Най-безполезните джаджи, измислени от японци (СНИМКИ)

Ако искате да изглеждате идиотски, купете си от тези

“Chindogu“ е японско изкуство за изобретяване на глупави и безполезни джаджи за решаване ежедневните проблеми. Преведено буквално, "Chindogu" означава ценен или безценен инструмент. Да, тези изобретения са гениални, но изглежда доста налудничаво да се използват в обществения живот.

Вратовръзка чадър

Тези дни е много трудно да прецениш дали ще вали ли не! Тук на помощ идва вратовръзката чадър. Освен добър аксесоар към вашият делови стил, тя ще ви предпази и от неочакваните капризи на времето.

Свръх устойчив чадър

И като си говорим за лошо време, няма как да не споменем друго велико японско изобретение: Свръх устойчивият на дъжд чадър. Той ще ви е в изключителна помощ, когато обикновеният чадър не ви е достатъчен.

Обувки с чадърчета

И още... Тези обувки с чадърчета ще предпазят краката ви от вълните, които движението на колите по улиците създава. Така ще може да стигнете работа с чисти обувки. Японците мислят и за най-дребните подробности.

Обърнат чадър

Когато сте жадни е хубаво да имате вода в джоба си. Това се оказва уместно твърдение за много японци и затова те измислят тази джажджа. Обърнатият чадър е проектиран да улавя дъждовните капки, който след това могат да ви помогнат в случай, че сте ужасно жадни. Единственият недостатък е, че ще трябва да носите това чудовищно нещо над главата си.

Шапка за настинки

Името "шапката" е леко подвеждащо, но полезността и се състои в това, че салфетките ви за нос никога няма да свършат, когато сте настинали и ще само на разстояние едно протягане. Не всеки обаче иска да носи тоалетна хартия на главата си.

Коса на клечка

Ако има нещо, което плешивите мъже не трябва да пропускат, то е да се погледнат в огледалото и да се видят с буйна коса и да се върнат обратно в хубавите си времена. Тази перука на клечка им дава точна такава възможност.

 

Швейцарец за нивата

Гигантското швейцарско ножче е жизнено необходимо за всеки земеделски работник. То съдържа лопата, гребло, кирка и ред други полезни селскостопански уреди. И ако земеделската работа е тежка, то без съмнение с този уред със сигурност би докарал дископатия и на най-здравите селски чада.

Татко кърмачка

Според Фройд някои жени изпитват завист към силния пол, заради пениса им. Ами не много мъже  завиждат на жените за гърдите им, но може би това е казано твърде прибързано. Таткото кърмачка опровергава тази теза.

 

Усилвател на слуха

Ако слуховите апарати са твърде дискретни за вас, тогава опитайте един от тези усилватели на слуха.

Запалка със соларно запалване

Ако страдате от постоянна липса на газ в запалката ви, то тогава това това изобретение е перфектно за вас. Благодарение на слънчевата светлина то ще запали цигарата ви.

Стойка за метрото

Признайте си! Много често след уморителен дълъг работен ден ви се е искало да просто да заспите прави.

Скут за самотни мъже

Не само жените имат нужда от мъжка прегръдка, за да се почувстват добре. Мъжете също имат нужда да полегнат в топъл женски скут. За тези които са прекалено заети да си намерят истински японците създават тази възглавница с форма на женски крака.

Обратно броене до сватбата

Нямате търпение да се омъжите и броите всяка секунда до сватбата. Не си мъчете главата с толкова много мисли, просто си купете сутиен с обратно броене. Електронният му механизъм ще свърши всичко вместо вас.

Лято
16:19 | 03 Юни 2020 г.

Почти 70% от жените се отказват от секс в замяна н...

16:19 | 03 Юни 2020 г.
Времето за събличане по бански и ходене на плажа предстои, така че жените се чувстват все по-напрегнати от необходимостта да отслабнат. Н...
Двойка
10:59 | 03 Юни 2020 г.

Скандалите във връзката може да са за добро, вижте...

10:59 | 03 Юни 2020 г.
Съществува ли идеална връзка? Най-вероятно не. В един или друг момент ни се струва, че всичко е с главата надолу. Най-голямата заблуда об...
Слоницата Артайда
10:19 | 03 Юни 2020 г.

Слоницата Артайда получи 38-килограмова торта за р...

10:19 | 03 Юни 2020 г.
Слоницата Артайда празнува рожден ден с 38-килограмова торта. Обитателката на столичния зоопарк става на 57 години и по този повод по...
Браунау ам Ин - домът на Адолф Хитлер
09:23 | 03 Юни 2020 г.

Родната къща на Адолф Хитлер става полицейски учас...

09:23 | 03 Юни 2020 г.
Родното място на Адолф Хитлер ще се превърне в полицейски участък, след като правителството не намери друг по-удачен начин, с който да за...
кафе
08:47 | 03 Юни 2020 г.

Кафето може да увеличи ставните болки

08:47 | 03 Юни 2020 г.
Общоприето е, че кафето повишава кръвното налягане. Изследванията обаче не потвърждават това. Ако кофеинът може да влоши здравето на паци...
Смартфон
08:42 | 03 Юни 2020 г.

Как да удължим живота на батерията на смартфона си

08:42 | 03 Юни 2020 г.
Независимо от модела на телефона, винаги можете да увеличите неговата производителност и да увеличите времето за работа без допълнително ...