Слънцето влиза в знака Скорпион, а Луната - в Стрелец (ВИДЕО)

Традиционният седмичен хороскоп от астролога Люмиер

Люмиер
Източник: Канал 3

Люмиер

Астрологът Люмиер по традиция гостува в „Социална мрежа“ всеки понеделник, за да нарисува предстоящата картина за всеки един знак, тъй като всеки от нас има нужда от малко светлина по пътя си напред.

Слънцето влиза в знака Скорпион на 23 октомври, а на 24 срещу 25 връщаме часовника с един час назад, което значи, че ще спим с един час повече. Днес е и празник на Иван Рилски - покровителят на българския народ.

Днес Луната е в знака Стрелец и е нарастваща. Не се възгордявайте от постиженията, а проявете скромност. Бъдете доста икономични и се старайте да харчите само за най-нужното. Бъдете предпазливи в новите си запознанства. Първо се огледайте и ослушайте. Внимавайте с храните, които консумирате. Подходящ е моментът за началото на диета.

Тук може да откриете още интервюта и коментари!

На 21 октомври Луната ще премине в знака Козирог и също ще бъде нарастваща. Възползвайте се рационално от работата си в началото на следващата седмица ще отчетете добри печалби. Добре е да планирате пътуванията си. Сега е най-ефикасният момент за гладуване и пречистване на организма.

На 23 октомври Луната ще премине в знака Водолей и ще бъде нарастваща.

На 25 октомври Луната ще премине в знака Риби. Моментът е подходящ за физически процедури. Намалете консумацията на месо и алкохол. Избягвайте конфликтните ситуации. В любовта няма будни страсти.

Овен

Кореспонденцията може да ви донесе важно съобщение, свързано с финикийските знаци. Това ще ви позволи да подновите някои стари контакти. Пътуванията с някои стари познати ще бъдат особено полезни. Не се отнасяйте пренебрежително към любимия човек.

Телец

Независимо, че роднините ви се отнасят твърде противоречиви към вас, налага ви се да бъдете тактични с тях. Влиятелни лица ще ви бъдат особено полезни. Избягвайте финансовите рискове. Не е изключено да получите покана за кратко пътуване. Може да има напрежение с партньора ви, ако подемате самостоятелни дейности, касаещи и двама ви.

Близнаци

Нуждаете се от няколко дни почивка, за да се възстановите от работата от началото на месеца. Ежедневната работа трябва да бъде по-удачно планирана, а старата работа да бъде довършена. За намаляване на напрежението посетете спортен център. Не рискувайте тази седмица, особено за финансите.

Рак

Възникналите неприятности не бива да са причина за вашето потиснато състояние. Някои от вас ще влагат пари в имущества, които онаследили. Много ще ви помогне вашата предприемчивост в търговията.

Лъв

През тази седмицата опитът ви да направите нещо за собствения си дом ще се увенчаят с успех. Най-вероятно е някой от вас да се заловят с царската туршия. Мисълта и интелекта ви са в добра форма и сигурно ще имате професионални успехи. Засилва се интересът ви към учене. Много работа ще може да свършите с документи. Ще харчите доста пари за удоволствия.

Дева

През настоящата седмица се радвате на вътрешно равновесие и психическа устойчивост на дразненията на околните. Прекалени разходи ще има и за вас при домашните нужди. Родителите ви се нуждаят от финансова помощ.

Везни

Звездите ви предоставят добри възможности за печалби, а така и за изява в светския живот. Парите ви обаче ще изтичат по дела на децата ви. Не забравяйте, че децата не се нуждаят само от вашите пари, а и от обичта и вниманието ви. Фамилията е тази, която може да ви подсигури материално.

Скорпион

Личните ви планове могат да се осъществят, но могат и да срещнат известна съпротива от семейството ви. Събитията през седмицата са непредвидими. Повишаване на доходите ви през тази седмица може да бъде свързано и с късмета ви, но не и с хазарта. Всичко свързано с подписи трябва внимателно да бъде проучено преди да бъде подписано.

Стрелец

Неочаквано за вас ще играят роля далечни познати и приятели на вашето семейство. Ще има добри условия за подобряване на финансовите ви дела, но без да се впускате в сериозни проекти. Когато Слънцето влезе във вашия знак, тогава. Романтичните ви увлечения ще бъдат доста емоционални.

Козирог

През седмицата звездите ви обещават добри възможности за бизнес-интелектуален труд. Разбирате се с колегите и партньорите добре. Главата ви непрекъснато ще ражда идеи, които ще бъдат реализирани с помощта на приятел.

Водолей

Рекламите и новите интелектуални връзки допринасят за утвърждаването на авторитета и името ви във вашата работа. Вероятно ще осъществите и някаква сделка. Лесно ще уредите едно пътуване и ако заминете, може да разчитате на успех. 

Риби

Пътуванията през тази седмица ще бъдат свързани предимно с имотни и материални проблеми. Въпреки, че ще възприемате с лекота материала, който изучавате, ще бъдете доста разсеяни заради любовта.

Йордан Апостолов
17:58 | 23 Ноември 2020 г.

Йордан Апостолов: Икономиката ще преживее и тази к...

17:58 | 23 Ноември 2020 г.
Икономиката ще преживее всяка криза, както светът го е правил винаги през историята. Това заяви в предаването „Патарински LIVE&ldqu...
Д-р Александър Носиков
16:00 | 23 Ноември 2020 г.

Д-р Носиков: Почти 100 процента от пациентите изгр...

16:00 | 23 Ноември 2020 г.
На практика почти всички инфектирани с коронавирус пациенти изграждат имунитет срещу него, но все още не е ясно колко продължава той. Има...
Люмиер
14:51 | 23 Ноември 2020 г.

Раздвижване в любовния живот на всички зодии тази ...

14:51 | 23 Ноември 2020 г.
Как ще ни повлияят фазите на Луната и какво вещаят звездните аспекти за тази седмица? Хороскоп за всяка зодия в предаването "Социалн...
09:00 | 23 Ноември 2020 г.

Танева: България е предоставила на свиневъдите над...

09:00 | 23 Ноември 2020 г.
Дигитализацията на отрасъла ще гарантира справедливото разпределение на субсидиите. Това заяви пред "Монитор" министърът на зем...
Силвия Кацарова
08:40 | 23 Ноември 2020 г.

Силвия Кацарова за Канал 3: Когато си възпитаван о...

08:40 | 23 Ноември 2020 г.
Всичко започва с неин детски сън, който се оказва пророчески. Тя, още невръстна се вижда на плакати и с друго име. Така постепенно се раж...
Парчета от  реалността
19:48 | 22 Ноември 2020 г.

Вили в "Парчета от реалността": Нека любовта да бъ...

19:48 | 22 Ноември 2020 г.
"Бог ми каза: Ще отидеш, ще купиш един хляб, ще го занесеш в болницата, аз ще ти кажа на кого да го дадеш. Намерих хляба, ръчен ...