в едни опозиционни диалози, вместо по-често да проявява държавническо мислене и да поставя приоритети пред държавата, като борбата с бедността и екологичните действия. Защото България е на първо място по мръсен въздух. Той ги поставя тези проблеми, но като атака, а не с лична позиция.

Бойко Борисов

„Министър-председателят работи всеки ден, живее с проблемите на хората, когато има гореща точка, винаги се явява и заема позиция. Естествено не сме съвършени хора и никой от нас не е такъв. Работи много. Може би прави малко повече компромиси с коалиционните партньори, но няма избор. И тези компромиси са необходими в името на държавата”.

Ахмед Доган

„Ахмед Доган достатъчно много е дал на българската политиката и продължава да дава със съветите си към ДПС. Неговата роля е видима и ще бъде константна с приноса му да няма етническо напрежение”.

Корнелия Нинова

„За това, че БСП излезе от парламента. В крайна сметка България е парламентарна демокрация и дори и да не си съгласен с управляващите, трябва да отстояваш позицията си в Народното събрание. Това е бягство от отговорност”.

По думите на Крачунов още не е ясно какви ще са резултатите от евроизборите.

"Предстои да видим ситуацията на евроизборите. Ще победи тази партия, която е най-подготвена. Към момента ситуацията е изравнена с лек превес на ГЕРБ. Но в крайна сметка всичко е възможно", каза Крачунов.

Той коментира и казусът с листата на БСП и дали лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще бъде неин водач.

Сергей Станишев е най-полезен в Брюксел за БСП. И аз си задавам въпроса дали той ще води листата на левицата. И той ще се реши от структурите на БСП. Но според мен дори ръководството на партията още не е наясно с този въпрос. БСП трябва да го реши и в зависимост от това ще се реши изборният резултат на партията.

Вижте още интервюта и коментари!

Трябва ли след като бяха опростени дълговете на мюфтийството, да се опростят и дълговете на медиите, за да се освободят от влиянието от фондации, като тези на Сорос.

„Това е екзотично като идея. В крайна сметка в България има държавни и частни медии. По-скоро трябва да се рекламират БТА и БНР, които отдавна не са носители на модерното, а ние плащаме милиони за тях.

Що се отнася за чуждите фондации – много държави ги забраниха и мисля, че това е пътят. За съхраняването на българското", каза още Крачунов.

 

банкноти,
19:35 | 02 Декември 2020 г.

20% от оборота на затворени бизнеси, които не са в...

19:35 | 02 Декември 2020 г.
„Между 10 и 20 на сто от оборота за предходната година ще получат бизнеси, според това доколко е засегната работата им от кризата и...
Корнелия Нинова
19:04 | 02 Декември 2020 г.

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова е санитар ...

19:04 | 02 Декември 2020 г.
Корнелия Нинова е станала доброволно санитарка в COVID-отделение на УМБАЛ "Св. Анна", информира Dariknews.   ...
18:49 | 02 Декември 2020 г.

В Пловдив мъж застреля брат си в спор за имот и се...

18:49 | 02 Декември 2020 г.
Възрастен мъж е застрелял брат си, докато са спорели в имот в центъра на Пловдив. По непотвърдена информация става въпрос за апартамента,...
Еврозона
18:38 | 02 Декември 2020 г.

За следващите 7 години България ще получи 11.5 млр...

18:38 | 02 Декември 2020 г.
България ще получи 11.5 млрд. евро от кохезионните фондове на Европейския съюз в идните седем години. Това обяви евродепутатът от ЕНП Анд...
мръсен въздух в София, прахови частици
18:25 | 02 Декември 2020 г.

Мръсният въздух в столицата прави безплатни буферн...

18:25 | 02 Декември 2020 г.
Във връзка с повишените нива на фини прахови частици (ФПЧ 10) и неблагоприятни метеорологични условия, на 3 и 4 декември 2020 г. паркиран...
В очакване на големите победители - ето как се изработват Оскарите
7
18:17 | 02 Декември 2020 г.

Церемония за наградите "Оскар" няма да бъде виртуа...

18:17 | 02 Декември 2020 г.
Церемонията за наградите "Оскар" ще бъде организирана както обикновено с участия на живо и излъчена по телевизията и няма да е ...

гледай на живо

02.12.2020
 • в момента
  НОВИНИ - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива