Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

През този период ще усещаме силно влияние на звездите в любовта, но личностното развитие ще изостане

Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)
Източник: pixabay.com

Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата. Това разкрива хороскопът за май 2019 г.

През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

Хороскопът за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв - вижте ТУК 

Дева

В началото на май представителите на зодия Дева, трябва да поемат инициативата и да укрепят позицията си на работното място. Вашето усърдие и ентусиазъм, ще ви помогнат да избегнете големи парични загуби и да покажете на всички недоброжелатели, кои е шефът. Отнасяйте се внимателно към новите познати, които могат да крият нещо от вас, а точно сега едва ли ще искате да бъдете измамени.

Дори да сте уморени, трябва да се стегнете, тъй като през май работата ви, ще изисква вашето присъствие – очертават се промени към по-добро. Благодарение на самокритиката и взискателността си, ще се развивате бързо и ще достигате до определени бизнес и социални върхове. В личният ви живот ще ври и кипи- време е да направите избор между миналото и бъдещето. За вас е много важно да почувствате, че сте обичани и да знаете, че вашите близки ще ви подкрепят във всяка ситуация.

Любов и семейство

За да избегнете сериозни конфликти в семейството, си заслужава да станете по-меки и да смекчите диктаторския тон. Близките ви са уморени от вашата придирчивост и просто искат да се отпуснат и починат. Организирайте им празник с вкусна вечеря или отидете на кино и ще забележите, как напрегнатата атмосфера изчезва без следа. До края на май, съпружеските отношения ще се подобрят значително и ще се къпете във взаимните си чувства.

Що се отнася до необвързаните представители на знака, май ще им донесе нови ухажори и почитатели. Да привлечете вниманието към себе си, ще успеете с лекото си и непринудено поведение. Колкото по свободен стил изберете, толкова по-голям успех ще имате с противоположния пол. Така че, експериментирайте, няма да съжалявате. Вероятно новият ви любим, ще е малко по-възрастен или по-млад от вас. Но не обръщайте внимание, на разликата във възрастта. Този роман, най-вероятно, ще бъде кратък, но романтичната "страст" няма да ви навреди.

Кариера и финанси

През май в работата ви очаква, дълго желана позиция. Ще бъдете на седмото небе от радост, заради доброто място и ще се потопите в работа. Дори и най-трудните задачи, ще ви се отдават изключително лесно и в края на месеца, ще получите дългоочаквана награда, която ще подобри финансовото ви състояние. Не бива да се хвалите пред приятели и познати, с новите си постижения, не само могат да ви завидят, но и умишлено да направят някоя гадост, която да развали добрата ви репутация.

В средата на месеца не подписвайте съмнителни документи, без да ги проверите. Съществува опасност от загуба на голяма сума пари, поради нехайство и невнимание. Бъдете нащрек. Финансовата ситуация ще бъде под контрол, но не си позволявай да харчите заплатата наляво и надясно, в края на месеца ще ви потрябва не голяма сума пари, за решаване на проблемите на семейството.

Здраве

През май, трябва да се погрижите за храносмилателната си система. Може би употребявате много нездравословна храна и лекарства. Дайте на организма си почивка и направете разтоварваща диета, още повече, че тя ще ви помогне да загубите няколко излишни килограма. В средата на месеца е възможно, обостряне на хронични заболявания. Не би било лошо да се подложите на профилактичен преглед, не се самолекувайте.

Вашата физическа форма, ще зависи пряко от емоционалното ви състояние. Затова оставете лошите мисли, не се самообвинявайте, освободете се от страховете и обидите, така ще се почувствате много по-добре. Прекарвайте повече време, на чист въздух.

Везни

През май за представителите на зодия Везни, всичко ще се развива гладко. Самите вие, ще бъдете изненадани от вашият успех. Бизнес партньорите, сами ще идват при вас, парите сами ще влизат във вашия джоб, а любовните неразбории, ще се решат от само себе си. Но броят на обидените от вас хора, ще се увеличи и ще трябва да направите нещо по въпроса.

Поради факта, че винаги съчувствате на проблемите на другите хора, понякога ви използват, което ви огорчава. През май, ще искате да се отдалечите от света, за да намерите вътрешна хармония и да заживеете в съгласие със себе си. Времето за отпуска още не е дошло, но малко пътуване или интересно организиран уикенд, ще бъдат много от полза. Новите впечатления, ще ви помогнат да погледнете по-различно на старите проблеми. Може би, много от тях ще се окажат пресилени.

Любов и семейство

В сферата на любовта трябва да свиете юмруци и да пристъпите към битка. Някой преднамерено се опитва, да навреди на новите ви отношения. Макар че сега, не бива да обръщате внимание на недоброжелатели, по-добре насочете всичките си чувства и мисли, към новата любов и й докажете колко сте очарователни. Своята готовност за сериозни отношения, трябва да докажете с действията си, това при вас винаги се получава на най-високо ниво.

Семейните представители на знака, ще трябва да се разберат с някакъв вид домашни ситуации, които тежат на връзката със съпруга. Може би, трябва да изпълните отдавна дадено обещание. Някой роднина, може би има неприязън към вас и това не е случайно. Опитайте се, да разрешите мирно всички въпроси. Тези които наскоро са сключили брак, трябва сериозно да се замислят за деца, това е, което сега ви липсва в живота.

Кариера и финанси

Май, е идеалното време, за преквалификация и обучение. Много от вас, ще могат да променят професията си или да подобрят уменията си. Тези, които отдавна са се устроили на добра позиция, съдбата е подготвила успешни договори и изгодни партньорства. Само с подписването на документи бъдете внимателни, за да не направите глупава грешка.

Безработните няма да са много доволни, ще трябва да търсят по-внимателно и да не бързат с избора. Финансовата ситуация, ще бъде напрегната. Парите може да не са достатъчни, но има шанс да се появи странична работа, която ще поправи ситуацията. На творческите личности, ще им провърви повече, техните проекти ще искат да купят мнозина, само трябва да излезете от сянката.

Здраве

Основната заплаха за здравето ви, ще бъдат такива органи като черния дроб и бъбреците. От колко време, не сте ходили на преглед? Ако не искате да губите ценно време и пари за лечение, тогава се заемете и с превенция на заболяванията на храносмилателния тракт. Ходете на оздравителни процедури или се лекувайте в санаториум.

Тютюнопушенето и алкохолът, също оказват силно влияние върху структурата на черния дроб, така че зарежете вредните навици, особено след като сами отдавна сте си го обещали. В края на месеца трябва да започнете да се закалявате, но трябва да го правите постепенно. Започнете с лек контрастен душ сутринта, правете терпентинови вани няколко пъти седмично и непременно посетете сауната, за да почистите порите.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион през май, ще трябва да покажат постоянство, а не да преследват едновременно всички богатства на света. Ще искате да заобиколите всички съперници и да успеете във всичко, но преследвайки два заека, рискувате да не хванете нито един. По-добре се погрижете за качеството на работата си, от това ще зависи финансовото ви благополучие.

Вие винаги знаете, точно какво искате. През май ще имате определено мистично влияние върху другите и ще го използвате за решаване на поставените въпроси. Ще постигате желаното със страст, на която не са способни другите знаци. Може би си струва да охладите своята страст, защото играчката, към която се стремите, със сигурност ще ви омръзне за ден. В края на месеца има вероятност да се окажете в неловка ситуация, но в крайна сметка ще се възползвате от нея.

Любов и семейство

Необвързаните ги очаква романтична среща, която ще се проведе в много необичайни условия. Новите отношения няма да вървят по вашият план и със сигурност ще поискате да обърнете всичко в своя посока, но съвета е да бъдете по-спокойни и да се оставите във властта на обстоятелствата. Ще получите силен партньор, който ще ви предаде увереност и най-накрая ще може да си позволите, да се отпуснете и да не мислите за утрешният ден.

Семейните ще трябва да доказват чувствата си отново и отново, така че половинката ви да не се съмнява във вашата лоялност. А вие, не се скъпете на мили думи, често изповядвайте любовта си и канете партньора си на ресторант или кино. Подобно сближаване, вероятно ще доведе до дългоочакваното бебе.

Кариера и финанси

В работата както винаги, ще бъдете на върха на успеха. Но не е нужно всеки ден да поставяте рекорди, спрете за момент и проверете за грешки. Възможно е вашето самочувствие да ви подведе толкова много, че по-късно да се срамувате пред колегите. През май е препоръчително да бъдете бдителни при подписването на важни документи и да не се подавате на изгодни оферти, сред партньорите ви има измамници, които се опитват да ви въртят на малкия си пръст.

Пред безработните представители на знака, ще се появи изгодна работа, която ще подобри финансовото ви положение, но не трябва да очаквате дългосрочно сътрудничество, скоро сами ще искате да промените всичко. Финансовият сектор, ще бъде доста стабилен и ще може да си позволите почти всичко, което искате. Докато имате възможност, направете подаръци на близките си или купете на децата това, което отдавна сте обещали. Не забравяйте и себе си, да зарадвате с нещо хубаво.

Здраве

Всички заболявания, които могат да ви настигнат през май, ще се дължат на неправилното хранене. Включете повече витамини и микроелементи в диетата си. Може да се наложи да използвате различни билки, за нормализиране на храносмилането. Препоръчва се да наблегнете на протеина, който не само ще подобри храносмилането, но и ще помогне за изграждане на мускулатурата на тялото.

В края на май, е възможно неочаквано простудно заболяване, което ще разтърси здравето ви и удари портфейла. За да ускорите възстановяването, не се самолекувайте, а незабавно се свържете с лекар за подходящо лечение.

Стрелец

За представителите на зодия Стрелец, месец май ще бъде време за тотален реванш- бивши любими ще ви молят да възстановите отношенията, а шефове на фирми да се върнете на предишна работа. Не бъдете твърдоглави – на някои неща, може да отвърнете положително. Вашите организационни умения, ще удивят другите. Благодарение на умението ви да обучавате другите, високите ви комуникативни таланти и отговорност, Май ще бъде за вас много успешен месец.

Но през този период, ще е много важно да се погрижите за здравето си, така че, оставете работата и любовните дела на заден план. Сега отдавна забравени болести могат да се проявят, което ще изисква от вас да си вземете болничен и да се подложите на лечение, което ще отнеме много време и пари.

Любов и семейство

За необвързаните представители на знака, съдбата е подготвила неочаквано запознанство, което бързо ще прерасне в страстна романтична връзка. Само внимавайте, този горещ огън да не загасне толкова бързо, както се е разпалил. Вашата ревност ще досади на всички наоколо, а и самите вие ще разберете, че прекалявате, но няма да може да усмирите с нищо вашият темперамент. Има риск да изплашите новият си любим с разговори за сватба и деца, така че, оставете тези мисли в главата си за сега и се насладете на зараждащата се връзка.

Семейните ще внесат ябълката на раздора в отношенията със семейството и ще се придирят за всяка дреболия. Препоръчително е, да станете малко по-добри и снизходителни. Не поставяйте оценки на другите хора, за тяхното поведение, по-добре помогнете на любимите си хора при решаването на някои проблеми, те ще го оценят.

Кариера и финанси

В работата ви през май, ще присъства много монотонност. Ще се увлечете в ежедневните дела и няма да забележите как минава месецът. Шефовете няма да се придирят за дреболии и да ви дават трудни задачи, а колегите ще се отнасят към вас с разбиране. Някои дори, ще ви помагат. През този период е препоръчително да се съсредоточите върху подобряване на уменията си, особено тези които отдавна мечтаят да заемат ръководна позиция. В края на месеца, има шанс мечтата ви да се осъществи.

Във финансовата сфера, не се очакват специални приходи. По-скоро често ще трябва да се отказвате от нещо и да харчите за непредвидени нужди. Бъдете търпеливи и не се обезсърчавайте. Някой от близкото обкръжение, ще ви окаже безвъзмездна финансова помощ, но и вие в дълг няма да останете.

Здраве

Здравето е тази област, на която трябва да обърнете по-голямо внимание през май. Сега са възможни всякакви усложнения от хронични заболявания и всичко може да започне с банална настинка. Опитайте се да отделите няколко дни или си вземете отпуск. Може да се наложи да вземете болничен. На шефовете определено това няма да се хареса, но вие рискувате нещо повече от статуса си в работата.

Тези, които отдавна са планирали операция, обстоятелствата обещават благоприятен изход. Смело се решавайте на всякакви манипулации и не оставяйте въпроса за здравето си не решен. Вашето положение, много ще зависи от емоционалното ви състояние. Не се притеснявайте за дреболии. Добра почивка, приятна компания, контрастен душ - и сте готови за нови предизвикателства. Намерете си занимание по ваш вкус. Това може да бъдат спортни занимания, йога, танци.

Козирог

През май, представителите на зодия Козирог ще се заемат със своята красота, а именно - промяна на имиджа. Посещението при зъболекар и стилист, ще ви помогнат да повдигнете самочувствието си и да привлечете вниманието на противоположния пол. Също така, ще бъдете ентусиазирани за саморазвитие и ще искате да се запишете в учебно заведение или да се самообразовате. Е, такива импулси са похвални и ще допринесат за бъдещият ви успех.

През май ще е много полезно, да се доверите на интуицията си. Събития, на които инициатори ще бъдете лично вие, ще ви бъдат от полза. Забелязвайте всичко, което се случва наоколо. Всеки детайл или новина, може да бъде решаващ удар в постигането на целта. В областта на кариерата, е време за "прибиране на реколтата". Изпълнението на нови проекти, бонуси, увеличаване на заплатата, всичко това ви чака през май.

Любов и семейство

Необвързаните няма да им остава нищо друго, освен да ходят по срещи и да се наслаждават на флиртове и вниманието на противоположния пол. Чувствайте се като царете на ситуацията и се оставете да ви обичат. Сред тълпата от фенове, трябва да откриете истински честен и достоен човек, който ще остане с вас дълго време и ще помогне да си върнете вярата в истинската любов.

Семейните не трябва да се задържат след работа или да си организират среща с приятели в кафенета, в противен случай втората ви половинка ще ви устрои такъв ярък скандал, че след това ще трябва да възстановявате отношенията си дълго време. По-добре, поканете на гости семейни приятели и се забавлявайте у дома заедно. Ще видите, че такъв изход от ситуацията, ще е по-добър от отиването в клуб.

Кариера и финанси

Самоуверените представители на знака, ще трябва да се потят, за да спечелят своето място под слънцето. Периода ви обещава път, който ще ви преведе през различни курсове за преквалификация и бизнес пътувания. Без трудности, няма да може да получите постът на вашите мечти. Особено упоритите и трудолюбиви от вас, ще имат късмет да получат добра работа до края на месеца.

Тези, които отдавна мечтаят да открият собствен бизнес, ще имат късмет във всички начинания, така че, смело влизайте в битката. Само обмисляйте всяка своя стъпка, не рискувайте лични средства и внимавайте за измами. Недоброжелателите ви, между другото също не спят, така че не споделяйте тайните си с другите. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, не се предвиждат сериозни проблеми. Въпреки това, следете за своя портфейл, в началото на май има риск да бъдете измамени.

Здраве

Май, може да ви донесе здравословни проблеми свързани със стомаха и черния дроб. От колко време, не сте ходили на преглед? През този период всички хронични заболявания, ще са на ръба на обостряне и ако не вземете мерки, може да стигнете до болницата. Преразгледайте начина си на хранене, може би ядете много кисело и сладко.

Опитайте се да включите в диетата си повече зърнени храни и не забравяйте да пиете повече вода. Месецът ви насърчава към здравословен начин на живот, което означава, че е време да впрегнете волята си, да се откажете от вредните навици и да започнете да се занимавате със спорт. Не вярвате, но след месец ще може да се гордеете с постиженията си.

Водолей

През май представителите на зодия Водолей, ще си спомнят за всичките си интереси и ще искат да се потопят в отдавна забравено хоби. Да, и на вашите близки им липсват майсторски приготвените сладкиши, забавните стихове и умело разказаните собствени истории. Такова вдъхновение, ще ви помогне и на работното място. Шефовете ще забележат вашият ентусиазъм в изпълнението на задачите и ще ви предложат изгодно сътрудничество.

Дори няма да може да си представите, колко бързо ще започнат да се развиват събитията! Хванете момента и тогава със сигурност, ще може да се възползвате от възможностите. Със сигурност няма да имате време, дори да обмислите нещата, но за сметка на това ще получите нови перспективи, ръст на доходите, полезни връзки. Покажете воля и инициатива, не се страхувайте от трудностите. Ако е необходимо в интерес на каузата, действайте смело и решително.

Любов и семейство

През май, има риск да се сблъскате с неразбиране от страна на избраника. Може да бъдете обвинени в неоправдана меркантилност, което много ще ви ядоса и ще предизвика спор. Семейните двойки, дори могат да решат да направят паузаза известно време един от друг. Въпреки това, няма да бързате да се развеждате или разделяте, защото така или иначе, ще е нужно да започвате нов роман и да свиквате с нов човек. По-лесно ще е, да се върнете към стария начин на живот и да изгладите острите ъгли. Не само ще бъде трудно, но и ще има нови скандали.

Необвързаните не трябва да бързат да създават, нови отношения. Откажете се от ангажиментите и се насладете на свободата. Приемете предложенията на приятелите си да отидете на кино, на разходка в парка или направите екскурзия и вземете любимия човек със себе си.

Кариера и финанси

Всички пътища, ще са отворени пред креативните през май. Може да спечелите добри пари от уменията си. Опитайте се да продадете някой ваши неща, а ако сте инициативни, ще може да отворите свой бизнес, който ще донесе добра печалба и ще стане работата на живота ви. Тези които работят за друг, ще трябва по-внимателно да се отнасят към чуждата собственост. Може да бъдете заблудени така, че след това дълго да трябва да плащате пари от собствения си джоб и да възстановявате репутацията си.

Финансовата ситуация няма да бъде най-добрата. Опитайте се да купувате само най-необходимото и не харчете пари наляво и надясно. Около двадесети май, ще получите малка сума пари, разпоредете се с нея правилно. Периода е благоприятен, за внасяне на ред във финансите. Безразборното разхищение на пари, няма да ви донесе радост. Отказвайки се от незадължителни покупки, ще усетите различен вкус от живота.

Здраве

През месец май, не се очакват сериозни здравословни проблеми, но си струва да оставите вредните навици. Алкохолът и цигарите, няма да доставят нищо добро на организма ви, но ще добавят проблеми с черния и белия дроб, а след това няма да се измъкнете от големи неприятности и ще съжалявате, че по рано не сте се отървали от нездравословните пристрастявания.

В края на месеца, се вгледайте в духовното си състояние. Може би сте изтощени от кавги и нервна обстановка. Спрете, поемете си дъх, вижте колко красиво е навън, а вашите трудности са само временно стечение на обстоятелствата. Приятели и роднини, ще ви помогнат да се измъкнете от неврозата, не забравяйте да им благодарите.

Риби

Представителите на зодия Риби ще се захванат със самореализация през май и ще искат целият свят да им се възхищава. Заобикалящите ви хора ще ви дават за пример и ще се гордеят с подвизите ви. В този месец, ще успеете да станете по-красиви, да се влюбите, да изпълните важно обещание и да отидете на бизнес пътуване. В края на май, ви чака важна новост, която ще е много добър шанс да реализирате в живота вашите планове.

През май, трябва да бъдете внимателни и разумни, такава политика ще донесе късмет и много ползи. Размишлявайте върху събитията, анализирайте характера на хората и вашето собствено поведение, работете за изкореняването на лошите си навици. Ако имате важна работа, опитайте се да я отложите. Вместо това се срещнете с тези приятели, които не сте виждали от дълго време и обърнете внимание на по-възрастните членове на вашето семейство.

Любов и семейство

Най накрая, ще може да се къпете във вниманието на противоположния пол. Спрете да бягате от ухажванията, време е да помислите за сериозна връзка, особено ако на хоризонта се появи достоен представител. Няма нужда да търсите недостатъци с избраника си, по-добре обърнете внимание на вашите качества. Понякога сте много взискателни, въпреки че самите вие не сте съвършени. Съберете цялото си очарование и смелост и отвърнете със взаимност на ухажването.

Тези, които имат дългогодишна връзка, е време да се замислят за брак. Ще имате великолепна сватба, която ще ви помогне да съберете роднини и приятели и ще помните този ден през целия си живот. Семейните, месец май може да зарадва с дългоочаквано бебе. Само морално се подгответе за трудностите, които ще бъдат много, но ще успеете да се справите.

Кариера и финанси

Ако мечтаете да се изкачите по кариерната стълбица, това ваше желание, задължително може да се изпълни през май. Пред вас, ще бъдат отворени всички врати. Шефовете ще искат да ви предложат изгодна позиция и дори конкурентите ще ви примамват по всякакъв начин. Вие ще трябва да решите, къде искате да останете. Едно е сигурно, ще бъдете на върха. Ще може да погасите дълго разтяганите заеми и да купите недвижим имот. А новият пост, само ще увеличи финансите ви.

За безработните, съдбата е подготвила място под слънцето, което ще донесе перспективна позиция и достойно материално положение. Само не забравяйте да покажете на интервюто, всичките си най-добри качества на достоен човек, който не се страхува от трудни задачи.

Здраве

През май има вероятност, за различни наранявания. Бъдете внимателни зад волана и не излизайте в планината с велосипед. Бъдете предпазливи, ако се къпете в различни басейни. Ако не може да плувате, не експериментирайте с каскади. Въпреки топлото майско време, лесно може да хванете настинка, която ще ви принуди да останете в леглото за няколко дни.

Имате ли нужда от това? По-добре се заемете с профилактика и закалете тялото си. Започнете с контрастен душ, а когато тялото привикне, преминете на ежедневни поливания. Няма да повярвате, но само след няколко месеца ще усетите безпрецедентен прилив на сила и мощен имунитет.

Източник: astrostar.eu

 

 

19:35 | 10 Август 2020 г.

ЕС иска повторно преброяване на резултатите от пре...

19:35 | 10 Август 2020 г.
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен осъди репресиите в Беларус и поиска "прецизно" повторно преброяване ...
гора
19:18 | 10 Август 2020 г.

В Хасковско обстановката остава усложнена, изгорях...

19:18 | 10 Август 2020 г.
Остава усложнената обстановка в района на селата Присадец и Маточина, облaст Хасково, съобщиха от МВР.   В локализирането на...
флаг
19:04 | 10 Август 2020 г.

Гърция въведе полицейски час за заведения и задълж...

19:04 | 10 Август 2020 г.
Гърция в понеделник обяви нощен полицейски час за ресторанти и барове в някои от топ туристическите си дестинации, след като новите корон...
18:52 | 10 Август 2020 г.

Емил Димитров посети ДП "Радиоактивни отпадъци" в ...

18:52 | 10 Август 2020 г.
Министърът на околната среда и водите Емил Димитров посети Държавното предприятие "Радиоактивни отпадъци" ДПРАО в Козлодуй, съо...
18:47 | 10 Август 2020 г.

Четири пожара горят в Хасковско, няма застрашени н...

18:47 | 10 Август 2020 г.
На територията на област Хасково са възникнали и се развиват два нови пожара между селата Георги Добрево и Оряхово в община Любимец, съоб...
18:38 | 10 Август 2020 г.

Учебната година стартира присъствено, но с екшън п...

18:38 | 10 Август 2020 г.
Стартът на новата учебна година ще е в реална училищна среда, а всяко училище трябва да има екшън план за превключване на дистанционно об...

гледай на живо

10.08.2020
 • в момента
  Новини - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 21:00
  Новини
 • 21:20
  Спорт в обектива