Какво ви вещаят звездите за месец юли - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Месецът идва с много положителна енергия

Какво ви вещаят звездите за месец юли - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)
Източник: pixabay.com

Какво ви вещаят звездите за месец юли - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Хороскопът за юли 2019 г. ще донесе положителна енергия на хората. Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Хороскопът за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева вижте ТУК 

Везни

През юли представителите на зодия Везни, ще пожънат плодовете на своя труд. И най-накрая, съдбата ще им подари достойни отношения, успех в кариерата и материално благополучие. Но не се отпускайте, въпреки факта, че вече много сте постигнали, трябва да положите усилия, за да не загубите нищо.

През юли, е време да започнете живота си от нулата, оставяйки в миналото обиди и неуспешни романи. Бъдете отворени към всичко ново. За вашите близки, вие винаги се явявате подкрепа и опора, и сте в състояние да оказвате благотворен ефект върху настроението и като следствие на самочувствието на другите. Няма да е нужно да правите нищо специално, просто бъдете себе си и проявявайте интерес към хората, които са близо до вас.

Любов и семейство

Очаква ви наситен месец по отношение на любовта, ще летите на крилете на романтиката, ще получите много комплименти и подаръци и дори ще се окажете виновници за пищна сватба. Съдбата ви е подготвила приятни моменти, положителни събития и укрепване на вече започналата връзка. А тези, които искат да се разделят с половинката си, се препоръчва да отложат трудното решение и да дадат на връзката втори шанс. Ако направите нещо погрешно, много скоро ще съжалявате, така че не бързайте с изводите.

Семейните ще плуват по течението. Те ще трябва да решат проблемите на семейството, приятелите и въобще да бъдат на разположение на всички. Някои от представителите на знака, ще поискат да привлекат вниманието на някой друг, но всяко такова желание непременно ще доведе до сериозни проблеми в семейството и рискувате дори нещата да стигнат до развод. За да не стигнете до подобно положение, се опитайте да намерите в съпруга си онова, което ви е накарало някога да се влюбите в него.

Кариера и финанси

През юли ще получите истинска награда под формата на нова позиция и торба с пари. Вашите победи ще бъдат оценени и ще донесат голямо морално удовлетворение. Колегите ще ви завиждат и ще се опитват да следват вашият пример. Само не трябва да ставате самонадеяни и да си позволявате груб тон по време на работа, за да не развалите положителната репутация. На почивка, няма да може да разчитате, ще трябва да се доказвате на новата работа.

Може би финансовото ви положение през юли, няма да бъде изцяло благоприятно. Ще имате много идеи и планове, за изпълнението на които ще се нуждаете от пари. А те няма да идват толкова бързо. Заедно с това, трябва да избягвате хазарта, в противен случай рискувате да попаднете в робството на дълга и да влезете в неприятна ситуация.

Здраве

През юли обърнете внимание на външния си вид. Може би трябва да започнете диета и да приведете във форма тялото си. За този подвиг ще ви помогне баналната любов. Вашият избраник, ще ви помогне здравословно да се промените и ще ви внуши положителни навици, като спорт и правилно хранене. А и вие самите, ще бъдете във възторг от себе си.

В средата на месеца е възможно обостряне на гастрит или панкреатит. Следете диетата си и не се увличайте от мазни храни. Алкохолът и пушенето са напълно противопоказни. В жегата, не забравяйте за средствата за защита. Силното слънце, може да причини изгаряния и слънчев удар.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион през юли, ще трябва да се впуснат във война и да защитят своят бизнес и отношения. При тежката конкуренция има всички шансове да спечелите, ако покажете твърдост и постоянство. На онези, които са уморени от битки, се препоръчва да се откажат и да излязат в отпуск. В крайна сметка, самите вие ще прецените какво е по-важно за вас и няма да си губите времето за неща, които не са ви интересни.

Юли, ще бъде запомнен с необичайни запознанства, инициирани от самите вас. Ще сте щастливи да започнете разговор с хора, които ви изглеждат интересни. Може би новите приятели, ще ви предложат да участвате в интересен проект. Претеглете плюсовете и минусите и дали си струва да превърнете приятелството в бизнес отношения. Този месец би било хубаво да отидете на екскурзия, за да подобрите здравето си и постигнете вътрешна хармония.

Любов и семейство

Семейните могат да почувстват охлаждане в отношенията си с партньора. Анализирайте защо започна да ви дразни това, което толкова сте харесвали по-рано? Ако чувствате пълно неразбиране и раздразнение от партньора, опитайте се първо да обсъдите всичко и само след това да вземете сериозно решение. Уважението и доверието са това, което трябва да ви води. Променете имиджа си, пренаредете у дома, може би тези промени ще ви позволят да изпитате различни чувства към любимия човек.

Необвързаните, ще се запознаят с много интересна личност. С ентусиазъм и въодушевление, ще очаквате всяка следваща среща и щателно ще се подготвяте за нея. Покажете най-добрите си качества и прекрасната си душа и започнете да изграждате сериозна връзка. Ако смятате, че това е “вашият” човек, тогава не се колебайте да направите следващата стъпка.

Кариера и финанси

Предстои ви горещо време, когато ще трябва да се конкурирате с конкуренти за място под слънцето. Покажете всичките си най-добри качества и влезте в битка. Може да се наложи да хитрувате, но това е само за доброто на вас и вашата кариера. Безработните, ще ходят по интервюта в търсене на достойна работа. Но няма да ви устройват, много от нюансите. Е, с такива изисквания, може да останете изобщо без работа. Спуснете летвата и вижте, че може да печелите пари, без да седите на трон.

Финансовата ситуация ще бъде по-лоша, отколкото сте очаквали. Ще похарчите много за почивка и забавления и ще мислите за нов заем. В средата на месеца, има опасност да се сблъскате с измамници и да загубите нещо голямо, пазете се. Не оставяйте пари и бижута на видно място. В ролята на измамник, може да бъде човек от близкия ви кръг.

Здраве

През юли трябва да обявите война, на вредните си навици. Сега ще сте в рисково положение, което може да доведе до белодробни и сърдечни заболявания. Ако не може да преодолеете сами зависимостта си от пагубните привички, свържете се със специалист за квалифицирана помощ.

Друг проблем с който може да се сблъскате през юли, ще бъде дихателната система. Сред горещите дни, може да хванете простуда, което ще доведе до силна кашлица. Не експериментирайте с лекарства и веднага отидете на специалист. И не забравяйте да си направите профилактичен преглед. Това ще помогне за идентифициране на болестта на ранен етап.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, ще се опитат да решат всички проблеми в своя живот. Ще може да подобрите отношенията си с колеги и шефове, да се помирите с някой важен за вас и да направите ремонт в апартамента. Мнозина ще бъдат вдъхновени от вашите дела и ще ви сочат за пример. Благодарение на този успех, ще ви бъде предложено добро работно място, което няма да може да откажете.

През юли скромните ви победи, ще предизвикат завист и някой ще се опита да ви навреди. Ще има опити за груба атака. За да я отблъснете успешно, действайте активно и дори агресивно. "Напред и само напред!" Е мотото на месеца. Вкъщи, на работа, с децата - проблемите ще се решават по-бързо, ако се заемете сами с тях. Разчитайте на себе си и не се съмнявайте в способностите си. Този месец ще искате да рискувате и рискът ще бъде успешен.

Любов и семейство

Необвързаните най-накрая, ще намерят своето щастие. Ще получите такива взаимоотношения, за които дълго сте мечтали. Насладете се на момента и не се опитвайте да разваляте всичко с ревност и подозрение. Отидете на почивка с любимия човек, да се опознаете по-добре или просто да се забавлявате.

За семейните ще станат актуални въпросите, свързани със семейните взаимоотношения. Възможно е да се наложи да изслушате справедливата критика на партньора си, да му се извините и да обещаете да се коригирате възможно най-скоро. Ако нещо ви дразни, споделете го честно и открито, но без никаква агресия. Така, вашият партньор напълно ще ви разбере и ще ви помага в трудни ситуации.

Кариера и финанси

През юни ще имате прекрасни отношения с колеги и началници. Дори може да намерите истински приятел на работното място. Всичко ще ви се отдава, ако обмислите всяка своя стъпка и очертаете ясен план. За онези, които отдавна мечтаят да се изкачат по кариерната стълбица, се очертават интересни събитията, който ще донесат нова позиция и обещаващи запознанства. Бизнесмените ще трябва да работят упорито и да стабилизират отношенията си с чуждестранни партньори. Някой дори ще трябва да се преместят в друга страна, за да запазят бизнеса си.

Финансовата ситуация ще бъде стабилна, но си струва да се въздържате от необмислени разходи. Някой от семейството може да ви помоли за заем, не бъдете стиснати, направете услуга и парите ще се върнат при вас за кратко време. В края на месеца ще получите голяма сума пари или бонус, който може спокойно да похарчите, за покупка на дом или кола.

Здраве

През юли са възможни проблеми със стомаха и червата. Ако почувствате проблем, по-добре веднага направете изследване и получете грамотно лечение. А още от сега, се погрижете за своята диета и премахнете всички вредни продукти и особено - алкохола.

В средата на месеца, може да се сблъскате с влошаване състоянието на кожата, това вероятно ще се дължи на хормонални промени и грешки в храненето. Спешно започнете специална диета и изчистете тялото си от токсини. А също ще бъде полезно да посетите козметик и да направите професионално почистване на лицето.

Козирог

Съдбата е приготвила за представителите на зодия Козирог тежък юли, който трябва да преживеете с достойнство и да не губите вяра в доброто. Възможни са кавги и скандали в семейството, съкращение на работа и неприятна раздяла. Въпреки това, съдбата ви спасява от най-лошото и ви тласка към живот от нулата, приемете го за даденост.

След всичко което преживеете, основното чувство което ще остави във вас месеца ще бъде удовлетворение. Работата и личният ви живот, ще се подобрят. Ще намерите голям брой нови приятели. Кръгът от познанства ще се разширява и ще се радвате да се потопите в нови взаимоотношения. Всяко пътуване ще бъде успешно.

Любов и семейство

На семейните им предстои да преминат през трудни времена, които ще донесат разногласия с близки и приятели. Някой ви е силно обиден и ще трябва дълго време да се извинявате и да обяснявате поведението си. Мнозина ще се сблъскат с предателство, което значително ще подкопае чувствата ви. Не действайте необмислено, по-добре направете пауза и разрешите трудната ситуация в отношенията.

Наскоро сключилите брак, ще се сблъскат с първата криза в семейния живот, но не мислете за бягство, трудните времена ще преминат и ще почувствате, че отношенията са станали още по-силни. Необвързаните ги очакват, светски контакти и романтични срещи. Смело продължете търсенето на втората си половинка. Само вие може да промените ситуацията. Най-доброто е пред вас. Още повече, че приятелите ще ви осигурят морална подкрепа.

Кариера и финанси

През юли, се опитайте да се съсредоточите върху най-належащите въпроси, всичко останало оставете за по-късно. Правете неща, които може да завършите бързо. Задайте си реални цели. Тихо наблюдавайте какво се случва около вас. Паралелно с основната си работа, не забравяйте за обществените задачи. Проблемите в сферата на любовта, ще забавят обичайният ви работен ритъм и това няма да се хареса на шефовете. Веднага коригирайте ситуацията, за да не загубите любимата си работа. В средата на месеца се очаква обещаваща оферта, такъв шанс се пада много рядко и би било глупаво просто да го игнорирате.

Тези, които имат собствен бизнес, ще трябва да се борят със злонамерени конкуренти. Бъдете внимателни, може лесно да ви измамят. Финансовото положение, няма да ви радва с високи доходи. Опитайте се да купувате само това от което се нуждаете, не си давайте парите за глупости. И въпреки че няма да е възможно да заделяте пари, старайте се да спестявате. Около средата на месеца се очаква малка сума пари, която няма да остане дълго във вашия портфейл.

Здраве

През юли трябва сериозно да се отнесете, към своето здраве. Твърде студените напитки в горещите дни могат да предизвикат ангина. Не се препоръчва също да вдигате тежки неща, да ядете консерви и други продукти със съмнително качество - всичко това може да причини продължително заболяване.

При първите симптоми на заболяване незабавно се консултирайте с лекар. Някои ще трябва да лежат в болницата, за да лекуват продължителна инфекция. По-добре укрепете здравето си още сега, за да избегнете неприятности в бъдеще. Водете здравословен начин на живот, така ще може да избегнете здравословните проблеми.

Водолей

Юли ще бъде доста добър месец за представителите на зодия Водолей. Във вас хармонично е обединена мъдрост и лекота. Използвайте тези две качества, за да видите недостатъците в предложенията, които на пръв поглед ви изглеждат желани и лесни. Ако пътувате, проверявайте всичко по десет пъти предварително. Един пропуск, може да съсипе почивката.

През юли, ще се къпете в собствените си постижения. Може дори да успеете да заведете семейството си на морето или да си купите недвижим имот. Само ще може да се завижда, на вашето положение. И във финансовата и в любовната сфера, няма да имате равни. Единственото нещо, което може да ви създаде проблеми в средата на лятото, е здравето.

Любов и семейство

През юни трябва да бъдете по-внимателни със собствените си чувства. Сега може да започнете нов роман, който ще бъде много ненадежден и дори да съсипе живота ви. Онези, които са уморени от старите взаимоотношения, им предстои труден избор: да останат в полза на предишния си живот или в самота. Не бързайте с решението и добре обмислете всичко.

Семейните ще трябва да се борят с ревността и дори да не бъде неоснователна, проявете сдържаност. Вашият любим човек ще иска да получи вниманието ви и в резултат, ще провокира такива чувства като гняв и ревност. Но и вие самите, няма да сте светци. Любовна връзка с колега или флирт със стар познат, ще ви накара да се отдадете на стари спомени. Но, веднага след като всичко приключи, ще искате да се върнете под топлото крило на вашия съпруг. Вместо да харчите пари и време за непознат, обгърнете втората си половинка с внимание и грижи, така пукнатината в отношенията скоро ще зарасне.

Кариера и финанси

През този месец, може да успеете да сключите важен договор с успешна фирма, като по този начин ще повишите статута си в очите на шефовете. За добре свършената работа ще получите бонус и заплатата, ще бъде увеличена. Близките роднини, ще ви помогнат при решаването на трудни проблеми, но не трябва да споделяте с приятели и познати за неща в работата, в противен случай рискувате да влошите финансовото си състояние. Вероятни са слухове и клюки сред екипа.

Препоръчително е, да не обръщате внимание на този вид неща, а да насочите цялата си ефективност към изпълнение на сложните задачи. Вашият успех ще бъде адекватно оценен и платен, така че, ще забравите за дългове и заеми. Не вземайте кредити, сега не е най-доброто време за това, оставете всички покупки за следващия месец. И въпреки че през юли ще разполагате с много пари, опитайте се да спестите някоя сума за бъдещето или да помогнете на родителите си.

Здраве

Трябва да бъдете внимателни към нервната си система. Опитайте се да не реагирате на дразнители и всякакви провокации. В края на месеца, може да поискате да полежите в здравно заведение и да получите квалифицирана помощ и това ще бъде правилно решение, защото вашият емоционален фон изисква възстановяване.

Усвоете техники за дихателни упражнения и релаксация и се научете да се успокоявате във всяка ситуация. В допълнение, през юли ще трябва да се погрижи и за физическото си състояние. Пийте достатъчно течности, не стойте на слънце през най-горещите часове, използвайте защитни кремове против слънчеви изгаряния.

Риби

През юли щастието и мирът, ще се заселят в сърцата на представителите на зодия Риби. Този месец, ще ви донесе горещи срещи, финансов успех и всеобщо признание. Въпреки успеха, ще се наложи да търсите съвет от добре осведомени хора и помощ от професионалисти. Е, това само ще ви помогне да станете още по-успешни и да установите дългогодишни контакти.

През юли, не се препоръчва да правите резки движения и да вземате важни решения. Останете в сянка, при всички случаи. След като изчакате момента, ще получите много повече, малко по-късно - може би през август или септември. Месецът трябва да бъде благоприятен за вас, нещата ще се развиват леко и спокойно. Съвета е, да се заемете с това, за което отдавна мечтаете.

Любов и семейство

Ще успеете да намерите своята съдба, сред вашето обкръжение. Втората ви половинка, ще се окаже познат човек, но ви предстои дълъг път, за да се опознаете по-добре един с друг. Затова ще помогне, някаква обща кауза. Не се противопоставяйте на чувствата си, приемете ситуацията такава, каквато е и се отдайте на емоциите. Вашият нов избраник ще ви обича с цялото си сърце и ще превърне живота ви в истинска приказка. С такъв човек и да сключиш брак, не е страшно.

Семейните, ще трябва да решават куп домашни проблеми. Мнозина ще искат да направят ремонт или да разширят жилището. Препоръчително е обаче, да стартирате всички тежки проекти към края на месеца. Вашият съпруг искрено ще ви подкрепи в трудните ситуации и ще покаже истинска загриженост, която отдавна ви липсва. Бъдете мили към втората си половинка и го поощрявайте за всяко достижение.

Кариера и финанси

Ще трябва да потърсите надеждни партньори, за да укрепите собствения си бизнес. Внимателно подбирайте персонала, за да може вашия бизнес да процъфтява ден след ден. Началниците, ще трябва да отстранят недобросъвестните служители. В средата на месеца, ще имате много работа, но след което ви очаква приятна печалба. Тези които работят за някой друг, ще трябва да покажат най-добрите си качества и да се състезават за място под слънцето. Сега имате всички възможности, да победите конкуренцията в борбата за желаната позиция. Очаква се много от вас, да бъдат повишени в края на юли.

Финансовата сфера, ще ви радва с добри доходи. Ще може да спестите прилична сума пари, която да изхарчите за важна покупка. Само не разказвайте за успехите си в материалната сфера на непознати хора, в противен случай рискувате да бъдете измамени и да загубите голяма сума пари. Измамниците само чакат шанс, да се възползват от вашето благополучие.

Здраве

През юли, ще трябва да следите за здравословното си състояние. До края на месеца, всички допълнителни натоварвания са ви противопоказани. В горещите дни наблюдавайте за качеството на консумираните храни. Има шанс за хранително отравяне. Въздържайте се от преяждане, изхвърлете пикантни сосове и подправки.

Възможни са също заболявания на горните дихателни пътища. Бъдете готови да дадете голяма сума за лечение на синузит. Главоболието и световъртежа, причинени от усложнения на заболяването, също ще бъдат обезпокоителни. За да не стигате до подобна ситуация, лекувайте дори най-малкия начален ринит. Навреме вземете превантивни мерки, ходете на плаж, закалете се и се заемете с някаква физическа активност. В края на юли внимавайте с водата.

Източник: astrostar.eu

Ахмед Доган
17:11 | 14 Август 2020 г.

ДПС цитира д-р Ахмед Доган: Рестартът на демократи...

17:11 | 14 Август 2020 г.
ДПС коментира индиректно развоя на политическата криза с реч на Ахмед Доган.   В профила си в социалната мрежа лидерът на дв...
път
17:10 | 14 Август 2020 г.

АПИ ще инвестира близо 3 млн.лв. в опазване на див...

17:10 | 14 Август 2020 г.
Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира процедура на договаряне без предварително обявление по Закона за обществените поръчки...
16:48 | 14 Август 2020 г.

Вдигнаха протестната блокада на пътя за Калотина

16:48 | 14 Август 2020 г.
Протестната блокада на пътя за граничния пункт „Калотина“ бе вдигната около 14 часа, след като се бе образувала около 15 км к...
16:44 | 14 Август 2020 г.

НФСБ с девет предложения за нови текстове в Консти...

16:44 | 14 Август 2020 г.
Ръководството на НФСБ излезе с девет предложения, за които ще настоява да бъдат обсъждани като бъдещи текстове в новата Конституция след ...
16:24 | 14 Август 2020 г.

Гранични полицаи откриха близо 4, 5 тона канабис (...

16:24 | 14 Август 2020 г.
Специализирана полицейска операция с участието на служители от  РДГП - Смолян, РДГП - Кюстендил и отряда за въздушно наблюдение е пр...
Шахмат
16:17 | 14 Август 2020 г.

България започна с три победи на Световната шахмат...

16:17 | 14 Август 2020 г.
България стартира с три победи в група А на Втора дивизия на Световната шахматна онлайн-олимпиада.   Участващите 205 държави...

гледай на живо

14.08.2020
 • в момента
  Другото лице
 • 17:50
  Бизнес новини
 • 18:00
  НОВИНИ - Централна емисия
 • 20:20
  Денят на живо с Наделина Анева