Беновска: Г-жо Манолова, защо отказахте дебат с г-жа Фандъкова? (ВИДЕО)

И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП.

Илиана Беновска
Източник: Канал 3

Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова.

За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова  Манолова . И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП. Каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?

Поканих на дебат двете дами кандидат-кмет за София, Фандъкова и Манолова. Г-жа Фандъкова лично ми даде съгласие. Г-жа Манолова ми отказа с sms, който ми изпрати една нейна бивша подчинена.

Ще си въздържа да коментирам отказа на Манолова. Но, очевидно, Манолова отказва от страх от неудобни въпроси за нея. Когато поканих Фандъкова и Манолова, публично се пошегувах, че която откаже ще загуби изборите.

Членът на ИК на ГЕРБ Томислав Дончев, пък, коментира отказа на Манолова като „служебна загуба“. След 21 дни ще разберем Кой и на какво основани Иска , но и Вярваме ли му да управлява София.

Отказът на Манолова от дебат с Фандъкова поставя отново въпроса: коя политическа сила стои зад Манолова и ако Манолова стане кмет кой и как ще носи отговорност за нейното кметуване?

Манолова, със самочувствие, демонстрира стремеж към мажоритарност. Манолова „резна“ виден функционер на БСП, Драгомир Стойнев и забрани на БСП да говорят за всеизвестния факт, че я подкрепят.

Манолова прие и с гробно мълчание призива на партии , изгорели като метеори в политиката, но стоящи зад нея със забравени  абревиатури  ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите, които  призовават и обвиняват БСП, цитирам: „ Призоваваме БСП да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до червено гнева на гражданите. След 10-годишно управление на Йорданка Фандъкова в София и преди това 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-накрая има шанс за градивна промяна. Промяна, която да сложи край на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и БСП, в общинския съвет на столицата. Спрете, господа от БСП, защото така практически работите в интерес на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е случайно“.

Гробно мълчат и председателката на БСП Корнелия Нинова и водачът на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов. Манолова , Нинова, Паргов , длъжни сте да отговорите незабавно:

Първо: Манолова признавате ли , че с гласовете на БСП, на която се опитахте да станете председателка, се опитвате да станете кмет на София? Манолова, на „ужким“ ли  се борите  срещу Фандъкова, ако  приемате подкрепата на „съглашателите“ с ГЕРБ Нинова и Паргов?

Второ: Нинова и Паргов, защо преглъщате публичната демонстрация на Манолова , че не иска БСП зад себе си? Нинова и Паргов, „съглашатели“ ли сте с Фандъкова и Борисов, срещу , когото, май, се борите?

Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова.

За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова  Манолова . И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП.

Аз съм Беновска. И каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?

 

Етикети: Беновска пита
Евелина Славкова
21:04 | 28 Май 2020 г.

Евелина Славкова: Президентът трябваше да остави к...

21:04 | 28 Май 2020 г.
Нападките на държавния глава Румен Радев към правителството започват да му играят лоша шега, защото ролята на човек в неговата позиция не...
21:27 | 27 Май 2020 г.

Проф. Любомир Тимчев: За полицая въпросът не е в т...

21:27 | 27 Май 2020 г.
  Приемните изпити в Академията на МВР няма да са проблем, и досега са се явявали хора от отделни области, сега вместо 20 души д...
21:08 | 26 Май 2020 г.

Любомир Кючуков: Тръмп не се справи с коронавируса...

21:08 | 26 Май 2020 г.
  Недоволството в САЩ срещу Тръмп напоследък няма да доведе до вътрешна дестабилизация, но коронавирусът доведе до промени. Пред...
15:56 | 26 Май 2020 г.

Зам.-министър на туризма: 23 големи плажа ще бъдат...

15:56 | 26 Май 2020 г.
"Най-безопасното място сме поради добрите ни резултати при развитието на епидемичната обстановка. Ние сме един от лидерите в борбата...
07:20 | 26 Май 2020 г.

Директорът на РЗИ-София: COVID-19 може да пламне о...

07:20 | 26 Май 2020 г.
Столичната регионална здравна инспекция е изследвала до момента 4254 лица, казва в интервю за "Монитор" директорът на Столичнат...
20:59 | 25 Май 2020 г.

Внукът на Елин Пелин: Дано с намаляване на ДДС, бъ...

20:59 | 25 Май 2020 г.
"Книгата е основно нещо, била е екзистенциална нужда на българите винаги. Надявам се цените им да се намалят и дай Боже да се купува...