Крачунов: Радев по-често трябва да проявява държавническо мислене, Борисов работи много (ВИДЕО)

Промяната трябва да дойде от хората, обяви управителят на агенция "Блиц"

Ивайло Крачунов
Източник: Канал 3

Промяната трябва да дойде от хората. Те да бъдат по-демократични, по-разбиращи и по-прощаващи. По-смирение и по-трудолюбиви, защото прословутото трудолюбие на българина започва да отспъпва и това личи от статистиките на бизнеса. Така че нека работят над себе си. По-големите доходи идват от по-голяма работоспособност. Защото не може да работиш по-малко от 10-12 часа и да искаш големи доходи. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 управителят на агенция "Блиц" Ивайло Крачунов в днешния ден за прошка.

Той коментира и за какво би трябвало да поискат прошка водещите български политици.

Румен Радев

"Затова, че най-често влиза в едни опозиционни диалози, вместо по-често да проявява държавническо мислене и да поставя приоритети пред държавата, като борбата с бедността и екологичните действия. Защото България е на първо място по мръсен въздух. Той ги поставя тези проблеми, но като атака, а не с лична позиция.

Бойко Борисов

„Министър-председателят работи всеки ден, живее с проблемите на хората, когато има гореща точка, винаги се явява и заема позиция. Естествено не сме съвършени хора и никой от нас не е такъв. Работи много. Може би прави малко повече компромиси с коалиционните партньори, но няма избор. И тези компромиси са необходими в името на държавата”.

Ахмед Доган

„Ахмед Доган достатъчно много е дал на българската политиката и продължава да дава със съветите си към ДПС. Неговата роля е видима и ще бъде константна с приноса му да няма етническо напрежение”.

Корнелия Нинова

„За това, че БСП излезе от парламента. В крайна сметка България е парламентарна демокрация и дори и да не си съгласен с управляващите, трябва да отстояваш позицията си в Народното събрание. Това е бягство от отговорност”.

По думите на Крачунов още не е ясно какви ще са резултатите от евроизборите.

"Предстои да видим ситуацията на евроизборите. Ще победи тази партия, която е най-подготвена. Към момента ситуацията е изравнена с лек превес на ГЕРБ. Но в крайна сметка всичко е възможно", каза Крачунов.

Той коментира и казусът с листата на БСП и дали лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще бъде неин водач.

Сергей Станишев е най-полезен в Брюксел за БСП. И аз си задавам въпроса дали той ще води листата на левицата. И той ще се реши от структурите на БСП. Но според мен дори ръководството на партията още не е наясно с този въпрос. БСП трябва да го реши и в зависимост от това ще се реши изборният резултат на партията.

Вижте още интервюта и коментари!

Трябва ли след като бяха опростени дълговете на мюфтийството, да се опростят и дълговете на медиите, за да се освободят от влиянието от фондации, като тези на Сорос.

„Това е екзотично като идея. В крайна сметка в България има държавни и частни медии. По-скоро трябва да се рекламират БТА и БНР, които отдавна не са носители на модерното, а ние плащаме милиони за тях.

Що се отнася за чуждите фондации – много държави ги забраниха и мисля, че това е пътят. За съхраняването на българското", каза още Крачунов.

 

Плюшено мече
21:42 | 04 Юли 2020 г.

Дете на 4 години с COVID-19 в с. Голямо Ново

21:42 | 04 Юли 2020 г.
Направени са PCR тестове на контактните със семейството, заразено с коронавирус в търговищкото село Голямо Ново. Сред новозаразените ...
21:37 | 04 Юли 2020 г.

Мащабна операция срещу детската порнография в Итал...

21:37 | 04 Юли 2020 г.
Италианската полиция извърши мащабна операция в 15 региона срещу лица, заподозрени, че са замесени в детска порнография, предаде ДПА. ...
21:33 | 04 Юли 2020 г.

Иззеха над 2 тона нелегална ракия в Пловдив

21:33 | 04 Юли 2020 г.
Полицията е иззела над 2 тона нелегален алкохол от избените помещения на 62-годишен мъж в Пловдив, съобщиха от ОД на МВР Пловдив.  ...
Проф. Тодор Кантарджиев
21:26 | 04 Юли 2020 г.

Проф. Кантарджиев: Изпуснахме инфекцията от COVID-...

21:26 | 04 Юли 2020 г.
У нас циркулират 35 щама на COVID-19, обяви пред БТВ директорът на Националния център по заразни и паразитни болести и член на Оперативни...
21:22 | 04 Юли 2020 г.

Прокуратурата изелезе с още данни за акцията срещу...

21:22 | 04 Юли 2020 г.
„Профилите на магистратите, които са ангажирани с разследванията срещу обвиняемия Васил Божков, съдържат освен техни лични данни ка...
21:08 | 04 Юли 2020 г.

Д-р Борислав Цеков: Причините за профанизацията на...

21:08 | 04 Юли 2020 г.
Една от основните причини за профанизацията на политическото, която наблюдаваме от много години е синдрома на социалната мрежа. Това съоб...

гледай на живо

05.07.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Другото лице
 • 07:25
  "Имате думата" с Александър Владимиров - избрано
 • 08:00
  "Социална мрежа" - избрано