Пътят от момиче на корицата до Белия дом

Мелания Тръмп е като сянка на съпруга си в кампанията му за президентските избори

Мелания Тръмп
Източник: Харпърс Базар

Мелания Тръмп

Преди няколко месеца Мелания Тръмп даде специално интервю за списание "Харпърс Базар", което проследява биографията на фаворитката за първа дама на Белия дом.

45-годишната словенска красавица приема екипа в луксозния си апартамент на Тръмп Тауър в Манхатън. Пентхаусът на Доналд Тръмп и последната му съпруга, който обитават с 9-годишния си син и една дузина домашни помощници е решен в стил Версай. 

Мелания Тръмп следва като сянка в кампанията Доналд. Дори в телевизионни интервюта, където те гостуват като двойка, словенката промълвява едва няколко реплики. 

"Доналд води в допитванията и всички хора се интересуват много от мен. Важният е той. Аз имам своята биография, но той е човекът, който ще стане президент", коментира Мелания тихото си присъствие в кампанията.

Тя обаче твърди, че е участвала в решението на Тръмп да се впусне в президентската кампания: "Решението беше съвместно. Трябваше да кажа и на сина ни, за да го подготвя за всичко, което го очаква. Защото в такава кампания никой няма да бъде пощаден", коментира госпожа Тръмп. 

По ирония на съдбата съпругата на Тръмп, койго гради кампанията си върху обещанията, че няма да допуска нелегални емигранти в страната, получава американски паспорт чак през 2006-та година и то вече като е негова законна съпруга. Ако Тръмп стане американски президент, тя ще е едва втората първа дама, която не е родена в САЩ.

"Пристигнах в Америка заради кариерата си на модел. Работих тук. Но съм против пребиваването в страната без документи, нелегално. Никога не бих го направила", твърди Мелания, която бе и корица по бански на "Спорт илюстрейтид". 

Мелания не иска да коментира своето бъдеще в Белия дом.

"Ще говорим, когато се случи", отклонява въпросът Мелания. 

Мелания Кнаус е родена в Ново Место. Тя е завършила архитектура в университета в Любляна. Работи като модел в Милано. През ноември 1988 година се запознава с Тръмп по време на парти след седмицата на модата в Ню Йорк. Там е и любителят на красавици Доналд, който веднага й дава визитката си.

Мелания е на 28 години, а Доналд е с 24 години по-възрастен от нея милиардер с два брака зад гърба си и 4 големи деца.

Двамата сключват брак през 2005-та година, а синът им Барон се ражда година по-късно.

"Мелания е руса, но не и глупава", описват я нейни колежки. "Тя знаеше, с какво се захваща, когато започна връзката си с Доналд, защото животът с него е много динамичен, но не и лесен", казват негови познати.

 

Мелания е плътно в кампанията до Доналд и с удоволствие позира пред камерите. Това е нещо, което й се отдава. А дали ще е новата Нанси Рейгън или Жаклин Кенеди, ще се разбере - още тази година!

Е отговорът вече е ясен! Красавицата Мелания Тръмп ще е новата стопанка на Белия дом.

 

21:03 | 02 Юни 2020 г.

Калофер набира средства за филм посветен на Ботев ...

21:03 | 02 Юни 2020 г.
Калофер набира средства за филм посветен на Ботев. Снимките започват в сряда, увери кметът на града Румен Стоянов в предаването на Канал ...
20:41 | 02 Юни 2020 г.

Марин Дамянов: В Ботев и Левски се консолидира нац...

20:41 | 02 Юни 2020 г.
Много малко са автентичните български неща, включително ракията. Нацията е консолидирана около героите. Няма герои, няма нация. Нашите ге...
19:18 | 02 Юни 2020 г.

Тодор Чобанов: Ботев и Левски са с огромно измерен...

19:18 | 02 Юни 2020 г.
Ботев и Левски са с огромно измерение в изкуството. Това съобщи в предаването на Канал 3 "Патарински LIVE", Тодор Чобанов, зам....
18:31 | 02 Юни 2020 г.

Режисьорът Искрен Красимиров разкри кой стои зад у...

18:31 | 02 Юни 2020 г.
Следите на Ботев водят до много места, зависи към коя пътека тръгнем. Тръгнем ли по пътеката да търсим истиснкия убиец на войводата, ще в...
16:46 | 02 Юни 2020 г.

Рубриката "Стъпките към успеха" от "Социална мрежа...

16:46 | 02 Юни 2020 г.
Рубриката "Стъпките към успеха", която се излъчваше всеки петък в ефира на предаването „Социална мрежа” по Канал 3,...
16:35 | 02 Юни 2020 г.

Д-р Гергана Николова: COVID-19 направи един много ...

16:35 | 02 Юни 2020 г.
COVID-19 направи един много голям стрес тест на здравната ни система. Това съобщи в предаването на Канал 3 "Социална мрежа", д-...