Бойко Борисов: Победата на ГЕРБ на местните избори е категорична

Премиерът инспектира реновирания местен парк

Бойко Борисов
Източник: Канал 3

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката из Ловешко. Сега той е в Лесидрен, където бе посрещнат в Лесидрен  от кмета и местния свещеник. Пред него той поясни, че всички манастири и църкви около Ловеч са ремонтирани.

Местните отново го посрещнаха с аплодисменти и изтъкнаха, че той е първият премиер, който е дошъл в селото. Поясниха, че имат претенции - селото да се възприема като европейско.
 
"Сега ще видиш и магистрала "Хемус" като дойде, ще видите колко е удобно. Вчера имаше избори, две от тях в общини. От 16 населени места, в 9 - категорична победа за ГЕРБ", каза Борисов.
 
"А, като ги слушаш, нас вече ни няма. Защо? Защото колегата Цветанов реши да си прави партия", поясни той. Борисов отново добави, че няма да коментира Цветанов, тъй като са били 20 години заедно, повече от един брак.  "Само дето децата останаха при мен. Грозно е да се разделиш след толкова време с някой и да говориш лошо за него", каза премиерът.
 
Местните пък изтъкнаха, че ГЕРБ са възродили малките населени места. Борисов на свой ред поясни, че не може да проумее защо това е бързане за предсрочни избори. Относно изборите заяви, че навсякъде ДПС и БСП работили заедно. И в момента играели заедно - не правят кворум, на искат да влизат на заседание в НС. За пореден път попита пенсионерите дали си получават добавката от 50 лева и добави, че само това е 108 млн. лева на месец допълнително. Напомни, че сега заедно със синдикатите и социалния министър се обсъжда и индексацията на пенсиите.
 
Местните пък поясниха, че политиката за подкрепа на частния бизнес е правилна, ГЕРБ обединила хората и няма разделение между етносите.  "Вие народ ли сте?. Защото викат "народно въстание". Аз никога не съм говорил от името на народа.", каза той.
 
"Ние сме народа и затова е важно да чуете и нас. 5000 човека при 7 милиона не са народа. Ето ни нас тук и ние сме свидетели за това, че хората живеят по-добре в страната и това е благодарение на управлението на ГЕРБ. Много ви благодарим и за това, че успяхте да запазите етническата толерантност и разбирателството между хората", коментира млада жена от селото. 
 
 
След това инспектираха местния парк, който се реновира, където ще има детски площадки и тенис кортове, в съседство има футболно игрище.
Цветан Цветанов
09:48 | 27 Октомври 2020 г.

Софийският градски съд вписа в регистъра на полити...

09:48 | 27 Октомври 2020 г.
Софийският градски съд вписа в регистъра на политическите партии "Републиканци за България", предаде БГНЕС.   ...
08:37 | 27 Октомври 2020 г.

Вълчев: Локално затваряме училища защото вярваме, ...

08:37 | 27 Октомври 2020 г.
"Най-лесно е да затворим училищата. Правим го централно – жертваме качеството на образование, увреждаме психиката на децата, к...
Бойко Борисов
08:24 | 27 Октомври 2020 г.

Бойко Борисов с последна информация за състоянието...

08:24 | 27 Октомври 2020 г.
Благодаря на всички, които проявяват внимание и подкрепа. Няма промяна в здравословното ми състояние: все още съм със симптоми на общо не...
Цветан Цветанов
08:03 | 27 Октомври 2020 г.

Съдът решава дали да регистрира партията на Цветан...

08:03 | 27 Октомври 2020 г.
Софийският градски съд решава днес дали да регистрира партията на Цветан Цветанов – "Републиканци за България". Формацият...
Марияна Николова
07:20 | 27 Октомври 2020 г.

Националният съвет за тристранно сътрудничество об...

07:20 | 27 Октомври 2020 г.
Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе онлайн заседание на 27 октомври.   По време на заседанието...
Пари
22:04 | 26 Октомври 2020 г.

На онлайн заседание Тристранката ще обсъжда утре б...

22:04 | 26 Октомври 2020 г.
Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе онлайн заседание на 27 октомври.   По време на заседанието...